Een treurige lijst van hoogbegaafde “asielzoekers”. Wat de politie de burgers in opdracht van hogerhand moet verzwijgen

Screenshot_42

(Door: Martha N.)

Wij mogen de waarheid niet weten! Waarom niet? Zijn de regeringsleiders bang voor een burgeropstand die ze zelf veroorzaken!? Het is je reinste idioterie wat er dit afgelopen jaar gebeurde en zeker niet alleen in Nederland. Liegen en bedriegen, konkelen in achterkamertjes. Mensen die voor vrijheid en eigen keuze staan, zich niet willen laten onderdrukken door nieuwkomers ons opgedrongen door de eigen regeringleiders, worden uitgemaakt voor neonazi’s, extreemrechtsen die de arme “asielzoekers” aanvallen! Wat in Keulen gebeurde, was dan zeker een tegenaanval van de mannelijke “asielzoekers” om zich te beschermen tegen vrouwelijk geweld! Niet de gelukzoekers worden tegengehouden en afgestraft vanwege onzedige betastingen en het aanranden van vrouwen, maar de burgers die voor zichzelf op willen komen. Reken maar dat deze mensen door de “rechtvaardige rechters” flink worden afgestraft.

Extreemrechts tegenover extreemlinks

Weten de meeste mensen wel wat extreemrechts wil zeggen? Laatst sprak ik een kennis, fervent PVV- aanhanger, die me vroeg: Wat bedoelen ze toch met extreemrechts? Mijn antwoord was: de partij waar jij op stemt wordt gezien als extreemrechts, net zoals die van Marine le Pen. De Pegida-aanhangers zijn nazi’s , extreem rechtsen… Ja, ja…iemand die het zou moeten weten, PVV stemmer is en verder de tv-berichten voor zoete koek aanneemt? Het is me totaal onduidelijk.

Het recht om extreem te zijn

Wij, die voor eigen volk zijn, wij hebben het recht “extreemrechts” te zijn. Wij willen niet met hooligans en nazi’s vergeleken worden. Wanneer er partijen zijn die deze naam verdienen, zijn dit de “extreem linksen”. Zij willen koste wat kost de heerschappij, het alleenrecht over ons burgers.

Rechts denkende mensen mogen geen eigen inbreng hebben, dit verstoort de politieke linkse dromen maar, welke die ook mogen zijn. Waar zij naar streven? Weet U het? Ik nog steeds niet, maar ik weet wel dat dit naar het verlies van eigen recht voor onze autochtone bevolking gaat, terwijl het sharia-recht het overneemt/heeft overgenomen! Wij, die de oudste rechten hebben, ons land, dat wij door de eeuwen heen te vuur en te zwaard verdedigden, is overgenomen door de “linkse kliek”, die moslim vluchtelingen als het hoogste goed ziet.  Rechtse mensen die voor eigen vaderland zijn, worden als nazi en opruiers neergezet en worden onder de “Grote zware Laars” van onze regering platgetrapt.

In de achterkamertjes der politieke “extremisten” wordt weer naar hartenlust gekonkeld, worden belangrijke zaken, die voor de burger van belang zijn, geregeld zonder ook maar iets aan deze burgers te vragen. We worden gedwongen halve wilden op te nemen, die, wanneer ze een vrouw zien, haar proberen te grijpen. Een beeld zoals in de tijden van de “Steentijd”, waarin een vrouw aan haar haren een hol werd binnen gesleept. Leuk als grapje, maar niet leuk voor onze vrouwen en meisjes, daar echter heeft de overheid niets mee te maken. Onder het tapijt vegen en de daders de hand boven het hoofd houden.

Het recht van verzet!

Wij als autochtone bevolking hebben het recht ons te verzetten! Te verzetten tegen vreemde overheersing van ons vaderland. Zoveel eeuwen hebben wij gestreden tegen overheersing, waarom laten we dit alles nu over ons heenkomen? Waar is de vrijgevochten aard van de Nederlanders gebleven?

