New York Times: “Merkel moet vertrekken”

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

NEW YORK – De “New York Times” eist het aftreden van bondskanselier Angela Merkel wegens haar falen in de asielcrisis. Onder kop “Germany on the Brink” (“Duitsland aan de rand van de afgrond”) eist het meest invloedrijke Amerikaanse dagblad: “Merkel moet vertrekken, opdat Duitsland niet een te hoge prijs voor zijn domheid moet betalen”.

Junge Freiheit

Auteur Ross Douthat heeft kritiek op de ongecontroleerde massa-immigratie naar Europa: “Als u denkt dat een vergrijzende, geseculariseerde en grotendeels homogene samenleving op vreedzame wijze een immigratiegolf van deze omvang met zo´n verschillende culturele achtergrond kan absorberen, dan hebt u een fantastische toekomst als Duits regeringswoordvoerder voor zich. U bent echter ook een idioot.”

Ross Douthat is een conservatieve blogger, die regelmatig als columnist voor de “New York Times”werkt. Tot nu toe had het links-liberale dagblad (oplage: 1,3 miljoen) een Merkel-vriendelijk standpunt ingenomen en haar voor haar politiek van ongecontroleerde immigratie geprezen.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Duitsland, gezond realisme, Immigratie, Linkse media, mainstream-media, VS. Bookmark de permalink .

24 reacties op New York Times: “Merkel moet vertrekken”

 1. Wanneer gaat die krant es schrijven wie er achter de Arabische Lente zit, achter Al Qaeda en achter IS?
  M.a.w. , wie is er op uit via grote onrust in het M.O. de macht te verwerven, anders dan de USA olv Mohbama en zijn NWO kliek?
  Zie het laatste nieuws: http://tora-yeshua.nl/2016/01/mohbamas-nieuw-baan-secr-vn-prima-voor-antichrist-cv/
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

  • Ja goed gezegd Ben Kok, maar wees eens eerlijk zie je dat gebeuren. Neen dacht het niet. Na de tweede wereldoorlog is er aan dit nazi-project veelal in het geheim aan gewerkt, het is over generaties heen gegaan. Zo gemakkelijk laat de NWO haar natte droom niet in rook opgaan, daar is veel meer voor nodig.

   Like

 2. GT zegt:

  Inderdaad Merkel moet met heel haar partij aftreden, ik snap trouwens dat dit mens nog rondloopt!
  Wat daar gebeurd is en wat nog gaat komen loopt tegen het waanzinnige af, ik snap godverdomme de Duitse weekdieren niet, kom er tegen aan de mouwen op gestropt en geheel Keulen en wat voor plaats ook schoonvegen, dit blijft niet met verkrachtingen dit is nog maar het begin straks worden mensen afgeslacht!

  Like

 3. mijn-idee zegt:

  Ook al treed Merkel over 1 minuut af….we draaien de klok nooit meer terug.
  Gedane zaken nemen geen keer.. en ingrijpen als in : massaal terugsturen, gaat vanwege allerlei verdragen, overeenkomsten en “mensenrechten” van zijn levenlang niet lukken…..( even buiten de migratie/vluchtelingenindustrie gerekend, want die willen hun miljoenen/miljarden niet inleveren)

  De geschiedenis zal het uitwijzen: Merkel heeft Europa definitief naar de afgrond geleid…..
  Moreel, cultureel, en financieel.

  Men mag haar nog als uit wanhoopsdaad honderd titels en prijzen toedoen, de geschiedenis zal het leren ( al vrees ik dat daar ook moedige mensen voor nodig zijn…….)

  Kwalijk is het dat alle landen haar zo blind hebben gevolgd, alsof ze god zelf was.( zelf denken, keuzes maken en onderzoeken zat er blijkbaar niet in)
  Dat is die overheden, de elites, en de utopisten en msm zwaar aan te rekenen.
  Ze hebben -misschien niet eens willens en wetens ( dat hoop ik dan maar) – de gewone burger en masse als menselijk schild in de vuurlinie geplaatst om de gevolgen van hun onmogelijke utopieen
  zover als mogelijk verre van zichzelf te houden , in de hoop, in de hoop, in de hoop dat het zich uiteindelijk vanzelf op zou lossen….

  Het wordt tijd om te gaan Omdenken i.p.v. Kromdenken……al vrees ik dat het te laat is.

  Like

  • tjonge zegt:

   “Gedane zaken nemen geen keer”
   .
   niet zo fatalistisch mijn-idee, zo dachten de communisten ook niet voor de val van de muur en communistisch rusland. of de frabse revolutie, etc.
   .
   alles is omkeerbaar, hetzij niet ff snel, kan een paar decennia over gaan, maar alles is omkeerbaar….

