VIDEO: Feministen houden van “islamisten”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “infinitely ignorant”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Feministes, Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Feministen houden van “islamisten”

 1. Feit is dat dat niet veel vooraanstaande feministen de strijdbijl oppakken om tegen de oprukkende ‘vrouwonvriendelijkheid’ wat mijns inziens een understatement is, zich te profileren. Feit is óók dat de opper feministe Anja Meulenbelt het bed deelde met zo’n Noord-Afrikaans of Arabisch uiterlijk (Kuch) hebbend figuur.

  http://likud.nl/2013/04/wat-gebeurde-er-met-anja-meulenbelt-in-gaza/

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Negers hebben soms hele grote plassers en daar gaat het deze domme vaak (s)linkse kutten uiteindelijk om!!
   Blijkbaar willen dit soort feministische miepen helemaal doorgeragd worden tot in hun darmen toe en kunnen ze dat niet krijgen bij een blanke (inheemse) man??
   Of is er soms naast bovenstaande ook een diep verlangen bij deze miepen om helemaal overheerst te worden??
   Bij booslims krijgen ze beiden zaken dan ook precies waar ze diep vanbinnen zooooooooooooo enorm naar verlangen!!!!!

   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • sammy zegt:

    tegen deze linkse moslim hoer zou ik willen zeggen hoe mooi en correct en liefdevol het zou kunnen zijn als je samen met je islamitische eigenaar op straat loopt jij met een burka of sjaal (wij zeggen kopvodde) en dan wel twee meter achter hem aan lopen af en toe ja en nee knikken dan kom je thuis (eigenlijk een soort gevangenis) waar je niet alleen bent. daar zijn nog vier zusters van je in dezelfde outfit waarvan ook nog een kindvrouwtje van rond de tien jaar. heel normaal lijkt een heel gezellig vreedzaam islamitisch gezinnetje toch? dan valt de avond in en dan word er gekozen wie de gelukkige is die met de man des huizes keiharde en geweldadige sex mag bedrijven na een geweldadige nacht waar ook nog wel eens een liefdevol corigerend tikje uitgedeeld word komt alles toch nog goed bovendien ben je in het bezit al van twee kinderen gelukkig jongetjes dus die hoef je om wat voor reden dan ook niet later te vermoorden vanwegen eerwraak zeker met een cursus hoe ga ik met vrouwen om komt alles goed

    Like

 2. Het opmerkelijkste aspect hiervan en de tijd is rijp nu om het gewoon te zeggen is dit:

  1. Oorspronkelijk waren de blanke feministen dus anti blanke man want die was hun tiran en onderdrukker.

  2. daarna kwamen de zwarte migranten en moslims, en arabieren die ook de blanke man kenden als hun tiran en koloniale onderdrukker.

  3. Dus de feminist kon het bed delen met de zwarten, de arabieren, en nu dus de islamisten omdat zij een gezamenlijke vijand hadden: de vreselijke, tirannieke BLANKE BOEMAN.

  Conclusie:

  Biologisch: de blanke feminist en de islamist haten de blanke mannen en daarom zijn zij elkaar lik, pijp en bilmaatjes geworden.

  Hoog tijd om alle blanke feministen maar een enkeltje syrie te geven toch???
  OF hun kaal scheren, brandmerken en lekker hard en diep zwanger laten neuken door de lekkerste en meest superieure Duitse mariniers.

  Like

 3. Ron zegt:

  Ik heb tot nu toe geen enkele feministe gezien die het vrouwonvriendelijke gedrag dat de mossel immigranten dagelijks tentoon spreiden veroordeelt.
  Van mevrouw meulenbelt of duisenberg zullen we dat helemaal niet kunnen verwachten.

