It giet oan!

Screenshot_12

(Door: H. Numan)

Ik ga het even voor u uitspellen, want het kwartje schijnt niet te willen vallen. Een beschaving die haar vrouwen weigert te beschermen gaat het niet lang maken. Heel simpel. Over welke beschaving zou ik het hier nou hebben? Een westerse meid wordt op haar boerka voorbereid. De Keulse pot boerkameester Henriette Reker zei het letterlijk. Je moet ze op armlengte afstand houden en discrete kleding dragen. Ik neem u niet in de maling. Ze heeft dat absurde advies inmiddels ingetrokken, zij het zeer tegen haar zin en onder grote publieke druk. Merk op: niet onder grote politieke druk. Integendeel. Haar positie als burgemeester staat helaas (nog) niet ter discussie.

De Duitse, Nederlandse en Europese overheden doen er alles aan om de openlijke mohammedaanse oorlogsverklaring af te doen als een ietwat vervelend maar verder futiel probleempje. Je kunt nu eenmaal niet verwachten dat asieligzoekers zich binnen een dag of wat aanpassen, nietwaar?

Inderdaad, niet waar. Want mohammedanen passen zich nooit aan. Voorbeelden te over. Kijk eens naar onze gewaardeerde GAST arbeiders. Die hebben nooit begrepen dat het begrip ‘gast’ inhoud dat ze ooit weer moeten vertrekken. Normaliter integreert een migrant naadloos in drie generaties:

De eerste generatie, bij ons dus die “gast” arbeiders, heeft moeite met de taal en gewoontes. Niks mis mee. Nederlanders die verhuisden naar Amerika, Australië of Nieuw Zeeland kun je bijna altijd herkennen aan hun dikke Nederlandse accent. En vaak, meestal op latere leeftijd, aan de enorme hoeveelheid klompen, molentjes en plaatjes over Nederland in de porseleinkast. Hun kinderen spreken beide talen meestal. Engels altijd een flink stuk beter. Die hebben nog wel wat binding met Nederland, maar niet zo gek veel meer. Ze gaan er hooguit op vakantie en zijn Amerikaan, Australiër of Nieuw Zeelander. Hun kinderen, de derde generatie, spreekt enkel Engels met hooguit een mondje Nederlands, en zijn volledig geassimileerd. Het feit dat hun opa Nederlander is geweest speelt voor hen geen enkele rol.

Zo niet mohammedanen. De oorspronkelijke nationaliteit maakt totaal niets uit. Of ze nu uit Marokko, Turkije of welk ander zandland dan ook komen: ze integreren niet. Helemaal niet. We hebben op dit moment een Marokkaanse met twee paspoorten die zich kandidaat stelt als Voorzitter van de Tweede Kamer. Ze weigert hoe dan ook haar tweede nationaliteit op te geven, en is daar razend trots op. Haar Nederlands is niet bepaald een compliment voor een potentieel voorzitter van de Tweede Kamer.  Van de andere kant, je kunt als Schoevers-secretaresse tegenwoordig minister van Defensie worden. En mensen die iemand kennen die overleden is aan blowen minister van Justitie. Binnen het onderwijs ben je vandaag de dag al geslaagd als je een drie voor je rekentoets haalt. Toen ik op school zat, ging je daarvoor naar de LOM-school, en nog een klas terug ook.

Terug naar het doelbewust aanranden van vrouwen. Er zijn ergere beledigingen en vernederingen mogelijk. Oké, je moet dan wel erg creatief aan het denken slaan, want veel erger is er niet. Nog grovere beledigingen en vernederingen, die beschrijf ik hier liever niet. Je komt dan in de meer serieuze S/M sfeer terecht. Alleen dan zonder stopwoord. En ‘voor het eggie‘; met het mes op tafel. Of in je ballen …

Dit is zo ongeveer in ELKE cultuur op de aardbol zo. Maakt niet uit wie je bepoteld. Dat weten al die asieligzoekers dondersgoed. Ik denk dat ze allemaal stomverbaasd zijn dat ze er zo ontzettend makkelijk mee weggekomen zijn. De meeste verdachten zijn inmiddels weer vrijgelaten. Bij die krankzinnige Europeanen kun je letterlijk alles doen. Zelfs hun vrouwen en dochters verkrachten, zonder enig probleem. Als tegenreactie krijg je waarachtig assistentie van de politie en de politiek. De politie houdt de woedende ouders op afstand, en de politiek vraagt of je misschien glijmiddel, Viagra of een nieuwe Mercedes nodig hebt.