   Like

 4. Jean zegt:

  Dat wezen had nooit op die post mogen zitten, reeds maanden lang zeg ik “de kop van merkel moet vallen” want zij beschadigd Europa en dat geld ook voor juncker, timmerfrans, verafstoot, vanrampaai, die Italiaanse troela, dragicula, theijssen & co samengevat “die EU bende graaiers & naaiers”. (alle namen bewust met kleine letter want misdadigers verdienen geen respect).

  Like

 5. tjonge zegt:

  hoewel ik het bij deze 100% eens met ny-times, is die krant wel redelijk schizofreen zeg ?
  nog niet zo lang geleden werd merkel nog politicus van het jaar bekroond door diezelfde krant ?
  .
  zo als de wind waait……

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Oprotten met die linkse communist !!

  Like

 7. maria. zegt:

  Een reactie ach heeft totaalgeen zin,het gaat gewoon door ZEI HEBBEN HUN WED GEMAAKT.DAARR hoort het volk niet bij.We zijn verloren.Zorg voor je zelf.Jammer het zei zo.

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  De NYT moet zich ook eens bezig houden met hun eigen booslim in DC:
  De zwarte Jihadist in het Witte Huis doet een gooi naar de functie van Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties per 31 december 2016 :
  http://www.nowtheendbegins.com/obama-privately-campaigning-to-take-over-as-un-secretary-general/

  Het originele geboortecertificaat van Barak Hoesseini Soetoro / Obama is nog steeds niet boven water. Feitelijk is hij in Kenia geboren op 4 augustus 1961, dus volgens de Constitutie van Amerika kon hij géén President van Amerika worden. Alleen personen, geboren in Amerika kunnen zich kandidaat stellen voor President van Amerika.

  “Michèle” Obama is een omgebouwde basketballspeler, die door Barak Hoesseini Soetoro / Obama wordt aangesproken met : Michael.
  Van de twee dochters zijn de geboortecertificaten in het geheel niet bekend.

  Aan de lijnen in het gezicht van Barak Hoesseini Soetoro / Obama valt af te lezen, dat hij als gevolg van zijn vele homosexuele kontakten HIV heeft opgelopen, dat met zware medicijnen wordt onderdrukt.
  De linkse media verkopen de “Familie Obama” aan het Amerikaanse publiek als een “Happy American Family”. Maar zoals zoveel op TV, is niet alles wat we te zien krijgen, de werkelijkheid.
  Dus weer het adagium: niets is wat het lijkt en alles is anders dan men denkt!!!!!!

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik ben het voor een flink stuk met U eens en heb ook hier en daar erover gelezen.
   Ik ben helaas bij M. Obama aan het twijfelen geraakt door haar toch wel redelijk vrouwelijke achterwerk.

   Like

  • DE LAATSTE STAP NAAR DE MACHT VOOR BILDERBERG-ALEXANDER: WEG MET DE VROUWEN * ALLE LEIDERS IN HET DEMMINK-TIJDPERK MOETEN HOMO E/O PEDO ZIJN OF MINIMAAL TRANSGENDER * OOK DIEDERIK SAMSOM MOCHT NIET LANGER GETROUWD BLIJVEN

   Dit is geen toeval. In het tijdperk van Rutte en Koenders (en Demmink natuurlijk) wordt het niet meer getolereerd als een (toekomstig) politiek leider zich profileert als family man. Of women natuurlijk. De moderne leider is een pedofiel, een promiscue homo of minimaal een zich suf neukend en declarerend monster zonder duidelijke seksuele geaardheid. Het past allemaal bij het NWO-programma om het gezin te verwoesten omdat dat als ‘hoeksteen van de samenleving’ de burgers kracht en zelfvertrouwen kan geven. Als het moment daar is om de burgers af te voeren naar de FEMA- en martelkampen, willen de leiders geen huilende vrouwen en jengelende kinderen. In de VS bestaat het gezin reeds nauwelijks meer. In Nederland zijn we hard op weg. Landen als Ierland en Italie zijn wat weerbarstiger, maar ook daar wordt thans de homo-kaart ten volle uitgespeeld. In Ierland zelf met een compleet referendum waarin homo-, pedo- en transgender-stellen de gelijke rechten krijgen als ‘gewone’ stellen. Voorwaarts met Alexander Pechtold en D 66!

   Bron:
   http://www.klokkenluideronline.is/

   Like

 9. Edjan zegt:

  Het wordt langzamerhand griezelig. Ieder mens kan fouten maken: je begint met iets, waarschijnlijk toch met een “goede” bedoeling en dan gaat het fout. De resultaten zijn anders dan je gedacht had. Eigenlijk zou je er mee moeten stoppen. Fouten toegeven is moeilijk want dan ga je af.

