Ontbinding van PEGIDA-demonstratie in Keulen: “Vrijheidextase van Duitse fundamentele waarden”

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Het verzwijgen van door migranten gepleegde misdaden en de ontbinding van de PEGIDA-demonstratie in Keulen met waterkanonnen laten de werkelijke fundamentele waarden en het niveau van de vrijheid van meningsuiting in Duitsland zien, schrijft de voorzitter van de commissie Buitenlandse Zaken van de Russische Doema, Alexej Poesjkov.

nieuws spoetnik

“In Keulen worden mensen die protesteren tegen het opnemen van een onbeperkt aantal migranten met waterkanonnen verjaagd. Ontevreden?! Dan krijg je met het waterkanon! Een echte vrijheidextase. . .”, aldus Poesjkov op zijn Twitter-site.

De avond daarvoor had de “Bild”-Zeitung onder verwijzing naar insider informatie bericht dat de Duitse politie na de zware overvallen in Keulen de aanwijzing gekregen zou hebben om door “vluchtelingen” gepleegde delicten te verzwijgen.

Volgens Poesjkov is dit een “nieuw niveau van de vrijheid van meningsuiting”: “Men heeft de politie ermee vertrouwd gemaakt dat zij de misdaden van de vluchtelingen niet moet publiceren, of beter gezegd moet verzwijgen. Dat zijn de ´fundamentele waarden´ . . .”, benadrukte de Doema-politicus.

Volgens de politie waren er op oudejaarsavond ongeveer 1000 mannen op het plein voor het hoofdstation in Keulen bijeengekomen, die “qua uiterlijk uit de Arabische of Noord-Afrikaanse regio” afkomstig waren. Vanuit de menigte zouden zich verschillende groepen mannen hebben gevormd, die vrouwen omsingeld, in het nauw gebracht en beroofd zouden hebben.

De chef van de politie Wolfgang Albers sprak van seksuele delicten in massale vorm en verkrachting. Vrijdagavond bedroeg het aantal aangiftes nog 170. Zaterdagmorgen al 379.

Gisteren gingen er in Keulen veel mensen uit protest de straat op. De politie maakte onder gebruikmaking van waterkanonnen een einde aan de demonstratie van de PEGIDA-beweging.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Ontbinding van PEGIDA-demonstratie in Keulen: “Vrijheidextase van Duitse fundamentele waarden”

 1. Pieter zegt:

  Inderdaad. Je mengt wat ultra linkse fascisten met een demonstratie die jouw regering niet zint, de politie zet er een waterkanon op en ontbindt de Pegida demonstratie.
  Zo doen ze dat daar en Pegida is de gebeten hond die van racisme beschuldigd wordt.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Volkomen verkeerde prioriteiten!En niet alleen daar!

  Like

 3. Benesha zegt:

  Provocateurs gooien met vanalles naar de politie om daarna door de politie doorgelaten te worden achter hun linies omdat ze zogezegd een perskaart hadden. Het is duidelijk dat Pegida (en de waarheid) kost wat het kost zwartgemaakt en gestopt moet worden door het ons verradende systeem. Vrijheid en democratie? dat bestaat hier niet meer.

  Like

 4. Ik heb de Pegida demonstratie live gevolgd en gezien dat de deelnemers vreedzaam waren.
  Wat mij opviel was, dat de menigte na de toespraken naar een kant ging om hun wandeling te doen.
  Opvallend was ook dat aan de kop van de stoet, al voor er gelopen werd, een aantal mannen zich afwijkend van de rest gedroegen; ze liepen wat heen en weer en communiceerden met elkaar en het was ook een ander slag mensen als de gemiddelde deelnemer. De politie liet zich nog bijna niet zien en droeg de helm aan de gordel.

  Toen men ging lopen, met voornoemde lieden aan de kop, zette de Politie de helm op en verschenen er plotseling meer agenten, die het lopen bijna onmogelijk maakten en de betogers duidelijk hinderden om vooruit te komen. Bij de volgende straathoek stopten ze de stoet.

