Ook na Keulen ontkent Rutte bestaan van verkrachtingscultuur in Afrika en Midden-Oosten

rapemap

Landen waar verkrachting de norm is. Bron: http://womanstats.org/newmapspage.html

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

(Door: Joost Niemöller)

De massale aanrandingen en verkrachtingen in Keulen en andere Duitse steden op nieuwjaarsnacht, hebben aardig wat problemen duidelijk gemaakt. Met name over het wegkijkgedrag van de media, de politici en de politie. Maar wat nog steeds niet door lijkt te dringen is dat dergelijk gedrag niet uit het niets komt: In die landen waar de jonge mannen vandaan komen die in de media ‘vluchtelingen’ worden genoemd, bestaat een diep gewortelde verkrachtingscultuur.

Een aantal voorbeelden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, Arabische wereld, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Mensenrechten, Midden-Oosten, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ook na Keulen ontkent Rutte bestaan van verkrachtingscultuur in Afrika en Midden-Oosten

 1. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 2. Op “De nieuwe realist” merkte D.G. Neree intussen al op, dat het artikel correct is, maar de stelling “Alle mannen verkrachten”te kort door de bocht. Natuurlijk is dat zo. Het kan beter zó geformuleerd worden (zoals ook hij stelt): Verkrachting komt in alle culturen voor. Dat is een feit, zij het, dat het in de Westerse cultuur niet geaccepteerd wordt en in vele andere culturen, waaronder de islamitische, juist de norm is. D.w.z. de islamitische beweert officieel van niet, juist door haar ‘leer,’ maar bij nadere bestudering valt gemakkelijk te constateren, dat juist die ‘leer’ het manvolk zoveel mazen in het net laat, dat zij alle gelegenheid en ruimte kennen om hun ‘driften’ in dit opzicht ècht niet te hoeven beteugelen. Laten we er geen doekjes om winden: Een ‘norm,’ omgeven door hypocrisie, dat is de ergste van alle!
  Rutte is óf een hoekige stommeling, dat hij daar met ogen intrapt, of een hypocriete lafbek, die momenteel alleen het Nederlandse voorzitterschap van de EU voor ogen staat. Waarschijnlijk van beide íets.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ik zou tegen Mark Rutte willen zeggen:
  Rutte, het wordt tijd dat je je eens serieus verdiept in de wereld van de moslims, en dan met name die in het Midden-Oosten, waar dagelijkse verkrachtingen eerder regel dan uitzondering zijn.
  Kijk niet zo weg, maar erken dat we júist met het binnenhalen van asielzoekers uit het Midden-Oosten er een groot probleem bij gekregen hebben. Stop eens met die niets zeggende woorden, en stop ook eens met je kinderlijke naïviteit. Word eens een volwassen man, die de problemen stevig aan durft te pakken. Kom eens op voor ons eigen volk en neem hun veiligheid serieus!
  Neem diverse landen in het voormalig Oostblok als voorbeeld. Daar komen presidenten tenminste op voor de veiligheid van land en volk, en dus zéker ook voor de vrouwen, die in de ogen van hitsige moslimmannen ‘akkers’ zijn die ze vrijelijk mogen betreden! Als je doorgaat met wegkijken, en de gevaren waarin Europa zich thans bevindt niet wilt zien en helpen bestrijden, dan is er in ons land zeer binnenkort geen normaal en vrij leven meer mogelijk.
  Waarschijnlijk kijk je nu een beetje schuin lachend weg om zoveel domheid van mijn kant (als je dit zou lezen), maar kijk om je heen wat er in andere EU-landen aan de hand is!
  Word eens wakker man, kom onder die steen vandaan, en stop met het kletsen zonder kop!
  Kom op voor een vrij en blij Nederland!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Wat kan je anders verwachten van een gek !

  Like

 5. Pieter zegt:

  Bravo! Weer een goed artikel. De feiten liegen er niet om.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s