Na de verkrachtingen door vluchtelingen in Duitsland zegt Slowakije nee tegen islamitische migranten

Screenshot_62

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: “Wachteres”)

Men moet gewoon zijn gezond verstand gebruiken. De massale aanvallen op oudejaarsavond door moslims waren een zware schok. Niemand die om zijn land geeft zal toestaan dat  men op deze manier wordt bedreigd. In antwoord op het seksueel geweld in Keulen en Hamburg heeft de Slowaakse premier Robert Fico zijn plan om geen moslims in het land toe te laten herhaald. Volgens rapporten was een aantal van de aanvallers vluchteling.

Robert Fico zei donderdag dat Slowakije zou strijden tegen de immigratie uit moslimlanden om aanvallen, zoals de schietpartijen vorig jaar in Parijs en de grootschalige aanvallen op vrouwen in Duitsland die op oudejaarsavond plaatsvonden, te voorkomen. “We willen niet dat zoiets als er in Duitsland gebeurde ook in Slowakije gaat plaatsvinden”, zei Fico, eraan toevoegend dat het land moet “voorkomen dat [haar] vrouwen in openbare gelegenheden worden gemolesteerd”.

Gelet op de aanslagen zei Fico tegen verslaggevers dat Bratislava [hoofdstad, waar de regering zetelt] “nooit uit eigen vrije wil een beslissing zou nemen die zou leiden tot de vorming van een uniforme islamitische samenleving in Slowakije”.

“Multiculturalisme is een fictie. Als we migranten binnenlaten, kunnen we met dit soort problemen worden geconfronteerd,” zei Fico.

Slowakije is een katholiek land van 5,4 miljoen mensen, dat tot nu toe haast geen ervaring met immigranten heeft gehad. Het land kreeg vorig jaar slechts 169 asielaanvragen

Duitsland heeft laten zien dat zijn standpunt juist is.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Slowakije, soevereiniteit, Verzet, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

31 reacties op Na de verkrachtingen door vluchtelingen in Duitsland zegt Slowakije nee tegen islamitische migranten

 1. Japio zegt:

  Fico houdt van z’n land en van z’n burgers. Rutte heeft overal schijt aan die homo.

  Like

 2. Jean zegt:

  Wanneer start Vlaanderen met alle achterlijke perverse gewelddadige barbaren eruit te flikkeren? Of moeten eerst ook hier massaal vrouwen en kinderen verkracht worden?
  In Keulen hebben ze een zeer grote fout gemaakt, ze hebben de verkeerde gestraft, ze hadden dat wijf Reker moeten de straatstenen opgeflikkerd hebben want zij is toch hoofd van de politie!
  Alweer maar eens het bewijs dat in heel Europa de politie onafhankelijk moet kunnen optreden “zonder” bemoeizucht van corrupte politiekers, ook hier loopt dat geregeld fout met dat politiek gespuis en politie.

  Like

 3. Ricardo zegt:

  Ik wens echt geen een vrouw ter wereld , het trauma om aangerand te worden , ongeacht haar geloof of ras!

  (Links) is nu als een kat in het nauw, een neergeslagen boxer die nog weerstand probeert te bieden en zelfs de meest waanzinige teksten tevoorschijn tovert, want ja stel je toch eens voor dat het socialisme 1 fout kon begaan! Dat is nog het allerengste ze zijn 100% zo niet 200% overtuigd vanzichzelf dat het onmogelijk is dat een socialist/links een fout kan maken!

  Precies zoals de Nazi’s dachten wij zijn uitverkoren en de rest , die anders denken zijn fout , slecht!

  Zoals die Reker, in Köln alles op alles zette, om alles recht te breien de schuld bij de vrouwen neer te leggen. Of die andere vrouw , weet haar naam niet meer, die beweerde dat vrouwen er te sexy , bij lopen met hun korte rokjes!

  Man man mezelf kennende , had iemand dat gezegd waar ik bij was en 1 van mijn eigen dochters was dit overkomen, al was het Hulk Hoogan ik had hem aangevallen en dat is niet om grote verhalen op te hangen, maar op zo’n moment haal je gewoon het ergste bij een man naar boven als iemand zoiets zegt en dan nog met alle trots volle overtuigen geen greintje van schaamte!

