Ook in Bielefeld was Oud & Nieuw nachtmerrie dankzij 500 ‘Arabisch sprekende mannen’

Screenshot_54

(Door: Bert Brussen)

‘We moesten ons met brandblussers, traangas en fysiek geweld verdedigen’

Niet alleen in Keulen, Stuttgart en Hamburg verliep de Oud & Nieuw viering dramatisch. Ook in Bielefeld waren er ‘ongeregeldheden met jongeren’. Maar naar nu blijkt zijn die ‘ongeregeldheden’ een heel stuk erger dan in eerste instantie werd gemeld. Die Welt citeert uit de Neue Westfälische en komt met schokkende details.

Een groep van zo’n 500 man (‘Arabisch sprekend’) is die oudejaarsnacht naar Club Olifant gegaan. Ze zouden ‘meerdere malen met geweld hebben geprobeerd binnen te komen’. Op de site van Club Olifant staan enkele foto’s van de menigte buiten (zie ook onderaan dit artikel).

In het blad Neue Westfälische wordt een Facebook-bericht van het hoofd veiligheid van Club Olifant geciteerd die over de dramatische nacht vertelt:

Lees verder>>>
(h/t “Muurbloempje”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ook in Bielefeld was Oud & Nieuw nachtmerrie dankzij 500 ‘Arabisch sprekende mannen’

 1. Tistochwat zegt:

  [quote] Omdat de politie aangaf niets te kunnen doen [/quote]

  Hoezo niets kunnen doen?! Hadden ze die woestijn ratten niet gewoon een (op z’n minst) knieschot kunnen geven?
  Of hadden ze alleen maar klappertjespistolen bij zich?
  Waarom hebben ze eigenlijk geen ‘PANG PANG’ geroepen?!

  Zou het momenteel misschien de bronsttijd van de mohammedaan kunnen zijn?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 18.47. uur. Maar in Keulen kon de Polizei opeens wel iets doen, en had opeens wel genoeg personeel, te weten 1700 personen, en dat kan dan wel bij een Pegida demonstratie. Het is een feit, de RODEN in Duitsland en de EUSSR hebben hun rode politie.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Tom Hendrix 9 januari 2016 om 19:42

    [quote] Maar in Keulen kon de Polizei opeens wel iets doen [/quote]

    Dat was mij ook al opgevallen; we worden voorgelogen waar we bij staan.

    Like

 2. Japio zegt:

  Laffe mohammed-honden zijn het, ze jagen in roedels net als hyena’s. Die pedo profeet had al jaren geleden het voorbeeld gegeven. Allemaal kastreren die handel, stel je voor dat ze zich nog voortplanten ook. Het zijn ook zulke helden om in mega groepen vrouwen aan te randen. Laten ze liever hun eigen land gaan verdedigen en opbouwen maar daar zijn deze mislukte laflims te simpel en te stupide voor.

  Like

 3. danny zegt:

  En weer slaat de Duitse overheid een gigantische flater als het aankomt op de bescherming van de vrouwen tegen de smerige arabs!
  Er had vrij snel nadat men wist dat deze ratten voor die club stonden, gelijk vele ME’rs gestuurd moeten worden ,die de ratten gelijk flink in elkaar beukten en meenamen naar het bureau.
  Waarom is dit niet gebeurd?
  Is er aangifte gedaan door de betastte vrouwen en de eigenaar van de club?
  Wat is de rol van de burgermeester, officier van justitie en de korpschef van Bielefeld in deze escalatie?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de WARE ISLAM. Ik walg van alle politici, buiten de PVV! Ik klaag aan; om te beginnen de grootste verraders en moslimknuffelaars; de PvdA,VVD,CDA,D66,GL,SP,CU, en vergelijkbare partijen in heel Europa. Het zijn deze politici, die ONS bewust deze primaten door “de strot”, hebben geduwd>

  Like

 5. Muurbloempje zegt:

  Ik ben benieuwd hoeveel doofpotten en beerputten er de komende dagen nogmeer open gaan. Nu Bielefeld weer. What’s next??

  Like

 6. Pingback: Ook in Bielefeld was Oud & Nieuw nachtmerrie dankzij 500 ‘Arabisch sprekende mannen’ | Rechtsaf doorzee

 7. Driek zegt:

  Ik begrijp eigenlijk nog steeds niet dat iedereen daar van opkijkt, het zijn allemaal alleenstaanden jonge mannen zonder enige ervaring met vrouwen, want in hun land van herkomst kun je niet zomaar met een vriendin een eind weg rommelen, dan gaat je hoofd eraf, dat bestaat daar helemaal niet. Je wordt uitgehuwelijkt. Dat is de enige manier om seks te krijgen. Maar de kans op een vrouw daar is niet groot want het zijn meest armoezaaiers. Ze hebben geen geld om een vrouw te onderhouden of er eentje te kopen. Al die islamitische mannen die hier aankomen zijn totaal opgefokt. Als ze alleen al een blonde vrouw zien gaan ze door het lint!

  Ja, en dan zijn ze plotsklaps in een land met vrouwen gekleed in een strakke spijkerbroek of met een kort rokje en leuk opgemaakt, maar die mannen hebben nooit geleerd zich te beheersen, die zijn anders opgevoed, voor zover ze dan zijn opgevoed. Dan is die explosie van vrouwenjacht toch te verwachten? Ze hebben toen met die Arabische lente op dat plein in Caïro toch ook vrouwen aangerand?

  En er is genoeg over geschreven, o.a. het boek van Nies Medema: In de hemel krijg je fruit. Van Betty Mahmoody: In een sluier gevangen. En het zeer bekende boek van Betsy Udink: Achter Mekka. Er zijn nog veel meer boeken geschreven over vrouwen in de islam.

  Onze bewindslieden hadden toch kunnen weten dat die mannen helemaal wild worden? Ik vind het werkelijk schandalig dat ze onze vrouwen daar aan bloot stellen. Ik hoop toch werkelijk dat er een dag van afrekening komt.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik vind het bovenal schandalig dat ons VRIJE LAND gedemoniseerd wordt door een stelletje non mensen die niet eens kunnen lezen en schrijven, weg er mee, en wel vandaag, ik ga weigeren belasting te betalen voor dit uitschot, weg met de islam uit Nederland!!!! Kom op!!! Demonstreer, stem op Wilders!!!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Linx bestuur, altijd goed.

  Like

 10. Marjolein zegt:

  Ik houd mijn hart vast voor het komende zomerseizoen. Blote armen, benen, bikini’s, topless zonnen, mensen dat zal niet goed gaan. Burgerwachten organiseren lijkt me de enige oplossing.

  Like

 11. Pingback: “Ze sleurden vrouwen met geweld naar de club” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s