In deze Duitse steden kwam het tot seksaanvallen

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Elke dag worden er nieuwe overvallen uit oudejaarsnacht bekend. De daders worden bijna uitsluitend omschreven als buitenlanders. De “Junge Freiheit” geeft een overzicht in welke steden het tot aanvallen en intimidaties kwam. De lijst van de schande.

Junge Freiheit

Keulen: meer dan 500 aangiftes

Vanuit een groep van tot 1.000 Arabieren werden oudejaarsnacht talrijke vrouwen lastig gevallen, vernederd en bestolen. Volgens de politie van Keulen is er op dit moment sprake van 516 aangiftes. In ongeveer 40% van de gevallen gaat het om seksuele delicten.

Van de 31 met naam bekende verdachten zijn er negen afkomstig uit Algerije, acht uit Marokko, vijf uit Iran, eentje uit de VS, eentje uit Servië en eentje uit Irak. Daarbij komen twee personen met een Duits paspoort. Onder de verdachten bevinden zich 18 “asielzoekers”. Bij twee verdachten vond de politie Duits-Arabische briefjes waarop o.a. geschreven stond “Ik vermoord je” en “Ik wil neuken”. Meerdere gestolen smartphones werden gelokaliseerd in asielzoekerscentra in Keulen. Zondag arresteerde de politie een al meerdere keren veroordeelde Marokkaan, die een in Keulen gestolen smartphone bezat.

Hamburg: vrouwenjacht en overval op 10-jarige

 Op de Reeperbahn in Hamburg gingen volgens ooggetuigen groepen Afrikanen op “vrouwenjacht”. Tot nu toe zijn hiervan 133 aangiftes bij de politie gedaan. Ook in de dagen daarna kwam het steeds opnieuw tot seksuele overvallen in de Hanzestad. Verleden week pakte de politie een Somalische “asielzoeker” op, die een 10-jarig kind in een speeltuin lastig viel.

In het weekend viel een dronken man uit Eritrea een reddingsassistente lastig. Bovendien vraagt de politie om tips over een Arabisch uitziende man, die afgelopen vrijdag twee vrouwen in het district Winderhude lastig viel.

Düsseldorf: overvallen in de hele stad

In de hoofdstad van de deelstaat Nordrhein-Westfalen doet de politie inmiddels onderzoek naar meer dan 40 gevallen van seksuele overvallen. In het begin was er sprake van elf aangiftes. Na de verslaggeving over Keulen meldden zich echter nog meer vrouwen bij de politie. De aanvallen vonden plaats in de hele stad. Volgens de getuigen ging het geweld uit van niet-Duitse daders.

München: vrouwen omsingeld en lastiggevallen

In München gaven twee vrouwen aan oudejaarsnacht voor een club door 10 tot 15 mannen omsingeld en seksueel lastiggevallen te zijn. “Beide konden zich uiteindelijk losrukken en terug de discotheek in vluchten. Er is geen sprake van roof”, deelde de politie mee.

Stuttgart: spitsroedenlopen voor vrouwen en kinderen

In Stuttgart stelt de politie een onderzoek in naar minstens twaalf gevallen van seksuele overvallen door Arabieren. Zo zou oudejaarsnacht een groep van ongeveer 15 mannen twee vrouwen van 15 en 18 jaar in het nauw gebracht, overvallen en lastiggevallen hebben. Ouders berichten bovendien van een spitsroedenlopen in de binnenstad. “De vriendin van onze zoon kon zich als enige tegen de seksuele overvallen verdedigen, omdat ze duidelijk zichtbaar voor de aanvallers haar pepperspray in de hand hield”, zei een moeder.

Berlijn: verdachten uit Pakistan en Iran

In Berlijn werden twee “asielzoekers” uit Pakistan en Irak gearresteerd, die in de uitgaanszone een vrouw zouden hebben lastiggevallen. Bovendien was er sprake van drie andere gevallen, waarin vrouwen aangaven lastiggevallen te zijn door groepen mannen.

Neurenberg: pas laat aangifte gedaan

In Neurenberg gaven twee jonge vrouwen (18 en 19 jaar) aan “door circa 20 mannelijke buitenlanders, volgens de gedupeerden uit de Arabische regio, omsingeld” en aangevallen te zijn, deelde de politie mee.

“De gedupeerden zouden ondanks hun heftige verzet omarmd, gekust en onzedelijk op hun boven- en onderlichaam betast zijn. Daarna verwijderden de mannen zich lachend.” Pas op grond van de verslaggeving over Keulen durfden ze aangifte te doen.

