De Jihadist van de “Goutte d’Or” was een echte Mohammedaan

Screenshot_35

(Door: Salem Ben Ammar – Vertaling: “delamontagne”)

De vrome moslim die maandag 10 januari om 12.40 uur had verkozen om zijn leven voor Allah op te offeren voor het politiebureau van de “Goutte d´Or” in Parijs, precies een jaar na de ontknoping van de aanslag op Charlie Hebdo bij de 24-uurs joodse Supermarket, wilde zoveel mogelijk ongelovigen in zijn zelfmoord meeslepen. Maar volgens de collaborerende media en alle nuttige idioten van alle zijden – rechts, extreemrechts, links, centrum activisten, groene ecologen, radicalen van links en extreem links – was hij een gematigde moslim.

De echte moslim is er een die geduldig en kalm wacht om zijn slag te slaan. Hij moet een gewone houding aannemen om niet op te vallen en  slapende honden wakker maken, die zijn plannen zouden kunnen torpederen. Bedachtzaamheid is zijn motto. De vijand aanvallen op een moment waarop zijn waakzaamheid op een laag pitje staat. Waar men zou verwachten dat de moslims op zo´n herdenkingsdag zich rustig zouden houden, slaat een van hen toe op een plek en tijdstip wat men niet had verwacht: een politiebureau. Een “gematigde” moslim is er één die in de schaduw zijn haat blijft koesteren en die haat tegen de niet-moslims blijft voeden tot het moment dat hij zich met voorbedachte rade in een menselijke bom verandert.

Zo komt het dat Jihadisten vaak door hun buren worden beschreven als open, heel aardige mensen, hulpvaardig, sociaal en altijd bereid om iedereen te helpen. Het is net als met een goede huisvader, totdat men verneemt dat hij zich vergrepen heeft aan het dochtertje van de buren. Of als een crimineel, die voor de hele wereld als een “gentleman” gold, totdat zijn misdaden bekend werden.

Als moslims echt zo “gematigd” zouden zijn, zouden zij onmiddellijk de islam moeten verlaten. In plaats van zich waardig te gedragen op de herdenkingsdag van de aanslag op Charlie Hebdo of  zich in ieder geval te onthouden van iedere arrogantie, minachting en geweld, hebben ze als het ware een boodschap aan de Fransen en de niet-islamitische wereld  gestuurd; wij hebben niets te maken met jullie doden en binnenkort zal het jouw beurt zijn.

Bron
http://ripostelaique.com
Auteur: Salem Ben Ammar

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op De Jihadist van de “Goutte d’Or” was een echte Mohammedaan

 1. sjuad zegt:

  Jammer dat er geen gelegenheden zijn moslims te vertellen dat de jihad lang na het doden van alle ongelovigen deze gewoon doorgaat?
  Zij onder elkaar hun zuiverheid moeten bewijzen,, nouja,, onder elkaar,, daar is de koran nou ook weer niet van, hoewel Arabieren zelf er dol op zijn.
  Kun je nagaan wat voor een wereld zij gaan maken, dan ben je blij dood te zijn.
  Als we dat gaan vertellen met hun boek in de hand dan hebben ze iets anders om hun lulligeminarettenpik achterna te lopen

  Like

 2. kraftavilqa zegt:

  Grappig hè ze zijn altijd gematigd totdat ze een aanslag plegen. Een muzel is altijd als een bom met een quantumontsteker je kunt onmogelijk weten wanneer hij zal afgaan maar je weet wel zeker dat hij ooit zal afgaan.

  Like

 3. peterdm zegt:

  Joh, ken mensen die toevallig als moslim geboren zijn en echt 100% vredelievend zijn, die durven nog niet eens een pleister op hun eigen vinger te plakken omdat ze uitschoten met een mes. Vaak weten ze niet eens wat de Islam exact voorschrijft, vredelievend zeggen ze dan. Ik heb ze de laatste tijd allemaal voorbij zien komen autochtonen en allochtonen de Islam is vrede. PVDA, D66, CDA, SP, GL, VVD, MOSKEE.nl de EUE de COLONGE van de Islam!
  Ohja Al die vredelievende moslims, misschien wel 2 miljard, he Obama. Ik zie en lees alleen dat islamitische Abu’s jihadisten wereldwijd richting IS Syrië gaan, en zie en lees nooit dat de aanhangers van de vredelievende 2 miljard moslims richting Syrië gaan om de 5 miljoen niet-vredelievende moslims daar een halt toe te slaan. Dit is toch een plicht van al die 2 miljard vredelievende moslims, of mis ik wat?

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Gematigd? Misschien, ook al denk ik dat gematigde moslims niet echt bestaan, in ieder geval niet in grote aantallen.
  Slim? Dat dus zeker niet in dit geval.
  En door de inteelt bij de aanhangers van de religie van vrede en verrijking, ook al weer niet in grote aantallen.

  Like

 5. Pingback: De Jihadist van de “Goutte d’Or” was een echte Mohammedaan – Rechtsaf doorzee

 6. Pingback: Terrorist Parijs randde vrouwen aan in disco Keulen | E.J. Bron

 7. Sjaak zegt:

  En hij hat ca. 7 verschillende vervalste identiteits papieren !
  En overal werd van hem afkasseert !
  Hoeveel van deze ratten doen het op hetzelfde manier ?
  Bij de eigen Europese mensen word kontroleert en fusileert
  totdat ze op het bot zijn uitgekleed !
  Bij minimale belasting opvalligheid komen drijgingen met
  deurwaarders of gevangenisstraffen !
  En bij de moslims word het kindergeld naar de arabische
  zandbak gestuurt waar rechtmatig geen kinderen bij
  navraag opduiken !
  Eveneens met gestorven moslim-rentenieren word verder
  overgemaakt zonder na te vragen !
  Dankzij ons falende sinterklaas verdeel systeem in hand
  van de linkse vaderlandverraders !
  En de EU doet noch een schepje daartoe !
  FUCK THE EU !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s