Moslims bepalen WAT wij mogen en niet mogen, ZIJ hebben hun eigen sharia-wetten, die zij uitvoeren in ONS land. Wanneer dit geen”vreemde overheersing” is? De “Mensenrechten” gelden ook voor ons! Mensenrechten zijn er niet alleen voor totaal wereldvreemde mensen. Moeten ze eerst maar eens mens worden! Mensen die ons uitlachen, hun eigen geloof meebrengen, hun eigen wetten, ons het liefst het mes op de strot zetten, die horen niet in ons land. Ongeletterden, die de taal niet spreken en deze ook nooit zullen leren, die lak aan ons en aan ons rechtssysteem hebben (tenminste als je dit nog een rechtsstaat wil noemen), zij horen hier niet! Ja, we kennen de kreet: Je kunt ze niet allemaal over één kam scheren. Er zijn ook andere spreekwoorden: “Al te goed is buurmans gek”; “Het kaf van het koren scheiden” ; “Laat de kaas niet van Uw brood eten”.

Niet onverwacht

Verder is het een grote schande dat van hogerhand bevolen is aan de politie EN de media dat wij, de autochtone burgers, niet de waarheid mogen weten. Druppelsgewijs komt zij, en dit is maar een topje van de waarheid, nu pas naar boven. Buitenlanders moeten worden beschermd, omdat wij ze aanvallen?  Ze hadden hier nooit mogen komen…

De grootste fout

Het is de grootste fout die politici ooit hebben gemaakt. Maar ja, straks zijn ze weer weg, op naar een ander vet baantje en na mij de zondvloed. Ach, en de bevolking vergeet snel. Straks rommelen we weer wat in achterkamertjes en dan komt de PVV, die nu op 41 zetels staat bij Maurice de Hond, ineens op 33 uit of minder. Die manier van stemmen tellen door hem onder steeds dezelfde mensen is niet veel waard.

Eerlijke verkiezingen

Een bananenrepubliek, daar kun je dit land mee vergelijken. Eerlijk? Wie het weet mag het zeggen! Ik heb me weleens afgevraagd of er mensen van de PVV meedoen aan het tellen van stemmen. Stemmentellers komen allemaal uit de linkse hoek. Ja ook de VVD is links, de christelijke partijen zijn links. Daartegenover staat rechts, maar die mensen willen ze met alle geweld buiten spel zetten. Er is één linkse grote massa die pal tegenover de rechtsen staat, waaraan de media dapper meedoen. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

In de hoop dat anderen dan onze vaste kern dit ook lezen; blijven we deze rottigheid aanhalen, die ons als een wurggreep vasthoudt?! Nooit zal er eenheid heersen tussen deze soort, die vrouwen aanrandt, kinderen grijpt en ons allochtonen. Vreemdelingen voor wie wij voor moeten buigen in opdracht van onze regering! Laten we ons verder verenigen tot één grote massa, die tegen de verloedering van ons land is. De gelukzoekers, die erin zijn gekomen, raken we nooit meer kwijt, maar laten we een vuist maken tegen “nog meer”! Deze zgn. “asielzoekers” hebben hun ware aard in Keulen getoond en het was nog maar een begin.

Wij hebben het recht om zelf te beschikken

Wij hebben het wettige recht om ons te verzetten en ons land te bevrijden van deze bezetting. Bezetting is wat we nu ervaren, een bezetting door een niet bij ons passend geloof van vreemden, ons opgedrongen, door onze eigen “leiders”, bezetting door mensen, die ons haten en de macht over willen nemen (deels reeds hebben overgenomen). Een bezetting, door deze regering veroorzaakt en wel zonder enige schaamte of schuldgevoel. Deze regering is tegen de autochtone bevolking!

