De schuldigen van Keulen

Screenshot_14

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Nee, het was niet de schuld van de politie dat de situatie zo geëscaleerd is, als men bedenkt dat onmiddellijk tientallen van deze vrouwenhaters zich verzamelden zodra politieagenten ze aanspraken. Deze vrouwenhaters klitten allemaal samen en respecteren onze rechtsstaat niet, anders zou het nooit tot zo ’n escalatie gekomen zijn. Het zijn over het algemeen islamitische vluchtelingen en migranten die daar aanwezig waren en hebben laten zien wat zij van onze rechtsstaat en van zijn burgers, in het bijzonder van de vrouwen onder hen, vinden. Deze mannen komen naar Duitsland en worden door de Duitsers volledig verzorgd en als dank verzamelen zij zich met honderden, zo niet met duizenden tegelijk op een openbare plek en gedragen zich volkomen tegen de Duitse wetten.

Alleen al daaraan ziet men dat deze groepering zich in Duitsland nooit zal aanpassen, want als men reeds bij aankomst in een land zo weinig achting en respect toont en aldus totaal geen angst dat men de generositeit van de gastheer misschien zou kunnen overschrijden, dan wordt het ware karakter van deze vluchtelingen en migranten zichtbaar! Ze hebben met Oudjaar in Keulen gespúúgd op de Duitsers en hun wetten. Ze hebben met duizenden laten zien wat ze van onze maatschappij, de mensen in die maatschappij, én onze wetten vinden. Deze mensen hebben wat dat betreft geen besef van onrecht, maar voelen zich ook nog volledig en totaal in hun recht staan!

Stel je toch eens voor dat Duitsers als vluchtelingen in een islamitisch land zouden komen, zich vervolgens zouden verzamelen op een openbaar marktplein en aldaar de oorspronkelijke vrouwelijke bevolking zo nadrukkelijk zouden aanranden, uitkleden en verkrachten als deze islamitische mannen met de Duitse vrouwen gedaan hebben, wat dát in een islamitisch land teweeg zou brengen! In geen enkel islamitisch land ter wereld zouden de moslims wat dit betreft zó tolerant reageren als de Duitsers in Duitsland – wat dan ook hun probleem is.

Precies deze tolerantie ten opzichte van deze hartgrondig vrouwen- en mensen-verachtende religie heeft pas geleid tot deze escalaties in Keulen. De on-uitgesprokenheid van deze natie, van de kant van politiek en media, heeft pas tot deze catastrofe geleid. Het feit dat deze mensen bij miljoenen Duitsland mochten overspoelen en een religie, waarvan de stichter de “ongelovigen” bij bosjes afgeslacht en uit het land verjaagd heeft, als vreedzaam werd voorgesteld. Deze desinformatie aan de Duitsers heeft pas goed tot deze mensen- en vrouwen-verachtende uitwassen in Duitsland geleid.

Screenshot_15De schuld aan deze toestand met Oudjaar in Keulen ligt niet bij de politie-agenten, die sowieso al voor deze islamitische maffia in het land steeds geringer worden en als eerste stootkussen voor die agressie tegen de ‘ongelovigen’ moeten dienen, maar bij de politici, die deze overstroming met moslims naar Duitsland toegelaten hebben! Schuld hebben de massamedia, die niet waarheidsgetrouw over de islam in Duitsland geïnformeerd hebben en schuld hebben natuurlijk deze moslimmannen, die het Duitse volk nu al laten zien dat de openbare plekken, scholen en straten in Duitsland hén toebehoren. Deze mannen zijn niet in staat om zich ooit aan te passen aan de Duitse wetten, laat staan de Duitse vrouw als gelijkwaardig te beschouwen. Zij zijn in hun ontwikkeling in de 7e eeuw blijven steken en houden de dominantie en het geweld van mannen van tóen tot heden ten dage voor geldig, niet in de laatste plaats wegens hun voorbeeldfiguur Mohammed.