  Al dat schaamteloze links/socialisme zal zo gruwelijk hard gestrafd, worden dat ze tot in lengte van dagen om vergevenis zullen smeken maar het te laat is!

  Zelfs nu durven er vrouwen gewoon tegen nadar er door heel Duitland vele andere Eupese landen massaal verkracht is , tegen pegida te demonsteren , hoe ziek kun je zijn!
  Eens te meer bewijs dat Links een groot satanisch monster is!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Discussie gehad met “zwaar geestelijk gehandicapte” een linksmuts op een of andere website: Haar mening: Het was een false flag van rechts????
   Links denken kan niet anders dan een afwijking in de bovenkamer zijn en blijkbaar voort te komen uit een soort van masogistische vorm van zelfgenoegzaamheid.

   Daarnaast is alles onze schuld volgens haar, dus compleet blind voor de werkelijkheid!!!
   Met zulke vreemde mensen is Europa niet meer te redden, want hoe meer asielratten er binnen komen, des te lekkerder komen deze linksmutsen klaar!!!!

   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Ricardo zegt:

    Drs. P Ik weet 100% zeker , dat ze liever hadden gezien dat het andersom was , geweest! Dat autochtonen massaal , Moslimvrouwen hadden aangerand!

    Man dat was Mekka te klein geweest, dan hadden ze letterlijk en figuurlijk alles uit de kast gehaald: Dan waren het typisch ”Rechtse Nazi’s ” ontolerante racisten”die geen hart hebben voor mensen die uit een oorlogsgebied komen!

    En zie je wel dit , wat we altijd bedoeld hebben met Rechtse mensen!
    Natuurlijk zouden er dan helemaal alle reden zijn de grenzen wagenwijd open te laten, wat toch nooit veranderd!
    En Merkel gaat niemand uitzetten !
    Dit komt ze natuurlijk heel slecht , uit dat je zelfs zulke dingen , probeert te verzwijgen in het begin pas op 4 of 5 januari hoor je nieuws van 1 januari blijkbaar was het onmogelijk te groot om dit in de doofpot te stoppen! Totaal geen enkele medeleven , medelijden met de vrouwen die dit nooit zullen vergeten voor altijd getraumatiseerd zullen blijven!

    Om maar te zwijgen wat dit , voor trauma is voor de familie/vrienden van die meisjes!
    Nogmaals hoe kun je echt in gods naam , jezelf in de Spiegel aankijken , en de daders
    Rapefugees nog verdedigen na wat zij die onschuldige meisjes hebben aangedaan zo vol vanzichzelf zo overtuigd,trots(en nog erger ze krijgen er nog , schandalig veel voor betaald ook) Links gaat letterlijk en figuurlijk over lijken!

    Like

  • Ja, die vrouwen…..Dàt is wel bijzónder kras!
   Wàt zeg ik?! Geperverteerd is het, onder deze omstandigheden! In Keulen, nota bene, pàl na die massa-aanrandingen!
   Zulke wijven zijn behept met ziekelijke zelfhaat; kàn niet anders!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Zulke wijven moet je verzamelen en in een azc flikkeren.Dan de sleutel weg gooien!Vieze verraderlijke teven;want dat zijn het in mijn ogen!

    Like

 4. tjonge zegt:

  ok, ik heb nu dus 2 landen waar ik als autochtoon asiel ga aanvragen zodra het echt fout gaat.
  .
  Slowakije en Hongarije…

  Like

 5. Ron zegt:

  Ik ben blij met die Slowaken, ook met de Tsjechen en de Hongaren.
  De nieuwste regering van Polen houdt hopelijk ook stand tegen het EU geweld.

  Ook geweldig dat Orban van plan is om sancties tegen Polen te vetoën.

  *W28E94*

  Like

  • Edjan zegt:

   Er komen geen sancties. Je denkt toch niet dat die impotente, besneden tuinkabouters dat aandurven? Een preek, jaja, wat schelden en dreigen, dat is het enige dat ze goed kunnen.

   Like

 6. Cathja zegt:

  Wijze woorden van een hele verstandige man! Gelukkig, ze bestaan nog…!

