Duitse politie: Het Arabische aanrandingsfenomeen “taharrush” heeft Europa bereikt

Screenshot_28

(Door: “rommel”)

Screenshot_29De Duitse federale recherchedienst (Bundeskriminalamt) verklaart dat het Arabische aanrandingsfenomeen ‘taharrush’ nu ook Duitsland heeft bereikt. De aanvallen bestaan uit het seksueel molesteren tot aan verkrachting toe, zegt Holger Münch, politiechef van het BKA.

Het “verkrachtingsspel” begint met een grote groep Arabische mannen die een slachtoffer omsingelt, meestal een westerse vrouw of een vrouw die zich westers kleedt, om haar daarna te onderwerpen aan seksueel misbruik. Als er genoeg mannen zijn, wordt de vrouw door de groep meegesleept terwijl de mannen om de beurt haar kleren afrukken, betasten en vingers in verschillende lichaamsopeningen duwen.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Europa, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Duitse politie: Het Arabische aanrandingsfenomeen “taharrush” heeft Europa bereikt

 1. Ricardo zegt:

  Links wil hun gelijk halen , ten koste van de Europese vrouw!

  Behalve natuurlijk als het , hun eigen dochters ,vrouwen, nichtjes zou overkomen! Dan kunnen ineens de grenzen bij Italie/Griekenland helemaal dicht!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Organiseren, organiseren, organiseren, organiseren, organiseren van keiharde knokploegen en stoppen met het heel langzaam opgedrongen individualisme!!!!
  Grote teams maken van echte mannen per stad/gemeente die per direct kunnen ingrijpen en die laffe parasieten meteen castreren met een honkbal knuppel!!!
  Dus nooit accepteren dat dit kan gebeuren!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Drs.P. 11 januari 2016 om 22:50

   [quote] Grote teams maken van echte mannen [/quote]

   PRIMA IDEE maar ik kén geen ‘echte mannen’; alleen maar watjes die zo begaan zijn met de ‘vluchtelingen’ en die mij verbaal naar de keel vliegen als ik vertel wat ik denk van die parasieten.
   De mannen die ik ken en die wél knokploegen zouden willen vormen, zijn óf te ziek óf te oud.

   Like

  • Ron zegt:

   Goed dat je dit hier meldt. Verspreiden maar zou ik zeggen.

   Hier komt dus weer een aap uit de mouw. We zien dus weer een bewijs dat de overheid en pc media hebben gelogen.

   Wat we al wisten uit alternatieve media, namelijk dat het 90% mannen zijn wordt nu bewezen in Steenbergen en op al die andere plaatsen waar ze graag vrouwen en kinderen willen.
   Die zijn er gewoon nauwelijk tot niet.

   Like

 3. elisah zegt:

  Wat een tuig van de richel, die gedrochten kan je echt geen mensen meer noemen. Bloeddorstige sexueel gestoorde psychopatische verkrachters met godsdienstwaanzin, zonder enige vorm van beschaving of herseninhoud. Ik heb meerdere van zulk soort filmpjes gezien, het is braakwekkend.
  Angela das Ferkel heeft dat schorem hier heen gelokt en is niet van plan om het gruwelijke probleem op te lossen, dat maakt haar medeplichtig en net zo gevaarlijk.
  Hoe zouden die kakkerlakken het vinden als we dat hier gingen doen met alle moslima’s?

  Like

 4. delamontagne zegt:

  EEN DUITS DAGBLAD VERONTSCHULDIGT ZICH VOOR EEN AFBEELDING DIE DE AGRESSIE IN KEULEN AFBEELT EN DIE ALS RACISTISCH WORDT ERVAREN.

  Het Duitse dagblad “Süddeutsche Zeitung” maakt excuses voor de publicatie van een afbeelding die de sexuele agressie in Keulen voorstelt.
  Dit was in de editie van afgelopen weekend.

  Redacteur/chef Wolfgang Krach schreef op z,n Facebook dat de tekening een zwarte hand tussen de benen van een blanke vrouw liet zien.
  Dit heeft onbegrip opgewekt bij een aantal van zijn lezers, die dit als racistisch en sexistisch beschouwden.

  De Krant had willen laten zien dat de sexuele wandaden tegen de vrouwen niet alleen “fysieke” agressies waren, maar dat zij eerst begonnen in de hoofden en gedachten [van de daders ].
  Het spijt ons als wij de gevoelens van onze lezers hebben gekwetst met deze illustraties en we bieden onze verontschuldigingen aan.

  Het aantal aanklachten na de reeks verkrachtingen en sexueel geweld is ondertussen toegenomen van 379 naar 516 en volgens getuigen en slachtoffers waren de agressievelingen van arabisch/noord-afrikaanse afkomst.

  Like

 5. Elena zegt:

  Als ik mij goed herinner, hebben die ISIS barbaren dit afgelopen zomer verkondigd in een video.
  Zij zullen duizenden strijders naar Europa sturen met/tussen de migranten. Zij zullen de Westerse mannen vernederen door de vrouwen te ge(mis)bruiken.
  Zij zullen vrouwen zwanger maken..daar de Westerse mannen niet vruchtbaar zijn.
  Zo ongeveer was die video

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Mohammedanen zijn creaturen der duivel en dienen uitgedreven te worden naar land van herkomst of zo.

  Like

 7. sjaak zegt:

  We kunnen van alles schrijven op websites, maar zolang het alleen bij schrijven blijft zal er niets veranderen en gaan deze afschuwelijke dingen door. Misschien moeten we eens met duizenden de straat op en niet bang zijn voor een tegen geluid. Waarom gebeurt hier in Nederland niets ???
  Zelf ben ik bij de demonstratie geweest Tegen het Kabinetsbeleid in Den Haag, en hoeveel mensen komen daarop af….veel te weinig!!! Dus beste mensen wij pikken alles en doen zelf niets dan alleen maar onze frustraties weg te typen, kom in aktie of moeten we wachten tot onze vrouwen aangerand worden? En verder wil ik alleen zeggen denk ook na op wat voor partij u in 2017 gaat stemmen.

  Like

 8. Bert zegt:

  Ik zeg in zo een geval hebben de duisters een prachtig woord -” abknallen” , zal wel verkeerd gespeld zijn maar jullie snappen het wel . Het is toch te gek voor woorden dat wij als europeanen hun helpen en dan gaan zij zich zo misdragen . Heeft Den Haag zich nooit afgevraagd waarom er in die landen een Dictateur heerst , kom op zeg , dat is het enige wat dat volk begrijpt !!!
  Ik kom zelf uit ZA , een land vol “apartheid ” , waar ik altijd tegen was , echter ben ik in Nederland Rasist geworden . Ik heb een Nederlandse Nationaliteit en moest( gelukkig) gelijk gaan werken met alle regels enz om mijn gezin hier te houden . Ons buurvrouwtje 9 een Kaap verdiese ) kreeg letterlijk alles .
  Stelletje klojoos In Den Haag , hopelijk stemt nederland zo massaal Wilders dat ze er niet omheen kunnen en kunnen we weer lekker negerzoenen eten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s