Nieuw stadsdeel voor “vluchtelingen” midden in Berlijn

Screenshot_56

(Door: “cantaloop” – Vertaling: E.J. Bron)

Als je de berichten in de media mag geloven, dan zal er binnenkort een nieuw bolwerk voor “vluchtelingen” ontstaan op het enorm grote vliegveld Tempelhof. Dit was blijkbaar al langer de bedoeling – nu moet het echter in grote stijl gerealiseerd worden. Het tijdschrift “Focus” beroept zich op de uitspraken van districtsburgemeester Angelika Schöttler (SPD), volgens welke op het terrein een complete infrastructuur voor “vluchtelingen” gecreëerd moet worden – midden in het hart van Berlijn.

Focus-online” bericht:

Op het terrein van het voormalige vliegveld Tempelhof worden volgens een SPD-politica niet alleen maar woningen voor vluchtelingen gebouwd. Ze gaat er van uit dat hier een compleet “stadsdeel” voor vluchtelingen ontstaat. “Een stadsdeel wil zeggen: niet alleen maar bedden en een dak boven het hoofd, maar het wil zeggen: infrastructuur”, zei de districtsburgemeester Angelika Schöttler zaterdag in de uitzending RBB-“Inforadio”. Op het voormalige vliegveld zouden ook scholen, kinderverzorging en vrijetijdsmogelijkheden moeten komen. “De mensen moeten weten wat ze de hele dag moeten doen.”

Volgens een referendum uit 2014 is bebouwing van het historische terrein weliswaar verboden, maar daarvoor zou men de wet “gewoon moeten veranderen”, aldus de SPD-politica verder. Wat zijn er in Berlijn toch goede mensen verantwoordelijk voor de politiek – een echte daad van barmhartigheid.

Wat niet klopt, wordt gewoon kloppend gemaakt in het linkse Berlijnse politieke theater. Een compleet stadsdeel op de allerbeste plaats wordt er dus gepland – wat een mooi signaal naar de hele islamitische wereld buiten Duitsland. Wie zich niet kan voorstellen hoe het er dan over enkele jaren in Tempelhof zal uitzien, kunnen we aanbevelen even een blik te werpen op de Franse Banlieus – zo namelijk ontwikkelen zich “goedbedoelde” woon/vestigingsprojecten voor moslims binnen een mum van tijd:

Screenshot_57

De islam houdt dus zijn intocht in de Duitse hoofdstad. We kunnen er absoluut van uitgaan dat deze maatregel in het kleurrijke maar notoir slecht bij kas zittende Berlijn veel instemming zal vinden van de kant van de Senaat, de kerken, de vakbonden en partijen, de Antifa, en wat er zoals nog meer kruipt en vliegt aan de linkerkant. En wie hier tegen is, zal als “ouderwets” en “vissend aan de rechterkant” voorgesteld worden – ook dat is van tevoren al duidelijk.

Een comment op een ander blog luidde als volgt:

Dat is ongeveer net zoiets als wanneer Chamberlain in 1939 Hitler het Hyde Park ter beschikking gesteld zou hebben.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “cantaloop”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Nieuw stadsdeel voor “vluchtelingen” midden in Berlijn

 1. Muurbloempje zegt:

  O, dat gaat heus wel gerealiseerd worden. Maar bouw er dan meteen een 10 meter hoge muur omheen. Zonder toegangspoort. Eén keer per week brood en water afwerpen is voldoende. Meer kan er, gezien wat er in de nieuwjaarsnacht is gebeurd, niet in zitten!

  Like

  • Gasso de Commando zegt:

   Precies….. maak er maar een getto van en vergeet ze ook niet wat pistolen en munitie te geven., dan kunnen wij van de bank af met bierrr en chips zien hoe ze elkaar afmaken.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Lees voor “nieuw stadsdeel”, een “haatbaardkazerne”, waar de volgers van de maangod Allah, hun moorddadige plannen rustig kunnen voor bereiden!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom, dit wordt een stad in een stad, waar niemand anders dan moslims toegang zullen hebben. Het wordt een ministaatje op zich, waar de Duitse Grondwet niet van kracht zal zijn, en hulpverleners moeten wegblijven.

   Waar is Duitsland in vredesnaam mee bezig???

   Like

  • henk der niederlander zegt:

   Ministaatje op zich dan hebben ze er twee. Wat te denken van Berlin Kreuzberg. Als je daar binnen komt is het net of je Istanbul binnen rijd.

   Like

 3. jungleelephant zegt:

  Dit kon er ook nog wel bij:na een aantal uren het een na het andere rot bericht voorbij te hebben zien komen,ben ik nu,letterlijk,kotsmisselijk.Ik neem een paar uur afstand,even iets anders aan mijn hoofd!Het gaat nu in sneltreinvaart,door heel Europa!

  Like

  • Driek zegt:

   jungleelephant zegt: Het gaat nu in sneltreinvaart,door heel Europa!