  Maar dit is echt fenomenaal. De foute resultaten rijzen de pan uit en zijn niet meer te verbergen. Toch gaat merkel op de ingeslagen weg verder. Al stort de hele wereld in, merkel gaat NIET toegeven. Integendeel, volgend jaar nog veel meer. De gevolgen van haar beleid: aanslagen, aanrandingen, probeert zij (en haar ondergeschikten) eerst onder de pet te houden en als het plebs er dan toch achter komt: beetje mee-kletsen, beetje liegen, beloven dat er “iets aan gedaan” zal worden en daarna gewoon keihard verder gaan.

  Soms lijkt het erop dat onze “elite” bevelen van hogerhand op moet volgen. Het zou althans die stompzinnige volharding verklaren …

  Wat dat “hogerhand” is, weet ik niet. Ik geloof niet zo in Bilderberg, NWO en reptielen uit de vierde dimensie. Maar het wordt steeds moeilijker om die suïcidale hardnekkigheid te verklaren.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Iedereen kan fouten maken; ze bekennen en herstellen de beste oplossing.
  Tracht dat die Merkel en de goedmensen eens aan het geringe verstand te brengen…

  Like

 11. “Merkel moet vertrekken” Tja gemakkelijk gezegd dan gedaan, Merkel en de ongekozen henchman Juncker voorzitter van de Europese Commissie voeren niets anders het NWO beleid uit. De beste oplossing zou zijn dat alle EU-lidstaten fel gaan protesteren tegen het gevoerde beleid net zoals de Midden- en Oost-Europese landen die zich hebben verenigd in de zogeheten Visegrad, Polen, Hongarije, Slowakije en Tsjechië die voet bij stuk houden en het voorstel van de Europese Commissie voor een migrantenquotum afgewezen hebben. Maar wees eens eerlijk ziet u, uw Minister President M. Rutte zo’n konijn uit de hoge hoed halen? Nee dacht het niet…

  Like

  • Edjan zegt:

   Nederland is blijkbaar totaal afhankelijk van Duitsland. Een soort provincie. Merkel is de ongekozen dictator van het Gross-Deutsche Reich. Zij kan doen en laten wat zij wil (of wat zij van hogerhand? moet doen) En rutte heeft haar maar te volgen.

   Like

   • Jean zegt:

    Dus moeten wij burgers gaan ingrijpen zo niet wordt het onze dood.
    Het is toch gemakkelijker enkele lafaards uit te schakelen dan 500.000.000 Europeanen…
    Om die enkele lafaards uit te schakelen is er niet veel nodig en niemand zal er om kraaien, integendeel, ze zullen ons dankbaar zijn dat we vergif uit de samenleving verbannen hebben.

    Like

 12. Philippine zegt:

  Alweer een schandalige gebeurtenis. Nu in Leipzig. Een 31 jarige vrouw is door een groepje mannen met ‘arabisch’ uiterlijk op allerlei manieren gemolesteerd. De politie had een Libiër en een Tunesiër vastgenomen en ze na een paar uur weer vrijgelaten.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Propaganda blad voor antisemieten toch?

  http://www.informationclearinghouse.info/

  Like

 14. frank de bakker zegt:

  Blattler trad ook af volkomen onverwachts volgens iedereen.
  Om Merkel heen zijn ze flink aan haar stoelpoten aan het zagen, aftreden is een kwestie van tijd, is het volgende week niet dan is het volgende maand.
  Belangrijker is de vraag hoe het NA Merkel gaat, leren ze van de mega fouten of gaan ze verder op de zelfde voet.

  Like

 15. joopklepzeiker zegt:

  De links-liberale New York Times schrijft bij monde van columnist Ross Douthat dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel ‘weg moet, zodat Duitsland niet een te hoge prijs voor haar domheid moet betalen.’ De ongecontroleerde immigratie van miljoenen mensen met een totaal andere cultuur (moslims) is gedoemd op een enorm drama uit te lopen. Tot voor kort was de NYT altijd lovend over Merkels open-grenzenbeleid, maar na Köln lijkt ook in Amerika de stemming radicaal omgeslagen.

