UITSPRAAK

Screenshot_22

Kennen jullie dat, wanneer een familie zwijgt over het misbruik binnen de eigen familie en het geweld gebagatelliseerd en verdrongen wordt, vanwege de naam en überhaupt, wat moeten de buren wel niet denken?

Iets dergelijks gebeurt er op dit moment in de familie Duitsland!

Door:
Gerd Buurmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op UITSPRAAK

 1. Hendrik M. zegt:

  In Nederland is het helaas niet anders…

  Like

 2. Nemesis zegt:

  Dat is maar ten dele de reden. Als alles wat door de “rapefugees” uitgevreten wordt, dag en nacht in de openbaarheid zou verschijnen, was het allang burgeroorlog in Duitsland. De politie, de MSM en andere diensten die ermee te maken hebben is het uitdrukkelijk verboden hierover te berichten op straffe van……vul het zelf maar in. De buren en de familie zwijgen dus beslist niet om die reden. Maar geloof maar lekker verder in sprookjes 1001 nacht.

  Like

 3. exmarinemanex zegt:

  Het is n.m.m. eigenlijk nog veel erger dan deze uitspraak doet vermoeden. Die uitspraak heeft er mee te maken dat de familie ZELF (oftewel de daders en aanhang) zwijgt in alle talen om niet in een kwaad daglicht te geraken. Maar op dit moment is het in GEHEEL Europa (m.u.v. Hongarije, Polen, Slowakije, Tsjechië) echter zo dat alle buren en hulpgevers incl politie, artsen, verzorgenden, brandweer enz MOETEN zwijgen op straffe van baanverlies enz. Want het is de ROVERHEID zowel landelijk, regionaal als europees die iedereen die ook maar iets durft te zeggen over alle misdragingen van die ozo zielige islamitische vluchtelingen wordt aangepakt. Het zijn dus in feite de buren die horende en ziende zwijgen om een opstand te voorkomen. En zie ook de “troonrede” van Obama die nu duidelijk te kennen heeft gegeven de islam en moslims te omarmen en met hem de gehele democratische partij. Het moge nu toch wel duidelijk zijn voor iedereen wat er aan de hand is…….. DE GEHELE WERELD MOET GEISLAMISEERD WORDEN……Obama geeft nu eigenlijk pas ruiterlijk toe dat hij een moslim is en lid van de moslimbroederschap. En in de EU is het niet anders……hoe anders kun je als vrouw zo reageren als je juist tegen degenen die tégen al die verkrachtingen van vrouwen protesteren staat te schreeuwen dat ze fascisten en racisten zijn enz enz…????!!!! En zie hoe de (lokale) overheid reageert op protestdemonstraties van mensen die voor hun rechten opkomen en voor hun vrijheid van meningsuiting enz. : zelfs de Media/journalisten/pers en politie inburger gooien rotjes en ander vuurwerk van achter het politiecordon naar de demonstranten en roepen dan dat de demonstranten met rotjes naar hun gooien om de ME op te laten treden tegen PEGIDA demonstranten ……… Dat is een oude tactiek en dezelfde overheid stuurt ook de AFA’s er op af en zegt dan dat er rotzooi is getrapt door “extreem-rechtse demonstranten”. Maar gelukkig zijn er videobeelden van al die provocaties door de overheid……. En men kan de mond van de buren niet blijven snoeren, die gaan zich ooit roeren….

  Like

 4. Jan zegt:

  Hoe links Amerika reageert:

  College Professor: “Terrorists Are 90% White Christian Conservatives…”

  Like

 5. Pingback: UITSPRAAK – Rechtsaf doorzee

 6. Guardiacivil zegt:

  De hele situatie wordt meer en meer gevaarlijk

  Like

 7. MART HOOGEDOORN zegt:

  Laat NU de bom barsten,als ze straks boven de 30% komen, kunnen jullie het wel vergeten en gaan de koppen rollen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s