  Op dat moment begon het eerder genoemde groepje mannen leuzen te roepen en vuurwerk af te steken. daarop verschenen twee waterkanonnen. De politie maande de mensen enkele malen om geen voorwerpen te gooien, maar er werd door deze groep nog enkele stuks vuurwerk gegooid.
  Na enkele minuten rukte de politie onder gebruik van pepperspray en de waterwerpers plotseling op om de menigte terug te dringen; ze riepen dat de demonstratie ten einde was, waarna de menigte ordelijk terugtrok en naar huis ging. De provocateurs losten op in het niets..

  Er zijn mij een paar dingen opgevallen en concludeer:
  1. De menigte was niet van plan enige ordeverstoring te plegen.
  2. De politie heeft ze moedwillig geprovoceerd.
  3. Er waren infiltranten aan de kop van de stoet, met de opdracht om rotzooi te trappen.
  4. Na een korte confrontatie ging iedereen rustig terug naar de Breslauerplatz.
  5. Na het incident konden enkele provocateurs ongehinderd door het politiecordon verdwijnen.
  6. De overheid het vooropgezette plan om Pegida in een kwaad daglicht te stellen en om zo een negatief TV-moment te creëren; het was precies het enige beeld dat we op het Non-journaal te zien kregen. De pers zal getipt zijn, want ze bevonden zich allemaal aan de kop van de stoet.

  Let daarom bij volgende demonstraties goed op de aanwezigheid van provocateurs, want de overheid doet er alles aan om er een troep van te maken.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De overheid haat zijn eigen autochtone burgers !!!
  Die zijn alleen goed om te betalen !! Uitpersen als een citroen !
  En wederom staat de politie aan de verkeerde kant !!

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Erhalten wir zum 2. Mal eine Nazi-Deutschland?

  Like

 7. Eigenaardig: Tijdens het oudjaar in Keulen wisten ze er zich geen raad mee, maar nu, met die Pegida-Demonstratie maken ze gewoon even korte metten met behulp van die waterkanonnen.
  Dus dàn kunnen ze het opeens wèl…….
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. kouwe kak zegt:

  zie je ook vaak in die vara progamma,s ,de verrijking van nederland wordt daar bejubeld ,als er iemand boe roept tegen de islam is deze een raccist!!die tafeldame van die presentator de wereld draaid door (te vaak aanwezig )is erg!Deze pratende pleeborstel ,ene s,simons duld geen tegenstanders die waarheden vertellen ,zeker niet de islamhaters!
  De tijd zal het leren maar geloof me we zijn al naar de kloten ,dank zij die linksdraaiende grafplanten die ons regeren! Pegida is door deze ellendelingen kansloos,totdat echt de pleuris uitbreekt!!Als de fam bolkoon (oranjes )vlucht weet ik genoeg,uiteraard toegejuigd door menig monarchist!!
  wat een zieke samenleving,,,,sterkte mensen ,ik ben oprecht angstiger gaan leven de laatste tijd!

  Like

 9. Cathja zegt:

  De overheid is direct schuldig als er vreemdelingenhaat optreedt. Als de autochtone bevolking het zwijgen wordt opgelegd, terwijl Arabische barbaren aanranden, verkrachten, beroven, etc., en dat mag niet bekend gemaakt worden, dan levert dit zelfs een voedingsbodem voor rassenhaat.

  Pegida wordt het zwijgen opgelegd door waterkanonnen tegen hen in te zetten. Hoe laf!! De indringers krijgen amper straf voor hun verschrikkelijke daden! De kruik gaat net zolang te water tot hij barst. En dat duurt nu niet lang meer!

  Like

 10. Willem zegt:

  Wat vooral opvalt is de enorme politiemacht die op de been is gebracht. Nu wisten ze dit al maar bij problemen zoals in Keulen konden ze blijkbaar niet snel ingrijpen. Duitsland krijgt weer een nieuwe “ich habe das nicht gewüsst” generatie. Eng volk met hun policor-psychotische politici. Fout, fouter, foutst.
  Wij leven helaas ook in een land vol suïcidale masochistische lemmingen. Die mogen over 20 jaar hun foute stemkeuze verantwoorden tegenover hun kinderen. Hoewel de kans bestaat dat zonen omgekomen zijn in de oorlog en dochters bekeerd zijn door een salafist.

