“Jihad-expert” Montasser Alde’emeh in de gevangenis

Screenshot_14

“Jihad-expert” Montasser Alde’emeh

(Door: Nikolas Vanhecke en Mark Eeckhaut)

“Jihad-expert” Montasser Alde’emeh is vanochtend vroeg in zijn huis in Sint-Jans-Molenbeek opgepakt. Volgens onze bronnen wordt hij ervan verdacht dat hij een vals atttest heeft gemaakt voor kandidaat-Syriestrijder Jawad O. Uit dat attest moest blijken dat Jawad een de-radicaliseringscursus volgde bij Alde’Emeh. Maar dat klopt volgens het gerecht niet.

Op 24 november pakte de federale gerechtelijke politie van Antwerpen Jawad O. op verdenking van terroristische activiteiten. Hij zou van plan zijn geweest om naar Syrië te vertrekken. Jawad maakte volgens onze informatie ook deel uit van ‘The Way of Life’, de organisatie die in Antwerpen in de plaats kwam van Sharia4Belgium.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Jihad-expert” Montasser Alde’emeh in de gevangenis

 1. Pieter zegt:

  Check even zijn ‘drs’ titel.
  Te mooi om waar te zijn dit sprookje van de islamiet die terreurdeskundige is. Alleen zijn uiterlijk al moet een belletje doe rinkelen.
  Hij zit vuistdiep in de islam, zijn broer is zelfs imam, maar de Radboud in Nijmegen geeft hem een baan. Hoe stom zijn ze daar.
  Denk even aan de ‘bruggenbouwer’ Tariq Ramadan, terwijl die al jaren op de terreurlijst stond van de FBI, hij mocht Amerika niet in, kreeg die hier een vetbetaald baantje aan de Hogeschool van Rotterdam totdat hij uiteindelijk de zak kreeg wegens ongewenste activiteiten.

  Like

 2. frank de bakker zegt:

  Jihad expert my ass, zag dit varken laatst op tv, binnen 3 minuten keek ik dwars door hem heen.
  Zoveel haat in zich, zoveel testostoron, mensen zijn zo hard leers, alle moslims zijn niet te vertrouwen ZONDER uitzonderingen!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zag die misdadige kop in datzelfde programma op de Nederlandse TV.
   Hij werd natuurlijk veel te zacht aangepakt. Ik had ook direct door dat deze klootzak voor de volle 100% islam-terrorist is. Hij zal nu geen kans meer krijgen. Zal permanent in de gaten gehouden worden.

   Like

 3. carthago zegt:

  Het jihad bloed kruipt waar het maar
  gaan kan. De sporen van jihad blijken hoofdaders te zijn en in elk overheids orgaan genesteld.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  ++

  AlDe’emeh is ‘buitenpromovendus’ in Nijmegen. Dat betekent dat hij er promotieonderzoek doet en daarbij begeleiding krijgt, maar niet in dienst is van de universiteit. Voorlopig mag hij blijven.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4222392/2016/01/11/Syriekenner-Montasser-Alde-emeh-opgepakt-in-terreuronderzoek.dhtml

  Alde’emeh is als universitair onderzoeker verbonden aan de Radboud Universiteit en wordt veel geciteerd in Nederlandse medi
  ++

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Noch zo een troyaanse moslimrukker !

  Like

 6. Japio zegt:

  In de bak ermee en voorlopig laten zitten daar. Tis allemaal 1 pot nat, de firma list en bedrog. Die moslims kan je nu en nooit niet vertrouwen. Wat een volk is dat toch, ze hebben het iq van een visstick.

  Like

 7. Jean zegt:

  Dat is de juiste plaats voor dat volkje, dat geeft mij rust.

  Like

 8. danny zegt:

  ha ha precies waar dit islamschorem thuis hoort.
  Dat er meer mogen volgen.

  Like

 9. Pingback: Verspil geen tijd aan al die zinloze deradicaliseringsprojecten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s