Europa wacht op bekering tot de islam

Brussel anno 2050

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

(Door: “Balkanske priče”)

In 1975 zei de voormalige Algerijns president Houari Boumedienne voor de Verenigde Naties het volgende: “Miljoenen mannen en vrouwen zullen van het zuidelijk naar het noordelijk halfrond komen. En ze zullen niet komen als vrienden, maar wel om te veroveren.”….

Na het nazisme en communisme is de islam de derde totalitaire ideologie die ons bedreigt. Twee keer eerder rammelde de islam aan de poorten van Europa. Ditmaal gebruikt de islam andere middelen om Europa op de knieën te krijgen; via massa-immigratie, bekering, propaganda en gezinsuitbreiding. De snelle toename van de moslimbevolking in de meeste Europese landen is niets meer of niets minder dan de derde islamitische invasie van Europa. Zeventig jaar geleden waren er in Europa minder dan 1 miljoen moslims, nu zijn dat er al meer dan 50 miljoen! De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves, waar de sharia, het islamitische recht, wordt gehanteerd en waar de westerse overheid niet meer durft in te grijpen. Overal zien we de afwijzing van het Europese cultuur en identiteit.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, lafheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Europa wacht op bekering tot de islam

 1. Driek zegt:

  @Ik denk dat de spitse lezers van E.J. Bron wel op de hoogte zijn van de geschiedenis welke u hier nog eens zo uitvoerig uiteenzet. Anders zouden ze deze intelligente site niet bezoeken. We zijn hier namelijk niet van de achterlijke!

  Like

 2. U.G. Kempenaer zegt:

  De linkse kerk en de islam vermoordt haar tegenstanders. Die tegenstanders moeten ophouden met praten, maar doen. Dat is dan volledig gerechtvaardigd. Blijven lullen in plaats van poetsen is maatschappelijke suïcide.

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  ”Na het nazisme en communisme is de islam de derde totalitaire ideologie die ons bedreigt”

  Een kleine correctie mijnerzijds, het nazisme en de islam zijn één op één aan elkaar gelijk, alleen het tijdvak en de monsterlijke uitvoerenden zijn verschillend.
  De islam is evenals het toentertijd Duits nationaal socialisme een verachtelijke, onmenselijke, haatdragende en moorddadige ideologie die met alle ons den dienste staande middelen bestreden moet te worden.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  ” grote producten uit onze cultuur, zoals de schilderkunst, de muziek en de literatuur, op hun waarde te schatten. Dit zijn de fundamenten van onze moderne wereld.”
  Mag ik even lachen?
  Gesubsidieerde troep!
  Kijk, €10.000,- (uurloon, verf en doek) voor een mooi schilderij is wel ok, maar €80.000.000,- voor het zelfde schilderij omdat ene Rembrandt het geschilderd heeft?
  ƒ80.000.000,- voor een schilderstuk van Mondriaan wat iedere huisschilder voor € 500,- maakt?
  € 16.000.000,- voor het Metropole Orkest; belachelijk!
  Muzikanten moeten hun inkomsten zelf verdienen met optredens, redden ze het niet, zijn ze niet goed genoeg en vervullen geen behoefte.
  €60.000 subsidie voor ‘schrijver’ Joost Zwagerman voor niks doen…
  Schrijf je iets redelijks geeft dat voldoende inkomsten; kun je niet zonder subsidie, deugen je schrijfsels niet, moet je gewoon gaan werken en schrijven in je vrije tijd.
  Tja, dat zijn dus niet mijn fundamenten…
  Voor de rest ben ik het wel met het artikel eens.

  Like

  • Joshua zegt:

   Mag ik nog iets toevoegen,ministers, managers en directeuren die gesponsord worden van onze centen.
   Laat ook deze lamzakken eens eerlijk werk gaan doen.

