Tofik Dibi: “Alle problemen in Nederland komen niet door allochtonen, maar door bezorgde burgers” (+ video!)

Screenshot_34

Tofik Dibi

(Door: Tim Engelbart)

Ben jij een zogenaamde bezorgde burger in Nederland? Nou, dan mogen we je allemaal sarcastisch bedanken. Want jij bent de oorzaak van zo’n beetje alles dat mis gaat.

Daar is-ie weer, Tofik Dibi! Heeft u hem gemist? Hijzelf in ieder geval niet, want hij is nog steeds precies zoals hij was toen hij de politiek verliet: dampend van het narcisme en vol van linkse vergezichten, die we natuurlijk eerder ‘vergezochten’ zouden kunnen noemen.

Lees verder>>>
(h/t “RS”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Tofik Dibi: “Alle problemen in Nederland komen niet door allochtonen, maar door bezorgde burgers” (+ video!)

 1. Cathja zegt:

  Wat een arrogantie zeg! Hij komt de Nederlanders even vertellen dat alles wat er nu aan ellende op ons afkomt, we dit ten diepste aan onszelf te danken hebben. Je moet het maar durven te zeggen!
  Tijdens het kijken naar het filmpje voelde ik boosheid opkomen. Boosheid, omdat een buitenlander ons de les komt lezen.
  Heer Dibi, steek zélf de hand eens in eigen boezem! Niet WIJ moeten ons aanpassen, maar iedereen die hier zo nodig wil leven, om wat voor reden dan ook.
  Wij moeten veel accepteren van mensen die hun wortels hier niet hebben liggen, maar wel menen dat ze ons hun cultuur mogen opdringen.

  We zullen NOOIT één volk worden. Nederlanders hebben niets gemeen met Turken en Arabieren.
  Daar hebben WIJ het niet naar gemaakt, maar ZIJ. Omdat ze steeds meer voor zichzelf en hun religie opeisen. Wij, de Nederlanders, moeten wellicht feestdagen inleveren ten gunste van de moslims. We moeten rekening met hen houden tijdens de ramadan. We moeten vrouwen apart laten zwemmen, want dat vereist hun religie. En nog tal van andere eisen worden ons opgelegd. Ja, want worden hun eisen niet ingewilligd, dan komen ze meteen met het woord ‘discriminatie’, één van de weinige woorden die Turken en Marokkanen na 25 jaar Nederland kunnen uitspreken.

  Heer Dibi, stop met deze stomme filmpjes. Ik walg ervan en met mij vele anderen.
  Ga iets nuttigs doen. In Marokko bijvoorbeeld.

  Like

  • Edjan zegt:

   Cathja, Tofik Dibi ziet er uit als een debiel, hij praat als een debiel: hij IS een debiel. Verder is hij van Groen Links, de partij voor, van en door windmolens. Compleet overbodig.

   Like

 2. Steven zegt:

  Deze ROOIE RAKKER moeten ze ook afknallen naar de zandwoestijn waar hij is uitgekropen…

  Like

 3. Frerik zegt:

  Ik kan er even niks aan doen want ik kan al niet eens meer boos worden op zo’n zielig figuur die al helemaal de realiteit kwijt is geraakt, het lijkt hoe hij het opnoemt wel allemaal laatste stuiptrekkingen omdat hij verder niets meer kan bedenken, arm verward mannetje

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Steek je hand in eigen boezem ?

  Tofik Dibi zal intussen zijn eigen hand wel in eigen onderbroek steken, waar die altijd thuis hoort.

  Like

  • Republikein zegt:

   Luchtpint, dat kan niet bewezen worden toch, van die eigen onderbroek.
   Die uiteenzetting van de tribes etc, vond ikzelf een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, ergo, dat heb je voor me bewezen, dat staat vast.
   Ik laat de peniskoker even buiten beschouwing, if you dont mind!

   Like

   • Republikein zegt:

    Plaatje gebroken, sorry!

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Tofik Dibi is een domoor. Telegenieke idioten moeten af en toe een lelijke sneer krijgen als ze niet beter verdienen. Of dat bewezen moet worden is geheel en al academisch.

    🙂

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Doet me en passant denken dat ik ook de slide gelezen heb. Gaat over hypothese en epistemologische falsificatie van theorie, als ik me niet vergis.

