Wat denken de daders wie ze zijn?

Screenshot_23

De minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, Ralf Jäger (SPD).

(Door: Gerd Buurmann – Vertaling: E.J. Bron)

De minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, Ralf Jäger (SPD), heeft het woord genomen en verklaard dat de delicten, die in de Oudejaarsnacht in Keulen werden begaan, bijna uitsluitend door “mensen met een migratieachtergrond” zouden zijn gepleegd.

Echt waar? Bevonden zich Chinezen, Vietnamezen, Russen, Mexicanen en Koreanen onder de daders? En zelfs als dat zo zou zijn, denkt Ralf Jäger echt dat de herkomst van een mens verantwoordelijk is voor zijn gedrag? Dat is racisme!

Wat heeft het feit dat veel daders van de Oudejaarsnacht uit het Arabische gebied komen met hun daad te maken? De meeste leden van HoGeSa komen uit het Duitse gebied. Is dat de verklaring voor hun gedrag?

Als het om PEGIDA gaat, houdt Jäger zich ook niet bezig met de herkomst van de leden. Ooit noemde hij PEGIDA “neonazi´s in streepjespak”. Hij had ook kunnen zeggen dat ze “Duitsers” zouden zijn, maar hij weet dat niet hun herkomst beslissend is, maar hun overtuigingen.

Dus, meneer Jäger, bestaat er een overtuiging, een ideologie, die alle daders van Oudejaarsnacht delen. Bestaat er een gemeenschappelijk boek of een gemeenschappelijk voorbeeld waaraan ze zich verplicht voelen? U hebt de gegevens. Informeer ons!

Stopt u met dat racisme! De herkomst is irrelevant. Belangrijk is: Wat denken de daders? Wat denken de daders wie ze zijn?

Bron:
http://tapferimnirgendwo.com
Auteur: Gerd Buurmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, koran, Mohammed, Moslims. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wat denken de daders wie ze zijn?

 1. Sjaak zegt:

  De echte rattenleist in Duitsland !
  De bovenste en smerigste rat is JÄGER
  De Tweede plaats is voor MAAS
  de derde plaats is voor GABRIEL
  De vierde plaats is voor STEGNER
  De vijfde plaats is voor GAUCK
  En eerst op de zesde plaats MERKEL
  Jäger deze smerige rooie rat heeft het daadwerkelijk
  zover gebracht hij zijn verantwoording ontrekt en de
  schuld aan zijn personeel geeft !
  Maar geen angst kleine mieze rooie rat, jij bent de
  langste tijd Minister geweest !

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dat is dan maar te hopen, want NRW is én totaal dieprood links, op enige uitzonderingen na, en bovendien wonen er al meer moslems als Duitsers. Dus Tel uit je winst.

   Like

 2. fransdewit zegt:

  DAt is weer scherp opgemerkt, tja iemand moet het doen…

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen! Het zijn mohammedanen!
  Zo, eindelijk begrepen?

  Like

  • Het M-woord! Je hebt nog een paar M-woorden: Moslims, Marokkanen, minder……
   Allemaal taboe! Je moet toch wàt om de multiculturele(nóg een M-woord) samenleving veilig te stellen, ook al is die mislukt (en nóg één!)
   Snij het thema aan en het blijkt te stikken van de al dan niet verboden M-woorden> Ik denk, dat het de moeite waard is om maar eens de balans te gaan opmaken! (LOL!)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 4. tjonge zegt:

  niemand van de anti immigranten organisaties is tegen Chinezen, Vietnamezen, Russen, Mexicanen en Koreanen en vele anderen.
  .
  ze zijn enkel tegen de islam met zijn volgers, wat is daar nou zo moeilijk aan te begrijpen ?

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Klopt helemaal “tjonge” ….en waarom ? Omdat deze mensen zich netjes en zo goed mogelijk AANPASSEN . Ongeacht hun cultuur , hun taal , hun tradities enz enz…..!!!

   Like

   • tjonge zegt:

    precies oud-marinier,
    .
    elke immigrant die fijn meedoet in nederland, die nederlandse normen en waarden niet haat, een ” low profil ” aanneemt, ongeacht de kleur accepteren we zonder problemen, wat dat betreft zijn we zeker een progressief goedaardig volkje.
    .
    daarom snap ik ook niet waarom niet de gehele nl bevolking en politiek de haters (islam) haten ?
    .
    het is gewoon niet te rijmen met onze goedaardige kant….

