VIDEO: “Liegende politici en gekleurde media”

 

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: “Liegende politici en gekleurde media”

 1. exmarinemanex zegt:

  Mooie voorbeelden zijn heden ten dage te zien en te verkrijgen in Duitsland: zie hoe men van overheidswege tracht om alle misstanden in, met en rondom “vluchtelingen” te bagatelliseren en nog erger in de doofpot te stoppen en vervolgens ook nog eens de SLACHTOFFERS de schuld in de schoenen te schuiven. Bielefeld, Keulen, Berlijn (met SCHIETENDE, ja hoe komen ze aan die wapens????), Coburg, Hamburg en vele andere plaatsen. Maar ook aanslagen in Philadelphia, Parijs, Brussel en ga zo maar door en ALLE verantwoordelijke bestuurders komen vreemd genoeg allemaal met hetzelfde verhaal en conclusie: heeft niets met de islam te maken enz. enz. Vrouwen/meisjes dienen zich beter te kleden m.a.w. lange jurken, geen korte (mini)jurken/rokken, geen doorkijkblouses enz enz want jullie roepen het dan over jezelf af. En houd 1 armlengte afstand…….maar wat als ze dan toch dichterbij komen?????? Hard weglopen of ze een trap tussen de benen verkopen, je zelf nog harder verdedigen en dan zelf in de bak terecht komen omdat je dan zo’n zielige “vluchteling” te hard hebt aangepakt??????

  Like

 2. exmarinemanex zegt:

  En dan de media/de pers: er is sprake van dat er journalisten of andere persmedewerker(s) bewust en opzettelijk dus de PEGIDA-demonstratie in een kwaad daglicht hebben willen stellen en achter de ruggen om (over de hoofden van de politie????) van de politie rotjes en vuurwerk hebben gegooid en vervolgens de politie vertellen dat er door de PEGIDA-deelnemers met rotjes is gegooid…….Gelukkig zijn er video-opnames verschenen waarop/-in het duidelijk wordt dat het wordt gedaan door mensen die een Perskaart laten zien en die achter de politie staan opgesteld…..

  Like

 3. kouwe kak zegt:

  Als deze elkaar uitmoorden blijft er slechts 1 over??
  die druk ik af!!

  Like

 4. Pegidafan zegt:

  Be Wiseman , je hebt het super verwoord ,ook de toon die je aanslaat in de video vind ik geweldig , zo kalm en relaxt . Ben het helemaal met je betoog eens . We hebben mensen als jij nodig . Maar al zetten ze die stemhokjes aan de anderenkant van Nederland , ik ga stemmen .
  Het word tijd voor een hele nieuwe wind in Europa . Op de puinhopen die deze elite voor ons heeft gecreeerd , moet een nieuw transparanter en democratischer Europa gebouwd worden van onafhankelijke , solidaire , soevereinen , samenwerkende landen. Een Europa met een socialer beleid , dat de middenklassen weer sterk maakt , en waar er opnieuw gekeken moet worden naar al die sectoren waar privatisering heeft plaatsgevonden . Een voorbeeld hiervan vind ik de zorg ,
  en de NS . Het is toch eigenlijk van de gekke dat een ziekenhuis een winstgevende instantie moet zijn in zijn huidige vorm , en dat een mensenleven tegenwoordig uitgedrukt wordt in geld .
  Ik vind het een schande voor de mensheid dat we zover gezonken zijn . Ook met betrekking tot de ouderen zorg . We worden zo geindoctrineerd , dat het grote deel van ons het gewoon is gaan vinden . Waar we vroeger een goed vangnet hadden voor onze ouderen is nu de participatiewet
  uit de grond gestamp , zodat de verantwoordelijkheid van de verzorging van onze ouderen , bij de kinderen of de familie komt te liggen . Ja zo kan ik ook bezuinigen . Maar wij betalen met zijn allen nog wel , en zelfs meer als vroeger mee aan de verzorging . Al dat geld gaat nu naar de zogenaamde asielzoeker . Dus onze ouderen worden niet meer verzorgd , maar wel lieden die van buitenaf komen , en nog nooit een cent hebben bijgedragen aan onze maatschappij , en dat ook in negen van de tien keer nooit zullen doen . Nou het is een verrijking voor ons land , al die hoogopgeleide binnenstromers , we zullen nog veel plezier aan die lui beleven . Met dank aan onze rutte en samson clan , die ons land omgetoverd hebben tot een kleurrijk geheel .
  Maar geef mij maar gewoon de driekleur , rood , wit en blauw .

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Heel juist !! Veruit de meeste politici zijn de vijanden van het volk, ze gebruiken het volk om aan hun vet betaalde banen te komen en voor de rest moet het volk hun bekken houden, want zij weten het veel beter.
  De media echter zijn de grootste smeerlappen, in plaats van kritisch te zijn, liegen en bedriegen mee met de huichelachtige politici ! En gooien met modder naar hen die de waarheid verkondigen !

  Like

 6. Video – Moslim immigrant is trots over zijn 7 moslims groepsverkrachting van een Duits meisje wat nog maagd was

  Er verspreidt zich over het internet een videoclip waar een immigrant in Duitsland opschept hoe hij met zes andere moslimmannen een Duits meisje heeft groepsverkracht.

  Het is niet duidelijk of deze film gerelateerd is aan de afgelopen nieuwsjaarnacht, maar het geeft wel een beeld weer van de afschuwelijke opvatting over westerse vrouwen die in Europa in lijn groeit met de massa immigratie uit MENA-landen. Dat deze immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika deze afgrijselijke denkwijze over vrouwen met zich meenemen is niet verwonderlijk, aangezien het in veel van deze landen de norm is, bovenal in islamlanden.

  Vooral dat het verkrachte meisje nog maagd was is de islamiet bijzonder trots op. De man spreekt Duits met een accent, maar de film is ook in het Engels ondertiteld.

  Bron:
  http://fenixx.org/

  Like

 7. Sjaak zegt:

  2016 een boeiend jaar ?
  2016 een bloedend jaar !

  Like

 8. Pingback: VIDEO: “Liegende politici en gekleurde media” | Rechtsaf doorzee

 9. Pieter zegt:

  Dank Wiseman. Weer erg goed en scherp verwoord. Met name het nieuws, dat wordt inderdaad gemaakt, geprefabriceerd. Ergerlijk dat Eenvandaag en Nieuwsuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s