“Ze sleurden vrouwen met geweld naar de club”

Screenshot_4

De Duitse bondskanselier Angela Merkel.

(Door: Wierd Duk)

Niet alleen in Keulen en Hamburg, ook in Bielefeld zouden tijdens de jaarwisseling vrouwen zijn aangerand. Zo’n vier- tot vijfhonderd mannen hebben daar een discotheek bestormd en vrouwen aangerand. De politie in Bielefeld bevestigt in Duitse media dat er diverse aangiften van seksueel geweld zijn gedaan.

De krant Neue Westfälische citeert een Facebook-bericht van een portier van de disco in Bielefeld. Volgens hem ging het om Arabisch sprekende mannen, die veel alcohol hadden gedronken. Omdat ze dronken en agressief waren, mochten ze de zaak niet in. “Uiteindelijk sloeg de sfeer om en werd de groep groter en groter. Ze werden steeds opdringeriger en agressiever”, aldus de portier.

 Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op “Ze sleurden vrouwen met geweld naar de club”

 1. Asielzoekers mogen niet meer naar de kerk, teveel jonge vrouwen binnen kerk zwanger
  ‘Mogelijk misbruik van jonge vrouwen binnen Eritrees-orthodoxe kerk’

  Alleenstaande minderjarige asielzoekers mogen niet meer naar kerkdiensten van de Eritrees-orthodoxe kerk in Rotterdam. Dat meldt het Reformatorisch Dagblad op basis van een bericht dat het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) afgelopen week heeft verspreid onder personeel. Er zouden signalen zijn van mogelijk misbruik van jonge vrouwen in de gemeenschap rond de kerk. Er is sprake van “een groot aantal zwangerschappen van Eritrese jonge vrouwen (van 17-22)”.

  Bron:
  Anp

  Like

 2. Jean zegt:

  Hoogtijd dat wij ons gaan “bewapenen” tegen dat achterlijk pervers gewelddadig barbaars uitschot komende uit Afrika en die grote zandbak, het is welletjes geweest.
  Die smerige perverse troep MOET ERUIT, hoe? is ons laatste probleem als de troep maar verwijderd wordt t/m de laatste kankercel.
  Laten we ons vooral niets aantrekken van het gelul van politiekers en politie, als zij ons niet beschermen dan beschermen wij onszelf op efficiënte wijze.
  Die islamitische barbaarse smeerlapperij MOET VERBODEN WORDEN in onze westerse seculiere landen.

  Like

 3. Pingback: “Ze sleurden vrouwen met geweld naar de club” | Rechtsaf doorzee

 4. Merkel zal dat niet overkomen….Die lui zijn niet blind.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Zoals je in dit stuk kan lezen laat de Politie(Duitsland) in het heetst van de ‘strijd’ het afweten en laat ongewapende burgers aan hun lot over !!
  Waarvoor is er dan Politie ??

  Like

  • Om jou de mond te snoeren en er voor te zorgen dat je hem niet meer open kunt doen.Verder zijn ze er om vooral de Elite te beschermen.Verder vinden ze het geweldig dat zij jou kunnen sommeren dat te doen wat jij vooral niet wilt.Daarvoor is er de Politie en het leger.De meeste strepen bepalen.Daarom ben ik dienst weigeraar en vooral tegen de Elite.Die slachtofferen jou kind voor hun goede zaak.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Om bonnetjes te schrijven !

   Like

 6. Cathja zegt:

  …..”De politie verzocht de belagers kalm te blijven”……; zoiets geloof je toch bijna niet? De gummiknuppel in hun nekken leggen, pepperspray in hun bezopen smoelen spuiten, en eens kijken of ze dan nóg niet weten dat dit gedrag niet getolereerd wordt!

  Volgens mij stond de politie met knikkende knietjes toe te kijken hoe dit alles escaleerde. Wat zal er door moslims neergekeken zijn op de ‘onmacht’ van de politie! Een totaal verkeerd signaal is hiervan uitgegaan.

  Like

  • hendrikush zegt:

   De gewone agent wil maar wát graag de lat erover leggen. Maar de kans dat hij een gewetenloze advocaat, rechter of politicus achter zich aankrijgt is zó hoog dat hij aan alle kanten wordt afgeremd.

   Like

   • elisah zegt:

    Of ze worden afgestraft.
    Ooit een agent gekend die een arrestant wat te grof had behandeld bij de arrestatie, hij heeft maanden thuis gezeten.

    Like

   • rs zegt:

    Het is overal hetzelfde!!!!!!!!!!!!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    DAT is EXACT het probleem , hendrikush. Die gladde advocaten , rechters en politici . De meeste agenten en militairen zijn het OOK spuug en spuugzat , dat ze NIETS mogen cq kunnen doen. Wanneer de tijd rijp is …zouden zij zich nog wel eens TEGEN de heersende elite kunnen keren , op enkele laffe honden na.

