Puttgarden: “Vluchtelingen” overvallen Jood

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Twee “asielzoekers” hebben afgelopen weekend een uit Frankrijk afkomstige Jood op Fehrmarn overvallen en uitgescholden. “De gedupeerde, die een keppeltje droeg, bevond zich in de wachtruimte van de veerdienst op Fehrmarn, toen hij door twee ´vluchtelingen´ (een 30-jarige Syriër en een 19-jarige Afghaan)werd lastiggevallen”, deelde de verantwoordelijke politie van Lübeck mee.

Hij werd door de aanvallers in het Arabisch als “Jood” uitgescholden en naar de grond getrokken.  “Terwijl hij op de grond lag gingen ze op zijn hand staan en gristen ze hem zijn schoudertasje met contant geld, bankpas, treinticket en mobiele telefoon af”, bericht de politie.

Geen voorarrest

Het was de beide “asielzoekers” afgelopen vrijdag niet gelukt om zonder papieren Denemarken binnen te komen. De Deense autoriteiten weigerden hen het Scandinavische land binnen te laten. “Tijdens controle door de landelijke politie Puttgarden bleek dat de ´vluchtelingen´ in de wachtruimte van de veerdienst Puttgarden op de trein zaten te wachten naar het eerste opvangcentrum Neumünster”, zei de politie.

De mannen werden gearresteerd en aan de onderzoeksrechter overgedragen. Deze wees voorarrest af, gaf echter opdracht aan de illegalen om zich regelmatig te melden. De geroofde spullen bleven spoorloos.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Islam, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Puttgarden: “Vluchtelingen” overvallen Jood

 1. Jan Wandelaar zegt:

  ++

  A teenager who attacked a Jewish teacher in Marseille on Monday is a Turkish citizen of Kurdish origin

  http://www.reuters.com/article/us-france-attack-marseille-idUSKCN0UP1RW20160111

  ++

  Like

 2. koddebeier zegt:

  onderzoeksrechter ???? Wat een slappe hap !!

  Like

 3. Driek zegt:

  Dus ze werden weer vrijgelaten? Ongelooflijk! Ik geef het op!

  Like

  • Ron zegt:

   Dan is de enige mogelijkheid om dat schorriemorrie gestraft te krijgen voor eigen rechter spelen.
   Ik verwacht dat dit binnen enige tijd gebruikelijk gaat worden.

   De rechtelijke macht heeft al meerdere malen laten blijken hun taken niet naar behoren uit te voeren, dat is: misdadigers straffen en genoegdoening aan slachtoffers.
   Ze laten eerder het omgekeerde zien, slachtoffers straffen en daders pamperen.

   Niet alleen de regeringen/parlementen moeten verdreven worden, ook de rechterlijke macht.

   Like

 4. Sjaak zegt:

  De mannen werden gearresteerd en aan de onderzoeksrechter overgedragen. Deze wees voorarrest af, gaf echter opdracht aan de illegalen om zich regelmatig te melden. De geroofde spullen bleven spoorloos.!

  NOG MEER BEWIJS VAN FALENDE JUSTIZ ?

  Like

 5. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  ’Militieleden nu vluchtelingen in Nederland’
  Bart Olmer
  Amsterdam –

  Een obscuur twitteraccount heeft vandaag een lijst gepubliceerd van voormalige militiestrijders uit de Syrische oorlog die zich zouden ophouden in Nederland. Het zou gaan om Assadgetrouwen, die zich nu voordoen als vluchtelingen.

  Bij deze lijst staan ‘selfies’ en collages van de strijders, poserend met wapens, terwijl er ook foto’s zijn van diezelfde mannen terwijl ze rondlopen in Nederland in burgerkleding.

  Het twitteraccount is al langer bekend bij de Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). ‘MilitiaWatch’ bestookt al maanden anoniem sociale media met fotootjes van mannen, die poseren als militairen en militileden en tevens als vluchtelingen in Europa.
  ‘Meereizen in vluchtelingenstroom’

  De NCTV zegt desgevraagd: “Het Twitteraccount @EU_MilitiaWatch, actief sinds 4 september 2015, tracht aan de hand van fotomateriaal aan te tonen dat diverse voormalige soldaten van het Syrische Arabische leger en (sjiitische) pro-Assad-milities, maar tevens ex-special forces van de Quds-Brigade, een onderdeel van de Iraanse Revolutionaire Garde, meereizen in de vluchtelingenstroom naar West-Europa. De gebruiker achter EU_MilitiaWatch beschrijft beknopt de aanleiding voor het account : ‘Documenting & tracking ,ilitia fighters in Europe. #WarCrimesWatch – NO Exceptions we call them all out #AntiWar #ProtectEurope’.
  Samenwerking

  Ondanks dat zijn Twitterprofiel als locatie ‘Amsterdam – Global’ aangeeft, zijn er geen Nederlandse berichten of reacties te vinden. Op basis van een tweet van 23 september 2015 blijkt dat @EU_MilitiaWatch op enige wijze samenwerkt met @Iraqsurveys; het bekende account van een Irakees uit Londen die nauwgezet alle actualiteiten van IS in Irak rapporteert, maar in juni 2015 besloot voor de grap een verhaal de wereld in te brengen over een niet-bestaande veldslag in de niet-bestaande Iraakse stad Shichwa.”
  ’Gevoel van onveiligheid’

