Aan Eberhard van der Laan

Screenshot_11

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste meneer Van der Laan,

Iedereen zegt weleens domme dingen.

Ook u.

Er komt in Amsterdam geen massa-aanranding zoals in Keulen, zei u gisteren. “Zonder dat ik het aannemelijk kan maken, denk ik dat het uitgesloten is. Ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor en we stellen grenzen. In Duitsland is wat achterstand in het integratiedebat.”

Leek mij een dus een nogal domme uitspraak. We dachten immers ook niet dat in Amsterdam een columnist en filmmaker op klaarlichte dag ritueel zou worden afgeslacht. En dat er op 4 mei gevoetbald zou worden met kransen die ter nagedachtenis aan oorlogsslachtoffers waren neergelegd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", achterlijkheid, Amsterdam, Appeasement, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Naïviteit, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Aan Eberhard van der Laan

 1. S Breget zegt:

  De meeste Amsterdamse bevolking is allochtoon die hebben ook niets te vrezen van hun eigentuig,en bij deze burgemeester doen de westerse vrouwen er blijkbaar niet toe.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Volkskrant : “radicaal rechts mocht er niet van profiteren”. Huh? Wat bedoelen ze daarmee nu. Radicaal rechts. Ik denk dat er nog steeds linkse, gutmenschen daar wonen… Tss.

  Like

 3. Pingback: Aan Eberhard van der Laan – Rechtsaf doorzee

 4. Alle benoemde burgemeesters zijn met hetzelfde calvinistische schuldgevoelens gedreven doel bezig om de autochtone burgers het moeilijk te maken en het pad voor de NWO alvast te effenen…

  Like

  • Edjan zegt:

   Adriaan Jansens, helemaal off-topic, Sinds ik een andere browser heb (explorer) zie ik rechts bovenaan een klokje. Net heb ik er eens op gedrukt. Handig! Zo kan ik oa. zien wie er een comment heeft gemaakt op een bijdrage van mij. Ook kan ik die comment liken door op een sterretje te drukken.

   Weet je nog, maanden geleden dat ik gepikeerd reageerde op jou omdat ik mails kreeg van/namens jou en ik dacht dat jij mijn mailadres had? Nou, misschien wordt er wel automatisch een mail gestuurd naar degene die je liked als je op het sterretje drukt. Iets in die geest schreef jij toen.

   Ik heb al sorry gezegd maar ik weet nu ook hoe de vork in de steel zit.

   Geliked door 1 persoon

   • Geeft niet Edjan, was dat voorval al lang vergeten en sorry dat hoeft ook niet, het kan gewoon gebeuren. Tja ‘k gebruik Chrome portable en dat klokje helemaal rechts boven dat zie ‘k niet Edjan, maakt niet uit het werkt als een trein en inderdaad Edjan wanneer je op de like knop drukt wordt er automatisch een e-mail bericht gegenereerd.

    Groet

    Like

   • Edjan zegt:

    Adriaan Jansens, heb jij er dan nu een van mij gekregen?

    Like

   • Edjan zegt:

    Nee, geen mails meer, maar een sterretje onder het klokje. Zal aan de browser liggen (eerst Firefox en nu Explorer) en wie weet heb ik lang geleden ergens een vinkje gezet zonder me te realiseren waarvoor precies.

    Mànnen, hè! Eerst doen en dan pas de gebruiksaanwijzing lezen!

    Like

   • Edjan zegt:

    Inmiddels ook mail gehad. Okay!

    Like

 5. Pieter zegt:

  AU! Die zit ! Goed gedaan Jan Dijkgraaf !
  Peper het die correcte lulhannes van der Laan maar goed in.

  Like

 6. sammy zegt:

  ze zijn er allemaal bij betrokken je kunt het aan de lichaamstaal van Rutte en andere puppets muppets harlekijnen zien ongelofelijk. zij zijn al bezig een oorlog te voeren die je niet kunt zien ik heb het idee dat het over Ukraine gaat. het kan niet anders zijn dan een groot afgesproken complot, waar we allemaal ernstig mee te maken gaan krijgen. nu eigenlijk al we zien de eerste schermutselingen al die zij in de doofpot willen stoppen. anders zou het niet mogelijk zijn dat de nationale politiek zo ernstig tegen zijn eigen volk is gekeerd allemaal. Rutte. Samsom. Pechtholt. groot zwijn van Aartsen. koning willy moeder Bea en velen andere Nederlandse politici zijn allemaal bij de Bilderberg groep geweest. gesteund door alle fractie voorzitters van de tweede en eerste kamer behalve de P.V.V. en wat allemaal strikt geheim word gehouden. de belastingbetaler weet helemaal niets wat daar besproken word. lekker democratisch dat woord heeft geen enkele betekenis meer. maar ik denk dat het steeds lastiger voor ze word om het te verwezenlijken ze lopen tegen de islam en de russen aan die niet willen. kinkjes in de kabel met de Oostblok landen laten we het hopen anders wacht ons het derde rijk Europa met dezelfde bedoelingen als nazi Duitsland. en dit alles voor een nog grotere economische markt met nog meer macht voor de allerrijkste van de wereld?

  Like

 7. danny zegt:

  Van der Laan is echt rijp voor een psychiatrische inrichting.
  Wacht maar tot het een bekende van hem betreft, dan piept die ‘zogenaamde burgermeester’ wel anders.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24995039/__Van_der_Laan_pareert_kritiek__.html

  Van der Laan: ’Woorden uit verband gerukt’
  Van een onzer verslaggevers
  Amsterdam –

  De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan verwerpt alle kritiek die hij vandaag kreeg voor zijn uitspraken over de massale aanrandingen in Keulen rond oudjaar.

  Hoe zijn woorden uit hun verband zijn gerukt wordt niet echt duidelijk.

  Like

 9. Jan zegt:

  Dreiging met ‘aanslag’ op drie middelbare scholen in Amsterdam

  Er is donderdagochtend een dreigingsmelding geweest in Amsterdam. Dat meldde burgemeester Van der Laan in de commissie Algemene Zaken van de gemeenteraad.
  ..
  Bommelding
  Een van de scholen waar de dreiging binnenkwam is het Amsterdams Lyceum in Zuid. Dat bevestigt rector Roel Schoonveld tegenover Het Parool.


  Ook op het Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert kwam een dreigingsmelding binnen, bevestigt een woordvoerder. Een ontruiming werd niet nodig geacht.

  http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/4233988/2016/01/28/Van-der-Laan-Dreigingsmelding-in-Amsterdam.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s