  Feministen die tegen vrouwenonderdrukking door moslims zijn? Ik zie ze niet.
  ——————————-*W28E94*———

  Like

 4. Je pijnigt je de hersens af om de Feministische logica te doorgronden. Nóg maar eens een poging dan:
  -Ze zijn Feministisch
  -Maar ook links. Want dat móeten ze wel, denken ze.
  -Dus zijn ze niet racistisch, want dat is rechts
  .-En anti-islamitisch is opeens óók racistisch. Hoezo?
  -Hierom: Links zijn houdt in:Tegen Israël en vóór de Palestijnen.
  -En de Palestijnen zijn islamitisch. Dus kun je daar niet tegen zijn.
  Máár de islam is niet lief voor je ‘mede-vrouwen: Het maakt ze onderhorig
  -Dus hoe los je dàt weer op?
  -Zo: Je neemt -dankbaar- de ‘blijmoedige’ onderhorigheid van de kopvoddentr….eh, je zústers over
  -En dan is de cirkel weer rond.
  Dat is althans, wat ík er van kan maken: “The world according to the Feminists.
  (Klein wereldje, als je het mij vraagt: Zó klein, dat er voor hun oorspronkelijke stokpaardje, de mannenhaat, niet veel meer over is.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 9 januari 2016 om 18:17

   Voor mijn gevoel net zoiets als Marianne Thieme en het islamitisch ‘ritueel’ slachten van dieren.

   Like

   • Ja, daar is het mee te vergelijken.
    Frappant overigens, dat, als zulke trutten op de tweesprong staan tussen hun oorspronkelijke principes en het islamitische element, ze telkens weer beginnen te schipperen ten gunste van het islamitische element.
    En dan kan ik het bij Thieme ergens nóg rijmen, want die is gelovig en zal het in d’r achterhoofd waarschijnlijk zéér belangrijk vinden, dat moslims althans iets gelóven. (Dat zie je immers op het ogenblik sterk bij àlle christelijke gezindten.)
    Maar bij linkse Feministen…..Je snapt het niet, je snapt het niet…..-OF het moet ‘m dus geheel aan die link met de Palestijnen liggen.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 5. Drs.P. zegt:

  Het gevolg van het domme feministische tijdperk welke nu blijkbaar achter ons ligt, is dat de autochtone mannen een soort gedwongen ontmannelijking hebben meegemaakt zonder het zelf in de gaten te hebben, zoals pappadagen en meer van dat soort gedoe!! Natuurlijk klinkt dit ouderwets, maar lees maar verder. Ook dit is uitgevoerd volgens het plan” in een soort van salamitaktiek, plakje voor plakje zijn we “ontmannelijkt”. In de USA gaat het al veel verder, als je daar een “verkeerde flikker” opmerking maakt tegen een zogenaamde “transgender” kun je in NY een boete krijgen van $ 250.000,- !!!! Dus osama die zelf een transgender is werkt daar hard aan mee.

  Een paar dagen geleden stond er een filmpje op deze site over zwarte- en buine ratten die bij een boerderij huishielden en met een luchtbuks afgeknald werden.
  Een aantal debiele reacties erop waren dat de beestjes geen pijn mochten lijden??
  Wij zijn in west Europa zooooooo afgrijselijk verwijfd en ontmannelijkt geworden door al dat gezeik met/van emancipatie bewegingen dat we als blanke autochtone man ons eigen werelddeel niet meer kunnen verdedigen tegen indringers, want als het maar geen pijn doet!!

  WTF, What The Fuck, dit gaat de meest gigantische grote ellendige Europese burgeroorlog worden ooit tegen de booslim binnendringers van onze landen en afmaken als ratten is de enige oplossing anders houdt het probleem nooit op. Lees de volgende website maar eens en laten we echte mannen worden en onze habitat verdedigen tegen de indringers en geen verwijfde lulletjes!!

  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/een-verdeeld-europa-wordt-erger-dan-irak-en-syrieuml.html

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Drs.P. 9 januari 2016 om 18:44

   [quote] Een aantal debiele reacties erop waren dat de beestjes geen pijn mochten lijden [/quote]

   Hallo?

   Ik was één van hen en ik ben een vrouw die tegen dierenleed is.
   Wél zet ik heel gemene klemmen voor mollen, ratten en muizen als dat nodig is.
   Maar met die klemmen van mij zijn ze dan ook in één keer dood!

   En als een mohammedaan crepeert, heb ik daar ook geen problemen mee; ben ik zo duidelijk genoeg?!