Migranten (moslims) verspreiden zich

De VN telden vorig jaar 20 miljoen vluchtelingen die vanwege een conflict elders hun heil zochten. De meesten kwamen uit Syrië, Afghanistan en Somalië. Europa telt momenteel 76 miljoen mensen die elders zijn geboren. Van die groep wonen er 12 miljoen in Duitsland en 9 miljoen in Groot-Brittannië. De Verenigde Staten tellen 47 miljoen inwoners die van elders komen. Rusland herbergt 12 miljoen en Saoedi-Arabië 10 miljoen mensen die uit een ander land komen. De VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR trekt dit jaar 7,1 miljard euro uit voor hulp.

Bron: www.telegraaf.nl

Agent klapt uit de school

Worden vluchtelingen die een misdaad plegen anders behandeld dan gewone Nederlanders of Duitsers? Het is alvast een forse beschuldiging door een politieagent, die uit de school klapt. Het antwoord is een volmondig “JA”!

Lees verder>>>

Wat de burgers niet mogen weten!

http://www.bild.de

http://www.hln.be

http://www.hln.be

Agenten weerleggen de verklaringen van hun meerderen

Agenten weerleggen anoniem de verklaringen van hun leiding als zouden de daders van de massa-aanrandingen in Keulen niet gekend zijn. De meeste mannen die werden gecontroleerd, waren Syriërs, die recent Duitsland als asielzoeker waren binnengekomen. De daders deden het puur voor hun “seksueel amusement”. Dat meldt de gerenommeerde Duitse krant Die Welt.

 Er hadden doden kunnen vallen

Het Duitse blad Bild kon een geheim politierapport over de massa-aanrandingen op oudejaarsavond in Keulen inkijken. “Het was letterlijk spitsroeden lopen voor de vrouwen, op een onbeschrijflijke manier”, staat erin te lezen. En: “Er hadden doden kunnen vallen.”. De angst zat er dus goed in, ook bij de falende ordehandhavers. Het was sowieso een afschuwelijke ervaring voor de vrouwen aan het stationsplein en het had nóg vreselijker kunnen zijn volgens het rapport: “Volledige verkrachtingen” zouden voorkomen zijn door de aanwezigheid van politie en opmerkzame burgers.

Lees verder>>>

De cultuur van onze hoog opgeleiden is grijpen en graaien

Lees verder:

http://www.hln.be

http://www.hln.be

http://www.hln.be

http://www.hln.be

http://www.hln.be

http://nl.gatestoneinstitute.org

Verkrachten en stelen is deel van hun “geloof”. De islam staat het verkrachten van vrouwen toe! De moslims hebben niets met onze wetten te maken, zij hebben hun eigen wet!

Nu weer islamitische taxichauffeurs, die in Groot-Brittannië blanke vrouwen verkrachten. De islam staat het verkrachten van vrouwen toe, ook van getrouwde vrouwen, zolang ze beschouwd kunnen worden als slavinnen. In de koran wordt geforceerde seks niet verboden. Het verkrachten van gevangen vrouwen is niet verboden. Of van vrouwen van gevangen mannen. Dat zijn natuurlijk ruime begrippen. Wanneer is een vrouw een slavin? Wanneer is ze gevangen? Het is duidelijk dat de regels ruimer toegepast kunnen worden als het om “ongelovige” vrouwen gaat.

Momenteel is er sprake van een verkrachtingsgolf in Europa, waarbij blanke, niet-moslimvrouwen massaal worden verkracht door moslims. Daar is nu sprake van in Noorwegen, waarbij de verkrachters in overgrote meerderheid moslims zijn, en de slachtoffers Noorse vrouwen en meisjes. In Zweden is sprake van hetzelfde. Omdat er in deze landen veel taboes bestaan over criminaliteit en immigranten, zal deze teneur niet snel doordringen tot de mainstream media. Het is vaak behelpen met de politiecijfers.

Het hele gedoe met buitenlanders stinkt aan alle kanten. Zij weten (zijn goed voorgelicht door insiders), dat ze bijna alles kunnen doen eer ze het land uit worden gezet. En dit komt door de softe justitie en uitspraak van rechters, het is een schande.

