Wie is Pegida en wie is de Antifa?

Screenshot_5

De nieuwe socialistische SA-knokploegen: de “Antifa” – alleen de kleur van de kleding is veranderd; van bruin naar zwart.

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Pegida bestaat uit heel normale Duitse burgers die de belangen van dit land willen vormgeven, stimuleren en beschermen. Zij zijn geen mensen die alle buitenlanders Duitsland uit willen smijten, maar slechts diegenen die zich niet aan onze waarden en wetten willen aanpassen. Zij zijn met recht tegen de islamisering van Duitsland, daar gebleken is dat geen land dat werd overbevolkt door moslims zijn mensenrechten lang overeind kon houden, aangezien moslims een vrouwen-onderdrukker, Joden-onthoofder, ongelovigen-afslachter en kinder-ontmaagder als profeet volgen en al diens handelingen als voorbeeld voor de moslims gelden. Terecht wil Pegida daarom over deze omstandigheden informeren, wat echter diegenen die deze toestanden in Duitsland überhaupt juist toegelaten hebben een doorn in het oog is.

Deze mensen willen Duitsland systematisch vernietigen. De vreedzaamheid in Duitsland, want het overspoelen van een land met verheerlijkers van een geweldpleger leidt altijd tot zijn ondergang, wat men aan de uitwassen tijdens de Oudejaarsnacht in Keulen al zeer goed kon merken! Deze Mohammed-aanhangers, die nu al, nog in de minderheid, hebben laten zien, wat zij van onze rechtsstaat en de burgers in die rechtsstaat vinden, worden er maandelijks steeds meer. Lang zal de openbare orde zich zo niet meer overeind kunnen houden: Deze regering heeft het mogelijk gemaakt dat miljoenen van deze verheerlijkers van een geweldpleger zich in Duitsland konden vestigen en gebruikt er ook nog de Duitse belastinggelden voor, opdat de toevloed maar niet afneemt.

Dat gaat allemaal ten laste van de oorspronkelijke vreedzame bevolking van Duitsland, zoals men overduidelijk aan het Oudejaarsvoorbeeld kan zien. Zulke toestanden komen niet alleen in Keulen, maar in heel Duitsland voor. Niet zo geconcentreerd, maar over het geheel genomen nog erger dan in Keulen, als men alle seksuele misdrijven, roofdelicten en mishandelingen in heel Duitsland door moslimmigranten en asielzoekers tegen Duitse burgers en “ongelovige” buitenlanders begaan, in beschouwing zou nemen. Dat weet Pegida; daarom gaan deze bezorgde burgers de straat op. Ze willen hun toekomst en die van hun kinderen beschermen. Ze willen niet dat in Duitsland spoedig precies dezelfde toestanden zullen heersen als in alle andere, door moslims geïslamiseerde landen.

Precies dat echter staat Duitsland in ijltempo te wachten wanneer de islamisering, dus de overspoeling met moslims, niet onmiddellijk en onherroepelijk gestopt en teruggedrongen wordt. Geen land kan zijn vrijheid door de aanvoer met moslims afdoende handhaven. Geen enkel land. Deze zelfverdediging van de Duitsers, gestalte gegeven door Pegida en alle zogenaamde “rechtsen”,  is de Duitsland-vernietigers een doorn in het oog. Zij willen Duitsland zo snel mogelijk vernietigd zien.

Precies om deze reden is er de Antifa, die door de Duitsland-vernietigers werd opgericht. De naam Antifa bestaat uit “ANTI”, wat zoveel betekent als “TEGEN”, en “FA”, wat de afkorting is van “Fascisme.” Hiermee moet de naam van de Antifa tot uitdrukking brengen dat deze groepering TEGEN het FASCISME ageert, wat echter precies omgekeerd is. Eigenlijk zou de Antifa niet Antifa moeten heten, maar Profa. Dat zou de goede naam voorde Antifa zijn, omdat de Antifa het fascisme in Duitsland beschermt en stimuleert.

Dat wordt begrijpelijk als men weet wat de islam in werkelijkheid is, namelijk de stimulering van gewelddadige elementen op deze planeet door de verheerlijking van een geweldpleger als profeet. De islam is het grootste fascisme dat deze wereld ooit heeft aanschouwd, doordat Mohammed zich aanmatigde om het Goddelijke erbij te halen en de wereld wijsmaakte dat het hem steunt in zijn orgie van geweld tegen vreedzame mensen. Vergeleken met zoveel driestheid was Hitler met zijn trawanten slechts een koorknaap. Hitler liet tenminste voor de verwezenlijking van zijn doelen nog het Goddelijke erbuiten, terwijl Mohammed het gebruikte om zijn gewelddadige handelingen een schijn van Goddelijkheid te verlenen.