    Like

 5. Elena zegt:

  Arme Tofik…hoe haalt hij het in zijn zielige homo koppie?
  Hij lult gewoon in de ruimte..denkende dat hij gelijk heeft.
  Tofik…ga iets nuttigs doen in het land waar je ouders vandaan komen.
  Ik eis méér varkenskoppen op het koppie van die stumperd Tofik,
  liefst ook nog een compleet varkenskadaver in zijn ledikantje.
  Een varkenspootje als speentje, zal hij wel zoet mee zijn.
  Nu niet meer janken Tofik..je hebt je speentje om je te troosten.
  Dag Tofik…vanaf nu je zielige bek houden..ik hoop nooit meer iets van je te horen en/of te zien.

  Like

 6. frank de bakker zegt:

  Argh mijn bloed gaat koken van die gast.
  Wat en tyfus tering kut jong zeg.
  Honkbalknuppel in zijn anus en dan door zijn strot eruit!

  Like

 7. kraftavilqa zegt:

  Wateen achterlijke lul, een echte habbezakker.Muzel zeker die missen juist bij uitstek het vermogen tot introspectie en zelfreflectie er komt nu iets in me op over een balk een splinter en een oog.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Ik kan de kop van die gozer niet meer zien en ga dus ook niet reageren op de onzinnige vuiligheid die uit zijn bakkes komt:zoals altijd:wijzen naar de ander!Zelfreflexie is hen volkomen vreemd!

  Like

 9. SeeMore zegt:

  Hoog tijd dat ze die kwal van een hele hoge flat af mieteren!!
  Geheel conform de traditie van zijn geloofsgenoten 🙂

  Like

 10. carthago zegt:

  Tofuck bibi was erbij in keulen en vind nu eenmaal dat je alles moet delen, nu ook in Amsterdam,lekker op pad met vander laan.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Tofik Dibi
  Wat een zelfingenomen niksnut, dat smoelwerk alleen al, teiltje!!!!

  Like

 12. Avidia zegt:

  Het is te erg voor woorden, ook wat mij betreft, dat ik dat filmpje bekijk die degene maakt waar ik van over mijn nek ga, wanneer hij ook maar verschijnt op TV, wat een vreselijke jongen is dat, hij heeft niets mee, alles aan hem is fout, zijn uiterlijk, zijn stem, de woorden die hij gebruikt. er is helemaal niets aan dit joch wat aantrekkelijk is, weg er mee!!!!!!!!! stumpert!

  Like

 13. Deze idioot vergelijkt appels met peren. Grenzen openen voor mensen of alle deuren van de apenkooien opengooien is een hemelsbreed verschil. Maar ja, als 1 van hen weet hij niet beter!

  Like

 14. GT zegt:

  Nee Tofic Dibi , je probeerd het weer iedereen door de strot de duwen, garnaal!
  Ik ben die linkse facisten spuugzat, jullie zitten op een lijn met de moslim.
  En Toffiic gematigde Islam bestaat niet, nu zal ik je even uit de droom helpen dit wordt een alles vernietigende oorlog met miljoenen slachtoffers, vroeg of laat staat er een op en die jaagt ze allemaal over de kling ook jullie linkse facisten, dit gaat helemaal fout helemaal en als je dit niet wilt inzien met jullie overloos gezwam je kan er niet meer naar luistereren stelletje week dieren!

  Like

 15. Joshua zegt:

  Deze IDIOOT mist wat aan zijn achternaam het is geen dibi maar DEBIEL.
  Hij kijkt geen ongecensureerd nieuws anders had hij kunnen weten dat overal waar moslim varkens rond lopen stront aan de knikker is.
  Maar ja het is een geindoctrineerde pvdi’er , cq partij van de imbecielen.

  Like

 16. iemand zegt:

  Zoek de logica:

  ‘ik ben tofik dibi
  ik ben homo
  de islam wil alle homos doodmaken
  ik ben voor de islam’

  Like

  • kouwe kak zegt:

   Als ik van iemand agressief word is het van dit gedrocht.
   deze mislukte inteelt kabouter ,uiteraard omarmd door groen links,die overgens pro palesina en hamas zijn ,krijgt het graftakte veel te veel aandacht!
   Met fles water de rif in sturen en hopelijk niet tot ziens!
   Dat G.l.zoveel zetels krijgt is een godspe!!!
   Verraders van ons mooie land zeg ik.
   maar,hypocretie is door dit geteisem uitgevonden!
   als ik benzine tank moet ik vaak aan de door hun uitgevonden ecotaks denken!
   GRRRRR
   mooie overdenking mensen
   K.K

   Like

 17. topsporter zegt:

  Je ziet in dat filmpje een uitgesproken profiteur van het sociale systeem, dat de autochtoon heeft opgebouwd en door een te simpel toelatingsbeleid door uitvreters als Dibi wordt misbruikt.