Dat verzweeg de politie: http://www.bild.de

Een groep 15 tot 18 jaar oude migranten uit Noord Afrika is schuldig bevonden aan de wrede verkrachting van een 23 jarige vrouw op het Zweedse eiland Södermalm. Hun straf? ‘Maar liefst’ zes tot negen maanden jeugddetentie. In Gillingham (Kent, Engeland) overkwam een 18jarig meisje hetzelfde. Vijf uur lang werd ze verkracht door vier Syrische ‘vluchtelingen’. Het is de nieuwe norm van ‘tolerantie’ die de gevestigde orde in politiek en media ons wil opleggen. Het is daarom net zo goed ook hun verkrachting van het eigen volk, zoals de inmiddels vermaarde YouTube islamcriticus Pat Condell het weer treffend omschrijft.

Zweden, de harde cijfers: aantal aanrandingen en verkrachtingen in 1975 – het jaar waarin Europa besloot zijn grenzen te openen voor moslim-migranten-: 421. Aantal in 2014: 6620, een stijging van 1472%. De daders: 77,6% migranten, en daar zijn de 2e generatie migranten nog niet eens bijgeteld, want die wordt als ‘Zweeds’ beschouwd. Worden die er wel bijgeteld, dan worden bijna alle verkrachtingen in het land gepleegd door immigranten.

 Pat Condell

Condell zegt veel e-mails te krijgen van vrouwen in Zweden die zich niet langer veilig voelen in hun eigen – ooit open en vrije – land, maar bang zijn daar iets over te zeggen omdat de overheid geen negatief nieuws over de migranten of over de islam tolereert.

 Recent werd een 3 jarig kind verkracht door een migrant. ‘De Zweedse Immigratie Raad liet daarna zien waar zijn prioriteiten liggen, namelijk bijhet beschermen van de verkrachter,’ aldus Condell. ‘Ze verplaatsten hem voor zijn eigen veiligheid en probeerden deze misdaad voor de politie verborgen te houden.’

 ‘Onder de bijna 200.000 economische migranten en uitkeringsparasieten die Zweden tegen al het gezonde verstand in dit jaar toelaat, zitten ongeveer 30.000 zogenaamd ‘onbegeleide kinderen’, waarvan velen volwassen mannen zijn – Derde Wereld moslimmannen. En zoals iedereen inmiddels weet, zijn vrouwen niet veilig bij Derde Wereld moslimmannen, waarvan Zweden er al zoveel heeft dat het land het onbetwiste verkrachtingsland nummer 1 van Europa is.’

 Vrouw in Zweden? 25% kans op verkrachting door migrant. Statistisch gezien hebben vrouwen in Zweden inmiddels een kans van 1 op 4 om verkracht te worden, en dat ‘dankzij de culturele bijdrage van Derde Wereld moslimmannen. Maar de enige keer dat we iets van Zweedse feministen horen is als ze een hoofddoekje omdoen als teken van solidariteit met de cultuur die hen bedreigt, om te laten zien dat ze geen racisten zijn.’

 Derde Wereld moslimmannen zijn niet beschaafd genoeg om met vrouwen om te gaan. Het maakt niet uit hoe vaak u het woord ‘racist’ schreeuwt, want het maakt hen er geen spat beschaafder op. Uw dochter heeft nog steeds een veel hogere kans om verkracht te worden door Derde Wereld moslimmannen, want het is ‘hun cultuur’, begrijpt u? En onze politici importeren welbewust die cultuur massaal naar Europa, wat een directe bedreiging is voor de veiligheid van vrouwen.’ Politici zorgen dat ze zelf geen slachtoffer kunnen worden

 ‘Nergens is dit beter zichtbaar dan in Zweden, waar ze maar niet genoeg van Derde Wereld moslims kunnen krijgen, zelfs nu het land oververzadigd is en letterlijk nergens nog ruimte is voor nog meer. Dagelijks komen er duizenden binnen, enkel zodat de krankzinnige Zweedse politici de wereld kunnen laten zien wat een weldoeners ze zijn, ten koste van hun eigen volk.’