Frankfurt: “asielzoekers” op de korrel

In Frankfurt doet de politie onderzoek naar 15 gevallen van seksuele intimidatie in oudejaarsnacht. De slachtoffers beschrijven de daders als Arabieren respectievelijk Noord-Afrikanen. Op dit moment onderzoekt de politie of de aanvallers afkomstig uit het milieu van zakkenrollers. De politie had ´s nachts tien Noord-Afrikaanse “asielzoekers” opgepakt die verantwoordelijk zouden zijn voor overvallen.

Bielefeld: aanvallen op vrouwen en discotheek

In Bielefeld probeerden ongeveer 500 Arabieren in oudejaarsnacht een discotheek te bestormen. Bovendien zouden vrouwen in hun intieme delen zijn gegrepen. “De eerste aangiftes van vrouwen zijn binnengekomen”, deelde de politie mee. Meerdere slachtoffers deden hun beklag in de regionale pers dat de politie niet gereageerd zou hebben op hun hulpgeroep. “Plotseling zat ik gevangen. Overal waren mannen die me gekust hebben. Op het voorhoofd, op de wangen, op de mond”, schetst een vrouw de avond. Geen van de daders zou Duits gesproken hebben.

Ansbach: zwarte Afrikanen zouden vrouwen lastiggevallen hebben

Ook in Ansbach kwam het tot seksuele overvallen. De plaatselijke politie bericht: “Drie vrouwen van 16, 18 en 19 jaar werden door vier donkere mannen, vermoedelijk zwarte Afrikanen, omsingeld en seksueel aangevallen.” De drie vrouwen zouden “met geweld door de mannen zijn vastgehouden, gekust en over hun hele lichaam onzedelijk betast” zijn. Gelijksoortige gevallen werden uit Waldkraiburg en Traunreut bekend.

Dortmund: politie vraagt burgers om hulp

In Dortmund kwamen in de buurt van het hoofdstation ongeveer 300 personen bijeen. Vanuit deze groep zou het in minstens twaalf gevallen tot seksuele overvallen op vrouwen gekomen zijn. De daders zouden een “donkere teint” hebben en slechts gebroken Duits en Engels gesproken hebben.

Inmiddels heeft de politie de burgers ertoe opgeroepen om video´s en foto´s van overvallen rondom het hoofdstation aan haar ter beschikking te stellen. Daarvoor werd een speciale server ingesteld waarop het materiaal geüpload kan worden.

Weil am Rhein: Syriërs plegen groepsverkrachting

In Weil am Rhein (deelstaat Baden-Württemberg) zitten vier Syriërs tussen de 14 en 21 jaar in voorarrest. De mannen, onder wie een erkende “asielzoeker”, worden er dringend van verdacht in oudejaarsnacht twee minderjarige meisjes urenlang verkracht te hebben. De slachtoffers zouden anaal en vaginaal zwaar misbruikt zijn.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op In deze Duitse steden kwam het tot seksaanvallen

 1. jungleelephant zegt:

  En het kabinet maar roepen:er kan nog meer bij,nog veel meer!

  Like

 2. Japio zegt:

  Echt een verrijking voor de westerse samenleving, NOT!!! En het erge/enge is dat weet iedereen ook de politieke stumpers. Toegeven dat je er helemaal naast zat en oplossingen aandragen is veel erger dan doorgaan op de ingeslagen weg en je EIGEN hachje veiligstellen.

  Like

 3. Joga zegt:

  Wat schrijven de Midden-Oosten landen hierover? Ik hoor niets uit die hoek. In ieder geval lacht Erdogan in zijn vuistje, want zo had hij het al aan ons verkondigd.

  Like

 4. Japio zegt:

  Deze vrouwen/meiden zijn getraumatiseerd voor het leven. De gruwel, een moslim heeft je lichaam misbruikt en bevuild. En dan te bedenken dat er zat meisjes zijn die zich laten vrijwillig laten volproppen door zo’n Marokkaan of zo iets. Je ziet het zo vaak in de grotere steden en dan ben je genijgd om zo’n meisje te vragen of ze helemaal debiel zijn geworden.

  Like

 5. Antivenin zegt:

  En blijkbaar komen er nog steeds elke dag 4000 “vluchtelingen” aan in Griekenland. Wanneer beginnen we die bootjes eens lek te schieten? Als het Nederlandse bloed hier door de straten stroomt???

  Like

 6. Nou het Duitse volk kan zijn lol op in 2016 nu dat het links en rechts bekend is dat er in dit jaar óók meer dan een miljoen jeugdige laffe moslims asiel gaan aanvragen. De Turkse grens is net zoals de Schengen-zone zo lek als een als een mandje, de Europese jihad ligt op stoom de jeugdige verkrachters wiens schoenveters nat van de testosteron zijn schuwen niet om op onopgemerkte tijden en plaatsen het zelfde te verrichten wat er op oudjaarsavond in Keulen en andere Duitse steden gebeurt is.

