Toen ik elf jaar oud was verhuisde mijn familie naar Damascus in Syrië

Screenshot_33

(Door: Hanna Bocander – Vertaling: “rommel”)

De vreselijke gebeurtenis tijdens nieuwjaarsnacht in Keulen verbaast Hanna Bocander niets. Zij heeft haar eigen ervaringen met islamitische seksuele intimidatie.

“We kozen altijd zorgvuldig uit waar we ons begaven en hoe we ons verplaatste. En natuurlijk vertoonden we geen huid tussen onze hals en tenen, dat zou een uitnodiging betekenen, een aanmoediging zijn.” Hanna Bocander, gemeenteraadslid van de Moderaterna (conservatieven) in het Zweedse Danderyd, die in Syrië heeft gewoond, is op zijn zachtst gezegd niet verbaasd over de berichten uit Keulen.

“Dit is de belangrijkste feministische tekst die ik ooit heb geschreven. Het gaat over ons recht om niet bang te hoeven zijn”:

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op Toen ik elf jaar oud was verhuisde mijn familie naar Damascus in Syrië

 1. Elena zegt:

  Wederom het bewijs dat vrouwen in een islamitische cultuur minder zijn dan stront.

  Like

 2. fleckie zegt:

  ‘ Zelfs JOHN KERRY deed me aan het narratief dat moslimterroristen alleen…’legitieme’ doelen aanvielen’……..NW.ISR.WEEKBLAD 8.1.2016. ………….van Bart..Schut………………………………….
  ‘Eindelijk zijn we allemaal bang’………..’Het jaar 2015 begon nog wel zo hoopvol voor de wegkijkers, de het-zal- mijn-tijd-wel-durenbrigade, de liever blo dan do jannen. De aanslag op de redactie van Charlie HEBDO op 7 januari en de Hypercocher in Porte de Vincennes twee dagen later waren eigenlijk allesbehalve verontrustend voor de brave burger. Ga maar na: 99,8% v.d.Nederlandse bevolking is geen cartoonist en ook geen Jood. Dan is het lekker ongevaarlijk de afgeslachte redacteuren van CHARLIW een eigen schuld,dikke bult toe te spelen, zoals Peter R.de Vries deed in het themaprogramma ‘JOUW VRIJHEID, MIJN VRIJHEID. Hoofdredacteur Stephane ‘Charb Charbonnier had het er natuurlijk ook wel een beetje zelf naar gemaakt, met al die cartoons over Mohammed. …………….EN de Hypercacher? .Ach, de Gaza-crisis lag nog vers in het geheugen en sowieso moeten. Die Joden maar eens wat minder Joods gaan doen,ze vragen bijna om een aanslag.Nee,voor de gemiddelde Nederlander was er niets aan de hand,een gevoel dat nog eens werd versterkt toen een week na Charlie in Kopenhagen Lars Vilks,opnieuw een cartoonist, en een synagoge het doelwit waren . Niets te zien hier,dames en heren , gewoon doorlopen. Tenminste als u geen satirisch, islamkritisch politicus of afvallige bent. En geen Jood dus. Zelfs ..JOHN KERRY..deed mee aan het narratief dat moslimterroristen alleen ‘ legitieme ‘ doelwitten aanvielen . Ja, u leest het goed, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken sprak over legitiemiteit in het licht v.d.aanslagen van begin januari( om er daarna snel ‘RATIONAL’ van te maken.Verder legde ook de pers de nadruk sterk op CHARLIE HEBDO en VILKS, en werkte mee aan het narratief dat grootschalige angst voor de terreur van IS en. AL- QAIDA onnodig was.De kosjere supermarkt in Parijs en de synagoge in Kopenhagen. werden hooguit als voetnoot vermeld, ..of..simpelweg..genegeerd…………………PURE. WINST…..
  ………………….Parijs op 13 november maakte in EEN ..klap -of beter gezegd : in een flink aantal AK-47 magazijnen vol klappen- een einde aan die illusie en democratiseerde de anst zoals dat sinds 9/11 niet meer was gebeurd. Opeens was je niet meer veilig als je een terrasje pakte ,naar een concert ging,een voetbalwedstrijd bijwoonde. Opeens was duidelijk dat niemand veilig is voor
  de..razernij..en..bloedlust.. Van de salafi-JIHADISTEN. Opeens was ..IEDEREEN ..BANG…………
  Nee, eindelijk was iedereen bang.Want heel eerlijk? Het werd tijd. Lang genoeg hebben de wegkijkers de bovengenoemde categorieën -waarbinnen de Joden zo prominent schitteren-gebruikt,misbruikt ..als bliksemafleider voor de haat van de moslimextremisten,als schild om zich achter te verschuilen. Die houding is niet meer vol te houden,ZE WILLEN ONS ALLEMAAL DOOD EBBEN. En die realisering is pure winst voor islamcritici ,afvalligen, cartoonisten en-opnieuw-JODEN. …………….De samenleving is met een schok wakker geworden uit haar …multiculturele ..droom en ziet zich gedwongen eindelijk werk te maken van het bestrijden van terreursverheerlijking ). Eindelijk zullen wij allemaal aan de slag moeten, want we lopen ..ALLEMAAL..gevaar en zijn allemaal bang. We zullen moeten leren van ISRAEL..HOE..je…TERRORISME bestrijdt,want ondanks een niet aflatende stroom aanslagen, is het aantal Joods-Israelische slachtoffers de afgelopen maanden nog geen tiende van de aanval op Parijs. ………..Sterker nog, misschien zijn de Joden wel de veiligste groep in ons land.Omdat de kehilla al jaren SERIEUS WERK maakt van BEVEILIGING, vormt zij allang geen SOFT ..TARGET..meer, het soort doelwit waarvoor de nieuwe generatie JIHADISTEN een duidelijke voorkeur lijkt te hebben. Het komt nog eens zover dat allerlei NIET- JODEN opeens hun kinderen op het MAIMONIDES willen inschrijven.##<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘ARTE’ t.v. Duitsland , : teletekst pag. 381, : dinsdag 12 januari 20.10 u. …’ Die Kirche und das Geld’, ( Duitsland + Frankrijk) betreft ‘binnenhalen’ door EVANGELISCHE KERK, + KATHOLIEKE KERK van rondom …10 MILJARD EURO aan ..KERKBELASTING, etc.
   <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 3. fleckie zegt:

  ‘GEESTELIJKE ..OPGEPAKT.. .VOOR…RASSENHAAT’ …..METRO!!…!20.2.2002!!……………………
  De Britse antiterreurpolitie heeft een moslimgeestelijke opgepakt die moslims zou hebben opgeroepen JODEN ..en..NIET.-GELOVIGEN te vermoorden. ………..De antiterreurpolitie. ..kwam.in actie NADAT… PARLEMENTARIERS hadden opgeroepen..tot..optreden tegen de geestelijke ..ABDULLAH El-FAISAL. De parlementsleden waren gealarmeerd door een onthulling ,in de krant THE Time dat moslims-boekwinkels ..cassette-bandjes verkochten met opruiende..lezingen van..El- Faisal. ………..De politie richt zich..bij..het onderzoek vooral op aanstootgevende ..inhoud v.d.bandjes en op de distributie ervan. Bij verschillende huiszoekingen in Londen ..heeft..de ..politie..inmiddels een ..nog..onbekend..aantal bandjes in beslag genomen.
  El.-Faisal komt oorspronkelijk uit…JAMAICA…en keerde zich pas later in zijn leven tot de islam.
  …..Volgens THE Times wordt de man officieel verdacht van het …AANZETTEN tot MOORD. Daarop staat een maximale..straf..van….LEVENSLANG.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  ……’AANTIJGINGEN ..MOSLIMSCHOLEN.. BELACHELIJK’……….METRO…..20.2.2002!!!………….
  De conclusie dat moslimscholen aanzetten tot haat-is”‘ hardstikke belachelijk”. ….Volgens voorzitter DOUIYEB van de ..ISBO, ..de koepelorganisatie van ..moslimscholen is de lesstof met ..extremistische ideeen ..” Minimaal twaalf jaar oud”,. Verder is het ” zeker zes jaar geleden” dat islamitische basisscholen..GELD .KREGEN.. van fundamentalisten uit landen als…SAOEDIE-ARABIE . Dat zei hij gisteren in …VARA’S..ONTBIJTRADIO. …..Hij reageerde op een uitzending van ..NOVA, waarin een onderzoek werd gepresenteerd waaruit zou blijken dat een aantal moslimscholen..EXTREMISTISCHE IDEEEN in de ??LESSTOF ..zouden hebben( ANP).<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 4. fleckie zegt:

  Nogmaals uit ‘WAS WOLLEN DIE ARABER’, ( op beginpagina van dit boek), van F.Ferydoun Hoveyda, uitg.Knauer Verlag, Munchen. Isbn 3-426-04867-1…………. Veralgemeinerung hin oder her, ich sage Ihnen, sie wollen, wenn nicht die totale AUSLOSCUNG des ABENDLANDES, so doch zumindest..SEINE ??DEMUTIGUNG, SEINE SCHWACHUNG,…SEINEN..VERFALL…
  WARUM den WACHSENDEN HASS auf die..UNGLAUBIGEN( genauer gesagt: auf die CHRISTEN und die JUDEN. der Industriestaaten) ..verstecken,….DER. AUF. DEM. BODEN..DES. ..ISLAM…GART? ..ER. ZEGT. SICH. IN. ALLER…..OFFENTLICHKEIT… in Amman wie in Bagdad,in Algier wie in Islamabad, ……IN LONDON…WIE…In…PARIS”.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 5. Cathja zegt:

  Heel belangrijk, het verhaal van deze vrouw. Ze weet waarover ze praat. Dat kun je niet zeggen van al die lamzakken hier in Europa, die van mening zijn dat moslims hier wel zullen integreren. Dat doen ze niet, en deze vrouw bevestigt dat.
  Het verslag van deze vrouw zouden ze in Den Haag ook onder ogen moeten krijgen.
  Vorige week nog las ik ergens dat Joël Voordewind van de CU vindt dat élke gemeente in Nederland VERPLICHT moet worden asielzoekers op te nemen. Beseft deze man wel wat hij ons land daarmee wil aandoen? Ik zou hem naar aanleiding van zijn uitspraken heel graag dit artikel onder de neus wrijven! Ook hij maakt zich met zijn ‘christelijk gevoel’ van naastenliefde schuldig aan de ondergang/de overname door de islam van Europa, als hij niet op zijn woorden terugkomt. Wat heeft hij voor boodschap aan de vrouwen en meisjes als die door deze barbaren worden aangerand en/of verkracht?
  Arabieren horen hier niet. Wij zullen nooit echt contact met hen hebben. We liggen mijlenver uit elkaar wat geaardheid betreft. Massale deportatie is daarom het enige redmiddel voor Europa.
  Maar ik vrees dat de Europese landen zich hebben vastgeklonken aan allerlei internationale verdragen die ervoor zorgen dat we geen kant op kunnen. Ik zou zeggen: schrappen die verdragen. De veiligheid en leefbaarheid van ons werelddeel is in groot gevaar!

  Ik ben blij dit artikel gelezen te hebben. We weten dat dit allemaal gebeurt, maar het kan niet genoeg onder de aandacht gebracht worden!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 09.47. uur. De CU is niet christelijk meer, maar ik beschouw ze als VERRADERS van alle Bijbelse, en humanistische en democratische waarden, Cathja. En zelfs de SGP vertrouw ik niet meer. Alles verraden ze voor: ” de baantjes en de poen”. Alleen de PVV komt op voor ONS geboren Nederlanders! De rest zijn allemaal VERRADERS, allemaal!

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja Tom, ik vrees dat zelfs die ‘degelijke’ SGP uiteindelijk het hoofd zal buigen voor de islam als het er op aankomt. Was er niet ooit eens iemand van ‘die richting’ die zei dat je ‘de machten die over je gesteld zijn moet gehoorzamen’? Ik hoop niet dat ze dit letterlijk nemen als de islam heerst over Nederland (Europa)!
    U heeft gelijk. Alleen de PVV komt nog voor ons op. En juist déze partij plaatsen de goedmensen en de linksen stelselmatig in het verdomhoekje…! Onbegrijpelijk!!

    Like

 6. ildiko zegt:

  Deze vluchtelingen zijn de oorzaak van de oorlog, Assad heeft weinig keuze. Barbaren blijven ook na de oorlog barbaren.

  Like

 7. fleckie zegt:

