Pionoffer in Keulen: Jäger zet Albers aan de kant

Screenshot_35

De burgemeester van Keulen Henriette Reker en het (ex) hoofd van de Keulse politie Wolfgang Albers.

(Vertaling: E.J. Bron)

Zonder twijfel, de hoofdcommissaris van de politie in Keulen Albers (SPD) heeft bij het onderzoek naar het Oud en Nieuw schandaal in Keulen volledig gefaald. Meer nog: hij heeft brutaal de publieke opinie belogen om de deelname van talrijke “vluchtelingen” aan de weerzinwekkende seksaanvallen op autochtone vrouwen te verbergen. Nu heeft hij zijn verdiende loon gekregen: hij werd door zijn partijgenoot, de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Jäger, aan de woedende publieke opinie geserveerd als pionoffer en met vervroegd pensioen gestuurd (hier de video van de persconferentie). Daarmee hoopt Jäger vermoedelijk de aandacht te kunnen afleiden van de verantwoordelijkheid van zijn politieke kaste voor de hele misère.

Daarmee zullen de ontwakende burgers hem echter hopelijk niet laten wegkomen. Per slot van rekening liegen hoofdcommissarissen van politie en andere carrière bewuste vooraanstaande ambtenaren alleen maar als gedrukt, omdat ze precies weten wat de heersende politieke kaste van hen verwacht. Wat absoluut geen verontschuldiging is, maar slechts een signaal voor een compleet geamputeerde ruggengraat.

Maar nu is het zaak om de gevestigde politiek hier niet zo gemakkelijk mee te laten wegkomen. Wie heeft de miljoenen illegale veroveraars het land binnengelaten en wie heeft in onze steden een klimaat van onderwerping en wegkijken te verantwoorden? Wie bestrijdt al jarenlang de oppositie, die juist precies voor zulke toestanden gewaarschuwd had? Wie geeft er aan de slachtoffers gedragsaanbevelingen voor de toekomst en daarmee quasi de medeschuld aan het feit dat ze beroofd en misbruikt werden?

Daarom is het glashelder dat het vreugdevolle snelle vertrek van Albers alleen maar het begin kan zijn geweest. Of, zoals het gemeenteraadslid van Pro-Köln en voorzitter van Pro-Deutschland in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Markus Wiener, het in een reactie formuleerde: “Uitgerekend de vreselijke minister van Binnenlandse Zaken Jäger van de SPD heeft nu zijn partijvriend Albers als pionoffer uitgekozen om de aandacht af te leiden van zijn eigen verantwoordelijkheid voor de catastrofale asiel- en veiligheidspolitiek in Nordrhein-Westfalen. Het ontslag van Albers – ja graag. Maar dan als volgende stap weg met Jäger en de niet minder leugenachtige burgemeester armlengte-Henriette Reker!”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Pionoffer in Keulen: Jäger zet Albers aan de kant

 1. Edjan zegt:

  Inderdaad: de politie liegt alsof het gedrukt staat uitsluitend omdat ze weten dat dat van hen verwacht wordt.

  Dat was jaren geleden in Engeland al zo waar honderden meisjes geprostitueerd werden door bendes (o ja, met Pakistaanse achtergrond) en de politie wist dat gewoon maar hield haar mond (zogenaamd) omdat men niet voor racist aangezien wilde worden. En ook omdat politici van die meisjes misbruik maakten.

  Langzaam begint het ook tot de Duitsers door te dringen dat die “vrees om voor racist aangezien te worden” wel heel erg belangrijk is geworden en zelfs de grofste misdaden overruled.

  Toch ergens wel grappig: Nordrhein-Westfalen was tot nu toe zo ongeveer het braafste politiek-correcte land van Duitsland.

  Like

 2. Altijd een ander gedaan,nooit de dader zelf,oftewel de hoerenmadam Merkel,die maar blijft ontkennen,Stalinistische methoden,alleen Siberië ontbreekt nog

  Like

 3. Lemmens zegt:

  DE ZONDEBOK VOOR HAAR ACHTERLIJKE FOUTEN , JAMMER VAN DIE AANSLAG OP HAAR DAT DIE NIET GELUKT IS.

  Like

 4. Muurbloempje zegt:

  Deed deze man niet ‘gewoon’ wat hem van hogerhand is opgelegd: alles met betrekking tot die barbaren in de doofpot stoppen?! Laat de burgemeester opstappen. Zij met haar idiote ideeën. Ze is TOTAAL ongeschikt voor zo een zware functie.
  Ik heb met kromme tenen naar de aankondiging van zijn vertrek gekeken.

