Ook in Neurenberg werden vrouwen seksueel geïntimideerd in de Oudejaarsnacht

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Meerdere aangiftes bij de politie in Neurenberg: een groep van ongeveer 20 mannen zou vrouwen seksueel geïntimideerd hebben. Het aantal aangiftes in Keulen is gestegen naar 561.

In Neurenberg doet de politie onderzoek wegens seksuele overvallen op vrouwen door een groep mannen gedurende Oudejaarsnacht. Afgelopen weekend deden vier vrouwen aangifte, nadat zij met Oud & nieuw in een voetgangerszone door een groep van ongeveer 20 mannen uit de Noord-Afrikaanse regio tegen hun wil vastgehouden en gekust zouden zijn. Dat deelde de politie mee. Door “heftig verzet” zouden de vrouwen zich hebben kunnen bevrijden en door hebben kunnen lopen.

Wegens een gelijksoortig incident in de buurt hadden vorige week als twee 18 en 19 jaar oude vrouwen aangifte gedaan. Het was eerst onduidelijk of het om dezelfde daders zou kunnen gaan.

In Beieren is het in de Oudejaarsnacht, afgaande op de informatie tot nu toe, slechts incidenteel tot seksuele intimidatie gekomen. In Keulen daarentegen is het aantal aangiftes na de massale seksuele overvallen op vrouwen in de Oudejaarsnacht verder gestegen. Inmiddels zou de onderzoeksgroep Nieuwjaar aan 653 aangiftes werken, aldus de hoofdofficier van justitie Ulrich Bremer. In ongeveer 45% van de gevallen zou o.a. onderzoek worden gedaan vanwege seksuele delicten.

Bron:
www.zeit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ook in Neurenberg werden vrouwen seksueel geïntimideerd in de Oudejaarsnacht

 1. Pingback: Ook in Neurenberg werden vrouwen seksueel geïntimideerd in de Oudejaarsnacht – Rechtsaf doorzee

 2. Jean zegt:

  Ga naar YouTube en open “de wereld is om zeep er gebeuren rare dingen om ons heen” en jullie horen dat Urbanus het al jaren geleden heeft gezongen, helaas is het nu via tranen…dankzij smeerlappen a la merkel, juncker, verafstoot, timmerfrans & co. en zij verdienen er fortuinen aan.

  Like

 3. Linsky zegt:

  17… tegelijk hè!

  Keulen, Stuttgart, München, Hamburg, Bielefeld, Weil am Rhein, Stuttgart, Düsseldorf, Berlijn, Südbaden, Frankfurt, Wolfsburg, Freiburg, Wenen, Salzburg, Zürich, Helsinki….zo al 17 steden, en dan die steden natuurlijk waar gewoonweg niet over geschreven wordt…!
  En allemaal TEGELIJK!

  Waarom is nog steeds niet duidelijk dat er een gigantische oorlog tegen de eigen bevolking woedt? Gewild, geïnitieerd en gefaciliteerd door onze eigen overheden….!
  Georganiseerd sex-terrorisme in heel Eurabië…

  Waarom het ook een aantal dagen duurde voor er wat naar buiten kwam…? Eerst alle honderden particuliere video’s met bewijzen van internet verwijderen natuurlijk! Valt het dan niemand op dat er normaal bij elk incident of massa gebeuren tientallen, vaak zelfs honderden video’s te zien zijn in no-time, maar nu GEEN EEN! Geen althans die de werkelijke omvang en misdadigheid van het gebeuren illustreert!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  De Neurenberger rassenwet was een katastrophe !
  En in de hedige wet ontbreekt de belangrijkste Passus
  ,,moslims in Europa ongewenst ” !
  Einde goed, alles goed !

