Van der Laan: “Aanrandingen als Keulen hier uitgesloten”

Screenshot_26

Burgemeester Van der Laan van Amsterdam (PvdA).

AMSTERDAM – Burgemeester Eberhard van der Laan acht het uitgesloten dat een massa-aanranding zoals in Keulen tijdens Nieuwjaarsnacht ook in Amsterdam gebeurt. ,,Ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor en we stellen grenzen”, zei hij maandag in het EO-radioprogramma Dit is de Dag.

De Telegraaf

“Zonder dat ik het aannemelijk kan maken denk ik dat het uitgesloten is. In Duitsland is wat achterstand in het integratiedebat. Ik geloof dat ze in Duitsland nu een schrik hebben die wij vijftien jaar geleden al hebben gehad.”

Verder gaf Van der Laan aan dat de gemeente zich ‘suf praat’ met jongeren die zijn teruggekeerd uit Syrië. “Er worden een heleboel lelijke dingen gezegd over thee drinken, maar ik vind in dit opzicht de dialoog het belangrijkste.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Drs. P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op Van der Laan: “Aanrandingen als Keulen hier uitgesloten”

 1. Cathja zegt:

  Nou mensen, gaan jullie allemaal maar lekker slapen. Ons overkomt niets……!

  Hoe krijgt hij het uit zijn mond?! Ik vind dit een ernstige vorm van misleiding. Waarom gebeurt het overal en niet hier? Omdat we “grenzen stellen”? Omdat we “te lief zijn”?

  Wij hebben de schrik die de Duitsers nu hebben vijftien jaar geleden al gehad. Wat bedoelt hij daarmee?

  Het is trouwens een vreemde uitspraak van Van der Laan dat de Amsterdammers te lief zijn, want wie zegt me dat die barbaren uitsluitend uit Nederland komen? Het is bekend dat ze ook uit buurlanden op komen dagen als er een evenement plaatsvindt, waar ze de boel kunnen ontregelen.

  Van der Laan, neem nog een kopje thee. Dat is een geruststellende bezigheid.

  Like

  • Driek zegt:

   Maar over welke Amsterdammers heeft de burgemeester het dan? want de echte Amsterdammer zal dat niet doen, nee, maar meer dan de helft van de Amsterdammers bestaat uit islamieten, waarvan een groot deel Marokkanen. Nu, wat die Marokkanen aanrichten dat hebben we gezien in het Mirandabad in Amsterdam en in Amstelveen en het in het Sloterparkbad, meisjes werden er aangerand. Het was een en al gewelddadigheid en vechtpartijen. Er moest zelfs extra bewaking komen. Die meneer Van der Laan is niet meer van deze tijd.

   Like

 2. Oh, wil die lul nu ook nog gaan suggereren, dat ze hier zo goed geïntegreerd zijn omdat hij en zijn kompanen zo lief en tactisch zijn blijven “theedrinken?”
  ARGH! wat is die bestuurlijke elite in dit land toch een walgelijk stel sijsjeslijmers! Dhimmies zijn het!
  Je zou -onder andere- bijna gaan hópen op een ware catastrofe, alleen al om zulke slijmballen met hun mond vol tanden te laten staan!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Jan zegt:

   Die vent is toch even geschift als Cohen en bovendien als vertegenwoordiger van de Partij van de Arabieren dient hij de vijfde colonne als vriend te houden anders zakken die NSB’ers nog verder weg in de derrie.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Als je die weke kop ziet van die vent weet je al genoeg.
    Bovendien vindt hij Amsterdammers die voor 5% uit grachtengordeldieren, voor 40% linkse idioten en voor 55% uit ingetrokken tuig bestaat….”Lieve Amsterdammers!”
    De gordeldieren zijn extreem decadent en volkomen wereldvreemd. De linkse idioten zouden hun eigen vrouw en kinderen nog aan het binnengestroomde ongedierte ter beschikking stellen.
    Tel uit je winst…! Heeeeel lief allemaal.
    Wanneer scheiden we dat open riool van Nederland nu eens af.???!!!
    Wat mij betreft mogen ze het met de grond gelijk maken en al dat tuig wat er naar allerlei zandbaklanden deporteren dan kunnen ze daar en-masse verrekken!

    Like

 3. Leo zegt:

  Hoe kan jij dat nou weten LUL !!

  Slechte dope gerookt zeker ???

  Ongeneselijk foutlinxse NAR

  Like

 4. Ron zegt:

  Wat een halve zool die vent.

  Nee hoor dat gebeurt hier niet, want wij hebben alleen maar lieve asielzoekers.

  Welke garantie hebben wij daarvoor?
  Geen enkele.