  ‘Germany on the brink’, oftewel: Duitsland op de rand (van de afgrond), luidde de kop van Douthats artikel. ‘Als u geloof dat een verouderende, geseculariseerde en voornamelijk homogene samenleving vreedzaam een immigratiegolf van deze omvang, met een dermate verschillende culturele achtergrond, kan absorberen, dan heeft u een geweldige toekomst als Duitse regeringswoordvoerder. Maar dan bent u ook een idioot,’ sneert de columnist. (1)

  Migrantenstroom is Amerikaanse aanval op Europa

  Volgens Thierry Meyssan, president en oprichter van Réseau Voltaire en de Axis for Peace Conferentie, vergist de EU zich enorm door de migrantenstroom voor te stellen als de ‘onbedoelde gevolgen’ van de conflicten in Noord Afrika en het Midden Oosten. ‘Deze migratie is een strategisch doel van de VS,’ dat Europa wil destabiliseren en zo afhankelijk van Washington wil houden.

  Uit de snelle militaire opbouw in de Oost Europese landen blijkt volgens Meyssan dat de Amerikanen op bloedige conflicten en oorlogen in Europa rekenen, mogelijk zelfs een nieuwe wereldoorlog. De ondermijning en verzwakking van Europa door het continent met miljoenen moslimmigranten te overspoelen is tevens gericht tegen Rusland en China. Een te sterk wordend Europa zou namelijk met Rusland (en China) kunnen gaan samenwerken, en zo een grote bedreiging kunnen vormen voor de wereldwijde Amerikaanse hegemonie.

  George Soros’ multiculti droom voor Europa

  Eén van de grootste staatsondermijnende pionnen die de VS daarvoor gebruikt is het ultralinkse National Endowment for Democracy van multimiljardair en (voormalig?) Obama-supporter George Soros, dat ook steeds nauwer verweven is geraakt met Brussel. Soros is op de achtergrond een belangrijke drijvende kracht achter de Europese ‘multiculti’ droom nachtmerrie door volledig open grenzen, het opheffen van de nationale soevereiniteit en een onbeperkte immigratie van moslims te eisen en deels ook te financieren.

  Migranten-handboek ‘Hoe kom ik het beste naar Europa’

  Engelse verslaggevers troffen op het Griekse eiland Lesbos een ‘migranten-handboek’ aan met de titel ‘Hoe kom ik het beste naar Europa’. In het boek staan allerlei tips hoe migranten met succes hun ‘rechten’ in Europa kunnen opeisen. De uitgever van het boek is de organisatie W2EU, dat zich inzet voor onbeperkte massa immigratie. W2EU is onderdeel van George Soros’ Open Society netwerk, dat ook een dubieus aandeel had in de illegale fascistische staatgreep in Oekraïne.

  ‘Köln voorbode van grote omwenteling in Europa’

  De Duitse historicus, auteur en voormalige beroepssoldaat Wolfgang Effenberger is daarom bang dat de gebeurtenissen in Köln een voorbode zijn van een grote omwenteling of zelfs revolutie in Duitsland en Europa. ‘Maar noch de politiek, noch de kerken en vakbonden eisen een einde aan de beschavingsvernietigende oorlogen van Amerika -in samenwerking met de NAVO- in Noord Afrika en de Arabische landen, die de oorzaak van de immense vluchtelingenstromen zijn… Zolang Duitsland niet weigert met de Amerikaanse oorlogen en ‘regime changes’ mee te doen… zullen de vluchtelingenstromen niet ophouden.’

  Autoritaire EU-regering en Derde Wereldoorlog

  Mocht het dit jaar niet lukken de vele conflicten in het Midden Oosten tot bedaren te brengen, dan vreest Effenberger in 2017 een verspreiding naar andere delen van de wereld. In Duitsland en Europa zou de migrantencrisis en herhalingen van Köln door de gevestigde Europese orde wel eens misbruikt kunnen gaan worden om een autoritair regime op te richten, een totalitaire controlestaat waarin de burgers niets meer te vertellen hebben en de vrijheid van meningsuiting –zoals onafhankelijke nieuwsblogs- is verdwenen.

  ‘Het is zeer te vrezen dat men de (Europese) bevolking een fijne wereld blijft voorspiegelen, terwijl de voorbereidingen voor een Derde Wereldoorlog nu al op volle toeren draaien. Paus Franciscus heeft in het afgelopen jaar er meerdere malen op gewezen dat die oorlog al begonnen is. Daarom zal vermoedelijk nog meer belangrijke informatie voor ons worden achtergehouden, en wordt de bedreiging net zo lang gebagatelliseerd totdat het te laat is.’

  Xander

  (1) Epoch Times
  (2) Ceiberweiber

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/New-York-Times-Duitsland-door-migranten-op-rand-afgrond-Merkel-moet-weg

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  De NYT een mail gestuurd over de wantoestanden in Europa en hier in Nederland. Ben benieuwd of ze het plaatsen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s