  De 3 miljard euro welke zo genereus aan de Sultan of Pasja Erdogan geschonken is heeft ook niet mogen baten zoals het door de media bericht wordt dat er toch nog 2000 boot’vluchtelingen’ per dag van Turkije naar Griekenland varen. Ach weet u Nederland is zeer nauw betrokken met Duitsland dat wisten de Oranjes ook tijdens en voor 40 – 45, de handelsrelaties zijn uitstekend te noemen. Zo ook de de relaties met de Duitse politie en brandweer in de grensstreken, wanneer het regent in Duitsland dan druppeld het in Nederland.

  Hier in Nederland gaan deze verkrachtingen gewoon plaats vinden het is alleen een kwestie van tijd in mijn opinie en óók zal de Nationale Politie zo lauw gaan regeren als die van de Keulse Politie. Het is algemeen bekend dat een aangifte tegen zo’n moslim kansparel met grote tegenzin verwezenlijkt wordt of met veel woorden wordt ontraden, want dan kan het slachtoffer van deze etnische moslim ellende thuis bezoek verwachten van deze moslim criminelen, want anoniem aangifte doen is nog niet mogelijk. De VVD: ‘Anoniem aangifte doen misschien een optie’ Luister >>>> http://www.radio1.nl/item/304393-VVD:-'Anoniem-aangifte-doen-misschien-een-optie‘.html

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Organiseren, organiseren, organiseren, organiseren, organiseren van keiharde knokploegen en stoppen met het heel langzaam opgedrongen individualisme!!!!
   Grote teams maken van echte mannen per stad/gemeente die per direct kunnen ingrijpen en die laffe parasieten meteen castreren met een honkbal knuppel!!!
   Dus nooit accepteren dat dit kan gebeuren!!!
   Smerige GL wethouder en fucking boergemeister in Utrecht aan de schandpaal nagelen!!!

   http://depatriotten.weebly.com/

   Geliked door 1 persoon

 7. jantjeuitnl zegt:

  Aan alle dames: weet wat je stemt de volgende keer.

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Ik vind dat je mensen die je niet in je eigen huis zou dulden ook je land niet moet inlaten.
  Mevrouw Merkel is heel erg schuldig aan dit hele gebeuren en zou af moeten treden wegens machtsmisbruik wat nog jaren na zal werken.

  Like

 9. tjonge zegt:

  dit is de ware jihad mensen!
  niks te maken met oversekst of testosteron.
  intimidatie, angst aanjagen zodat uiteindelijk het volk zal gaan buigen en van ellende met een kopvod gaan lopen.
  .
  het gaat maar door….

  Like

 10. Cathja zegt:

  Samsom heeft kort geleden gezegd dat wij nog plaats kunnen bieden aan 200.000 (!!) asielzoekers. Hoe krijgt dat stuk onbenul deze woorden uit zijn strot? Heel Europa gaat gebukt onder de problemen met asielzoekers, er is geen draagvlak meer voor opname van nóg meer vreemdelingen, maar Samsom vindt dat er nog veel meer asieleisers bij kunnen.

  Het is noodzakelijk dat in elk dorp en in elke stad massaal verzet komt tegen nog meer vreemdelingen, waarvan we op voorhand weten dat zij nooit deel zullen uitmaken van onze samenleving. Zij blijven hun religie en cultuur trouw en zullen niet willen opgaan in deze westerse wereld.
  En moeten wij deze mensen gaan plaatsen op onze arbeidsmarkt? Moeten wij dan maar inschikken, omdat wij ‘zielige vluchtelingen’ een baan moeten aanbieden? Werk waar onze werklozen met smart op zitten te wachten? Dat is toch de omgekeerde wereld! EIGEN VOLK EERST! Ik zeg het hier nog maar eventjes.

  Ik wil dus dat eerst onze eigen mensen werk en inkomsten hebben, een goede woning, dat onze bejaarden een fatsoenlijke oude dag mogen beleven, en pas als we dan nog iets kunnen doen, dan doen we dat maar in de vorm van hulp in de regio.
  Mensen moeten in het gebied blijven waar zij thuis horen. Zij hebben in Europa geen toekomst.

  Like

 11. Joshua zegt:

  Je moet tegenwoordig medelijden en respect tonen voor islam tuig.
  BERLIJN (ANP) – De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, heeft maandag gewaarschuwd voor een algemeen wantrouwen tegenover vluchtelingen na de gebeurtenissen in Keulen.
  ,,Dat mensen van buitenlandse afkomst achter een groot deel van het geweld in Keulen zaten op oudejaarsavond mag niet stil worden gehouden, maar het mag ook niet leiden tot een algemeen wantrouwen richting alle vluchtelingen en migranten”, zei hij.
  De Maizière beschreef het geweld als ,,volstrekt onaanvaardbaar” en zei dat dringend nieuwe strengere wetgeving nodig is om de daders te bestraffen. Grote groepen jongemannen vergrepen zich voor het centraal sta
  tion van Keulen aan meisjes en vrouwen. Er zijn al ruim vijfhonderd aangiftes binnen.