George Bush kreeg een schoen naar z’n hoofd geslingerd. Dat is een hele grove belediging binnen de mohammedaanse cultuur (wat daar voor doorgaat). Bij ons een stuk minder. Toegegeven, het is in ieder geval geen compliment. Je kunt alleen maar beledigd of vernederd worden als je weet dat je beledigd of vernederd wordt. George Bush wist niet dat hij zwaar beledigd werd en ging dan ook af als een gieter in de ogen van mohammedanen. Met hem Amerika.

Een schoen naar je kop krijgen is, vergeleken met het aanranden van je vrouwvolk, bijna een compliment. Dus hoe denken mohammedanen nu over ons? Die lachen zich een kamelenbult. We komen naar de rijkste landen in Europa. Om daar lekker te luieren, beetje rotzooi te trappen, en we neuken gelijk jullie vrouwen. Het enige wat jullie doen is vragen of we misschien glijmiddel willen gebruiken, want de dames gillen anders zo.

Beste mensen, dit is gewoon een duidelijke verklaring dat die ransapen hier enkel komen om ons tot slaaf te maken. Sterker nog: zo zien ze ons nu al. Binnen hun samenleving tolereren enkel slaven hun gedrag. Dit is het perfecte voorbeeld van wat slaafs gedrag is. Je vrouwen laten neuken door ranzige zandapen en dan de vrouwen de schuld geven.

Hoor je helemaal niets over, over slaven. Slavernij is springlevend binnen de mohammedaanse wereld. Het is nooit echt weg geweest. In landen zoals Mali, Soedan en Saoedi-Arabië werd het altijd openlijk gepraktiseerd. Tot op de dag van vandaag. Nu zijn er weer slavenmarkten in Raqqa, Syrië. Hoort u daar veel over? Helemaal niets, dacht ik zo. In ieder geval niet van links. Die vinden het verbieden van Kerstmis en Zwarte Piet veel belangrijker.

Er is maar één oplossing voor mohammedaanse ransapen, en dat weet iedereen dondersgoed. De daders zwaar bestraffen en vervolgens terugsturen. Als het zand van herkomst ze weigert te accepteren, dan donder je ze van mijn part aan een parachute uit het vliegtuig. Oh, over dat zwaar bestraffen. Die knapen willen toch zo graag sharia-recht? Lijkt me heerlijk! Geef ze de vrije keuze tussen +10 jaar gevangenisstraf met deportatie of onthoofding onder shariah-recht. (Na het afhakken van de hand die het meeste naar vis ruikt.)

Linkse idioten komen nu aan met ‘opvoedingscursusjes’. Zodat mohammedanen leren hoe ze met vrouwen moeten omgaan. Nou, dat weten ze best wel. Vraag het maar aan de slachtoffers. Ze weten precies welke openingen ze moeten penetreren en waar geknepen kan worden. Of ze nu twaalf of zeventig zijn, maakt totaal niets uit.

De tijd van pappen en nat houden is nu echt wel over. Ich habe es nicht gewußt was geen argument in Neurenberg en dat is het nu nog steeds niet.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, sharia, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op It giet oan!

 1. Premier Rutte over aanrandingen Keulen: Walgelijk en bizar

  “Wat in Keulen gebeurde is volkomen onacceptabel.”

  “Ik hoop dat de Duitse autoriteiten erin slagen de daders zo snel mogelijk te identificeren en op te pakken. Dit moet afgestraft worden”, zegt Rutte tegen RTL Nieuws. “Het is walgelijk en te bizar voor woorden.”