  Ben benieuwd hoe vd laan zich hier uit gaat kletsen als het toch gebeurt.
  Hebben de vrouwen het zeker ook zelf uitgelokt of zo.

  Als het iemand mocht overkomen dan hoop ik dat het een familielid van vd laan is.

  Like

 5. wim zegt:

  http://joostniemoller.nl/2016/01/verkrachtingen-in-kerk-rotterdam-door-vluchtelingen-onder-de-pet-gehouden/#comments
  Wat een misleiding Nee precies als in Keulen zal het wel niet gaan. Dan moet het ook eerst weer 31 december worden… Maar als 12 ‘gasten’ een vrouw pakken, dan moeten we daar niet moeilijk over doen? Of als het één op één is (vergeef me de zin), valt het dan wel mee?
  Wat een flauwekul. Iets mompelen over lieve Amsterdammers, alsof het autochtone Keulenaren waren die massaal aan het graaien waren. En dan Amsterdam en grenzen stellen, nog zoiets.
  Belachelijk. Komt ook gelijk met ‘Zonder dat ik het aannemelijk kan maken.” Behalve misleiding, dus ook nog eens een gigantische vorm van wensdenken. En dat is dan burgemeester…

  Like

 6. wim rhebergen zegt:

  Leuk om dit voor de EO microfoon kwijt te raken,een omroep die zijn grondslag zelf ondermijnt.
  We moeten nu niet denken dat Van der Laan het evangelie brengt,wat ook bij de EO steeds schraler wordt.

  Like

 7. Japio zegt:

  Van der Laan z’n achterlijke smoelwerk moet eens nodig een opknapbeurt krijgen. Ff die hersens door elkaar jassen en daarna anaal laten nemen door een flink geschapen neger. Aan z’n bek te zien heeft hij er al een aantal oraal verwend. Ik hoop werkelijk dat de Nederlandse vrouw die aanrandingen bespaart zal blijven. Maar als het toch gebeurt dan kan deze linkse dromer zijn biezen wel pakken. Die linkse meute is minstens net zo erg als die woestijnratten. Het opzettelijk in gevaar brengen van je eigen volk is net zo misdadig.

  Like

 8. anna zegt:

  die slapjanus gelooft nog in sprookjes ….. welke “lieve” amsterdammers trouwens ?????

  Like

 9. R.Raar zegt:

  Meneer van der laan herbergt oorlogs misdadigers. Isis heeft een kalifaat uit geroepen en is daarom een land . En het dienstnemen voor een vreemde mogendheid is in Nederland nog steeds strafbaar. Dus is van der laan strafbaar

  Like

 10. Robby E. zegt:

  Tis nu wel duidelijk, die vent is stapelmesjogge! Er zijn dus al een stuk of wat teruggekeerde jihadisten die omarmt worden, zoals die mafklapper een tijdje geleden al zei.
  Want ze hebben zulke traumatische ervaringen ondergaan in de strijd daar, die moet je niet vervolgen!

  Like

 11. Sjaak zegt:

  STUUR HEM DE LAAN UIT DEZE KLOOTZAK !

  Like

 12. Edjan zegt:

  Zeg eh, Eberhard van der Laan. De Amsterdammers zijn te lief voor een massa-aanranding als in Keulen? Maar u gaat toch niet beweren dat de massa-aanranding in Keulen is gedaan door Keulenaren? Hallo! Die is door moslims gedaan! Eberhard! Wakker worden!

  Dus als u zegt dat zo’n massa-aanranding in Amsterdam niet kan plaatsvinden, dan is dat omdat volgens u de Amsterdamse moslims daarvoor te lief zouden zijn. En waarom denkt u dat? Omdat u er zo gezellig thee mee hebt gedronken? En omdat ze u verteld hebben dat ze zoiets NOOIT zouden doen? Welterusten, meneer Eberhard, gaat u maar rustig slapen. Het volk zal wel wakker liggen.

  Like

 13. Ad de Koning zegt:

  Dat is een idioot “ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor” zegt Eberhard van der Laan, daar waren mensen uit Keulen ook veel te lief voor maar het waren de zogenaamde asielzoekers die daar helemaal niet te lief voor waren en dat weet hij zelf ook wel en zo iemand hebben ze burgemeester van Amsterdam gemaakt. Arme Amsterdammers.

  Like

 14. Harry zegt:

  Die v.d. Laan kunnen we ook definitief ook afvoeren van de lijst nog-niet-zwakzinnigen .
  De verdomde waanzin van die rooie gekken is bloedstollend .
  Iedere keer overtreffen ze zichzelf weer .

  Wat is er toch aan de hand ?
  Gaat U maar rustig slapen ? De links\islamitische maffia waakt over U ?