  ‘DICTATORIALE..TREKJES’………..NW.ISR.WEEKBLAD 8.1.2016. ………Van EWOUT KLEI……….
  ‘Yunus Oguzhan van het..TURKS-NEDERLANDSE OPINIEBLOG..DUTCH-Turks, was woedend. Op 1 januari schreef hij in zijn artikele ‘Recepten Tayyyip Erdogan, Adolf Hitler en kwaadaardige media’ dat de NEDERLANDSE MEDIA ten onrechte de Turkse president Erdogan ..zwartmaakten. …………………………..Nederlandse media, De Telegraaf , maar ook VARA-blog JOOP, zouden zich laten leiden door ‘TURKENHAST’ en een uitspraak van Erdogan over Hitler’framen’ . Wat zei Erdogan precies en in welke context? En hoe moeten we deze uitspraak beoordelen? …..,……..De Truks president deed zijn gewraakte uitspraak op 31 december . Toen hij terugkeerde van zijn bezoek aan SAOEDIE-ARABIE werd Erdogan gevraagd hoe hij dacht over zijn invulling man het presidentschap .in tegenstelling tot zijn voorgangers, die als president vooral een ceremoniele rol vervulden., heeft Erdogan na de grote verkiezingsoverwinning van zijn. AK-partij in november mverregaande uitvoerende bevoegdheden naar zich toe getrokken. Een journalist vroeg hem.of zijn invulling van het presidentschap Miel mogelijk was en die het Turkse sysyteem en de eenheid van de staat niet bedreigde. Erdogan antwoordde :” Er zijn reeds voorbeelden in de wereld .Je kunt het zien als je kijkt naar ..Hitlers Duitsland”. En hij vervolgde” Er zijn daarna voorbeelden uit andere landen”. ………..Nadat Erdogan internationaal maar ook nationaal een storm van kritiek over zich heen had gekregen verklaardehet Turkse regering dat de Hitler metafoor..bewust..verkeerd was uitgelegd. Erdogan zou eigenlijk hebben willen zeggen dat als het nieuwe sysyteem misbruikt zou worden dit tot slecht bestuur en rampen leidt,zoals in Hitlers-Duitsland. Volgens de Turkse regering is het onacceptabel om..ook..maar..te..suggereren ..dat Erdogan het voorbeeld van Hitlers presidentschap in een positief licht noemde. ……………….
  MILITAIR..OFFENSIEF………………….De officiele Turkse uitleg ,die ook werd overgenomen door..DUTCH TURKS, bevredigde niet. Het is DAMAGE??CONTROL. Erdogan gaf et deze FREUDIAANSE..VERSPREKING ..zijn..ware..intenties..bloot. Hij’Maar wil alle macht naar zich toe trekken. Hij wil de OPPOSITIE..UITSCHAKELEN . Hij duldt geen kritiek. Hij wil Turkije GELIJKSCHAKELEN. ………..Nadat in juni 2015 de AK-PARTIJ mee meerderheid in het palement verloor,was Erdogan GEENSZINS..van plan de macht met anderen te delen in een mcoalitieregering. Hij liet de onderhandelingen over een coalitieregering bewust..stuklopen,schreef nieuwe verkiezingen, begon een groot mi.itair offensief tegen de Koerdische PKK in SYRIE en maakte de kritische Turkse pers monddood. Volgens de NOS won de AK-PARTIJ op deze manier ‘tegen de verwachtingen in’de parlements-verkiezingen van november. Om zijn macht verder te versterken wil Erdogan als president verregaande BEVOEGDHEDEN,zodat hij en zijn AKP-PARTIJ straks helemaal onaantastbaar zijn. ……Hoewel
  Erdogan uiteraard niet een -op-en met Hitler is te vergeleken zijn er wel opvallende parallellen te trekken. In…1923… mislukte Hitelers BIERKELLERSPUTSCH in MUNCHEN, tien jaar later kwam zijn NSDAP op democratische wijze aan de macht en schakelde daarna alle oppositie uit. De voorgangersvan de AKP, de fundamentalistische Welvaartspartij ( Refah) , was openlijk antidemocratisch en werd verboden. Erdogan AKP deed aan het democratisch spel mee, kwam aan de macht en ondermijnde daarna. De Turkse democratie. …………………..TOENADERINGSPOGING) ………………….Het is tenslotte pikant dat Erdogan zijn. Gewraakte Hitler-uitspraak deed juist nu hij toenadering zoekt tot…ISRAEL… Op zaterdag 2 januari verklaarde Erdogan dat de regionale machten ..ISRAEL..en TURKIJE ..elkaar nodig hebben. Deze toenadering is opmerkelijk,omdat Erdogan zich in het. verleden ERG KRITISCH ..
  over..ISRAEL….heeft..UITGELATEN en het optreden van het Israelische leger in de ..GAZASTROOK..in 2014 vergeleek met het optreden ..van..Adolf Hitler in de Tweede Wereldoorlog-in deze context muiteraard ..ONDUBBELZINNIG. NEGATIEF bedoeld. ………………..Wat zit er achter deze ..toenaderingspoging? …..Dat Erdogan GEEN ISRAELVRIEND is moge duidelijk zijn. Wil hij soms ..VIA .ISRAEL ..meer..invloed uitoefenen op het Midden-Oosten? Dat is onwaarschijnlijk . Vermoedelijk hebben de Verenigde Staten achter de schermen Turkije ..hard..op..de..vingers..getikt. De..ONBETROUWBARE ..NAVO- bondgenoot. Die ervan verdacht wordt..IS???stiekum te steunen., moet weer in de pas lopen. De ironie nis nu dat Israel de…’HEIMELIJKE. HITLER’ een beetje moet temmen.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De EU, onze regering en hun gedogers zijn schuldig aan deze massa import van parasieten die onze welvaart, sociale zekerheid, gezondheidszorg, vrijheid van meningsuiting en ons welbevinden stap voor stap zullen vernietigen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s