‘Zij zullen er geen last van hebben. Hun buurt zal geen virtuele oorlogszone worden. Hun vrouw of zus zal niet op straat worden aangerand, of hun dochter verkracht als die op weg naar school is. Maar uiteindelijk zullen ze dat wèl worden.’

 Media helpen eigen land te vernietigen en eigen volk te verraden

‘Het zou voor Zweedse politici niet zo makkelijk zijn hun land te vernietigen en hun volk te verraden -vooral de vrouwen – als de laffe Zweedse journalisten hun werk zouden willen doen en hen ter verantwoording zouden roepen.’

 ‘Onlangs verkrachtte een Afghaanse immigrant, die eerder zijn 11-jarige nichtje had verkracht, een 14-jarig Zweeds meisje. Na een korte gevangenisstraf zou hij uitgezet worden. Toen kreeg hij het slimme idee zich te ‘bekeren’ tot het christendom en asiel aan te vragen vanwege zijn (‘nieuwe’) religie! Hoewel hij tijdens ondervragingen helemaal niets bleek te weten over het christendom kreeg hij een permanente verblijfsstatus in Zweden én een uitkering – samen met de vrijheid om opnieuw te verkrachten.’

 ‘De Zweedse media begroeven dit verhaal. Als het aan hen had gelegen had niemand hier ooit van gehoord. Gelukkig deed de alternatieve media opnieuw wèl hun werk door de rechtbankdocumenten op te vragen en deze te publiceren.’

 ‘Progressieven werken samen met de vijand’.

 Een Irakees verkrachtte een Zweedse vrouw in een nachttrein, maar de lokale krant in de stad waar hij werd gearresteerd weigerde botweg om hierover te berichten. Ziet u, een Zweedse journalist is helemaal geen echte journalist, maar een ellendig verlengstuk van het progressief correcte denken. Hun gedrag komt neer op het samenwerken met de vijand.’

‘Net als politici houden ze zoveel van migranten dat ze er niet aan moeten denken om zelfs maar in dezelfde buurt te wonen. En als ze eens niet de voordelen van massale immigratie uit de Derde Wereld prediken, en mensen die daar tegen zijn demoniseren, halen Zweedse journalisten alles uit de kast om de misdaden door migranten te verbergen, en daarmee de reële risico’s voor het Zweedse volk, vooral vrouwen, door stelselmatig te liegen over de etnische afkomst van misdadigers.’

Namen en foto’s doelbewust vervalst

Eerder dit jaar werd in een berucht maar typerend geval een Zweedse vrouw op een veerboot door een groep van 8 Afrikaanse immigranten verkracht. De media beschreef de daders onbeschaamd en valselijk als ‘Zweeds’, zoals ze valselijk met alle migrantencriminelen doen. Ze staan er zelfs om bekend de gezichten van migrantencriminelen onherkenbaar te maken en hun huidskleur lichter te maken, zodat het blanke Zweden lijken, en niet de donkere Arabieren of Afrikanen die het doorgaans zijn.’

‘Hun excuus is dat etnische afkomst irrelevant is, maar voor hen is het relevant genoeg om die te vervalsen! In werkelijkheid kan het natuurlijk niet relevanter zijn dan dit. Wat Derde Wereld moslimverkrachters betreft is hun etnische identiteit zelfs de allerbelangrijkste informatie. Want voor het geval u me nog niet had begrepen: Derde Wereld moslimmannen komen namelijk uit een verkrachtingscultuur.’

Media medeschuldig

En niet alleen in Zweden!

