Waarom veel islamitische mannen zo vrouwonvriendelijk zijn

Screenshot_5

De Duitse politiek wilde niet dat die feiten uit Keulen openbaar werden.

(Door: Afshin Ellian)

In islamitische verhalen worden moslimmannen vaak bijzondere eigenschappen toegedicht. In Keulen bleek tot welke barbaarse ontsporingen dit kan leiden.

Een beleid zonder breed draagvlak wankelt bij incidenten. Het migratiebeleid van welvarende Europese landen heeft geen reëel draagvlak. Gastvrijheid is niet afdwingbaar. Het recht op gastvrijheid was er niet en is er niet.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel bracht met haar onbegrensde gastvrijheid haar eigen land en verschillende andere landen in de problemen. Door haar beleid worden in Duitsland dagelijks alle mogelijke taboes doorbroken. Dat was zeker niet de bedoeling.

Merkels ‘Wir schaffen das’ tastte de ethische dimensies aan die ze juist wilde beschermen. Gezindheidsethiek won het van verantwoordelijkheidsethiek.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Europa, Historie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, landverraad, Mohammed, Moslims, Overheid, political correctness, politici, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Waarom veel islamitische mannen zo vrouwonvriendelijk zijn

 1. Het recht op gastvrijheid was er niet, is er niet en komt er niet. Simpel vanwege het feit dat we tijdens WO-II ook onze eigen boontjes moesten doppen en niet geholpen werden door moslims. De door extreem linkse ‘gutmenschen’ opgedrongen gastvrijheid wordt volgens onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau slechts door 13% van de Nederlandse bevolking goedgekeurd. Deze voorals onbegrensde gastvrijheid heeft inmiddels half Europa in grote problemen gebracht, met name door de zeer ongenuanceerde a la Obama gehanteerde kretologie als ‘wir schaffen das’ van Angela Merkel/

  Like

 2. Inderdaad en die linkse gutmenschen vind je vooral bij hoogopgeleiden,zoals vrouwen bij de VVAO,oftewel vereniging van vrouwen met met academische opleiding,ik ben erom weggegaan,walgelijk ,zelfs Anja Meulenbelt kwam in dat VVAO boekje,daar draait je maag van om.

  Like

 3. Dat de barbaarse omgangsvormen tussen man en vrouw ook door vróuwen in stand gehouden- en doorgegeven wordt, is een waarheid als een koe!
  Ergo hebben islamitische vrouwen, alles welbeschouwd, evenmin recht op de feministische sympathie, die ze thans ten deel valt.
  Maar maak dat doorgedraaide wijven als het Molenpaard Meulenbelt maar eens duidelijk!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Vederso zegt:

  Lees eens de reacties bij het artikel van Afshin Ellian in Elsevier. Duidelijke taal.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Het intereseert me geen reet waarom !
  Hoofdzaak ze rotten op !
  Ik word bij het woord moslim al strontziek !
  Ik kann ze niet meer horen of zien zonder
  braakneigingen te krijgen !
  Voorbij met het aaien en paaien !
  Ook hun gematigden ondernemen geen
  barst om dit probleem op te lossen !

  Like

 6. carthago zegt:

  In keulen is het raqqa,in Parijs is het raqqa, in Zweden is het raqqa, in Zwitserland is het raqqa, binnenkort is het raqqa in Amsterdam sloten. De Eussr in wording , les jeux sont fait.

  Like

 7. Pingback: Waarom veel islamitische mannen zo vrouwonvriendelijk zijn | Rechtsaf doorzee

 8. Claudia M. zegt:

  Daarom moet er ook zo snel mogelijk een “filter” ingezet worden! Misdragingen, op welke manier dan ook, betekent dat u hier niet mag blijven. Het feit dat het in uw land onveilig is, betekent niet dat u het onze onveilig mag komen maken!

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Omdat islamitische mannen lijken veel op de eencellige Amoebe…Ze bestaan uitsluitend uit genitaliën..zonder hersenen. Ook de Amoebe doet of kan in haar leven niets anders dan vermenigvuldigen.

  Like

 10. kraftavilqa zegt:

  Ik heb ’t eerder gezegd invasiebootjes tot zinken brengen. Nooit drenkelingen in Europa aan land brengen trouwens laat ze lekker verzuipen ze zouden ons ook niet helpen, ze helpen elkaar niet eens iedere keer als er iets aan de hand is in een woeloewoeloe-land zijn het de Westerse Christelijke landen die te hulp schieten nooit de schatrijke geloofsbroeders uit de petro-belt.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @kraftavilqa

   Helemaal mee eens.

   Like

   • Op-Rutte zegt:

    Alleen is het westen niet meer zo Christelijk.
    Helaas worden er vele verkeerde kerken gesticht.
    Die niet leven en handelen naar Gods wil in de bijbel.
    Hetzelfde geld voor de overheden!
    De islam ziet het westen nog steeds als Christelijk en ongelovig!
    Dat maakt het heel gevaarlijk.
    Dit in Duitsland was slechts een speldenprikje!!!
    Wat komen gaat, maak je liever daar druk om!

    Voor de rest heb je gelijk hoor!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s