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Ik snap er ook geen ene moer meer van , Tjonge.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Pas op voor de low-profile, ze sluiten zich naderhand aan bij de broeders. Maar al te vaak bleek elders dat zulke profielen heel rustig een baan hadden midden in een wijk woonden en er niets op aan te merken was tot het monster (de duivel heeft vele gedaantes en een ervan is de moslim, ook eentje in winterslaap) ontwaakt !!!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Dat snap ik wel Guardiacivil…maar ik bedoel…ik kan er gewoon niet met m’n verstand bij dat mensen in staat zijn om zulke dingen te doen.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Beste vriend wees maar alert voor het feit dat straks geheel onverwacht een of meerdere koppen rollen in ons land, de situatie wordt met de dag grimmiger, jammer dat ik het zo moet neerschrijven. Alleen een hele grote aanslag of zelfs meerdere met heel veel slachtoffers op een gevoelige plaats in Nederland zal een gigantische schokgolf teweeg brengen en het volk massaal op de been brengen als de rook is opgetrokken. Is nodig om alsnog verandering af te dwingen of Binnenhof te bezetten. Triest om dit vast te stellen en hier neer te pennen.

    Like

 5. carthago zegt:

  Deze genocide pleger in streepjespak wordt dagelijks gescand en correct bevonden door de saud ratten, op straffe van het verraden van zijn nazi verleden. Deze nazguls hebben dus in feite een mistige zwarte kop bedekt in een blank gewaad.

  Like

 6. Pingback: Wat denken de daders wie ze zijn? – Rechtsaf doorzee

 7. kouwe kak zegt:

  Apart verhaaltje
  In de jaren 60/70 Leefde mijn tante nog.Deze stoere scheveningse ja in dracht !!waarschuwde ons al voor mannen in jurken(ja toen al)!N.B.mijn gelovige tante had geen radio of tv enz maar haar visie was overduidelijk! Steeds vaker moet ik aan haar denken en de vooroordelen zijn /waren er terecht!
  Werkte soms met buitenlanders en de maroczooi waren toen al messentrekkers,zit zeker in hun genen!Blijkt dat zo wie zo de islam niet in ons werelddeel thuishoort,neee daar zorgen zij zelf voor !!!!!!Ja die goed enz ,,nou die doen er geen hol het schuim te corrigeren!Bang als ze zijn voor reacties!
  Sommige volken zijn in mijn ogen een vergissing van de schepper!
  Boem ,,bom??islam o is het weer zover??
  Het schuim der arde wordt juichend ingehaald,klein deataileergister een grotebus asielkids werd juichend ingehaald spec voor hun gecreeerde school (nijmegen )
  Jouwkind met een rugzakje wordt verstoken van de taxibus die wegbezuinigd wordt,de gemmente doet liever iets voor nieuwkomers!!GRRRR
  Mijn hoop is gevestigd op de pvv en jullie mensen die hierop deze voortreffelijke site deelnemen aan een nog stil protest!
  hoelang pikt u het nog dat we verraden en bedreigd worden door schuim,met tofik dibiel als aanvoerder!!
  ik groet jullie allen
  K/K

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  De ontwikkelingen in Duitsland gaan richting zoals we dit in Bosnië en Servië hebben gezien, straks een genocide op de lokale bevolking door de Moslims. Maar natuurlijk kreeg de van oorsprong locale bevolking de schuld van het westen. Het gaat escaleren tot diezelfde situatie.

  Like

 9. Peter selie zegt:

  Wat de verkrachters denken meneer Jäger, dat u en uw kompanen de echte schuldigen zijn, als je het toch buiten die groep wilt zoeken. Alles werd bij voorbaat al getolereerd en zijn nooit terechtgewezen. Zelf moordenaars werden vrijgesproken, gewoon om de buitenwereld er onkundig van te laten beschermden jullie het kwaad.
  Criticasters werden weggezet als neonazi’s, racisten, fascisten e.d. ja, eens zal het zich wreken.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Nog maar even een opmerking hier, en ik verwonder mij erover, Elbari1951 die alleen maar herblogd heb ik al een paar maal een vraag gesteld, maar meneer wil niet reageren. Legt hij een archief aan voor Israël of zo? Of heeft hij andere bedoelingen? Ik zou er graag wat meer openheid over willen hebben. Anders wek je toch wel een bepaalde wantrouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s