‘Kort gezegd is een Zweedse journalist niet alleen een leugenaar en een bedrieger, maar ook een morele melaatse, en vooral een verrader. Dus als u in de Zweedse nieuwsmedia werkt, heb ik het tegen u, u laakbare lafbek. Iedere keer dat u meehelpt de etnische afkomst van een migrantenverkrachter te verbergen, helpt u mee een andere Zweedse vrouw te verkrachten, door doelbewust een vals beeld te schetsen van de risico’s. U heeft vitale informatie die haar veilig zou kunnen houden, maar u kiest ervoor deze informatie niet aan haar te geven, omdat er iets fout zit in uw kleinzielige progressieve verstand.’

‘Op een dag, als het uw vrouw overkomt, of uw dochter, of een andere geliefde – en dat zal zeker gebeuren – zult u op de harde manier moeten leren wat voor vreselijks u en uw soort hebben aangericht. Ik zou niet in uw schoenen willen staan als die dag aanbreekt – of wat voor andere dag dan ook, trouwens.’

‘Tijd dat redacteur zelf slachtoffer wordt’

‘Ik zou dit misschien niet moeten zeggen, maar ik doe het toch. Er is duidelijk niets grappigs aan een verkrachting, maar als een Zweedse nieuwsredacteur door een groep moslimmigranten zou worden verkracht, zou het moeilijk zijn om niet te lachen… vooral als dat gebeurt in één van hun gezellige migrantenvrije buurten. Dat zou niet alleen grappig zijn, maar gerechtvaardigd. Het zou zelfs gerechtvaardigder zijn dan ooit. Als dit nodig is om deze criminelen hun rug te doen rechten en de waarheid te vertellen, dan kan het niet snel genoeg gebeuren – voor Zweden, en voor Europa.’

Bronnen:

http://time2wakeup.me

www.dagelijksestandaard.nl

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, Genocide, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, sharia, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Een treurige lijst van hoogbegaafde “asielzoekers”. Wat de politie de burgers in opdracht van hogerhand moet verzwijgen

 1. Jan zegt:

  ‘Wij mogen de waarheid niet weten! Waarom niet?’
  Omdat de teringlijers, herstel regeringslijders dan moeten toegeven dat zij altijd ongelijk hadden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 18.40. uur, op 13/01. Wij mogen de waarheid niet weten, omdat dan duidelijk is, dat de RODEN en ander LINKS GESPUIS de 5e colonne zijn der HAATLIMS, dat de EUSSR- dat duivels gedrocht- volledig instemt met de vervanging van de Europese bevolking, dat huichelpartijen van “links tot rechts”, er vrolijk aan meewerken, en dat deze hele smeerlapperij opgedragen wordt door uiteraard das Vierte Reich, van de rode SS er Juncker, de Bilderbergverraderskliek en de NWO. Zo lopen de hazen. Slechts als wij met miljoenen optrekken tegen de verraders hebben we nog een kans, anders…..vul maar in!

   Like

 2. hans zegt:

  En dan blijft die linkse kliek onverstoorbaar zeggen dat wij hier allemaal fascisten c.q. racisten zijn, terwijl die smerige moslimvarkens uitsluitend westerlingen beroven, intimideren, verkrachten en vermoorden. Voortdurend oorzaak en gevolg omdraaien. Dat is namelijk wat ze blijven doen.

  Like

 3. Martha N zegt:

  Veel Noord-Afrikaanse asielzoekers in Duitsland blijken geharde draaideurcriminelen te zijn. Bijna de helft van hen komt binnen een jaar in aanraking met de justitie. Voor de regering-Merkel een reden om hen direct het land uit te zetten. In Nederland hebben wij andere Afrikaanse moslims, misdaad komt hier niet voor.

  Like

 4. Martha N zegt:

  Trouwens, wat wil dit zeggen land uitzetten? Waar naartoe? De landen waar ze vandaan komen nemen ze niet terug, uitzetten is dus gebakken lucht.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Goed stuk,Martha!En niet alleen in zweden wordt het meeste verdoezeld of recht gepraat;ook in Duitsland en ook hier,in n
  Nedrigland!Tijd voor verzet!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Martha N., wat heeft u veel werk gemaakt van dit artikel! Dank daarvoor.