  Selecteert de pvda die halve zolen in een psychiatrische inrichting of worden ze gek door het socialisme ?
  Het is hetzelfde verschijnsel waar moslims mee tobben , wie in aanraking komt met de islam verliest het beheer over z’n eigen hersenen , of het nou arabieren , berbers , negers of echte Nederlanders , ze worden stuk voor stuk knots !

  Like

 15. Theo Hofman zegt:

  Zou hij zelf de laan uitgaan bij de eerste de beste verkrachting of als het boven tafel komt dat ze al hebben plaatsgevonden?

  Nee, natuurlijk niet, dan hij en zijn gemeenteraad GESCHOKT en gaan weer thee drinken!
  Ook een kopje?
  Ja natuurlijk, om weg te pleuren!

  Like

 16. C.A.Barstow zegt:

  van der Laan is een hersenloze volksverrader.
  Meer woorden hoeven we er niet aan vuil te maken.

  Like

 17. Anna. zegt:

  Die man heeft een blinddoek om

  Like

 18. M. Devrindt zegt:

  Eeven een geheugenopfrissertje voor Van der Laan.
  https://filantropius.wordpress.com/2016/01/07/bij-varas-joop-weten-ze-het-zeker/

  De herhaaldelijke verkrachting van een 11-jarig meisje door Amsterdams-marokkaanse lieve mensen wordt al 15 jaar doodgezwegen.werd 15 jaar

  Like

 19. biebie zegt:

  Niet te geloven!!!
  De rest volgt van zelf,even afwachten…………………………….
  Geen woorden meer voor bestaan er nog naïevere dwazen.

  Like

 20. carthago zegt:

  “zich suf praat met teruggekeerde Syrië gangers “zo zo. Er wordt nog gepraat met genocideplegers. Heel lief van vander laan, zo moet het. Je gaat op genocide vakantie in Syrië, moordt er een paar honderd christenen met familie uit,om vervolgens na je vakantie nog even lief na te praten over de geweldige ervaringen met een kop heerlijke thee. Wat een land, wat een stad, wat een burgemeester. Wat moet deze krokodil toch leuke gesprekken hebben, en hij wordt er nog voor betaald ook.met Hitler zou deze krokodil ook tranen met tuiten hebben gelachen,of met de moordenaars in bataclan bijvoorbeeld.

  Like

 21. Ad de Koning zegt:

  Iedereen die er voor voelt en niet bang is zijn naam en adres te vermelden kan hem mailen, ik heb hem gemaild dat mensen uit Keulen daar ook te lief voor zijn maar dat hij heel goed weet dat het asielzoekers waren die het gedaan hebben en dat we er in Nederland daarvan ook genoeg hebben.
  Ik begrijp trouwens niet dat iemand die zo onnozel is en er zulke valse denkbeelden op na houdt burgemeester van Amsterdam is geworden maar dat geeft alleen maar aan dat u helemaal niet geschikt bent voor het ambt van burgemeester, gaat u maar lekker theedrinken in de moskee.

  Dit is de complete tekst en ik heb al een copie van de gemeenst Amsterdam gekregen, niet dat er allemaal veel mee opschiet maar het geeft je toch een beetje voldoening want je kunt al zo weinig, behalve op de juiste partij stemmen.

  Like

 22. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Ik…van der Laan… ik ken mijn pappenheimers
  en dit soort gedoe wordt hier niet gewaardeerd
  daarmee zit men in Mokum mooi verkeerd
  ze blijven van de vrouwen af de slijmerds !
  .
  wij stellen grenzen hier, dat mag je rustig weten
  en zeggen HO…het is genoeg geweest
  juist zonder orgieèn vieren wij hier feest,
  dus aan onze vrouwen wordt hier never-niet gezeten !
  .
  nou beste Eberhard, van ganser harte sterkte,
  want als straks blijkt, hoe jij je hier `vergiste`
  zullen we beseffen hoezeer je wijsheid miste
  daar jouw betoog als ´n lap op stieren werkte !

  Like

 23. joopklepzeiker zegt:

  Dit is ongeveer hetzelfde als Theo met een mes in zijn borst gestoken die zei hij ook, kunnen we er niet over praten !

  Like

 24. sjuad zegt:

  Wat een lul!

  Like

 25. Elena zegt:

  Whaha….van der Laan gelooft nog in sprookjes.
  ach ja….ik had het kunnen weten…hij is van de Partij Van De Allah.
  Zulke mensen moeten direct een andere baan zoeken..iets met voorlezen aan kleine kinderen?
  Wat een achterlijke oetl*l !!!

  Like

 26. Hendrik M. zegt:

  @Driek en @M. Devrindt komen hier met reeds gebeurde en te bewijzen zaken.
  Die vetnek en landverrader van der Laan kletst wartaal.