Duitsland zal met deze mannen geen vrede meer vinden en als er nú zoiets als in Keulen met Oudjaar in Duitsland mogelijk is, dan kan iedereen úit-tekenen wat er in Duitsland aan de hand zal zijn als er maandelijks nieuwe tig-duizenden Duitsland binnenstromen. Volgend jaar zijn er  minstens nog eens 2 miljoen van deze mannen méér in Duitsland. Het jaar dáárop 5 miljoen meer! Deze mannen kan men geen gedragsregels opleggen die van ‘ongelovigen’ afkomstig zijn. Het is naïef van onze politici om dit te propageren én te geloven. Zij brengen de brede massa der Duitsers op die manier schijnbaar in veiligheid, maar dragen zo bij tot hun vernietiging.

Het Duitse volk zou dat moeten weten als volgende maand weer 50.000 van deze mannen de Duitse grenzen passeren en er nog meer van hen zich in de Duitse gemeenten en steden verbreiden.  Maar het zou ook moeten weten dat men de politici en de massamedia slechts in beperkte mate geloven kan, vooral wanneer er binnenkort beweerd wordt dat het aantal vluchtelingen daalt en dat er meer vluchtelingen geweigerd worden.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op De schuldigen van Keulen

 1. Drs.P. zegt:

  De gemiddelde islamiet is ook een ondankbare hond en dat komt door hun smerige naziboek en verkondiging in hun oorlogsbunkers. Het allahboek verteld hun dat ze overal “recht” op hebben, vooral op de “welvaart” van de zogenaamde “ongelovigen”. Dit ondankbare is sinds half jaren 70 steeds duidelijker te zien in de NL samenleving. Stelen, roven, bedriegen, moorden het schijnt allemaal te mogen van hun fucking maangod.

  De schuld uit het verleden van deze ellende ligt alleen maar bij de toenmalige arrogante kloothommel EU-nazi politiek/regeringslijers die ons al in 1975 zwaar veneukt hebben met het ongevraagde betweterige “verdrag van Strassburg” (olie voor ongebreidelde bruine ratten immigratie)!!!!!
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/01/09/de-derde-republiek/

  De momentele schuld van wat er nu gaande is ligt bij de huidige EU elite en het grootste gedeelte van de regeringslijers in het westen, waarvan debiele merkel de grootste aanstichter is. Trouwens, Duitse- en waarschijnlijk ook NL linkse partijen willen een complete bevolkingsuitwisseling van autochtonen voor getinte criminelen, want de blanke man is de grootste discriminator van deze wereld. Deze mensen zijn zooooooooo zien in hun hoofd, daar helpt maar heel weinig tegen. Misschien voor al die slinkse dufkutten een idee om ze aan te bieden aan de woestijn volken, kunnen ze daar in alle “vrijheid” zich een gutmensch voelen met van boven tot onder ingepakt!!! Dat zou een win-win situatie worden, wij er van af en in arabie iedere man blij met zo’n domme muts.

  Dus als eerste op naar den haag om dit “beste” nazi cabinet aller tijden te ruimen:
  https://sites.google.com/site/ncfwhistleblowers/de-ommekeer
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. bert jasperse zegt:

  ik dacht dat het in mijn woonplaats wel mee zou vallen. totdat ik gisteren naar de ah ging. daar stond een groep moslims met witte gewaden en hoofddoeken midden in het pad en bewogen zich tergend langzaam. ik besloot om te lopen voor mijn pak koffie want je gaat er ook niet tussendoor. na nog een paar cola en een paar biertjes shoppen kom ik bij de kassa. tot mijn verbazing zit daar ook al een dame met een hoofddoek bij de kassa. maakt niet uit hoelang de rij is maar bij haar reken ik niet af. of ik ga naar een andere winkel. ik discrimineer niet maar ik wil ook geen geloof opgedrongen krijgen. en zeker niet in onze winkels. ik loop toch ook niet met een kruis door de ah. ben ik nou de enige die zich daaraan ergert??? weet het past misschien niet bij het onderwerp hierboven maar moest het even kwijt.

