PEGIDA-demonstratie: Pers gooit met rotjes! (+ video´s!)

(Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren tijdens de PEGIDA-demonstratie zette de politie waterkanonnen in. Vanuit de groep eveneens aanwezige aanhangers van “HoGeSa” (“Hooligans tegen Salafisten”) zouden er rotjes naar de politie gegooid zijn. Nu opgedoken video´s plaatsen daar echter vraagtekens bij.

Bovenstaande video duurt maar 40 seconden en werd zaterdag in het kader van de PEGIDA-demonstratie in Keulen opgenomen. De inhoud zou echter voor een schandaal kunnen zorgen.

Een demonstrant, die een zeer burgerlijke indruk maakt, roept de politie op om mensen te arresteren die met rotjes gooien. Uit het verdere verloop van het gesprek kun echter opmaken dat diegenen die door de getuige werden geïdentificeerd als rotjesgooiers, zich daarvoor bij de politie met perskaarten toegang tot de demonstratie hadden verschaft.

Daarop vraagt een vrouw verontwaardigd: “Gooit de pers hier met rotjes?” Een politieagente zegt : “Dat wisten we niet”.

Hieronder de tweede video in slow-motion, waarop duidelijk te zien is dat er achter het politiekordon door persmensen met rotjes wordt gegooid:

 

Bron:
www.metropolico.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "PEGIDA", burgermoed, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op PEGIDA-demonstratie: Pers gooit met rotjes! (+ video´s!)

 1. Cor Ozinga zegt:

  AFA, Antifa en Pers spelen onder 1 hoedje om het linkse gedachtengoed te verdedigen.

  Like

  • Leo zegt:

   Overal waar ongeneselijk fout- linxe figuren ten tonele verschijnen wordt gepoogd, met welke middelen dan ook, om de normale samenleving schade toe te brengen en de werkelijkheid te ontwrichten.

   Linx gedachtengoed hoeft niet verdedigd te worden, het is uit de tijd, het restant dient te worden ge-elimineerd als afval van de samenleving.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  De door en door verrotte linkse journalisten stoken met rotjes het vuur op !

  Like

 3. Hans zegt:

  Alles zullen ze doen om ons zolang te beliegen totdat we in de minrdeheid zijn.
  En dan hoeft het niet meer en zullen ze hun ware gezicht laten zien.
  Ze vergeten echter dat wij ook camera’s hebben.

  Like

 4. Pingback: PEGIDA-demonstratie: Pers gooit met rotjes! (+ video´s!) | Rechtsaf doorzee

 5. tjonge zegt:

  of het pers is wet ik niet, wat ik wel zie dat het die gast, gekleed in zwart met zwarte rugzak met iets kalig hoofd is, die ook als eerste weg rent, helemaal naar achter die politie-bus/auto.
  .
  het is iig GEEN pegida demonstrant !

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Zo shaffen wir dass, Pegida demo dwars zitten en verneuken.
  Die fucking boergemeister van Keulen is de grote trut in dit geval met haar opdracht aan de politie om het Pegida lastig te maken en zij dient ook zo snel mogelijk te verdwijnen.
  Verder is bijna de complete pers zo rot als een mispel en moet geruimd worden, daarom snap ik niet dat er nog mensen zijn die iedere dag hun staatspropaganda krantje lezen???
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Tja, heb nog steeds een krant, de Telegraaf.
   Houd hem nog aan omdat hij ’s morgens vroeg in de bus zit, ik hem pak en op de plee lees…
   Plee lectuur dus…

   Like

 7. 1957johan1957 zegt:

  Hier zijn geen woorden voor het duitse volk demonstreerd tegen het beleidt van hun regering en worden uitgemaakt voor alles en nog wat.
  De linkse en slaafse media van de regering gooit nog eens olie op het vuur waardoor de burgers worden verdreven.
  Wanner de situatie in diverse EU landen gaat escaleren gaan de linkse regeringen soldaten tegen hun eigen bevolking inzetten om hun eigen gelijkheid en gram te halen.
  De gewone burger wordt uit gemaakt als racist nazi en nog meer terwijl ze gewoon voor hun recht strijden, we kunnen hieruit opmaken dat links extremisme veel gevaarlijker is dan rechts.
  De diverse regeringen liegen houden de feiten achter om hun dictatoriale zin door te zetten.

  Like

 8. U.G. Kempenaer zegt:

  Het spel moet volgens de regels worden gespeeld. Als de regels door de partijen niet gevolgd worden, dan gelden ze voor geen van de partijen meer.
  Theo van Gogh (kritisch over linkse kerk en islam in woord) werd vermoord door een moslim.
  Pim Fortuyn (kritisch over linkse kerk en islam in woord) werd vermoord door een linkse kerkganger.
  Als je vertegenwoordigers die de regels volgden en door middel van het woord streden, worden vermoord door de tegenstanders, dan moet je ophouden met praten, maar doen. Dat is dan volledig gerechtvaardigd. Glashelder.

  Like

 9. Hieronder de tweede video in slow-motion, waarop duidelijk te zien is dat er achter het politiekordon door persmensen met rotjes wordt gegooid: Agent provocateurs, niets nieuws onder de zon.

  (Agent-provocateur is de benaming van een persoon die in dienst van de politie of een geheime dienst (dat wil zeggen van een regering), infiltreert in een van criminele, staatsgevaarlijke of terroristische activiteiten verdachte organisatie, met als doel om de leden tot onwettige daden aan te zetten, waardoor er legale gronden ontstaan om ze te arresteren.)

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Gelukkig hebben we Bert en vele andere media waar deze manipulatie meteen wordt geregisteerd.
  Hopelijk vinden de duitsers ook nog uit welke persmuskieten dat waren.
  Ook opvallend dat er mensen met doeken voorf hun gezicht bij Pegida werden aangepakt en bij de linkse intifada nooit

  Like

 11. Ekster zegt:

  Kotsmisselijk wordt je van de media in West-Europa. Neem zo’n Erik van Muiswinkel die zichzelf ongegeneerd een pluim zo diep in zijn eigen reet duwde bij Cojones en daar zichtbaar zo intens van genoot dat ie bijna klaarkwam. Ook columnisten kunnen er wat van. De column van James Worthy in Metro van vrijdag was wat dat betreft een mooi dieptepunt. Nee, links voelt zich nog altijd kilometers verheven boven het “gewone”, en o zo foute volk.
  De zelfhaat kent geen grenzen bij de media. Journalisten manipuleren de boel om hun wereldbeeld in stand te kunnen houden, dwars tegen de feiten in.
  Stel jezelf één simpele vraag, durf het voor de hand liggende antwoord te bedenken en je weet dat de media niet deugen; Hoe denk je zouden de media hebben gereageerd als de rollen waren omgedraaid? Stel je voor dat op oudjaarsnacht een menigte dronken Duitsers massaal gesluierde moslima’s had aangerand en beroofd zoals de “asielzoekers” hebben gedaan? Eenieder met meer hersens in zijn hoofd dan een paling kent het antwoord. De media zouden er in dat geval grote schande van hebben gesproken. De Duitsers zouden voor fascisten, racisten en Nazi’s zijn uitgemaakt. En ten slotte; de feiten zouden zeer zeker niet onder het tapijt worden geschoven..

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Duidelijk te zien is dat het vuurwerk niet over het politiecordon wordt geworpen maar achter het cordon is neer gegooid, ik denk van twee personen een beetje re-midden van de video, een persoon heeft lichtbruin/rood haar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s