   Like

  • Edjan zegt:

   Nou Hendrik M. nog even geduld: als we straks in de totalitaire Europese superstaat leven, zal dit allemaal zijn afgeschaft. Wetenschap, kunst en zelfs religie zal verdwenen zijn. De enorme laag paupers zal geen opleiding meer krijgen en verder nergens meer tijd voor hebben en dus DOM zijn. Geen buitenissigheden meer …

   Like

 5. kouwe kak zegt:

  De derde wereld oorlog zal spoedig zijn intrede doen!!
  Jaren terug memoreerde ik dat dit door de islam komt ,waarvan akte??
  sprak een jehova,s getuige laatst,en vroeg hoe men in die kringen over de islam denk!!
  hij sprak ,islam betekent onderdrukking!!!!
  Ja daar keek ik niet van op!
  De ellende is reeds begonnen en in keulen neemt men het recht in eigen hand!Zullen wel weer de goede onder lijden denk ik maar eens is het keerpunt bereikt!
  Annarchie is ons devies!!
  Al ik dat linksdraaiend werkschuw schuim de pegida ziet aanvallen en de politie alleen de pegida aanpakt is ook voor mij de maat vol!en VOL IS VOL!!
  Zieke samenleving is dit reeds dank zij de verraders gecreeerd!lees regering!!
  minder minder?/helemaal geen is mijn devies!
  Liever raccist dan landverrader!
  Links schuim vergelijkt Geert met bruinhemden,maar..??.De bruinhemden waren pro duitsland en Geert pro nederlands!!
  De paar jaar als senior in vrede te mogen leven wordt ons niet meer gegund!
  Tot slot zeg ik in verband met de ellende in keulen enz
  Genoeg is genoeg
  de opstand is reeds begonnen,overgens vergelijkt men de tegenactiesmet holigans enz
  sterkte nederlanders!!!!
  K/K

  Like

  • Europa Ontwaak zegt:

   U heeft gelijk, Europa moet zijn eigen gelederen sluiten waaronder de staat Der Nederlanden.
   Het verschrikkelijke moslim nomaden volk is bezig aan een invasie. Indien u niet onderdrukt wil worden, laat dan uw stem horen van verzet.

   Europa ontwaak

   Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Nogmaals…ik…en velen met mij wachten die bekering niet af………….De Nederlandse Leeuw gaat straks brullen…………..Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen. Terug naar ons Nederland mijn vaderland en de huidige laatste ontwikkelingen na Keulen………….Bovenstaande titel: We are the revolutionaires now……….!!!! Dit zullen we heel hard moeten brullen als Nederlandse leeuwen. Eeuwen lang hebben wij dit waterland verdedigd, zelfs dijken doorgestoken en alles onder laten lopen om de vijanden maar te kunnen overwinnen. Wij hebben ons laten uithongeren totdat het einde in zicht was (bezet van Leiden) en daarna vierden we het met haring en hutspot. We kunnen nu van alles verzinnen in deze moderne tijd, bommen maken, als zij het kunnen (via internet) kunnen wij dit toch ook? Wij moeten niet alleen brullen als Nederlandse leeuwen, maar ook taktiek, strategie en nog veel meer vooruit plannen. Er is nog tijd, het kan nog. Het moment van een grote gebeurtenis (aanslagen-epidemie) en de totale chaos op het Binnenhof en in het land, dat…..dat is het moment voor ons……De Nederlandse Leeuwen, breken los, gaan los, en dan zijn wij niet meer te houden. Laat deze oude Vaderlandse mentaliteit alstublieft in ons loskomen zodat wij ons kunnen verlossen van deze duivelse invasie en hun leiders. Zeg het voort!!!

  Like

 7. Jean zegt:

  Europa zal NOOIT bekeren tot die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam.
  Europa zal nog eerder die mooiprater in Rome aan de deur zetten want die zijn vazallen maken er een gigantische puinhoop van, de burgers hebben hun vuile leugens door, de tijd dat ze nog konden overtuigen en angst aan jagen is voorbij.
  Religie is opium voor het volk, dodelijke opium, enkel dom volk loopt die waanzin nog achterna en slikt die vergiftigde pillen.

  Like

 8. Europa Ontwaak zegt:

  We zijn verwikkeld in een groot spel, de wereld economie zit op slot en is dalende. Er zal afzet gecreëerd moeten worden. U en velen anderen zijn kanon voer. Amerika is niet begaan met Europa, het enige wat telt is afzet. Dus geld. Zolang het Amerikaanse grondgebied niet zal worden platgebombardeerd vinden ze het prima. Er moet en zal oorlog komen dus. Een invasie van moslims is hiervan de uitkomst. Laat uw stem horen en stop de moslim invasie.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Nogmaals Islam is totale Jihad is totale onderdrukking en uitmoording die zich niet bekeren. Als wij niet willen dat onze koppen gaan rollen zullen we toch echt iets moeten doen. Eén Europa en één front vormen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s