  Like

  • koddebeier zegt:

   U ben niet de enige !!

   Like

  • Helena zegt:

   Nee hoor Bert Jasperse, ik erger me er ook groen en geel aan! Bij ons is het ook echt verschrikkelijk, bij het Kruidvat, de AH en de C&A zitten ze ook achter de kassa met een hoofddoek. Ik ga of naar een andere kassa of ik loop weg, ik heb het een keer mee gemaakt, dat er een ‘kassawissel’ was en een hoofddoek de kassa overnam, ik heb ook de boodschappen laten staan en ben de winkel uit gelopen.

   Like

   • Typisch, Helena: In Alkmaar hebben we daar tot op heden, ongelogen, juist helemáál geen last van (afkloppen) en ik heb eeb tijdje geleden het tegenovergestelde meegemaakt:
    Bij ons in het winkelcentrum zijn twee supermarkten, Vomar en AH, en toen ik een maand of 9 geleden bij de Vomar naar binnen liep, zat er achter één kassa een “kopvod.” Niet eerder gezien daar. Twee andere kassa’s waren niet bezet. Ik dacht: We zullen wel zien, maar ik ga in geen geval bij haar afrekenen; dan reken ik wel af bij de sigaretten-afdeling -die mogelijkheid hebben ze daar, namelijk, al is het minder handig als je veel boodschappen hebt. Maar het was niet nodig, want vanuit mijn ooghoek zag ik op een gegeven moment de adjunct-bedrijfsleidster naar die kassa toekomen, het kopvod wegsturen -zeker naar het magazijn of zo- en zèlf achter de kassa plaatsnemen, wat ze normaal alleen in echte noodgevallen doet.
    Ik geloof beslist, dat het met klachten of zo te maken had, want daarna nóóit meer één hoofddoek achter de kassa gezien daar! -En AH heeft het een paar jaar geleden al na een korte poging opgegeven.
    Maar ja, we krijgen nu, in Januari, een opvang voor 600 asielzoekers, dàt dan weer wèl.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • bert jasperse zegt:

    goed gedaan Helena. Op een of andere manier kan ik niet overweg met dat volk. En ik werk ook nog met moslims en kan er ook nog goed mee overweg maar er is iets waardoor we geen vrienden worden. uiteraard ben ik achterdochtig. heb geen vertrouwen meer in moslims maar ook niet in onze regering. heb je dit ooit gelezen? dit geloof je echt niet. dit verzin je niet maar gebeurd voor je ogen. http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9818:de-nederlandse-versie-van-de-luceferiaanse-bloedeed&catid=69:occult&Itemid=81

    Like

 3. Pingback: De schuldigen van Keulen | Rechtsaf doorzee

 4. Ron zegt:

  Wederom een goed verhaal van Petra Raab.
  En weer blijkt dat de bevolking zijn leiders met wantrouwen moet bekijken.
  Blindelings vertrouwen in je leiders kan je het leven kosten.

  Ik wacht op het moment dat de duitse bevolking wakker wordt. Mogelijk moeten er nog enige tientallen van dit soort Keulense incidenten volgen.
  Ik hoop dat ze op tijd zijn.

  Like

 5. Jan zegt:

  Pers gooit met knalvuurwerk en verstoort zo demonstratie van Pegida. Pegida krijgt schuld:

  Skandal bei Pegida-Demo in Köln: Presseleute werfen Polen-Böller

  Während der Pegida-Demonstration in Köln bewarfen Protestteilnehmer die Polizei mit Polen-Böller. Erst ging man davon aus, dass es sich bei den Böllerwerfern um Hogesa-Mitglieder handelte. Ein Video zeigt jedoch etwas anderes…
  ..
  Ein Portestteilnehmer fordert die Polizei zur Festnahme der Böllerwerfer auf. Der Zeuge erklärt er habe die Personen gesehen und bitte die Beamten diese festzunehmen. In Verlauf des Gespräches zwischen dem Zeugen und der Polizei ist jedoch zu hören, dass die Böllerwerfer sich bei der Polizei zuvor mit Presseausweisen ausgewiesen hatten. Damit verschaften sie sich Durchgang durch die Polizeiabsperrung und zur Demonstration.