  Tja dat zei de Premier van ‘alle’ Nederlanders waar hij niet mee op de proppen kwam is een wetsvoorstel te doen maken om deze islam gerelateerde criminaliteit en ongeregeldheden te straffen met uitzetting naar land van afkomst. Tja ‘k weet het een maand later en alles is weer terug naar het ‘normale’. Gewoon een opstekertje maken voor zijn randdebiele achterban, zijn die nu werkelijk zo achterlijk dat ze dat pikken van een Premier die maandagmorgen zijn stront en sperma bevlekte pendek in de wasmand gooit.

  Like

 2. exmarineman zegt:

  Heb er op dit moment weinig aan toe te voegen. Een mooi stuk, verhaal en als je dan ziet dat er vandaag bij die tegendemonstratie vrouwen staan te schreeuwen naar de demonstranten van Pegida in plaats van juist daar aan mee te doen. Maar kennelijk willen zij ook “gepakt” worden en vinden ze het nog fijn en lekker ook. Nou dan sturen we ze maar met die vrienden van hun mee naar de zandbak…..eens kijken of ze dan nog ze hard schreeuwen. Ja waarschijnlijk wel voor hulp, maar voor mij kunnen ze dan letterlijk en figuurlijk de pot op. Dikke bult eigen schuld……

  Like

 3. VarAway zegt:

  Dank Hr.Numan, 1000 x DANK!
  Een 10 met een griffel en een bosje bloemen.
  In mijn tijd was het de BLO school, dus nog voor het LOM gebeuren.
  Vergat U nog Mauretanie, alwaar 30% der bevolking direct slaaf of horige
  Is en ondergeschikt ( generaties lang ) aan hun ” Meesters “….., maar ook
  deze zandbak is ” Lid der VN ” inclusief het VOLLE stemrecht!
  Jawel, laten we er nog een cursusje opvoeding tegen aan gooien en onze
  dames leren de migranten beesten op een metertje afstand te houden….
  Gelukkig staat de peiling op 41 voor de PVV, dus er is nog hoop….
  Prettige Zondag nog en dank voor uw pennevrucht.

  Like

  • H. Numan zegt:

   Er zijn veel meer landen waar slavernij heerst. Koeweit en de Arabische Golfstaten, bijvoorbeeld. U hoort daar vrijwel niets over in de media, maar waar ik woon is het wel in het nieuws. Omdat veel van die slaven afkomstig zijn uit Thailand en de Filipijnen.

   Like

 4. carthago zegt:

  Zeer goed verhaal, 100 procent waarheid. De politieke penoze in de Eussr faciliteert de verkrachting en moord door de kokosnoten en kalifaatgangers, omdat het in feite de wens van hun gedachte is.Wat inderdaad heel vreemd is dat de mannelijke wederhelft van de verkrachtte vrouwen er niet op los is gegaan tegen de kokosnoten.

  Like

 5. Anna. zegt:

  Wat ik nou niet begrijp……. Grondtroepen inzetten tegen ISIS wil het westen niet……..
  Maar echt stevige grondtroepen in zetten tegen dit gespuis in ons eigen wereld deel willen ze ook niet…..
  De islam lokt overal waar zij voet aan de grond krijgt ” oorlog ” uit.
  Wachten de overheden nu echt af totdat de burgerij zelf het heft in handen gaat nemen??????
  Wanneer ” land ” dat besef nu eens bij de overheid…… Zijn ze nou echt zo stom…..
  In feite is de overheid dan straks schuldig aan de onrusten die zullen ontstaan…….
  Dan hebben ze ook het recht niet meer om dit in te dammen…..

  Like

 6. Dijkhoff: wie zich gedraagt als in Keulen, is geen echte vent

  Staatssecretaris Dijkhoff vindt dat mannen die zich gedragen zoals de aanranders in Keulen “geen echte vent” zijn. “Het is gewoon een achterlijke manier van met elkaar omgaan.”

  Hij is het niet eens met PVV-leider Wilders dat dit soort “seksueel terrorisme” toeneemt door de grote stroom asielzoekers die naar Europa komt.