  Like

 12. New York opgeschrikt door wrede groepsverkrachting

  Een groepsverkrachting op een speelplaats heeft in New York geleid tot grote commotie. Vijf mannen vergrepen zich volgens Amerikaanse media om beurten aan een achttienjarige vrouw. Haar vader werd met een pistool gedwongen zijn dochter aan de mannen af te staan. Vier jongens zouden inmiddels in hechtenis zijn genomen, waarvan één verdachte van slechts 14 jaar oud. Dat meldt Fox News. Lees verder >>> http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4222437/2016/01/11/New-York-opgeschrikt-door-wrede-groepsverkrachting.dhtml

  Like

 13. EPN Nieuw Nederland zegt:

  http://nos.nl/artikel/2079807-keulse-politie-faalde-tijdens-oudejaarsnacht.html ofwel “Hogerhand” trapt altijd naar beneden en “Beneden” likt altijd naar boven. Zijn de verslaggevers van de staatsleugenomroeptoeter dit gebruik vergeten?

  “Hogerhand” trapt altijd naar beneden. Zoals deze minister http://www.nu.nl/buitenland/4195761/minister-vindt-politie-keulen-ernstige-fouten-heeft-gemaakt.html

  “Beneden” likt altijd naar boven. Vroeger althans, totdat namelijk “beneden” de waarheid over “hogerhand” ging vertellen. Zoals een dan ook op non-actief gestelde politieagent van Köln.

  De waarheid, die verslaggevers negeren, omdat ze de rol van persvoorlichter van ons aan de oligarchische VS medeplichtige parlement spelen, daardoor het aanzien van de objectieve journalistiek verkwanselen en dan ook nog doodleuk durven te bevestigen, dat zij objectief de feiten verslaan. Dit geldt niet alleen voor de verslaggevers van deze leugentoeter maar ook die van alle propagandablaadjes namens voornoemde VS, ofwel de wereldwijd nog heersende nazifamilies.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Het zijn Arabieren of Noord Afrikanen, dus hebben ze één ding gemeen……De islam !!!!
  Wanneer kom deze islamitische nachtmerrie naar Nederland overgewaaid ?????
  En wat gaat onze overheid doen die de plicht heeft z’n burger te beschermen ???
  Onze stoere overheid heeft toch het zogenaamde geweldsmonopolie nadat ze systematisch de burgers ontwapend hebben !!!

  Like

 15. carthago zegt:

  De nazguls in de verschijning van kokosnoten en kalifaatgangers zijn neergestreken en de “heil”staat mordor Germania stelt reeds een voorbeeld in de nieuwe Eussr. Armageddon.

  Like

 16. Pingback: In deze Duitse steden kwam het tot seksaanvallen | Rechtsaf doorzee

 17. kraftavilqa zegt:

  Goed hè die multikul was een goed plan om millioenen wilden uit woeloewoeloe-landen naar Europa te halen. Wanneer worden de policor habbezakkers nu ’s slachtoffer van hun handelen?

  Like

 18. Benesha zegt:

  De Europese burgers hebben geen keuze meer. Ze zullen zichzelf moeten beschermen dmv gewapende burgerpatrouilles in alle dorpen en steden. Die laffe baardmannen kunnen zich toch enkel in groep tegen meisjes of kinderen verweren.

  Like

 19. Hendrik M. zegt:

  Bij elkaar zo’n 750 aangiftes, en daarboven alles wat er uit schaamte verborgen gehouden word.
  Daarbij nog eens de aangiften die niet gedaan konden worden omdat de politie ze domweg niet accepteerde…
  Wat een zooitje…

  Like

 20. Republikein zegt:

  ACHTUNG BITTE!
  Gutmensch” ist Unwort des Jahres

  Der Begriff “Gutmensch” ist das “Unwort des Jahres” 2015. Die Jury begründete ihre Entscheidung damit, dass insbesondere diejenigen als “Gutmenschen” beschimpft werden, die sich ehrenamtlich in der Flüchtlingshilfe engagieren oder sich gegen Angriffe auf Flüchtlingsheime stellen.
  http://www.deutschlandfunk.de/sprachkritik-gutmensch-ist-unwort-des-jahres.1818.de.html?dram:article_id=342221

  Like

 21. Pingback: De geest is uit de fles | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s