   Ja, beste jungleelephant, het begint nu toch angstige vormen aan te nemen, ik vraag me af of er nog weldenkende mensen zijn die dit kunnen tegenhouden. Zoals het zich nu voltrekt lijkt het wel vooropgezet plan. We stevenen nu af op een totale vernietiging van onze levenssfeer. En dan nog zijn er mensen die dit recht praten. Ongelooflijk. Ik had mij mijn laatste levensfase anders voorgesteld. Niet een doorlopende confrontatie met islam, gezeik over hoofddoeken, moskeeën en wat niet al. Neen, hier is geen lol meer aan.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Driek, vanavond heb ik getracht weer eens een Journaal te bekijken. Waar het de ‘vluchtelingencrisis’ betrof was het één en al ergernis. En uiteraard kwamen er ‘gewone’ Duitsers in beeld, die toch vooral ‘gastvrij’ willen blijven, al vinden ze wel dat vreemden zich aan de Duitse regels moeten houden. Zucht…., dat dan weer wel.

    Het wordt echt niks meer met dat land. Zóveel goedmensen….!
    Waar blijft de massale opstand? De volkswoede?

    Wat ik meer dan ergerlijk vond was dat de ME de demonstranten van PEGIDA met waterkanonnen uit elkaar heeft gedreven. Waarom was er nu wél ME en tijdens de jaarwisseling niet? De ME had die hitsige moslims met waterkanonnen moeten bewerken! Dan waren ze wel afgekoeld.

    De islam-ellende wordt met de dag erger. Het is waar wat u zegt: er is geen lol meer aan.

    Like

 4. carthago zegt:

  Die neue kristallnacht kommt sofort und sicher.
  De mergeldoctrine krijgt gestalte, de nazguls van de Eussr hebben hun henchmen via Mergel geïnstalleerd,en wachten op het ultieme teken de nieuwe orde te installeren. Het wordt snel angstig ” pik”zwart van kokosnoten en kalifaatgangers in het avondland en de teerling is dus geworpen. The fate of all mankind, I see, is in the hand of nazi fools.

  Like

 5. Harry Willemse zegt:

  Het heeft wel een voordeel. De geallieerde bommenwerpers weten die route blindelings af te leggen.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Eigenlijk heeft het weinig zin meer om nog te reageren op dit soort artikelen, want tegen zoveel gestoord gedrag is niets bestand.
  Duitsland is een open psychiatrische (s)linkse inrichting geworden.
  Het begint tijd te worden om aan emigratie te gaan denken, weg uit dit gestoorde werelddeel dat bewust kapot gemaakt wordt door de cabal en hun (s)linkse trekpoppen in Brussel, Parijs, den Haag en Berlijn.
  De gekte wordt steeds erger en groter, gaat steeds sneller, dus willen we overleven dient zo snel mogelijk het (s)linkse tuig geruimd te worden die de native Europeaan weg/dood wil hebben.
  Mensen bereidt je voor op een hevige burgeroorlog in Europa, eten inslaan en andere noodzakelijke verdedigings middelen en als belangrijkste, organiseer jezelf met buren, kenissen en familie!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Frerik zegt:

  Al wat links is kent alleen maar de vermenigvuldigingsfactor van ellende en anders schijnen ze niet te kunnen, Nu hoop ik eindelijk dat de tegendemonstranten van Pegida er eens rechtstreeks mee te maken zullen krijgen, dat gun ik hun echt.

  Like

 8. Pingback: Nieuw stadsdeel voor “vluchtelingen” midden in Berlijn | Rechtsaf doorzee

 9. 1957johan1957 zegt:

  ik als vader maak mij zorgen voor mijn kids, mocht hun iets overkomen door de asielzoekers zoals aanranding en verkrachting dan houd ik de linkse politiek verantwoordelijk.
  Dat geef mij het recht om een linkse politici met gelijke munt terug te betalen zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van een toestand waardoor het mogelijk is.

  Ze blijven maar doorgaan zonder de verantwoording ervoor te nemen.

  Like

 10. aquarius4422 zegt:

  Duitsland dendert in sneltreinvaart op een burgeroorlog af.

  Like

 11. Perfide Albion zegt:

  Ooit was Berlijn voorbestemd om Germania te worden gelukkig ging dat niet door maar dit is wel het andere uiterste.

  Die moffen. Het is altijd wat. Eerst waren ze geobsedeerd met de ” sterksten” nu met de zogenaamd ” zwakksten”. Beiden niet goed…

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Ik denk het niet!….
  Ik denk dat ruim voor de tijd dat men met bouwen zal aanvangen de vlam al in de Duitse politiek is geslagen en heel het land zal branden!.

  Like

 13. tjonge zegt:

  maaruhh, wat dan met de integratie van de “vluchteling”, gaat dat hiermee dan overboord ?
  werkelijk krankzinnig om op de voorhand al no-go zones te kweken.
  afschieten zulke politici met dergelijke ideeën….

  Like

 14. Avidia zegt:

  We zijn overgeleverd aan olie, daar gaat het om, wat er zich achter de schermen afspeelt zullen wij nooit weten, maar ik ben ervan overtuigd dat het een ruil is.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Oef, 1 mai krawalle vervroegd?

  Like

 16. Hendrik M. zegt:

  Die Angelika Schöttler is kennelik compleet de weg kwijt, rijp voor de rest des levens in een psychiatrische inricting van het zwaarste kaliber.

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Mijn artikel op elk blog geplaatst……….nogmaals hier………Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen.

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  De dekmantel van Duitsland en de destructie van Europa………Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesië-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s