  Mijn gedachte tijdens het lezen was: “wat is de wereld toch diep gezonken en totáál verziekt!”. Zou het ooit nog goed komen met ons land, met Europa? Menselijkerwijs gesproken lijkt het een verloren zaak.
  Ik vraag me zo vaak af: “waar komt toch die haat van de linksen tegen ons eigen volk vandaan?”. Je bent toch een gore verrader van je volk als je heult met de vijand? Want zo zie ik die Moren en ander gespuis!

  Beste Martha, we zullen ons moeten blijven verzetten, op alle mogelijke manieren. Wat laten we anders na aan onze kinderen en hun kinderen? Ik vrees toch al dat zij de jarenlange vrede en welvaart zoals wij die hebben gekend, nooit zullen meemaken.
  In gedachten zie ik mijn kleinkinderen in armoede en onderdrukking.
  Dat is soms heel beangstigend!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   De meeste (s)linkse mensen zijn in hun kindertijd op een of andere manier swaar gefrustreerd geworden door het christendom, moesten waarschijnlijk van hun ouders mee naar de kerk en naar zondagschool en zetten zich nu af tegen het christendom en het al bijna niet meer christelijke westen.
   Gaan daarom een pact aan met de booslim vijand van het christendom!! Frustraties uit de jeugdtijd kunnen een heel leven beinvloeden! Kijk naar die Duitse linkse trut v/d SPD die heel haar eigen volk wil uitroeien en vervangen door asielparasieten. Ik kan er ook niet bij, misschien is het wel een soort van hersenafwijking compleet met tunnelsyndroom??
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Cathja zegt:

    Gezond is het in elk geval niet, Drs.P.!

    Like

   • Buffalo Bill zegt:

    Waarschijnlijk is dat zo Drs P . Maar bedenk dat de kerken in Nederland in deze tijd ook aan de verkeerde kant staan. Dat van die hersenafwijking daar zit wel een kern van waarheid in. Vorig jaar een wetenschappelijk artikel gelezen waarin stond dat links denken voor een groot deel genetisch bepaald is. Ik noem dat een linkse kronkel die je er niet uit krijgt. Een voorbeeld is de reactie van een Zweedse vrouw die door een allochtoon is verkracht en mishandeld: “ik ben blij dat ik niet racistisch ben geworden” Hoe maf kun je zijn, Er komt niet veel goeds uit Zweden. Niet voor niets bestaat het Stockholm syndroom. Nog wat links-calvinistische zelfhaat er bij en je hebt de ideale mix. Die liefde voor den vijand zal ik nooit begrijpen.

    Like

  • Martha N zegt:

   Lieve Cathja, ik weet niet waar de haat vandaan komt. Gisteren heeft onze regering het Nederlandse volk opnieuw een “stinkevinger” (sorry) gegeven door voor de Marokkaanse slecht Nederlands (ahum) sprekende te kiezen als kamervoorzitster, die twee paspoorten heeft.TE GEK voor woorden! We blijven ons verzetten. Zaterdag is er in Apeldoorn weer een Pegida demonstratie. DE plaats wordt geheim gehouden in opdracht van de politie.
   De politie staat klaar, waar waren ze toen al die vrouwen in Keulen werden aangerand. Er mocht niet ingegrepen worden, maar voor mensen die tegen nog meer protesteren staat het waterkanon al klaar.
   Ja, mijn kinderen zijn volwassen, hebben geen kinderen, dus ben ik gelukkig geen oma die zich zorgen hoeft te maken over de opgroeiende kleinen. Hopelijk dat mijn kinderen het redden.
   We blijven doorgaan, elk op zijn eigen manier. Hou je haaks, wil je me eens persoonlijk schrijven, vraag maar aan Bron. Je krijgt altijd een bericht terug.