  Volgens de NCTV is het onduidelijk hoe het account kan beschikken over de vele selfies van de mannen. Maar vaststaat volgens de NCTV dat de berichtgeving de spanning in Europa verder vergroot: ,,De echtheid van dergelijke berichten is moeilijk te controleren en geregeld blijken de foto’s en omschrijvingen niet bij elkaar te passen. Afgezien van de vraag hoe @EU_MilitiaWatch aan een reeks foto’s van militiestrijders komt, is het tevens verwonderlijk dat de focus primair ligt op sjiitische militiestrijders en voormalige leden van de Iraanse strijdkrachten. Zowel het politieke discours als een groot deel van de media-aandacht gaat momenteel immers uit naar jihadistische strijders die zich in de vluchtelingenstroom naar West-Europa zouden begeven. Ondanks dat het initiatief van @EU_MilitiaWatch tot op heden weinig aandacht heeft gekregen, kunnen deze foto’s wel bijdragen aan het algehele gevoel van onveiligheid en ongemakkelijkheid van burgers over binnenkomende vluchtelingen.”

  Like

  • Edjan zegt:

   Ik snap toch maar niet waarom Assad’s strijders zouden vluchten? Of voor wie? Ze kunnen toch in de gebieden blijven die onder Assad’s controle staan? Het lijkt mij, zo op het eerste gezicht, mogelijk een broodje-aap-verhaal.
   Misschien vinden de media dat we de laatste tijd Assad wat te sympathiek zijn gaan vinden? Per slot van rekening moeten wij Soennitisch worden en NIET Shiïtisch!

   Like

 6. AEO zegt:

  Hadden ze eens moeten proberen in Singapore! Daar krijgen ze een flinke gevangenisstraf, en tijdens hun verblijf kunnen ze dan nog een aantal keren stokslagen krijgen, toegediend door iemand die getraind is in oosterse gevechtssporten

  Like

 7. Rechters zijn nu eenmaal het slijk der aarde,stront heeft meer waarde,dat je zulke schurken vrij laat,walgelijk.Misdaad loont weer eens.

  Like

 8. Elena zegt:

  Citaat…
  De mannen werden gearresteerd en aan de onderzoeksrechter overgedragen. Deze wees voorarrest af, gaf echter opdracht aan de illegalen om zich regelmatig te melden. De geroofde spullen bleven spoorloos.

  Denken die debielen “rechters” nu echt dat die 2 asieluhugeisers zich zullen melden?
  Hoe verdomd corrupt en hypocriet zijn die lui?
  Moesten u en ik eens iemand tegen de grondwerken en zijn spullen jatten…dan zaten wij als blanken direct in het gevang.
  Waarom heeft men die smeerlappen niets vastgehouden totdat de eigendommen van deze man terecht waren?
  getverdegatver…schijtziek wordt ik van dat zooitje.

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Wat is dat voor een hobbezak van een onderzoeksrechter????Geen straf en spullen die geroofd zijn zoek????Hopelijk wordt hij en zijn hele familie binnenkort ook beroofd;weet hij ook eens hoe dat voelt!Schop dat tuig het land uit,gloeiende ju!

  Like

 10. Cathja zegt:

  Geen voorarrest, alleen de opdracht aan de illegalen om zich regelmatig (wat bedoelen ze met ‘regelmatig’?) te melden!
  Hier word ik echt niet goed van! De arme man is mishandeld, en is vervolgens van zijn spullen beroofd, en als ‘beloning’ zijn die vuile rotschoften nog vrijgelaten ook. Ja, ze moeten zich regelmatig melden…….!! En wie denkt er dat ze dit doen?
  Die rechter weet echt wel dat ze dit niet doen, maar het staat tenminste correct. Denkt ‘ie.

  Ik wens dat die rechter op dezelfde, of zo mogelijk nog veel ergere manier tegen de grond wordt gewerkt, en er dan minder goed vanaf komt als deze Joodse meneer! Schandalig dat er geen enkele moeite wordt gedaan om deze man te helpen zijn spullen terug te krijgen!

  Rechters en illegalen, het blijkt allemaal tuig te zijn!

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Was dat niet beter geweest om deze twee “vluchtelingen” onderweg vanuit Puttgarden naar het Deense eiland Rodby ze een zwemles te geven? Ze van het dek laten sodemieteren? Denk maar hoe veel geld zal het besparen. OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Mijn respect voor de Denen. Ze lieten ze lekker niet naar binnen. Ze denken dat geen last willen hebben van al dat gevaarlijke ongedierte dat nu Europa binnendringt. Misschien is het toch wel beter om zulke gevallen direct te NEUTRALISEREN. Voorkomen is beter dan genezen.

  Like

 13. Pingback: Puttgarden: “Vluchtelingen” overvallen Jood | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s