Report Mainz: Pistorius roept op tot reclameboycot van o.a. de “Junge Freiheit”

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

HANNOVER – De minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Niedersachsen, Boris Pistorius (SPD, foto boven), heeft een reclameboycot van non-conforme websites geëist. Met het oog op de “Junge Freiheit” en andere internetsites zei de SPD-politicus in het programma “Report Mainz” van de tv-zender SRW: “Ik erger me het meest aan de financiële ondersteuning die deze sites daardoor krijgen. Deze sites zijn zonder twijfel geestelijke brandstichters, dat moet men zeer duidelijk zo zeggen. Het wordt dringend tijd dat er meer gevoeligheid in de omgang met reclame op dit soort websites plaatsvindt.”

Het zouden sites zijn “waarop wordt opgehitst, racistische parolen verbreid worden, anonieme gebruikers tekeergaan met hun buitenlander-vijandige en racistische theorieën, hun haat op anderen”. Dat dit “juist door reclame mogelijk gemaakt zou worden” zou een schandaal zijn, zei Pistorius boos.

Hoofdredacteur van de “Junge Freiheit” reageert boos en verontwaardigd

Het met belastinggeld gefinancierde programma had de website van de “Junge Freiheit”, van Kopp-Online en van PI (“Politically Incorrect”) naar eigen zeggen “meerdere weken lang geobserveerd”en reclameklanten aangeschreven. “De ondernemingen en autoriteiten distantieerden zich op vragen van ´Report Mainz´ van de inhouden van de websites en benadrukten daar niet opzettelijk reclame te hebben gemaakt. Allen deelden mee gestopt te zijn met de reclame en de sites te hebben laten blokkeren.” Tot deze ondernemingen behoren Deutsche Telekom, Lufthansa, het Duitse agentschap voor arbeidszaken en de landelijke politie. Ze maakten daarvoor gebruik van automatische Google reclameadvertenties.

De hoofdredacteur van de “Junge Freiheit”, Dieter Stein, reageerde boos en verontwaardigd op het bericht van het SWR-programma. “In plaats van onafhankelijke en economisch private ondernemingen te belasteren, zouden de publiekrechtelijke en gedwongen gefinancierde zenders zoals de ARD en de SWR zich liever bezighouden met het tekort aan geloofwaardigheid van zichzelf. Daar zouden ze meer dan werk genoeg mee hebben na de verslaggeving m.b.t. de overvallen in Keulen en de asielcrisis.” De “Junge Freiheit” zelf zou er geen invloed op hebben welke ondernemingen via Google op haar website reclame zouden maken, benadrukte Stein. Het zou alleen vaststaan dat het reclame maken bij de “Junge Freiheit”op grond van een stijgende krantenoplage en een toenemend aantal kliks op de internetsite steeds aantrekkelijk zou worden.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, betutteling, Censuur, demoniseren, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Report Mainz: Pistorius roept op tot reclameboycot van o.a. de “Junge Freiheit”

 1. tjonge zegt:

  tja, de de nep politici voelen de hete adem van internet waar de waarheid wel verkondigt wordt.
  dus gaan ze die op oud “brusselse” (eu) wijze proberen monddood te maken…

  Like

 2. danny zegt:

  slinkse censuur!

  Like

 3. Ron zegt:

  Dus via een indirecte methode wordt nu geprobeerd door herr Pistorius om de onafhankelijke nieuwsvoorziening de nek om te draaien.
  Alleen geoorloofd nieuws mag gepubliceerd worden. De volgende stappen naar dictatuur van de EU.

  Ik zie hier de schaduw van 1984 van George Orwell.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ron. 1984 is al een heel eind onderweg. Ik heb het laatst voor de derde keer in mijn leven gelezen. Indrukwekkend. Ik zou zeggen dat de EU al zo’n 15% onderweg is, ruw (en persoonlijk) geschat. Bedenk wel goed, Ron, dat het de meeste mensen NIETS kan schelen. Zij vinden de continue controle niet erg, zij vinden dat wel best wel “wat” armer en dommer kunnen zijn, het concept “vrijheid” zegt ze niets en wetenschap en kunst vinden ze geldverspilling.

   Like

   • Bernardus zegt:

    Inderdaad Edjan, de meeste mensen zijn makke schaapjes die alles wel goed vinden. Cash geld bijvoorbeeld, dat is allemaal lastig en met pasjes betalen vinden ze helemaal het einde, helemaal dat draadloos pinnen. Ook de privacy leveren ze gemakkelijk in voor zogenaamde ‘veiligheid’ waardoor we steeds verder worden gecontroleerd. Helaas zijn er maar weinig mensen die zich hier echt druk om maken. Vaak als je erover begint zitten ze je schaapachtig aan te kijken en in veel gevallen begrijpen ze het niet eens wat je bedoelt.