  Like

 18. ildiko zegt:

  Wie is deze mammoet ezel?

  Like

  • kouwe kak zegt:

   nu beledigd u de ezel ildeko LOL
   overgens dit is nu iemand die ZINVOL GEWELD oproept!
   Kijk groen lin(k)s ziet hem graag,kan je nagaan wat een debielen daar in die partij huishouden!! haten maar hij spant de kroon,!Laatst toch weer in de wereld draaid doorrrrrrr ,,ik ook met die tifikop
   ecotaksje maar??
   Weg met dit schurtschuim,sorrie ik hield me nog in!!

   Like

 19. Skef zegt:

  Minderwaardig heids complexje die Tofu, zonde van m’n tijd. Wat een eng ventje. Regel recht terug naar z’n zandbak. Met een dikke stuiter op z’n bakkes!!!! Miss kunnen ze hem van een gebouw afglikkeren zo als ze dat vaker met zulke ventjes doen.

  Like

 20. Ik had dit ‘filmpje’ gisteravond nog niet bekeken; nu voor het eerst, maar……Tjonge, jonge, wat een vertoning: Lulligheid en Gotspe inéén!
  Hoe haalt-ie het in z’n kóp om zó kort na ‘Keulen” de Zwarte Piet bij de bezorgde -boze – Nederlanders neer te gaan leggen! Heeft die relnicht dan geen greintje fatsoen meer in z’n dónder?!
  Trouwens aan de andere kant wel weer typisch GroenLinks óók: Navelstaren op je eigen statementjes; Hoe het om je heen in elkaar steekt, zal je wórst zijn!
  Welke salafistische rifaap voelt zich geroepen om deze flikker-rifaap even van twaalfhoog naar beneden te keilen? Opgeruimd staat netjes, de arrogante klootzak!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   En toch heeft Tofic Dibi voor 100% gelijk.
   Inderdaad, de bezorgde Nederlander zorgt er voor dat links en het allochtonentuig direct in de problemen komen.

   Wanneer beginnen wij nu eens direct toe te geven dat links en nu weer dit Marokkaans psychisch gedrocht gelijk hebben en dat wij op onze daden trots zijn.
   Over wegkijken gesproken. Wij beschuldigen onze tegenstanders van wegkijken maar doen wij dit niet zelf ook?
   Als men mij een rasisct noemt zeg ik en daar ben ik trots op! Als men mij een vreemdelingenhater noemt zeg ik en daar ben ik trots op…!
   En kijk dan maar eens hoe ze met hun mond vol tanden staan…

   Like

 21. Wachteres zegt:

  Volgens links – en volgens Tofik dus – zijn er geen problemen. Je stopt alle gruwelijkheden in de doofpot en dan is er toch niets aan de hand?

  De aanslagen in Parijs, Londen, New York, Madrid enz, enz, peanuts!

  Jouw man, vrouw, zoon of dochter, vader of moeder zijn er toch nog niet bij, dus waar maak je je druk om?

  Het probleem ligt bij jezelf … het zit in je eigen hoofd.

  Zeker meer dan duizend no-go areas in Europa, waar de sharia al heerst? Ga toch fietsen …. daar heb jij toch [nog] geen last van?

  Islamitisch geweld door heel Europa, vooral seksueel [maar ook veel ander geweld], in GB meer dan duizend meisjes in één stad – en door het hele land – gruwelijk verkracht en mishandeld, zeker tien jaar lang. Nooit voorgekomen, behalve misschien in oorlogstijd. Nu weer in tig grote steden.

  Is jouw dochter erbij? Nee dus; nou niet zeuren dan.

  En de Joden? Jij bent toch geen Jood en alles wordt zwaar overdreven, trouwens.
  Als we er helemaal niet onderuit kunnen, zoals in GB waar een onafhankelijk rapport is opgemaakt, dan weigeren we gewoon dat rapport te lezen of er commentaar op te geven.