  Like

 27. jungleelephant zegt:

  Die softie is niet meer te redden;het ergste is wat hij ons daarmee aandoet!

  Like

 28. Meneer van der Laan scoort i.s.m. de publieke omroep politieke puntjes door mensen die strategisch wat minder zijn onderlegd volkomen uit hun plaat te laten gaan op fora en weblogs. Zo kunnen vooruitziende blikken voorlopig weer worden afgedaan als onderbuikgevoelens. Immers de man mag zeggen wat hij waarom denkt en hij geeft in elk geval een beschavend voorbeeld ter navolging uit. Op soortgelijke toon kunnen opponenten hem en al te goedgelovig of wensdenkend Nederland verhelderen dat het toch niet om Keulenaren ging die zich op de Silvesternacht aan vrouwen vergrepen.

  Dat wellicht de dadergroep elders geadresseerd kon worden en dat deze lieden mogelijk een traditie met zich meenamen die zich bar slecht met Westerse vrijheden en waarden als gelijkheid van man en vrouw en recht op persoonlijke inegriteit verhouden. Mogelijk zou de heer van der Laan dan publiekelijk kunnen worden uitgenodigd om eens van gedachten te wisselen over een plan B voor het geval zijn mooie gedachten iets mooier zouden kunnen zjin dan een zich zomaar kunnen aandienende rauwe werkelijkheid. Daarmee zouden dan tijdig alvast maatregelen genomen kunnen worden voor het geval dat…
  .
  Maar ik vrees die die kans er voorlopig even niet meer in zit. Meneer van der Laan hoeft zich evenmin als ieder ander door een zelfbenoemd volkstribunaal te laten beschimpen al heeft hij nog zulke opmerkelijke ideeën en veronderstellingen.. Denk daar nog eens aan als je je mogelijk volkomen begrijpelijk publiek denkt te moeten laten gaan. Waarom niet alvast begonnen met een cultuur ter navolging uit te dragen om zo schielijk gesloten deuren te voorkomen en de deur open te houden om op basis van *argumenten* informatie uitgewisseld te krijgen in het belang van nog veel meer ingezetenen.

  Like

 29. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “iets met voorlezen aan kleine kinderen?”

  Dat kun je kleine kinderen toch niet aandoen!!! Later allemaal een posttraumatische stressstoornis. 😦

  Like

 30. leefbarbaar zegt:

  Dus de moslims in 020 zijn goede moslims? En al die draaideurcriminelen dan?

  Like

 31. ildiko zegt:

  ha ha ha wat een dikke oogklep.

  Like

 32. danny zegt:

  Tuurlijk in zijn mooie Amsterdam zal dit nooit gaan gebeuren.
  Man doe die roze bril nou eens af en stop er mee om mensen voor de gek te houden, want jij bent gewoon een smerige landverrader die zijn volk vernaggelt aan een woestijnideologie.
  Ga ergens anders je valse praatjes verkopen, eikel!!

  Like

 33. Nu weet ik het zeker…Elke idioot kan in de politiek.

  Like

 34. francobollo zegt:

  wat een ontzettend achterlijke oetlul! Smerige verrader en…..niet hij alleen.

  Like

 35. Rene zegt:

  dit soort uitspraken van een volksvertegenwoordiger (welk volk eigenlijk ?) is ingegeven door angst. Hij onderkent het gevaar maar denkt zo de scherpe kantjes weg te nemen (wensdenkerige linkse betutteling ). Ben trouwens benieuwd hoeveel conflicten met allochtonen op instructie van dit hoofd van de politie onder de tafel blijven ?

  Like

 36. Gewoon blijven doorgaan, dan kantelt het op den duur helemáál, kàn niet anders!
  Om te beginnen zou ik wel eens willen weten, hoeveel negatieve reacties er van lezerszijde in de media verschijnen op deze legendárisch stómme uitlating van van der Laan: Het is immers erbàrmelijk; niet te geloven!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 37. Gert Jan Reitsma zegt:

  Wat een beoordeling van ons verstandelijk vermogen door een linkse nar door te denken dat welwillend Nederland deze woorden serieus neemt!! Droom lekker verder man.

  Like

 38. Tistochwat zegt:

  Wat bazelt die vent toch weer!
  Of kan ik beter zeggen: NOG STEEDS?!!!
  Wat vreselijk dat mijn videoproducties zo actueel blijven!

  https://ejbron.wordpress.com/2014/04/06/video-kots/

  Hij heeft ooit gezegd:
  “Al die lieve islamitische mensen” !!!!!!!!!!

  Krankzinnige wegkijkende dwaas!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s