    Like

 4. Pingback: Report Mainz: Pistorius roept op tot reclameboycot van o.a. de “Junge Freiheit” – Rechtsaf doorzee

 5. Drs.P. zegt:

  Smerige linkse facistische tering rat, jouw eigen partij is het ergste van al.
  Dit soort slinkse ratten kunnen alleen nog maar geruimd worden!!!

  Like

 6. peterdm zegt:

  Precies Tjonge, laat ze maar proberen. Internet zal zich nooit laten kisten door linkse islam socialisten als die engert Pistorius. Raad de webside Junge Freiheit” een actie te starten voor boycot van de producten van de bedrijven die “Junge Freiheit” boycotten. Kijken wie er uiteindelijk aan het langste eindtje trekt.

  Like

 7. Bas zegt:

  Boris Pistorius (SPD direct onder dwang naar het front afvoeren in Libië en/of Afghanistan. Daar vechten ze een interventieoorlog uit, voor de vrijheid! Komt hij totaal verbijsterd en van mening veranderd retour…., naar de Junge Freiheit

  Like

 8. Sjaak zegt:

  DE GROTE LUL (PIS)TORIUS !

  Like

 9. Republikein zegt:

  Kafka?

  Like

 10. ieznogoedh zegt:

  Ach, in de jaren waarin Nederland werd bezet, wisten de bezetters wel raad met mensen die ongewenste zenders beluisterden. Onwelgevallige informatie moest buiten de deur worden gehouden.
  Dus, inleveren die radio!
  Nu doen diezelfde linksmensen alweer hun uiterste best om het verkrijgen van onwelgevallige informatie onmogelijk te maken.

  Like

 11. Marc zegt:

  Wat gaan we doen als er voor ons, van regeringswege, concentratiekampen worden opgericht. uiteraard geleid door islamitische complot smedelanders?

  Like

 12. johan zegt:

  Wij burgers ergeren ons aan misdaden die gepleegd worden door de regeringen en de EU.
  Wij burgers ergeren ons dat we linkse gedachtegang tot ons moeten nemen.
  Wij burgers ergeren ons dat we geen eigen mening mogen hebben.
  Wij burgers ergeren ons dat we voor racist of Nazi worden uitgemaakt.
  Wij burgers ergeren ons dat er steeds meer asielzoekers komen
  Wij burgers ergeren ons aan de opgelegde bezuinigingen.
  Wij burgers ergeren ons dat de regering wel onze stem wilt maar niet onze mening.
  Wij burgers ergeren ons dat een handvol linkse mutsen voor ons alles bepalen.

  Like

 13. kruisridder zegt:

  Ik sta binnenkort terecht omdat ik ook tegen de politiek-correcte elite ben ingegaan door te zeggen dat alle moslimterroristen de doodstraf opgelegd moeten krijgen die bloedige aanslagen hebben gepleegd.

  Like

 14. Pieter zegt:

  vanavond geen reedt op tv
  maar n avondje advertenties aanklikken op mn bevriende sites dan maar 🙂

  Like

 15. frank de bakker zegt:

  Vraag me al weken af hoelang de EJBRON site nog in de lucht blijft.
  Nog nooit heeft de mod hier 1 zin van mij gecensureerd (HULDE).

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Waarom zou ik? Ik heb u nog geen onvertogen woord horen “zeggen”.

   Webmaster

   Like

   • frank de bakker zegt:

    Klopt, maar als ik op andere sites de zin begin met ”Deze varkens” of iets dergelijks word meteen de hele reactie niet geplaatst omdat het onder het kopje racisme valt.

    EJBRON vraagje: Ik neem aan dat er zat moslims en linkse mensen op jouw site reageren. Jij hebt dan de keuze deze te plaatsen of niet. Kan je daar wat meer over vertellen? Valt het mee of krijg je elke dag duizenden complete scheldpartijen over je heen met spam?

    Like

   • E.J. Bron zegt:


    Valt mee en comments worden door ondergetekende vaak onmiddellijk verwijderd. Voldoen vaak niet aan de blogregels.

    Webmaster

    Like

 16. Bas zegt:

  Nog een paar:
  Wij burgers ergeren ons er aan dat van dit land een politiek economisch bedrijf is gemaakt!
  Wij burgers ergeren ons er aan dat kiezers ondergeschikt zijn gemaakt aan een (illegaal dictatoriaal) Euro parlement dat ons de wet voorschrijft en ons (belasting) geld opmaakt !
  Wie volgt ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s