VS: ISIS-moslim schiet 11 keer op politieagent (+ video!)

Screenshot_37

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Donderdagavond (plaatselijke tijd) in de Amerikaanse stad Philadelphia aan de oostkust: Een moslim in typische Salafisten-kleding stormt op een politieauto af en schiet elf keer op de politieagent die zich hierin bevindt. Die raakt zwaargewond door drie kogels, maar kan nog terugschieten en de mohammedaanse aanvaller eveneens verwonden. De dader werd kort daarop gearresteerd. Het zou gaan om de 30-jarige moslim Edward Archer (foto boven), die bij deze aanval een gestolen wapen gebruikte en naar eigen zeggen handelde voor de “Islamitische Staat” (ISIS).

BILD” bericht:

Bloedige aanval op een politieagent in de VS! Een vermoedelijke aanhanger van de terreurmilitie ISIS heeft in de Amerikaanse stad Philadelphia op een politieagent geschoten en deze zwaar verwond. De aanvaller zou hebben bekend een aanhanger van ISIS te zijn, zei een politiewoordvoerder vrijdag tijdens een persconferentie in Philadelphia.

De 30-jarige verdachte was donderdagavond laat (plaatselijke tijd) op een kruising op de politieauto afgerend en had door het raam aan de bestuurderskant minstens elf schoten gelost. De 33-jarige politieagent werd driemaal geraakt, kon het vuur echter beantwoorden. Daarbij verwondde hij de verdachte, die kort daarop werd gearresteerd.

De “SPIEGEL” vult aan:

“Hij heeft toegegeven de laffe daad in naam van de islam gepleegd te hebben”, zei de politiewoordvoerder. Daarbij zou hij zich hebben beroepen op leden van ISIS.

Aanwijzingen dat de vermeende radicale islamiet bij de daad samenwerkte met andere mensen zijn er volgens de politie op dit moment niet. “We zijn heel blij dat er niet meer gebeurde”, zei de woordvoerder. De verdachte zou niet overkomen als een krankzinnige, alleen maar als een zeer gewelddadige man, vulde hij aan.

Volgens de politie gebruikte de aanvaller een wapen dat enige tijd geleden werd gestolen uit het huis van een politieagent. “We weten dat het wapen gestolen werd, maar niet door hoeveel handen het sindsdien is gegaan”, zei de woordvoerder.

Ook deze terrorist in Philadelphia is een gelovige moslim, die vanuit diep besef van zijn “religie” wil doden voor de “Islamitische Staat”.

Wat daar gebeurt, is een exacte herhaling van het handelen van de oprichter van de islam in de 7e eeuw op het Arabisch schiereiland. De daar begane wreedheden zijn allemaal uitvoeringen van de bevelen van hun god Allah, zoals deze door Mohammed werden verkondigd en in de koran zijn vastgelegd.

Mohammed richtte de islam op, hij dicteerde de koran, hij deed alles als krijgsheer voor, hij moordde zelf, hij beval om te doden, hij beroofde anders gelovigen en liet roven, hij vervloekte christenen en Joden, belasterde hen als minderwaardig, verklaarde hen tot “ongelovigen”, zuiverde het Arabisch schiereiland van hen en richtte op het huidige territorium van Saoedi-Arabië de eerste islamitische staat op, die hij ook zelf als wereldlijk heerser aanvoerde.

Mohammed geldt in de islam als de “perfecte mens” en is het “perfecte voorbeeld” voor alle moslims. Zijn bevelen zijn in de koran als tijdloos geldende woorden van Allah vastgelegd. Mohammed IS de islam.

De kalief van de “Islamitische Staat”, Al-Baghdadi, burgerlijke naam Ibrahim Awad Ibrahim al-Badri, geboren in 1971 in de Irakese stad Samarra, kent de grondbeginselen van de islam exact: in 2007 promoveerde hij in Bagdad in islamitisch recht. Hij bouwt ISIS als kalifaat naar het voorbeeld van Mohammed op. Alles wat moslims in hun “Islamitische Staat” Irak en Syrië uitvoeren, is 100% islam:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t video aanval Philadelphia: “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op VS: ISIS-moslim schiet 11 keer op politieagent (+ video!)

 1. jowitteroos zegt:

  Philadelphia Mayor: Shooting of cop in name of Islam had “nothing to do with being a Muslim or following the Islamic faith”
  http://www.jihadwatch.org/2016/01/philadelphia-mayor-shooting-of-cop-in-name-of-islam-had-nothing-to-do-with-being-a-muslim-or-following-the-islamic-faith

  Like

 2. peterdm zegt:

  Kijk naar zijn islamitische inteelt ogen en kwijlbek met een IQ van -60 denkt deze eeltplek de weg te hebben gevonden naar zijn 72 maagden. Nu mag hij zijn kop 5x dagelijks stuk slaan op de betonnen vloer van zijn cel om na 20 jaar zijn spuit te krijgen en dromen van de vrijheid die blanke ezels hem hebben gegeven.

  Like

 3. edwin vissers zegt:

  dan zijn we in oorlog met de islam, nee zegt de overheid we zijn in oorlog met de islamitische staat,maar dat is de islam, dus de overheid zijn de werkelijke zonen van satan.
  veel bidden mensen, om gered te worden tegen dit gigantische kwaad .