  Like

 5. Ach, ach, hoezeer kan het verkeren! Ik heb met behulp van de betreffende link het desbetreffende bericht erbij gehaald en die plekken in kwestie ken ik immers: Op het Hauptbahnhof liep je tot zo’n 30 jaar geleden tot in de kleine uurtjes veilig. Obengeschoss, Untergeschoss, het maakte niet uit. Ik ben er nog weleens na 12 uur ’s nachts bij een “Imbiss” een paar blikjes frisdrank voor mijn man zaliger gaan halen, -die op dat moment tamelijk aangeschoten in de pensionkamer lag en dan later altijd vreselijk dorstig was- en het enig sensationele, wat ik toen meemaakte as, dat de ‘Bahnpolizei’ nèt iemand had aangehouden, die hardop vroeg (ik vertaal het nu maar even) “Daar gaat een kennisje van mij! Mag ik nog even gedag zeggen?” Was het Helmut, een vriend van mijn man, die zich óók altijd in de nesten werkte! Die ene agent zegt onverschillig: “Meinetwegen” en hij: “Theres’, ze hebben me gevat: Ik moet met ze mee.” “Tjesus, Man…..” “Ja, kun jij het Johann vertellen?””Zal ik doen, zodra hij wakker is.” Handdrukken en afscheidszoenen uitgewisseld en de andere agent zegt ‘lollig:’ “Nou, U kunt er in elk geval zeker van zijn, dat hij met de kerst hoog en droog zit.” En we gingen tamelijk lacherig elk ons weegs. Dat was het toppunt van sensatie dat je daar meemaakte! Om één uur ’s nachts! Geen sprake van aanranding of zelfs maar lastigvallen, door niemand!
  En het Neue Museum, waar dus nu een 59-jarige vrouw werd gemolesteerd, ligt in de omgeving van de “Handwerkerhof,” destijds een verrukkelijk stukje Altstadt, waar men vroeger, vooral ’s zomers, nog tot in de kleine uurtjes achter het bier en de wijn zat! Nu misschien nóg wel, maar men ziet het, ook hier is thans een stuk ‘culturele verrijking’ binnengeslopen, die de boel danig
  dreigt te vergallen!
  Frau Merkel, Sie werden ja herzlichen Dank gesagt von der Nürnberger Altstadt!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  De islam, een met €Uropese normen zwaar conflicterende doctrine, dient hier verwijderd te worden.

  Like

 7. Japio zegt:

  Die aanfandingen zijn op zeker georkestreerd in Duitsland en de inlichtingendiensten wisten er niet van? Die overheden gaan over lijken en onze vrouwen en dochters zijn de eerste slachtoffers. Tuurlijk waren ze op de hoogte maar het diende waarschijnlijk een hoger doel om het te laten gebeuren.

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Carnaval komt eraan, niet alleen in Duitsland. Nu vier ik persoonlijk geen carnaval, maar op Koningsdag wil toch altijd wel de vrije verkoop langs lopen. Daar ga ik nu eerst nog eens goed over nadenken als vrouw alleen!

  Like

  • Ron zegt:

   Leuk, Carnaval.
   Die carnavalskleding en praalwagens enzo bieden wel de mogelijkheid om meer mee te nemen dan je normaal zou doen. Staven en honkbalknuppels bijvoorbeeld.
   En bierflesjes kunnen heel bruikbaar zijn en zijn volkomen legaal mee te nemen. Even fantasie gebruiken.

   Like

 9. danny zegt:

  En weer een beerput(je) geopend.
  Volgende graag.
  Het heeft natuurlijk allemaal niets met de islam te maken en natuurlijk ook niet met het wegkijken en wegmoffelen van de politieke elite.
  Die vrouwen hebben er natuurlijk zelf omgevraagd door er veel te vrouwelijk bij te lopen en daar worden de aanhangers van Allah natuurlijk veel te opgewonden van en moeten zich volgens weer laten gelden, want de blanke vrouw is natuurlijk een hoer, die gebruikt mag worden, daar hebben fans van Allah en Mo natuurlijk geen enkel respect voor.
  Leuk hoor open grenzen ga zo door.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Is het topje van de totale ijsberg. Ik persoonlijk denk dat ze elkaar gewatsappt hebben om in actie te komen. Is natuurlijk een blauwdruk voor het echte werk straks…..Gezocht: Nederlands gespecialiseerd Castingbureau zoekt mensen voor speciale inzet bij reële actie, mentaliteit overkill, snelle actief inzetbaar, directe beheersing stress-situatie. Profiel en fysiek gelijk aan….
  100 Jason Statham
  100 Steve Segal
  100 Arnod Schwarzenegger
  100 Silverster Stallone
  100 Jet Li
  100 Dolph Lundgren
  100 Bruce Willis
  Te vormen 100 teams special force, intensieve training v 90 dagen. Op eigen risico, zonder steun overheid.
  Geen brildragend/lenzen
  Geen familie/verloofd/getrouwd
  Geen medicatie gebruik
  Geen……enz…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Guardiaciviel.
   Ik denk dat je behalve “Jason Stratham” de rest van je namenlijstje kunt schrappen Allemaal “ouwe jongens”…

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    De personen die ik noemde gelden als voorbeeld voor inzet en actie, niet de huidige leeftijd, maar dat was dacht ik duidelijk en logisch. Toch bedankt Paul. Ergens grappig bedoeld maar met een ondertoon voor de huidige ontwikkelingen in ons land.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Daar heb je helemaal gelijk in natuurlijk.
    Dacht nou als ze fysiek gelijk moeten zijn aan… begrijp je.
    Verder ben ik ben ook een grote liefhebber van deze jongens. Kracht, moed, uithoudingsvermogen, nooit opgeven, incasseringsvermogen, humor…. Geweldig!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s