Ministerie geeft toe: twee derde verdachten ‘Keulen’ is asielzoeker

Screenshot_38

(Door: Emile Kossen)

Officieel waren er geen aanwijzingen dat de daders van de aanrandingen in Keulen asielzoekers konden zijn, maar anonieme agenten prikten dat verhaal door. Het ministerie van Binnenlandse Zaken geeft vrijdag toe: veruit de meeste verdachten zijn asielzoekers.

Volgens een woordvoerder van het ministerie zijn tot dusver 29 mensen ondervraagd. Ze worden verdacht van diefstal en aanranding tijdens de jaarwisseling in Keulen. Twee derde van de ondervraagden staat geregistreerd als asielzoeker.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ministerie geeft toe: twee derde verdachten ‘Keulen’ is asielzoeker

 1. danny zegt:

  waarom verbaast mij dit weer niet.
  Ook al eens een leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. ;
  Bedankt merkel! Geweldig die open grenzen!

  Like

 2. frank de bakker zegt:

  Merkel zo snel mogelijk weg.
  Geld hetzelfde voor Rutte.
  Vertrekken ze niet zelf dan maar een burgeroorlog.

  Like

 3. Elena zegt:

  Twee derde is asieleiser…één derde is statushouder.
  Vanwege politieke correctheid durft men dat één derde niet te benoemen.

  Like

 4. Edjan zegt:

  En is er al EEN verdachte aangeklaagd? En is er al EEN verdachte opgesloten? Nee, de overheid sluit haar werknemers en uitvoerders niet op.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Je verwacht het niet hé; ( CDA,VVD,PvdA,D66,CU,PvdD,SP,SGP) modus uit. Ze blijven maar wegkijken van de werkelijkheid, namelijk de MOSLIMINVASIE van Europa. Burgeroorlog, oproer, hongersnood, allerlei epidemieën, zullen ons deel worden.

  Like

 6. Van de 1932 aanranders en verkrachters waren er 31 dader waarvan 17 asieleisers 14 asielhebbers waarvan er 2 vanwege een spiekbriefje werden gearresteerd en onmiddellijk weer vrijgelaten. Man, man, man, man…

  Like

 7. hennie zegt:

  gooi die grensen dicht laat die voor die tuig wij de nederlanders worden gediskimieneerd wij alles betalen en de gelukzoekers alles graties

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s