  Wilders schreef eerder deze week in een open brief dat hij vreest dat gebeurtenissen als in Keulen, ook in Nederland kunnen voorkomen.
  http://nos.nl/artikel/2079287-dijkhoff-wie-zich-gedraagt-als-in-keulen-is-geen-echte-vent.html

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik heb een wens in mijn gedachten voor Klaas Dijkhoff, en die zal ik hier niet uitspreken!

   Wat een debiel om zoiets achterlijks te zeggen over zulke grove schendingen van de integriteit van vrouwen!
   Hoe zou hij gereageerd hebben als zijn eigen vrouw en/of dochter(s) door dat schorem was/waren verkracht? Als hij vrouw en dochter(s) heeft natuurlijk.

   En natuurlijk is hij het niet eens met Wilders. Wie had gedacht van wel?

   Like

   • Natuurlijk Cathja is dit politiek correct gezever van deze onbenul Dijkhoff, ze hebben geen van allen een duidelijk antwoord op deze prangende vragen vanuit de maatschappij. Ze hadden tijd genoeg om met een bevredigend antwoord op de proppen te komen, maar dat is geen beleidsmaatregel. De asiel en immigratiebeleid van Brussel moet en zal prevaleren boven de nationale politiek. In feite zit het halal-kabinet met z’n allen op hun handen, door overgehevelde soevereiniteit aan het moloch EU…

    Like

 7. Perfecte, superieur geschreven tekst van H. Numan,
  hij heeft duizendeneen procent gelijk, mooiste citaat:

  ‘Oh, over dat zwaar bestraffen. Die knapen willen toch zo graag sharia-recht? Lijkt me heerlijk! Geef ze de vrije keuze tussen +10 jaar gevangenisstraf met deportatie of onthoofding onder shariah-recht. (Na het afhakken van de hand die het meeste naar vis ruikt.)’

  NOOT:
  een redelijk geoutilleerde STRAF/werkkamp in de woestijnen, evt met loon, en opbouw AOW rechten, met voldoende reintegratie mogelijkheden na de straf, om terug te keren in de arabische maatschappij is gewoon vele malen goedkoper dan deze zgn economische vluchtelingen uit arabische wereld hier in de Schengen zone vet te mesten, zodat zij nog giftigere arabieren worden. Nee, ze kunnen niets bijleren meer, het is zuiver genetisch en geen racisme; iedere arts en wetenschapper weet dat IQ en zelfs ook het individuele karakter, geaardheid, gedrag feitelijk zuiver genetisch bepaald is per individu: het zgn psychofarmacogentisch profiel ve individu, maar bij inteelt processen gaat het IQ in een steile lijn omlaag ipv omhoog, en dit is het drama van onze Islam op aarde.

  Trieste feit:
  van de ruim 1,3 miljard moslims en islamitische mensen op aarde moet ruim 30 procent het genetisch slachtoffer zijn nu van degeneratieve inteelt processen, tgv familie huwelijken en het ontbreken van seksuele selectie van de lekkerste en meest superieure paarpartners via de matriachale lijn. De eeuwenlange vrouwenhaat en vernietiging van de seksuele ontplooiing van de moslim meiden is nu fataal voor minstens 30 procent van de islamitische gemeenschap.

  Ook in een Hindoeistisch land zoals India komt dit probleem voor, want daar kent men het gearrangeerde huwelijk en hindoemeisjes mogen niet vrij (internationaal) seksen voor hun Viwaah Sanskaar (hindoe huwelijk) om de meest superieure en lekkerste sekspartners zelf te vinden. Seks stuurt evolutionaire processen en daarom moeten vruchtbare wijfjes toch de absolute vrijheid krijgen om zelf de beste en meest superieure sekspartners zelf te testen in hun eigen slaapkamers, liefst vanaf jonge leeftijd, met toestemming van ouders en familie..

  Like

  • exmarineman zegt:

   Een vraagje aan uw NOOT in uw bericht: meent u dat nou echt dat men AOW-rechten zou mogen opbouwen terwijl men in de zandbakken verblijft ook al is het dan een Strafkamp?