  Like

 7. Pieter zegt:

  Moedige politici uit het voormalige oostblok. Zij zijn er toch maar mooi als eerste mee begonnen proberen het tij te keren.
  Onze Rutte en Zijlstra die lafaards gokten op Merkel en zijn volledig door de mand gevallen als de grootste slapjanussen die er ooit waren in de Nederlandse politiek.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  De premier van Slowakije, Robert Fico, heeft groot gelijk en zijn standpunten zijn juist. Hij wil zijn land beschermen en laat zijn land niet infecteren door de pestbacillen uit islamitische landen. Slowakije wil gezond blijven, Iets waar Angela Merken en haar kornuiten niet in zijn geïnteresseerd. De moslims delen de wereld in Dar el Salam (huis van de vrede) en Dar hel Harb (huis v.d. oorlog). In west en noord Europa bestaat een derde Dar …Dar van de Psychopaten!.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Leef helemaal met die oostblok staten mee, daar kan het verziekte zooitje hier een voorbeeld aan nemen.
  In Duitsland is het downplayen alweer begonnen…

  Like

 10. Avidia zegt:

  Drs.P. zegt:
  9 januari 2016 om 22:23
  Links denken treft je op ieder onderwerp aan, ze trekken alles naar zich toe, o, wat zielig, o, als mij dit overkomt, o, het komt door de rechtsen, o wat kunnen we doen voor die (z.g.) slachtoffers, stel je voor dat ik een vluchteling was enz. enz. Ze leven een pessimistisch bestaan, daarom moet rechts alles betalen, de linkse houden liever hun handen op, want stel je voor dat wat ze zouden willen ondernemen mislukt??? Dan is links mislukt, stelletje stumpers. Ik weet het uit eigen leven, ik ben zakelijk aangelegd, onderneem vele dingen en succesvol, dan komen mensen die ik ken mij vertellen, ja, dat kun jij wel doen, ja, jij hebt altijd goede ideeën, dan zeg ik, ga ook eens aan het werk in plaats van mijn inkomen te genieten met zelfbeklag. Niets helpt.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Hehe, ze zijn er nog, mensen met verstand.

  Like

 12. Sjun Demartelaere zegt:

  Het wordt dan ook tijd om deze regering naar huis te sturen. Het blijken geen Nederlandse volksvertegenwoodrdiges maar lakeien van Brussel die zich eerst en vooral voor behartiging van Amerikaanse geopolitieke belangen inzetten. Zou blijft het gebeuren dat men Rusland ter behartiging van Amerikaanse belangen een handelsboycot aandoet en Saudi Arabië aanhaalt ongeacht de oplopende rekeningen die bij het volk geparkeerd worden..

  Like

 13. Jan zegt:

  Hoe op te treden tegen de holbewoners en hun leiders/imams:

  Like

 14. Pingback: Na de verkrachtingen door vluchtelingen in Duitsland zegt Slowakije nee tegen islamitische migranten | Rechtsaf doorzee

 15. Jan zegt:

  Ook de ‘regering’ zet de aanval in op de bevolking:

  Like

 16. Jan zegt:

  Linda Hagen van Hero:

  “There’s no single cultural code to say what is good or bad behaviour because we want a free society. There has to be tolerance for attitudes that may be seen as immoral by some traditional or religious norms.”
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/norway-refugees-given-classes-on-sexual-norms-a6803666.html

  Aldus deze Noorse gek.

  Like

 17. Martha N zegt:

  Het zijn allemaal asielzoekers (gelukzoekers), die georganiseerd de aanvallen op onze vrouwen en meisjes hebben gepleegd. Er wordt alles en alles aan gedaan om de waarheid onder de mat te vegen door regeringsleiders.
  Rutte slikt alles, ook van de PvdA, omdat hij moest blijven zitten tot hij voorzitter van de EU was geworden. Dit is zijn poort naar een nieuwe toekomst. Dit kabinet zit zo vast in het zadel gespijkerd zoals nooit tevoren. Alles wordt opgeofferd; ons leven, onze toekomst, vrouwen (Rutte houdt toch niet van vrouwen) zodat onze ministers een mooi baantje krijgen, hij voorop. De lachende Derwisch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s