   Like

 6. Frans de Wit zegt:

  Ze hebben het bij onze Nederlandse mannen gewoon te makkelijk gekregen. Dat is voor deze dames niet meer prikkelend en opwindend. Er is ze nooit meer iets in de weg gelegen en daar vinden ze dus niets aan, ik spreek uit ervaring. Iemand die goed doet is een sulletje in de ogen van deze dames. Een broekje! Het is belazeren of belazerd worden in deze wereld hoor. En die gasten ja die zijn dominant echte mannen natuurlijk. Dat zie je toch ook bij dochters die ineens met hoofddoeken gaan lopen. Sommige houden van onderdrukking en dominant gedrag. Ik moet wel eens denken aan de zegwijzen: zeg een meisje nee dan bedoel ze ja. Zal zeker niet voor iedereen gelden en ik zal genoeg commentaar krijgen. Maar dit is mijn mening en ik spreek uit ervaring hoor.

  Like

  • ja hoor Frans de wit, er was toch een boek van een feministen dat zij niet van zachtmannen houden en gewoon een goede beurt nodig hebben elke week.

   Hoe hou je vrouwen zoet???

   er is een indiaas/ hindoestaans spreekwoord over vrouwen:
   in hindi:
   ‘Aurat jaise Saap he, ek din kaate he’.

   Vertaling:
   ‘vrouwen zijn net als slangen, op een dag bijten zij je’.

   Daarom zegt men in India spreekwoordelijk als je te goed en te zacht bent tegen je vrouw binnen een huwelijk:

   ‘Tu saap pose he?’

   Vertaling:
   ‘Kweek je een slang?’

   In veel Indiase films zie je dat geweld tegen vrouwen doodnormaal is, straffen geven en tikken aan vrouwen is het standaard patroon in de hele Indiase en Hindoe cultuur. En in de Islamitische wereld heeft men in feite het oudere, hardere Hindoeisme overgenomen uit de 7de eeuw, en deze wredere manier om met vrouwen om te gaan staat in het boek van Manu, de manusmriti, die erger is dan de Koran volgens experts. Kan je vinden op internet in Engels als download.

   Zuiver biologisch gezien en evolutionair is het onnatuurlijk om vrouwen teveel rechten te geven. De biologische realiteit van het paarproces, met dominantie, onderwerping, brute diepe penetratie, in en uit rammen, vereist toch zuiver mannelijke energie, die daadkracht bezit om te handelen.

   Mannen blijven mannen in de natuur en dat is goed.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Het lijkt mij goed om de hoofdpunten hier nog eens samen te vaten.
    – Vrouwen moet je elke dag slaan, ook al hebben zij niets gedaan dan hebben ze het vast voor de volgende dag.
    – Vrouwen hebben slechts èèn recht, inderdaad dat is het àànrecht.
    – Zegt een vrouw Neen… dan bedoelt zij Ja! Vraag dus nooit iets aan een vrouw. Volg gewoon uw mannelijke instincten.
    – De vrouw regeert de wereld met haar tong. Het beste is dus een vrouw zonder tong te zoeken.
    – Heb hart voor uw vrouw want zij is ook hard voor u!
    – Vrouwen met dunne benen hebben meestal grote borsten, (Heel belangrijk.)
    – Vrouwen met kleine borsten hebben meestal dikke dijen. (Kan belangrijk zijn.)

    Dit waren de belangrijkste punten voor de man om op te letten. Meer is er niet.

    Like

 7. Pingback: VIDEO: Feministen houden van “islamisten” | Rechtsaf doorzee

 8. Edjan zegt:

  Feministen, en (veel meer) dan de helft van alle vrouwen zijn feministisch (angehaucht) zien hun echtgenoten als een soort lastige huisdieren. Bekijk eens de TV reclame (als u dat volhoudt) dan ziet u dat de man een positie ónder de kinderen en de huisdieren inneemt. In het beste geval is hij een sul die almaar zijn kop stoot, in het ergste geval wordt hij tientallen meters door de lucht geslingerd. Vroeger vond men de reclame seksistisch maar dit soort gewelddadigheden weet ik me niet te herinneren. Overigens wordt seksisme gedefinieerd als slecht gedrag van mannen tov vrouwen. Een vrouw kán helemaal niet seksistisch zijn. Aldus de feministen.