Screenshot_6

Precies dat leidt tot deze orgiën van geweld tegen “ongelovigen”overal ter wereld, zoals nu in Keulen tegen “ongelovige” vrouwen. Mosims beroepen zich, net als Mohammed, op hun goddelijk recht om “ongelovigen”op te voeden, te beroven, te onderdrukken, te verkrachten, tot slaaf te maken, het land uit te jagen of maar meteen te mogen doden. Allah is aan hun zijde. Die wil dat zo. Daarom hebben moslims ook totaal geen schuldbesef als ze “ongelovigen” zo behandelen; ze geloven zelfs Allah en zijn profeet daarmee een plezier te doen en daarvoor nog extra in het Paradijs te komen. Zo perfide en pervers is de islam in werkelijkheid. Dat daarvan niets in de grote openbaarheid komt, ligt aan de versluieringstactiek van de moslims.

De machtigen weten dat zij door middel van de islam elk vreedzaam land en zijn burgers kunnen vernietigen, daarom dekken zij de islam met behulp van hun politici en massamedia, aan wie daarvan geen woord in de openbaarheid ontglippen mag. Als mensen daarover desondanks opheldering geven, wordt de Profa gestuurd om er met geweld voor te zorgen dat de opheldering in de kiem gesmoord wordt. Uiteráárd met geweld, want fascisten ageren altijd met behulp van geweld en houden andere meningen daarmee onder de duim. Precies om deze reden ook passen de Profa en de islam zo goed bij elkaar;  ze aanbidden beide dezelfde gewelddadige fascistische energie.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "PEGIDA", Islam, islamofascisme, nieuw fascisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wie is Pegida en wie is de Antifa?

 1. Stef zegt:

  Vertel het de politie !

  Like


 2. Anti-Assadpropaganda ontsluierd: ‘Uitgehongerd Syrisch meisje’ komt uit Libanon en is gezond

  Een virale foto van een ‘ondervoed Syrisch kind’ dat ‘wordt uitgehongerd door het kwaadaardige Syrische leger’, blijkt nep te zijn. De Libanese Daily Star meldt dat het ‘uitgehongerde kind’ uit het zuiden van Libanon komt.

  De familie van het meisje, de 7-jarige Marianna Mazeh, heeft boos gereageerd op de virale foto die in een belegerde Syrische grensplaats zou zijn gemaakt.

  Heel bont

  “Dit keer hebben ze het wel heel bont gemaakt,” vertelde grootmoeder Rosine Mazeh uit het dorp Tay Filsey aan Al-Jadeed. Ze zei dat de foto van haar glimlachende kleindochter drie jaar geleden op Facebook is gezet en inmiddels al verschillende keren is bewerkt.

  Onlangs werd de foto verspreid om de indruk te wekken dat het Syrische leger inwoners van de plaats Madaya, op enkele kilometers van de grens met Libanon, uithongert. Lees verder >>>> http://www.ninefornews.nl/anti-assadpropaganda-ontsluierd-uitgehongerd-syrisch-meisje-komt-uit-libanon-en-is-gezond/

  Like

 3. Goed artikel, op 1 punt na: Hitler had wel degelijk een eigen religie, zie http://www.liberales.be/boeken/religie
  Met zijn idiote rassenleer, flarden verknipt RK christendom, Wodancultus, “Blut und Boden” usw.
  Maar inderdaad, “Mein Kampf” werd vooraf gegaan door “Mein Jihad” van Mohammed en waar de Htilergekte met zijn “1000-jarig Reich” niet ver kwam, werd het voortgezet met de de strijd om de NWO, “Neue Welt Ordnung” met de paus en Mohbama en de Bilderbergs e.d , op zoek naar de “wereldleider”/antichrist.
  Daarin wordt de islam volop gebruikt als toch al aanwezig duivels systeem, al 1400 jaar succcesvol met nu 56 islamlanden.
  Hitler en de Groot Moefti van Jeruzalem dikke vrienden, NWO en islam ook, totale systemen vinden elkaar meteen, soort zoekt soort.
  Communisme was niet anders, in zijn ware vorm vooral nog in Noord-Korea als “Kim Yung Il religie”.
  Als er geen God bestond (en dan bedoel ik JHWH, de Enige God van rechtvaardigheid, goedheid, genade en liefde, ook gerechtigheid!), dan hadden de totalitaire systemen het laatste woord in de uiteindelijke vernietiging van de mensheid.
  Dus we gaan het zien, duurt niet zo lang meer, dat ofwel JHWH als Koning verschijnt in de gestalte van Yeshua te Yerushalayim of we gaan ten onder in de NWO
  Ik heb alle reden om mijn vertrouwen op JHWH te blijven vestigen, in Yeshua, voor mij al 46 jaar bewezen.
  Altijd welkom op onze site voor gesprek, zie de laatste poging van de paus om de ware religieuze wereldleider te zijn:
  http://tora-yeshua.nl/2016/01/toespraak-paus-plv-van-god-de-ultieme-waarheid-dus-schokkend/

  Of deze, ook voorspelbaar: http://tora-yeshua.nl/2016/01/mohbamas-nieuw-baan-secr-vn-prima-voor-antichrist-cv/
  Straks heks Hillary Clinton aan het roer in de USA, paus religies leider, Mohbama als VN secretaris en de Russen en Chinezen, die vast ook een stukje van de koek willen: leuker kan de duivel het niet maken.
  Wee deze wereld met dit scenario voor ogen !