  Dagelijks hebben de kranten vol gestaan van schietpartijen in steden, ouderen en vrouwen die lastig worden gevallen; de kranten zouden er nog vol van staan, maar we hebben het nu even over grotere evenementen.

  Als we nu allemaal – wat links al jaaaaaren doet – zouden proberen de problemen met de islam te verdoezelen, dan is er niets aan de hand, toch?

  Simpel: niet willen horen, niet willen zien en zwijgen.

  Ik wilde eerst niet eens aanhoren wat Tofik te zeggen had, ik ben al met hem in discussie geweest en weet genoeg.

  Vooruit, Henk V. erbij geroepen, samen geluisterd, toch weer verbijstering over zoveel onnozelheid.

  Laten we hopen dat het ‘onnozelheid’ is. Als het namelijk niet zo is dan is het linkse denken de meest kwaadaardige vorm van denken uit de geschiedenis.

  Links: LEVENSGEVAARLIJK!

  Like

 22. Doornroosje zegt:

  Tovik Dibbi. Na uw toespraakje, besef ik eens te meer, waarom een moslim het hier in Nederland NOOIT voor het zeggen mag krijgen. Tegenspraak dulden ze niet.
  Tobik, voordat de moslim zich hier naar binnen werkte, was het hier goed. De ellende begon toen ze hier verschenen , net als overal in Europa. En dan moet je als Europeaan / Nederlander je mond houden ????? Dacht het niet. Ga de zaken niet omdraaien narcistisch “manneke”.

  Like

 23. alidas1 zegt:

  Kijken ze allemaal zo sloom als ze een waterpijp gebruiken.
  Maar hij leeft goed van de Nederlanders
  Hij krijgt voor niks niemendal zijn geld binnen.

  Like

 24. louis-portugal zegt:

  Ik had het filmpje nog niet bekeken omdat ik er aanvankelijk geen zin in had.
  Echter na zoveel “pluimpjes” ga ik nu toch maar even kijken.

  Like

 25. Guardiacivil zegt:

  Hercules staat klaar, inladen parachuutje om en droppen boven Sirië

  Like

 26. BertG. zegt:

  Het gebeurt ons allemaal wel eens, dat we een kast uitkomen en dat dan in het volle licht opeens blijkt dat je een dikke reet hebt of een puistje. Dan moet je gewoon even iemand de schuld geven.
  http://breinbrouwsels.nl/tofik-dibi-wil-weer-terug-de-kast-in-want-het-is-jullie-schuld/

  Like

 27. Claudia M. zegt:

  Nah, ik kijk even niet; dat is bijzonder slecht voor mijn bloeddruk…

  Uitgaande van de tekst, wat een schaap! Dus je mag als Nederlandse burger niet bezorgd zijn over wat ons allemaal nog te wachten staat met de huidige instroom van volk uit een compleet andere cultuur dan de onze. Als ik Dibske was, zou ik me maar wel zorgen gaan maken;, zover ik weet, gaat diezelfde instroom over het algemeen niet zo heel goed om met homoseksualiteit…

  Like

 28. guusvelraeds zegt:

  Het filmpje even aangeklikt en toen meteen uit. De eerste seconde was voor mij genoeg. Tofik Dibi vind ik een triest mannetje. Ik zou iets voor hem willen doen. Maar wat? Je zult toch moeten leven in een zee van islamitische homohaat. Tofik haalt feminien uit naar de bezorgde burger volgens de inleidende tekst. Dit doet hij naar alle schijn om in het gevlei te komen bij zijn islamitische broeders. Zo iets van: wij “onderdrukte” moslims moeten samenhouden. Maar als puntje bij paaltje komt zal ook Tofik uit de achtste, negende of tiende verdieping gegooid worden. Tofik is precies als het merendeel van islamitische vrouwen, dat wat je onderdrukt wordt kost wat kost vergoelijkt in de hoop dat de beker azijn die aangereikt wordt aangelengd is met water.

  Like

 29. boorzalf zegt:

  He, toffi, dat is precies wat al knut moslims lopen te zeiken, 95% van al het geweld, roofovervallen en diefstal en liegen komen van jou soortgenoten de rifapen.

  Like

 30. yoho zegt:

  haa tofik.
  wanneer stkk jij je hand in je eigen boezem?
  zeker geef je ons de schuld van brussel, pakistan yemen, turkije etc etc.
  moslims doen niks en zijn verantwoordelijk voor niks he.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s