    Like


  • Rutte: Nederland zal zich nooit aanpassen aan andere culturen

   Like

 7. Drs.P. zegt:

  Hier een kaartje met een compleet Europees nieuwjaarsdag overzicht van smerige rape booslim ratten:
  http://personanongrata.nl/europa-ontwaakt-uit-multiculturele-droom-maar-het-is-al-te-laat/
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. frank de bakker zegt:

  Ik zie moslims als beesten, ze reageren dierlijk, altijd op instinct, altijd op zoek naar vlees om te overleven.
  Uit ervaring weet ik inmiddels dat moslims simpelweg NIET te vertrouwen zijn, ook niet dat schattige vrouwtje van 3 huizen verderop, allemaal gaan ze ”om” als ze moeten kiezen tussen vrijheid of hun verrotte haat religie.
  Toekomst moet blijken hoe de wereld hier ooit gaat uitkomen en OF we er ooit gaan uitkomen.

  Als je probeert te kruipen in de denkwijze van de moslims moet je tot de conclusie komen dat ze nu waarschijnlijk bloed ruiken. Vooral Europa ligt voor het oprapen. Europa is in de val getrapt met open ogen en de moslims lachen ons hard en dan ook keihard uit.
  Zelfs al zou de moslim invasie uit het midden oosten en noord afrika stoppen dan is de druppel in de emmer al overgelopen.
  Echter we weten allemaal dat de invasie niet stopt, de grenzen niet dicht gaan en 2016 het jaar zal zijn dat de invasie groter zal zijn dan 2015.
  M.a.w. Europa is verloren hoe hard het ook klinkt.
  Soms filosofeer ik wel eens ”ja maar stel nou dat dit, of stel nou dat dat?” We moeten ons aan de feiten houden n constateren dat bijna heel Europa in de val is getrapt die khadaffi had voorspeld al enige tijd geleden: ”Europa word veroverd door de buiken van onze moeders”

  Like

 9. Poetin: Ik wist niets van Merkels angst voor honden

  De Russische president Vladimir Poetin had Bondskanselier Angela Merkel tijdens hun eerste gezamelijk overleg naar eigen woorden met zijn hond niet in verlegenheid wilde brengen.

  Poetins Labrador Koni was “vaste klant” in de afgelopen jaren bij vele internationale afspraken in de Presidentiële residentie. Zelfs de vergadering van de Kremlinbazen met Merkel in 2007 te Sotschi was geen uitzondering: Koni liep de kamer in en verschrikte de Kanselier. Merkel is bang voor honden, want zij werd als jong meisje gebeten door een hond. De Duitse media speculeerden na het treffen in Sotschi, Poetin had zijn Labrador expres naar binnen gelaten, terwijl hij wist dat de Kanselier angst voor honden heeft.

  “Nee, dat wist ik niet,” zei Poetin in een interview met “Bild.” “Ik wou haar vrolijk maken. Toen ik hoorde dat ze niets van honden moest weten, heb ik mij natuurlijk verontschuldigd.”

  Bron
  http://de.sputniknews.com/

  Like

 10. De verkrachting van Europese normen en waarden

  Nieuw licht op Angela Merkel’s uitspraak in 2011


  De massale seksuele mishandeling en betasting van Duitse vrouwen door Arabische en Noord-Afrikaanse mannen in Keulen en andere steden op oudejaarsavond, verdient het om een nieuw licht te werpen op opmerkingen van Angela Merkel in 2011 toen ze zei dat de Duitsers het ‘feit’ zouden moeten accepteren dat migranten meer misdaden zullen plegen.
  In een reactie op bezorgdheid over de hoge misdaadcijfers toegeschreven aan migranten, verklaarde Merkel : “We moeten accepteren dat het aantal misdaden gepleegd door jonge migranten bijzonder hoog is .” Lees verder >>> http://www.gewoon-nieuws.nl/2016/01/de-verkrachting-van-europese-normen-en-waarden/

  Like

 11. D.DAY zegt:

  De verklaring van Merkel dat “wij moeten accepteren dat het aantal misdaden gepleegd door jonge migranten bijzonder hoog is” is ronduit smerig. Het volk wordt dus geacht dit maar te accepteren, want het streven naar de islamisering van West-Europa moet onverdroten doorgaan.

  Like

 12. Elena zegt:

  Het filmpje, waar dat bruine pleuris jong die vrouw bewusteloos slaat..ik zou hem geprobeeerd hebben kapot te maken.
  Onbegrijpelijk dat die andere vrouwen niets ondernemen.
  Ik raad iedere vrouw aan…een mes bij zich te dragen…en te gebruiken om zo’n pleuris jong kapot te steken.

  Like

 13. Maria zegt:

  dat lelijke zwarte aapje [filmpje]dames gebeurd dit in jou omgeving,roep iedereen die staat te kijken tot de orde en je zult zien dat je hulp krijgt.
  En ram dan dat zwarte aapje totaal los,moet jij eens kijken of hij nadien nog eens zijn bek open durft te maken.
  Denk het niet want alleen durven ze niet!

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Gezocht: Nederlands gespecialiseerd Castingbureau zoekt mensen voor speciale inzet bij reële actie, mentaliteit overkill, snelle actief inzetbaar, directe beheersing stress-situatie. Profiel en fysiek gelijk aan….
  100 Jason Statham
  100 Steve Segal
  100 Arnod Schwarzenegger
  100 Silverster Stallone
  100 Jet Li
  100 Dolph Lundgren
  100 Bruce Willis
  Te vormen 100 teams special force, intensieve training v 90 dagen. Op eigen risico, zonder steun overheid.
  Geen brildragend/lenzen
  Geen familie/verloofd/getrouwd
  Geen medicatie gebruik
  Geen……enz…

  Like

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s