   Dit kunt u niet menen want AOW opbouwen kan alleen als je in Nederland verblijft/ingeschreven staat en u wilt deze gasten toch niet op 70-jarige AOW-leeftijd weer terug hebben en ten laste zijn van de belastingbetaler…..?????

   Like

   • dewanand geeft antwoord op vraag exmarineman van 10 januari 2016 om 14:20

    Miaauw, miaauw, namastiaauw Exmarineman,

    Uiteraard is het logisch dat deze opgebouwde AOW rechten buiten de Schengen Zone ook extern begroot en gefinancieerd worden, via lokale en regionale omslagstelsels van premie opbouw binnen die hele woestijn apen zone. De hele nationale administratie van al die woestijn apen naties moet grondig gereviseerd worden, met superieure Westerse en Nederlandse expertise.

    Realisatie van dit plan vereist diepgaande bilaterale samenwerking met een van die woestijn aapstaatjes daar, bv Marokko. Vanuit zuiver Technocratisch oogpunt kan je in zo een warm, en waterrijk (zee is vlakbij) land met ruim 1300 km zeekust heel veel dingen produceren, in mooie, redelijk geoutilleerde Straf/ werkkampen, en het hoeft helemaal niet kapitaal intensief te zijn. VB: kweken vee, leg/slacht kippen, eenden, of commerciele vissoorten kweken op grote schaal, ja op deze wijze kan je makkelijk alle arabische vluchtelingen per direct, linea Recta vanuit heel europa VERPLICHTEN om daarnaartoe op te rotten, met twk vanaf 5 mei 1945 vanuit het geidealiseerde Hitleriaanse filosofische gedachtengoed van ‘VOLKSreinheid in engere zin’.

    TER ILLUSTRATIE:
    In theorie kan je met wat kleine investeringen alle 60.000 hindoemannen in Nederland vreedzaam, met behoud van zelf opgebouwde AOW rechten ZELFdeporteren naar Suriname, om Nederland binnen een generatie absoluut hindoe(apenras)vrij te maken. Zonder een enkele (heteroseksuele) raszuivere man van het zgn Hindoeras is het onmogelijk voor hindoemeiden in Nederland om raszuivere hindoe kindjes te baren, dus ze moeten dan noodgedwongen paren met de hogere, groter geschapen, en seksueel rijpere blanke mannen en zo is dan het hele Hindoeras vreedzaam uitgeroeid binnen een generatie.

    Zo werkt een zgn. GENOCIDE oftewel Etnische zuivering op vreedzame wijze in elk gebied en de moslimmannen hebben dit al 1400 jaar succesvol toegepast in honderden regio’s en landen, dus de tijd is rijp om hen een welverdiend KOEKJE van eigen deeg te geven.

    Moslims uit alle regio’s ter wereld hebben altijd driftig en agressief naar gestreefd om hun eigen leefgebied gewoon Kaffirvrij te maken en hierom moeten de hedendaagse ‘blanke’ ‘overbeschaafde Westerlingen nu maar duizend treden afdalen naar een lager beschavingsniveau, gedurende maximaal vijf snelle jaartjes.

    Immers geldt altijd:

    ‘ZACHTE HEELMEESTERS MAKEN STINKENDE WONDEN’.

    en nu is de laatste druppel kaffir bloed al gevallen en alle emmers zijn allang vol in heel Europa, Syrie, enz.

    Like

 8. Rutte: Nederland zal zich nooit aanpassen aan andere culturen

  Premier Mark Rutte (VVD) begrijpt de angst van Nederlanders dat de grote instroom van asielzoekers uit andere culturen een bedreiging vormt voor de vrije westerse samenleving. Maar volgens de premier zullen Nederlanders zich nooit aanpassen aan de nieuwkomers.

  Dat zei Rutte zondag tijdens Buitenhof. Lees verder >>> http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2016/1/Rutte-Nederland-zal-zich-nooit-aanpassen-aan-andere-culturen-2743410W/?masterpageid=158493

  Like

  • wat zegt deze volksverrader mark rutte:

   ‘ Maar volgens de premier zullen Nederlanders zich nooit aanpassen aan de nieuwkomers.’