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Maar het is toch echt niet te geloven dat wie er dan ook in welk bestuursorgaan zit en of het nou in Europa is of in de USA, of je nou in een regering zit of in een staat of gemeenteraad/burgemeester of wat dan ook; het is ongelooflijk opvallend dat ze ALLEMAAL maar dan ook ALLEMAAL stuk voor stuk na welke aanslag dan ook, na welke moord(poging) dan ook zeggen: “het heeft allemaal niets maar dan ook niets met de islam te maken”.
  Waar halen ze het toch vandaan al dat politiek-correcte linksche fascistische geklets??????En of het nou door een eenling is gepleegd of in Nigeria door Boko Haram, of in Sudan of in Jemen of in Frankrijk, Italie, Duitsland ze blijven dezelfde achterlijke en stomme taal spreken……. Het geeft voor mij nogmaals duidelijk aan en is een bewijs dat er een WERELDORGANISATIE(S) achter zitten die het allemaal met elkaar eens zijn en dat het dus allemaal GEORGANISEERD is en er dus OPZETTELIJK wordt gelogen, bedrogen en gemoord. JA OOK door die “opdrachtgevers” waarvan ik vermoed dat het leden zijn van de NWO, Bilderberggroep, Arabische moslim-/olielanden……….. en dus niet te vergeten Straatsburg, 1975, EU/USA en olielanden, hoe jab het anders dan dat een Halsema van GrLinks zo’n motie indient….wie is haar opdrachtgever???

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @exmarineman: 10.44. uur. Natuurlijk is hier sprake van Satanische boze opzet! Daar hoeft U echt niet meer aan te twijfelen. Ik noem de verraderlijke en duivelse organisaties nog maar weer: de rode smeerlappen der EUSSR, de maffia der Bilderbergers, de paladijnen van de NWO, en last but not least: de Illuminati. Het is allemaal al tientallen jaren geleden besloten.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Hallo Tom, ja ik weet het en u heeft gelijk. Ik twijfel er op zich ook helemaal niet meer over. Maar ik heb nog steeds de hoop dat steeds meer mensen hun ogen en oren open gaan en ze ook dit allemaal gaan lezen. Al zou het dan maar 2 of 3 keer zijn en dat dat hun op andere gedachten brengt en onze kant gaan kiezen……U en ik weten dat de start in ieder geval in 1975 vastere vorm heeft gekregen…. En laten we hopen dat die aanvallen, berovingen en verkrachtingen die onlangs in Duitsland hebben plaatsgevonden een versnelling van de “opstand” gaat krijgen.

    Like

 5. Philippine zegt:

  Duidelijker kan het niet gezegd worden.

  Like

 6. danny zegt:

  Ik hoop dat deze haatbaard de doodstraf krijgt. Het is nogal wat ,al schietend op een politieauto afrennen. Het aanvallen van een ambtenaar in functie is een zeer kwalijke zaak.

  Like

 7. Pogo zegt:

  Best heftig. Die baardaap komt gewoon met zijn pistool in de auto.
  Ik weet niet wat de verwondingen zijn van die politieagent maar hoe het hier wordt weergegeven loopt alles redelijk goed af. Een kogel in de rug van die gek die zijn ruggengraat heeft geraakt zou helemaal ideaal zijn.

  En wat exmarineman zegt, hoop ik ook; “En laten we hopen dat die aanvallen, berovingen en verkrachtingen die onlangs in Duitsland hebben plaatsgevonden een versnelling van de “opstand” gaat krijgen.”
  Denk alleen dat er in de VS nog veel meer moet gebeuren zodat het echt gaat leven in de samenleving (ik kan het fout zien hoor).
  Het ‘andere geluid’ wat er klinkt in de VS, tegenover het geluid wat Obama uit (“De islam is een onderdeel van de VS.”), komt vooralsnog maar van een select groepje mensen (o.a. Robert Spencer, Pamela Geller, Brigitte Gabriel, Walid Shoebat).
  Uit de samenleving zullen best weer wat groepjes mensen van zich laten horen maar zo massaal als laatst zal het (nu nog) niet worden.
  Daarvoor moet had de situatie omgedraaid moeten zijn.
  (Een politieagent schiet een onschuldige (‘onschuldige’) Afro/moslim neer.)

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @exmarineman: 12.44. uur. Ja, beste medestrijder, laten we HOOP blijven koesteren. Hoewel ook ik eerlijk gezegd, vaak moedeloos wordt als ik de wereld om mij heen bezie. Gelukkig heb ik mijn christelijke roots behouden. Ik stel uiteindelijk mijn vertrouwen op Christus. Maar dat wil niet zeggen, dat ik alles van mij af laat glijden. Ik sta pal achter de mensen die hier reageren, en op willen komen voor ONS VADERLAND.

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Dat we hier een opstand mogen krijgen waarbij de islam en hun volgelingen voorgoed van de aardbodem verdwijnen.

  Like

 10. Wilma Grunn zegt:

  Die mag van mij op het stoeltje met een droge spons.

  Like

 11. Jan zegt:

  Dom links weet niet dat automatische wapens verboden zijn, zelfs niet dat vreselijke wijf Goldberg, dat overigens zelf een wapen heeft. Zelfs aan het eind blijft dat wijf over automatische wapens zaniken. Applaus van dom links volgt.

  Like

 12. Jan zegt:

  O je, lid van het Congres wil alle geitenneukers in de gaten houden:

  Rep. Peter King: Police Should Monitor Entire Muslim Community

  Like

 13. Jan zegt:

  Franse geitenneukers gaan weer over tot ‘charme-offensief’ na de laatste aanslag in Parijs:

  Like

 14. Pingback: VIDEO David Wood: “De Jihad komt naar Philadelphia” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s