  Like

 11. Helena zegt:

  Reden temeer om Pegida te blijven steunen, dit gaat ons allemaal aan, vooral de vrouwen!! 17 januari in Apeldoorn en 6 februari in Amsterdam, de linkse ‘gutmensch’ krijgt nu al last van ‘angst poepjes’ en zal wel weer een vies spelletje gaan spelen! We zullen er weer bij zijn, we moeten wel, deze beweging is niet meer te stoppen!! Er wordt ons onrecht aangedaan en dat maakt ons woest! Maar we zullen met een rechte rug en een goed moreel ons land en onze kinderen beschermen tegen de barbarij die door de links politiek correcte kliek juichend wordt binnen gehaald. We blijven vreedzaam demonstreren: leve het vrije woord, leve Pegida!!!

  Like

 12. tjonge zegt:

  ik blijf het zeggen, dat pegida-geweld is opgezet plan door mollen van de politiek.
  .
  alle pegida demonstraties waren tot keulen vreedzaam verlopen, en plots, in keulen, zouden pegida demonstranten gewelddadig worden ?
  .
  hoe doorzichtig merkel……

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  In Rotterdam werd het recht op demonstratie je ook ontnomen, je werd tegengehouden door een overmacht aan politie.
  Tja, in Moffrika deden ze het op deze vuile manier…
  Overigens, sinds wanneer zijn vreedzame PEGIDA demonstranten ultra rechts?
  Is het ultra rechts als je niet geislamiseerd wilt worden?

  Like

 14. Harry zegt:

  Het is zo ver , de Russen hebben nu meelij met óns !
  En niet ten onrechte .
  Goed gezien , Poesjkov .

  Vroeger was Rusland het grote gevaar , ( is ons altijd voorgehouden ) , nu blijkt dat , wat onze vrienden hadden moeten zijn , onze grootste vijanden zijn geworden .
  Verraden door Amerika , verraden door onze “eigen” leiders in de EU en Nederland .
  Als je daar bij optelt al die stommiteiten die ze in Irak en Afrika overhoop hebben gehaald , dan kun je toch niet anders dan vinden dat we door een zwerm stommelingen geregeerd worden .
  Alles wat ze de laatste tientallen jaren hebben gedaan is verkeerd afgelopen .
  De moslims lopen ons onder de voet .
  En het ergste is , ze leren er geen donder van !
  Als de Russen niet ingegrepen hadden in Syrie , had Obonobo de boel dáár ook nog verziekt .
  Was het nu een volledig Isis kalifaat .

  Ook ik heb getwijfeld aan Gorbatsjov , zelfs gewantrouwd in de eerste jaren .
  Geheel ten onrechte , dunkt me .
  Zie het effect van indoctrinatie .

  Like

 15. D.DAY zegt:

  Anarchisten, Internationale Socialisten en ander links tuig loopt mee met de Pegida-demonstraties om de boel te verzieken en Pegida in een kwaad daglicht te stellen. Het is voor de organisatoren van Pegida ondoenlijk om dit geteisem buiten de demonstratie te houden. Het gevolg is dat door het provocerende gedrag van het linkse tuig de politie een reden krijgt om op te treden tegen de demonstranten. De politie is nou eenmaal een verlengstuk van de politiek en het beleid is dat er publiekelijk geen kritiek over de islam en moslims mag worden geuit.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  Onder meer journalisten als agent provocateur. Ik wist dat er een luchtje aan zat.

  Niet verbazingwekkend dat het erg stinkt.

  Like

 17. Pingback: Ontbinding van PEGIDA-demonstratie in Keulen: “Vrijheidextase van Duitse fundamentele waarden” | Kattukse Vrienden voor Israël

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  Duitsland is de bakermat van de komende Europese onlusten en/of burgeroorlog.