   ———
   Dit is ZUIVER VOLKSVERRAAD VAN mark rutte, nee hij moet nu meteen het kabinet verlaten.

   Ja ja ja, wij moeten een petitie starten nu meteen, massaal heel Rechtsdenkend nederland, of een nationaal Referendum nu eisen om deze mark rutte en zijn hele kabinet naar huis te sturen en nieuwe verkiezingen te eisen nu meteen.

   Dan maar een PVV kabinet voor vijf jaar, die op intelligente wijze de zaak gaat schoonmaken, en de Hollandse Dharma herstelt, verloedering van alle allochtonen maar intelligenter oplost via verplichte remigratie investeringen met baangaranties in de herkomstlanden (grote, vreedzame etnische schoonmaak houden met Superdikke Bleek gemixt met wat aromatische Cyclon C++ ),

   Ik ben zelf bezig geweest in mijn essay over bevrijding suriname om een voorstudie te doen inzake het Hindoevrij maken van Nederland binnen vijf jaar, en dit concept is uitgewerkt in dit hoofstuk eruit:
   H5. Zelfdeportatie Hindoestanen in Nederland
   (kan je vinden op mijn site, google dewanand)

   Ja, liever nu tijdig op rechtvaardige en redelijk humane wijze de gigantische drama’s en problemen in onze zieke, ontaarde MULTIKUKELUKU op intelligente wijze oplossen binnen vijf jaar, via een PVV Kabinet en evt dan maar Fuhrer Geert Wilders aan de top dan lijdzaam afwachten tot de hongersnoden en burgeroorlogen van na 2040, als de economische crisis onherstelbare schade heeft toegebracht aan de hele interne economie van de hele Schengen zone.

   Intelligentie betekent vooruitzien en een visie hebben, nu in het heden en tot over 18,88 jaar of 1818,88 jaar.

   Alleen mijn slimme hindoe katten zoontje, Wieroe denkt nu al na over Europa over tienduizend jaar, want hij wil dan nog steeds heerlijk nassie duits kattenvoer uit 1940 kunnen eten als hij tegen die tijd opnieuw reincarneert in Delft. Wieroe kent zijn hele toekomst en hele verleden perfect en hij heeft eea aan mij geopenbaard in prehistorisch miaauw Sanskriet en veel meer doorgeseind via telepathie.

   Like

  • Pieter zegt:

   Weer zo’n opmerkelijke holle uitspraak van deze idioot. Heeft zeker nog nooit gehoord van de EU en Europese rechters.
   Behoudens dat gaan wij in Nederland al heel vaak op allerlei terrein voor moslims door de knieen. Hoe krijgt de man het in z’n hoofd om zo’n leugen te verkondigen.

   Like

   • Zo denk ‘k er óók over Pieter de uitspraak van de Premier van ‘alle’ Nederlanders snijdt hout alleen wanneer men de betekenis van deze uitspraak omkeert: Rutte Nederland zal zich nooit meer aanpassen aan de Nederlandse cultuur..

    Like

 9. anna zegt:

  of mevrouw Reker een pot is weet ik niet, ze is wel met een Australiër getrouwd ….

  Like

 10. Pingback: It giet oan! | Rechtsaf doorzee

 11. koddebeier zegt:

  De overheid van de meeste Europese landen en van de Europese Unie zijn de vijanden van de autochtone bewoners van Europa !!

  Like

 12. Doornroosje zegt:

  Een prima artikel Numan.

  Like

 13. tjonge zegt:

  grotendeels eens met uw schrijven hr H. Numan.
  .
  alleen uw oplossing zie ik niet als afdoende en is enkel symptoombestrijding.
  .
  m.i. is de enige oplossing de islam bij wet te gaan verbieden wegens vijandige ideologie.
  daarmede wordt direct alles wat met islam te maken heeft uit onze samenleving verwijderd tot de laatste steen/kleding/halal-shit e.d.
  moslims krijgen de keus, direct de islam afzweren en assimileren of op eigen kosten het land verlaten binnen dagen.
  bij overtreding direct het land uit, liefst op de portugese manier.
  .
  m.i. is het dan gauw over met de geiteneukers….