  Shalom , zie voor het enige alternatief http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Meneer Kok wordt het niet eens tijd dat uw jhwh eens wat doet voor zijn onderdrukte kinderen?

  Like

 5. liever niet zegt:

  Antifa. Hier in Nederland denkt men aan ‘links’, pro-religie, pro-homo, kraken, anti-neutronenbommen, verstoring van Bea’s kroning in 1980. Maar dat is vroeger. Antifia is een terroristische club geworden, staat daarom op een AIVD lijst, maar waar ze voor staan tegenwoordig zou bij alle echte anti-fascisten – niet de nep AFA’s die je nu dus ziet – de haren recht overeind doen staan.

  Pegida demonstreert tegen islamisering. Antifa geluid brult ‘nazi’s!’ en vergelijkt moslims met de nieuwe joden. Net als Antifa erkent ook Obama de genocide op christenen niet. http://cvandaag.nl/vs-christenen-geen-slachtoffer-genocide-is/ Antifa en de VS hand in hand. Wie had dat gedacht?

  Feit is dat niet moslims, maar christenen de nieuwe joden zijn. Ja. Er word christengenocide gepleegd. Al jaren, maar waar joden internationaal veel steun vinden interesseert weinigen – zeker AFA niet – het lot van de christenen. http://www.trouw.nl/tr/nl/4716/Christendom/article/detail/3322395/2012/09/26/De-laatste-christenen-in-Turkije.dhtml http://aramesebeweging.nl/stop-de-isis-genocide-op-jezidis-en-christenen-stuur-een-e-mail-naar-de-tweede-kamer/ http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/7/Paus-Franciscus-stop-de-genocide-op-christenen-Midden-Oosten-2655217W/ http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/10/bekende-amerikaanse-predikant-isis-pleegt-een-genocide-tegen-christenen-en-de-wereld-houdt-zich-stil/ http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/erken-genocide-op-christenen
  In Duitsland doet de AFA zelfs mee aan de christenvervolging door op te roepen kerken te verbranden. http://catholicexchange.com/burning-churches en werden demonstraties tegen christenvervolging verstoord. http://en.europenews.dk/Antifa-attacks-Christian-event-in-Stuttgart-114926.html Wie is hier dan de fascist!?

  Like

  • Edjan zegt:

   @ liever niet:
   Je schrijft: “Antifa. Hier in Nederland denkt men aan ‘links’, pro-religie, pro-homo, kraken, anti-neutronenbommen, verstoring van Bea’s kroning in 1980. Maar dat is vroeger.”
   Ja, in die tijd was ik nog een nette, linkse jongen en vond ik deze beweging sympathiek. Ze was zo’n beetje de voortzetting van Provo en Kabouter.

   Deze beweging werd toen overigens door de overheid en de politie net zo behandeld als Pegida en “extreem-rechts” nu. Nu is deze beweging inderdaad fascistisch.

   Mag ik hier opmerken dat het een mens wel eens een paar jaar kan kosten om van iets dat je vroeger sympathiek vond, afscheid te nemen? Heb ik al gedaan: van sommige zaken leeft alleen de naam voort en verandert de inhoud in het tegenovergestelde.

   Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 7. Pingback: Wie is Pegida en wie is de Antifa? – Rechtsaf doorzee

 8. Jan zegt:

  Vooral de tekst is interessant:

  Like

 9. Jan zegt:

  Twee beeltenissen van Jezus hoofd afgeslagen, beelden van heiligen vernield

  Zwei Jesus-Figuren geköpft, Heiligenbilder zerschlagen

  Vandalenakte rund um eine Kapelle im Ort verstören Gläubige in Haidershofen.
  Noch immer gibt es keine Spur zu den Tätern. Vor Kurzem haben Unbekannte eine Kapelle in der Pfarre Haidershofen (Bezirk Amstetten) verwüstet. Unter anderem haben Vandalen zwei Jesus-Statuen aus Porzellan die Köpfe abgeschlagen. „Es gibt keine Hinweise, wer das gemacht haben könnte“, sagt Vize-Pfarrobmann Peter Oberradter im KURIER-Gespräch.

  http://kurier.at/chronik/niederoesterreich/zwei-jesus-figuren-gekoepft-heiligenbilder-zerschlagen/201.934.238

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s