  Niet Frankrijk of Engeland.
  Het Duitsland waar we de 2e wereldoorlog aan te danken hebben was het resultaat van de wurgende voorwaarden die Engeland en Frankrijk Duitsland hadden opgelegd.
  Moordende herstelbetalingen en allerlei verboden die de economie lam legden.
  Het Ruhrgebied de economische slagader van Duitslands economie werd geconfisqueerd.
  De daaruit voortvloeiende armoede, hongersnood en onderdrukking vormden de voedingsbodem voor de tweede wereldoorlog.

  Na de 2e wereldoorlog werd in Duitsland een wet van kracht die het mogelijk maakte om politieke groeperingen te kunnen verbieden, zodat ze geen politieke partij konden vormen.
  De Duitsers missen daardoor een democratische uitlaatklep voor hun onvrede.
  Die onvrede bestaat uit het besef dat ze verraden zijn door de politiek waartegen ze niet mogen en kunnen protesteren. Als de overheid niet heel snel zal ingaan op de eisen van de meerderheid van het volk kunnen er in deze atmosfeer heel gemakkelijk bloedige onlusten uitbreken.
  Dit zal op zijn beurt in andere EU-landen aanzetten tot geweld.
  We zien hiermee heel duidelijk een dramatische spiraal van oorzaak en gevolg…
  De onderdrukking na WOI leidde tot WOII.
  De onderdrukking na WOII zal leiden tot verdergaand geweld wat uiteindelijk weer zal leiden tot de bevrijding van de islam in Europa!…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb altijd geleerd dat wie zwijgt toestemt!
   Hartelijk dank jullie allemaal die deze reactie van mij gelezen hebben, voor uw spontane toestemming met de feiten die ik hier voor u op een rijtje heb gezet zodat jullie allemaal weer ongestoord verder kunnen pitten.
   Stelletje…..!

   Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Nogmaals……Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen. Terug naar ons Nederland mijn vaderland en de huidige laatste ontwikkelingen na Keulen………….Bovenstaande titel: We are the revolutionaires now……….!!!! Dit zullen we heel hard moeten brullen als Nederlandse leeuwen. Eeuwen lang hebben wij dit waterland verdedigd, zelfs dijken doorgestoken en alles onder laten lopen om de vijanden maar te kunnen overwinnen. Wij hebben ons laten uithongeren totdat het einde in zicht was (bezet van Leiden) en daarna vierden we het met haring en hutspot. We kunnen nu van alles verzinnen in deze moderne tijd, bommen maken, als zij het kunnen (via internet) kunnen wij dit toch ook? Wij moeten niet alleen brullen als Nederlandse leeuwen, maar ook taktiek, strategie en nog veel meer vooruit plannen. Er is nog tijd, het kan nog. Het moment van een grote gebeurtenis (aanslagen-epidemie) en de totale chaos op het Binnenhof en in het land, dat…..dat is het moment voor ons……De Nederlandse Leeuwen, breken los, gaan los, en dan zijn wij niet meer te houden. Laat deze oude Vaderlandse mentaliteit alstublieft in ons loskomen zodat wij ons kunnen verlossen van deze duivelse invasie en hun leiders. Zeg het voort!!!

  Like

 21. Guardiacivil zegt:

  vervolg.. Wij moeten niet alleen brullen als Nederlandse leeuwen, maar ook taktiek, strategie en nog veel meer vooruit plannen. Er is nog tijd, het kan nog. Het moment van een grote gebeurtenis (aanslagen-epidemie) en de totale chaos op het Binnenhof en in het land, dat…..dat is het moment voor ons……De Nederlandse Leeuwen, breken los, gaan los, en dan zijn wij niet meer te houden. Laat deze oude Vaderlandse mentaliteit alstublieft in ons loskomen zodat wij ons kunnen verlossen van deze duivelse invasie en hun leiders. Zeg het voort!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s