  Like

  • Cathja zegt:

   Ziet u dit werkelijk gebeuren? Ik niet. De hele Arabische wereld zou beledigd zijn, en wraak nemen. Ze zijn al zeer bedreven in de welbekende eerwraak, maar de wraak richting Europa zal nog veel erger zijn!
   Een paar atoombommen op ons werelddeel, en er is geen levende ziel meer te bekennen.

   Ik denk dat ik het niet mee zal maken dat Europa islamvrij zal zijn. Het tegenovergestelde geloof ik eerder.

   Like

   • tjonge zegt:

    m.i. is het verbieden van de islam nog de meest vreedzame oplossing.
    deporteren zou veel meer kwaad bloed zetten.
    .
    en denkt u nou werkelijk dat de geitenhoeders met atoombommen gaan gooien omdat, in het beginsel, alleen nederland de islam verbied ?
    .
    voordat die atoombom nederlandse bodem heeft getroffen is heel arabierie 1 grote krater.
    of dacht u dat het westen het er bij liet zitten ?
    .
    nee, die geitenhoeders zijn wel achterlijk, maar ZO VER gaan ze ook niet hoor.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Cathja. Ik weet niet precies hoe oud je bent maar ik verzeker je dat je dat “islamvrij maken” van Europa echt wel zult mogen mee maken.
    En wat die atoombommen betreft, voordat ze die zouden kunnen gebruiken worden ze door USA, Rusland, China en/of Israël verdampt. Dat heet voortaan Nuken.
    Zo dat weet je dan weer.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste op 10 januari om 22:05

    Mijn leeftijd is 60+. Dus ik ben ‘dik over de helft’!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Cathja. Kop op meid. Wij gaan het samen beleven dat die vervloekte islam verboden zal worden ook al lijkt dit voor zeer veel democratie-lovers een brug te ver.
    De islam heeft gezworen de hele wereld te veroveren, en dat zullen ze in deze tijden met de moderne wapens die hen in handen zijn gevallen, ook waar proberen te maken.
    Het is dus vrij logisch dat die maatregel realiteit gaat worden.
    De situatie in Europa is al van die aard dat men er zich steeds meer van bewust wordt dat die oorlog al begonnen is. Hollande na de aanslag in Parijs….(ook al is dit een zak!)

    Like

 14. Doornroosje zegt:

  Ben het met tjonge eens dat de ideologie islam, hier niet past. Daar word je eeuwen mee terug geworpen . Ze moeten geen kans van zeggenschap krijgen. Want dat is wel hun bedoeling. Alleen dwazen maken een moslim burgemeester van Rotterdam en zullen proberen een moslima 2de kamer voorzitter te laten worden.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  De Nederlandse Leeuw…………….Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen. Terug naar ons Nederland mijn vaderland en de huidige laatste ontwikkelingen na Keulen………….Bovenstaande titel: We are the revolutionaires now……….!!!! Dit zullen we heel hard moeten brullen als Nederlandse leeuwen. Eeuwen lang hebben wij dit waterland verdedigd, zelfs dijken doorgestoken en alles onder laten lopen om de vijanden maar te kunnen overwinnen. Wij hebben ons laten uithongeren totdat het einde in zicht was (bezet van Leiden) en daarna vierden we het met haring en hutspot. We kunnen nu van alles verzinnen in deze moderne tijd, bommen maken, als zij het kunnen (via internet) kunnen wij dit toch ook? Wij moeten niet alleen brullen als Nederlandse leeuwen, maar ook taktiek, strategie en nog veel meer vooruit plannen. Er is nog tijd, het kan nog. Het moment van een grote gebeurtenis (aanslagen-epidemie) en de totale chaos op het Binnenhof en in het land, dat…..dat is het moment voor ons……De Nederlandse Leeuwen, breken los, gaan los, en dan zijn wij niet meer te houden. Laat deze oude Vaderlandse mentaliteit alstublieft in ons loskomen zodat wij ons kunnen verlossen van deze duivelse invasie en hun leiders. Zeg het voort!!!