  Like

  • Muurbloempje zegt:

   Nog even een toevoeging (ik was net wakker). Ik denk dat Rekel echt wel op de hoogte is gebracht van wat er is gebeurd in die nacht. Zij heeft waarschijnlijk opdracht gegeven te zwijgen. Toen alles toch naar buiten kwam (Hoe houd je zoveel smeerlapperij geheim?) wilde ze haar eigen positie redden. Nu krijgt de politietop overal de schuld van. Laat Rekel opstappen. En wel vandaag nog. Een ‘kleine’ misvatting van haar is dat ze er niet aan gedacht had dat tegenwoordig dankzij social media alles zich als een lopend vuurtje verspreid. Dat ditkeer niets onder het tapijt terecht komt vanwege de enorme omvang.

   Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Kijk en daar kunnen wij nog wat van leren. Want hier is het al jaren de gewoonte dat de politiechefs (allemaal PvdA!!) verklaren dat Oud en Nieuw rustig is verlopen, ondanks rellen, vernielingen, autobranden, belagen hulpverleners, enz. Wat makkelijk kan, want de media zijn ook PvdA.

  Like

 6. “……liegen alleen maar als gedrukt omdat ze precies weten, wat de heersende politieke kaste van hen verwacht.”
  Oh? Dus dat zou ook impliceren, dat de schandalige uitspraken op TV destijds door Joop van Riessen, over het deporteren van PVV ‘ers, van hem werden VERWACHT door de heersende politieke kaste!
  Nou, dat is iets om te onthouden voor Neurenberg 2.0!

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Theresa Geissler,

   opvallend ook van deze landverraders dat zij met hun pensioen wel weten waar het fout gaat en dan proberen deze NSB-ers hun daden te nuanceren. We hebben al meerdere keren gehoord van deze topambtenaren dat het niet helemaal goed gaat met de integratie en de massa-immigratie, na hun pensioennering. Hoewel ze al die jaren anders hebben verklaard, want dat was hun werk.
   Dat kan ook; hun kostje is gekocht, de zilverlingen rammelen in hun zakken. En de maatschappij is verraden. En de waarheid verkracht.
   Van de gewone bromsnor snap ik overigens niks, waarom goede dienders voor weinig geld agent willen zijn, terwijl zij beter weten dan wie dan ook, dan hun leiding bestaat uit politici, die alleen de ontwrichting van de maatschappij en eurotekens voor ogen hebben.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 09.15. uur. Ere die ere toekomt. Theresa je was mij voor, ook ik dacht aan de ex. rode hfd.commissaris van Politie -Riessen- die godbetert; Wilders de dood toe wenste, en alle PVV kiezers wilde deporteren. de RODEN/LINKS zijn de grootste 5e colonne der Islam.

   Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.demorgen.be/buitenland/merkel-stelt-orde-op-zaken-keulense-politiechef-opzijgeschoven-b2259923/

  Volgens deze krant heeft Merkel orde op zaken gesteld in Keulen…

  Wanneer schaft Zij zichzelf af?

  Like

 8. danny zegt:

  Wanneer vertrekt die heks van een burgermeester dan, die is hier toch ook behoorlijk verantwoordelijk voor!

  Like

 9. Elena zegt:

  Zoals gewoonlijk moeten er koppen rollen..helaas wederom de verkeerde kop is gerold. De echte schuldige zijn die Mongool Henriette Reker met haar armlengte afstand voor vrouwen en nazi hoer Merkel.
  Vlak die Maiziere ook niet uit.
  Het is een ordinaire afleidings manoeuvre van de politici om het volk koest te houden.

  interview met Jan Roos en Arnold Karskens…de moeite waard om ff te kijken.
  http://www.geennieuws.com/2016/01/interview-arnold-karskens-bij-geenstijl-over-de-msm-video/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elena: 10.49. uur. Inderdaad, de rode burgemeester en kakmadam Rekel, zocht zoals de RODEN altijd doen, een “zondebok”. En warempel, ze offert deze politieofficier Jäger! Zo zijn onze manieren, bij de “rode linkse kerk”, en ook bij de policor-elite!

   Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Volgens normale regels heeft hij tegen beter weten in gelogen (voor een hoge politiefunctionaris nou niet bepaald het goede voorbeeld). Dit “probleem” wordt opgelost door de dader te belonen, door hem met vervoegd pensioen weg te sturen? Satanisch!!!!

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Als de Duitse burger moedig is laten ze de volgende kop die van Merkel rollen.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Het noodlottige spel om de macht…. en daarna het vervolg…. het spel om de macht te behouden…..

  Alberts wordt gewoon opgeofferd.
  Hij is met een mooie gouden handdruk en daarnaast nog andere bijkomende voordelen op volledig pensioen gestuurd.
  Hij blij toe… met toch wel wat frustraties maar toch… en Merkels eer is weer gered.
  Want zo gaat het…
  Op het moment dat alle spelers vervangen zijn… dan pas… ja dan pas wordt de scheidsrechter vervangen!
  En het simpele volk maar denken dat Merkel schoon schip heeft gemaakt in Köln!!!!
  Hahahahahaha! Ze heeft gewoon tijd gewonnen.

  Maar als is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald haar wel….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s