   Like

   • Cathja zegt:

    Lieve Martha, dank voor je reactie. Het is duidelijk dat we elkaars zorgen delen, zoals we die ook delen met vele andere reageerders hier. We zitten allemaal met onze vragen, maar we krijgen niet op alles antwoorden.
    Bij gelegenheid wil ik graag eens iets persoonlijks aan je schrijven, en zal de heer Bron vragen hoe dat gaat.
    Sterkte met alles. Dat mogen we elkaar wel toewensen. Het wordt er niet gemakkelijker op.
    Een hartelijke groet van Cathja.

    Like

   • ZONDAG. Zondag de 17de. Beekpark (Een kwartier lopen vanaf het stationsplein.) Verzamelen vanaf 12.45u. Makkelijk te vinden; gewoon vanaf het Stationsplein de Hoofdstraat blijven volgen. Zie google Maps.
    Even op de Facebook-pagina van Pegida Nederland kijken – voor iedereen toegankelijk- en je kunt het lezen.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 7. Joga zegt:

  Bekijk deze video maar eens als bewijs van het bovenstaande: youtube.com/embed/44vzMNG2fZc

  Like

 8. Berthe zegt:

  Bedankt voor al je moeite, Martha!!
  Ik zeg altijd dat ik niet op een EXTREEM RECHTSTE, maar op een EXTREEM RECHTVAARDIGE partij stem, nl. de PVV!
  Rechtvaardigheid kent nl. geen slappe knieen en geen zachte heelmeesters!!

  Like

 9. biebie zegt:

  http://www.bild.de uit de ether ???????

  Like

 10. Republikein zegt:

  Prachtig hoor, 100% mee eens!
  M.v.g.

  Like

 11. Ook al red je die Maxima van dit lot wordt je toch opgesloten.De vermeende dader krijgt de onderscheiding.Wedden?

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Wederom bevreemd het mij dat men “extreem” rechts wegzet als Nazi’s . Is de grote massa nou werkelijk zo achterlijk ???
  De Nazi’s waren Nationaal Socialisten, dus LINKS !!
  U snap toch wel dat de socialisten dit uit alle macht willen verbergen, want tussen Socialisten en Nationaal Socialisten zit nou éénmaal bar weinig verschil.
  Vandaar dat ze sinds de 2e WO alles op alles zitten om vol te houden dat de Nazi’s rechts zouden zijn. TRAP ER NIET IN MENSEN !!

  Like

 13. Pingback: Een treurige lijst van hoogbegaafde “asielzoekers”. Wat de politie de burgers in opdracht van hogerhand moet verzwijgen – Rechtsaf doorzee

 14. Guardiacivil zegt:

  Prima stuk Marta. Wij krijgen namen opgeplakt zoals n ster op n Jood in de WWll omdat dit deel uitmaakt van het beleid het volk : te beliegen, vernederen, onze grieven ontkennen, bestempelen. Alles is georkestreerd om het plan voorrang te geven en met sucses te laten slagen. Vandaar dat gerechtelijke apparaten strikte instructies heeft hoe te handelen ten voordelen van deze imigratiestroom/gelukzoekers en ten nadele van de Nederlandse burger. Dit geldt voor heel Europa, want Europa moet ingelijfd worden. Lees……..Waarom doet het gehele gerechtelijke macht niets in Europa? Hierom……….Architecten-aannemers en uitvoerders.
  De NWO en Bilderberggroep zijn de Architect/ ontwerpers voor een alles overheersende wereldorde, de grote aanemers zitten in Brussel en de uitvoerders zijn Verhofstad, Merkel en Rutte, Junker en nog een paar anderen . Dus de hele gerechtelijke macht is vanuit Brussel geinstrueerd, en heeft stricte instucties gekregen hoe er met de grote imigratie/gelukzoekers moet worden omgegaan. Mag dit nu duidelijk zijn lieve mensen. Maar een troost, het goede wint het altijd van het kwade, daar moeten we ons aan vasthouden. Eens keert het tij. Met wat geluk en inzet van de Nederlandse Leeuw en een grote groep fijne Vaderlands lieve mensen om de boel te laten ploffen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s