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  ..vervolg……Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen. Terug naar ons Nederland mijn vaderland en de huidige laatste ontwikkelingen na Keulen………….Bovenstaande titel: We are the revolutionaires now……….!!!! Dit zullen we heel hard moeten brullen als Nederlandse leeuwen. Eeuwen lang hebben wij dit waterland verdedigd, zelfs dijken doorgestoken en alles onder laten lopen om de vijanden maar te kunnen overwinnen. Wij hebben ons laten uithongeren totdat het einde in zicht was (bezet van Leiden) en daarna vierden we het met haring en hutspot. We kunnen nu van alles verzinnen in deze moderne tijd, bommen maken, als zij het kunnen (via internet) kunnen wij dit toch ook? Wij moeten niet alleen brullen als Nederlandse leeuwen, maar ook taktiek, strategie en nog veel meer vooruit plannen. Er is nog tijd, het kan nog. Het moment van een grote gebeurtenis (aanslagen-epidemie) en de totale chaos op het Binnenhof en in het land, dat…..dat is het moment voor ons……De Nederlandse Leeuwen, breken los, gaan los, en dan zijn wij niet meer te houden. Laat deze oude Vaderlandse mentaliteit alstublieft in ons loskomen zodat wij ons kunnen verlossen van deze duivelse invasie en hun leiders. Zeg het voort!!!

  Like

 17. Avidia zegt:

  We worden geofferd voor olie, zo zie ik het.

  Like

  • Wachteres zegt:

   En heel veel geld, @Avidia

   Moskeeën worden vanuit het Midden-Oosten bekostigd. Universiteiten krijgen bakken geld, zelfs voetbalclubs worden opgekocht/gesponsord en het zou me niet verbazen.als onze ‘elite’, als ze echt hun best doen om de islam te promoten, ook een flinke toelage krijgen, desnoods op een bank in Zwitserland.

   Waarom roepen ze anders om het hardst voortdurend dat de ‘islam vrede is’.

   Daar moet toch een reden voor zijn?

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Hier draait alles om………..Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen. Terug naar ons Nederland mijn vaderland en de huidige laatste ontwikkelingen na Keulen………….Bovenstaande titel: We are the revolutionaires now……….!!!! Dit zullen we heel hard moeten brullen als Nederlandse leeuwen. Eeuwen lang hebben wij dit waterland verdedigd, zelfs dijken doorgestoken en alles onder laten lopen om de vijanden maar te kunnen overwinnen. Wij hebben ons laten uithongeren totdat het einde in zicht was (bezet van Leiden) en daarna vierden we het met haring en hutspot. We kunnen nu van alles verzinnen in deze moderne tijd, bommen maken, als zij het kunnen (via internet) kunnen wij dit toch ook? Wij moeten niet alleen brullen als Nederlandse leeuwen, maar ook taktiek, strategie en nog veel meer vooruit plannen. Er is nog tijd, het kan nog. Het moment van een grote gebeurtenis (aanslagen-epidemie) en de totale chaos op het Binnenhof en in het land, dat…..dat is het moment voor ons……De Nederlandse Leeuwen, breken los, gaan los, en dan zijn wij niet meer te houden. Laat deze oude Vaderlandse mentaliteit alstublieft in ons loskomen zodat wij ons kunnen verlossen van deze duivelse invasie en hun leiders. Zeg het voort!!!

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    vervolg….. Het moment van een grote gebeurtenis (aanslagen-epidemie) en de totale chaos op het Binnenhof en in het land, dat…..dat is het moment voor ons……De Nederlandse Leeuwen, breken los, gaan los, en dan zijn wij niet meer te houden. Laat deze oude Vaderlandse mentaliteit alstublieft in ons loskomen zodat wij ons kunnen verlossen van deze duivelse invasie en hun leiders. Zeg het voort!!!

    Like

 18. Republikein zegt:

  Ssstttt, niet doorgeven, anders krijg ik een prenteke!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s