  Amerikaanse feministes zijn al jaren aan het schreeuwen dat mannen afgeschaft of gecastreerd moeten worden. Geestelijk hebben ze hem al geruime tijd geleden gecastreerd.
  – Hij is een tyran en een onderdrukker, hij deugt van geen kanten en verdient onophoudelijk straf.
  – Zij doet en laat precies wat ze wil, met wie ze wil en wanneer ze wil.
  – Hij is goed genoeg voor die sterke schouder die ze nodig heeft als haar drukke leven een keer niet naar wens verloopt.
  – Hij kan geen beroep op haar doen want “ik ben je moeder niet” en “verman je toch eens, baby!”.
  – Hij krijgt overal de schuld van als er iets mis loopt.
  – Als zij vreemd gaat is dat omdat hij haar emotioneel verwaarloost en als hij vreemd gaat komt dat omdat hij zijn pik = ego weer eens achterna loopt. Altijd is hij de schuldige.

  En nu hij dus geestelijk gecastreerd in een hoekje zit (of beter: in de kroeg met zijn vrienden) krijgt hij triomfantelijk te horen: “waar zijn die mannen nu?”.
  Dat krijgt hij ook te horen omdat hij zijn vrouw/dochter/vriendin in Keulen niet beschermd zou hebben. Terwijl mevrouw toch echt liever met haar vriendinnen uit ging.

  Maar nu de klap op de vuurpijl: stel dat een aantal mannen wraak zou gaan nemen op die varkens (hetgeen in vroeger tijden een teken van cultuur was) dan zouden de feministen pas echt gaan schreeuwen. Want de slechte witte man heeft niet alleen hèn eeuwenlang onderdrukt (hetgeen een leugen is) maar ook die arme negers en zielige moslims (hetgeen grotendeels ook een leugen is) en dus doet zij het liever met hèn. En aangezien hij het dus nooit goed kan doen, zijn er nog maar weinig mannen te vinden die hier hun vingers aan willen branden. En zo is het feminisme dus waarschijnlijk bezig haar eigen graf te graven. Vrouwen staan er grotendeels alleen voor.

  Like

  • Perfect verwoord Edjan:

   neem een praktisch voorbeeld uit mijn levenservaring:

   een extreem rechtse (meer neonazi) blanke nederlandse jongen leerde ik in 2001 kennen, en ok hij zwaaide met een Nederlandse vlag tijdens een rechtse demonstratie, partij Nieuw Rechts, van Michiel Smit.

   Ok nu jaren later is hij toch getrouwd met een bruingekleurd meisje uit Mexico, na mijn advies he in 2007 toen zij zwanger was van hem, en hij heeft twee kinderen, baantje, auto, huurhuisje, druk leven. Maar hij klaagt wel bij mij van, shit dat ik als extreem rechtse blanke man nooit een blanke hollandse meid kon krijgen die met mij wil paren en voor mij wil baren is toch KUT waldo.

   Bij al die salsa feesten vroeger zag hij dat al die blanke meiden in de rij stonden voor de grootgeschapen, seksueel superieure negers en hij moest dat maar slikken als rechtse blanke man.

   Hij praat toch met mij over die vreselijk haat tegen blanke mannen in Nederland, dat constante gevit en gevloek op blanke hollandse mannen die altijd de eeuwige Zwarte Piet zijn van de hele geschiedenis, alsof de arabische mongooltjes nooit iemand een haar gekrenkt hebben in naam van allah en mohammed de kleingeschapenen.

   Conclusie tegenstrijdig:

   blanke extreem rechtse man trouwt met bruingekleurd mexicaans meisje, en is rasverraderlijk bezig, maakt twee kinderen.

   Kan het nog gekker en idioter in Nederland???

   Like

 9. Pieter zegt:

  Zullen wel SM-fantasieen zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s