  Daraufhin fragt eine Frau die das Gespräch hörte: “Die Presse wirf mit Böllern hier?” Eine eingesetzte Polizistin erklärt: “Das wussten wir nicht.” (so)
  Daraufhin fragt eine Frau die das Gespräch hörte: “Die Presse wirf mit Böllern hier?” Eine eingesetzte Polizistin erklärt: “Das wussten wir nicht.”
  https://daserwachendervalkyrjar.wordpress.com/2016/01/10/skandal-bei-pegida-demo-in-koeln-presseleute-werfen-polen-boeller-video/

  Typisch Merkeliaanse/DDR gedrag van de ‘pers’

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Beloftes zoals:minder zijn volkomen waardeloos!In de realiteit zetten ze er nog een tandje bij in plaats van een asiel-stop in te voeren,met dichte grenzen!En alle illegalen Europa uit te zetten!En dat geldt ook voor kampioen-leugenaar Rutte!

  Like

 7. Verleden week draaide mijn collega’s mijn lied, Strijdlied, in de werkauto. Dat lied gaat over de Sharia. Mijn Marokkaanse collega, die in de schaft zo’n tien minuten gaat bidden op zijn kleedje in de keet, was woest op me. “Je beledigt de islam, wij lopen ook gevaar door jou, straks komt er een gek die schiet jou en ook ons dood…”

  Strijdlied

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  De sharia moeten we hebben als wet.
  Dan is het afgelopen met de pret.
  Geen rechter meer maar een imam.
  Lekker halal eten in plaats van ham.
  Allah, zijn naam wordt geprezen, loert
  op de hoofden van afvalligen,
  ongelovigen, christenen en Joden.
  Dus mogen we die lekker vermoorden.
  Dieven lopen dan zonder hand.
  Sharia in het land!!!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  De sharia betekent vrede voor moslims wereldwijd.
  De sharia scheldt ook anders gelovigen niets kwijt.
  Die zullen zich ook moeten bekeren of lijden.
  In plaats van voorechtelijke seks nemen we
  schapen, bokken of geiten.
  Een mannelijke moslim mag vier vrouwen trouwen.
  Wij zullen niet-moslims steeds benauwen.
  Overspelers worden gedood. Op deze aardkloot.
  Homo’s hangen we op. De westerse beschaving is een flop!!!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Wie naar goddeloze muziek luistert
  worden zijn of haar ogen voor altijd verduisterd.
  Als je als (jonge) vrouw westerse kleding draagt
  word je door tien mannen gewelddadig ontmaagd.
  Als je je niets aantrekt van de sharia word je gestenigd.
  En dan word je in het Hellevuur vereeuwigd.
  Niet-moslims branden in de Hel en zijn niet wijs.
  Iedere martelaar wacht 72 maagden in het
  Hemels Paradijs!!!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Jack Terrible

  Like

 8. bert jasperse zegt:

  Helena en Teresa bedankt voor jullie reactie. ik ben dus niet de enige die mij ergert aan moslims maar het is ook onze regering die dat volk binnenhaalt. ach ja er kunnen er nog 200000 bij volgens Samson. wist niet dat hij zoveel slaapkamers had. ik vraag me af wat de volgende stap is. krijgen wij Nederlanders ook een oprotpremie?

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik was altijd klant bij AH, tot er hoofddoekjes verschenen, ben overgegaan naar supermarkt Deen, en tot genoegen, geen hoofddoekjes, goede service, gezellig, wat een verschil met AH, bedankt AH, ik doe met meer genoegen boodschappen, want ik haat het boodschappen doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s