Schijnheilige BN’ers met hun slappe gelul over “vluchtelingen”

Screenshot_29

(Door: “BeWiseman”)

Hordes “vluchtelingen” komen ons land binnen en beheersen al maanden het nieuws. Op televisie en in talkshows zie je steeds bekende Nederlanders (Peter R. de Vries, Claudia de Breij, Jan Mulder, etc.) die vinden dat iedereen hier welkom is en dat we een ruimhartig toelatingsbeleid moeten nastreven. De “vluchtelingen” zijn in hun ogen allemaal zielige mensen die heel veel moois kunnen toevoegen aan onze samenleving.

Ze vergeten echter dat de kosten wel door het gewone volk opgebracht moeten worden. Deze bekende mensen hebben vaak wel een inkomen dat ruim boven modaal is, maar vele mensen hebben dit niet en kunnen niet zo veel meer missen.

Wat deze BN’ers ook vergeten, is dat veruit het merendeel van deze “vluchtelingen” uiteindelijk terechtkomen in arbeiderswijken met veel sociale woningbouw en dat zijn vaak al achterstandswijken.

En als je dan zo enorm houdt van “vluchtelingen” en multiculti, dan wil je jezelf daar toch aan laven, je wilt er van genieten, maar dat zie ik nooit terug in hun manier van leven.

Mijn advies aan al die BN’ers is dan ook: ga lekker wonen in Kanaleneiland, de Schilderswijk of Slotervaart, dan kun je jezelf laven aan al dat multiculturele moois. Zeg jullie dure woningen op en ga voor veel minder geld wonen tussen het volk waar je zo intens van geniet, gun je kinderen het beste, gun ze een opvoeding met Suikerfeest én Kerstmis, gezellig op een zwarte school. Parkeer jullie mooie bolides in de veilige straten van die buurten….

Of moeten we constateren dat politiek correct lullen op tv toch net even anders is dan je leven politiek correct invullen?

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Schijnheilige BN’ers met hun slappe gelul over “vluchtelingen”

 1. Japio zegt:

  Volgens “Open Doors” in de telegraaf, christenvervolging nog nooit zo hevig geweest als afgelopen jaar. Het overgrote deel gebeurt door de islam en het hindoeïsme en de boeddhisten worden ook steeds radicaler. En wij importeren die zooi, hoelang nog eer het hier gaat beginnen.

  Like

  • Edjan zegt:

   Hindi zijn al zeker 25 jaar aan het radicaliseren. Eerst waren het nog kleine groepjes fundamentele Hindi, nu breidt het zich uit over een flink deel van de gewone bevolking.
   Ongeveer net zo erg als mohammedanen.

   Van boeddhisten had ik het niet verwacht maar ja …

   Like

   • Koos zegt:

    Een voordeel is dat dan in India de kans op een oorlog tussen Hindi en Moslims toeneemt. En natuurlijk in Birma (Mianmar), waar de Boedisten al enige tijd bezig zijn de mohammedanen een lesje te leren.

    Like

   • Edjan zegt:

    Koos. Dat is toch al heel lang zo op Sri Lanka? De Tamil-opstandelingen (Hindi) vechten tegen de Boeddhistische meerderheid, toch? Je hoort er al jaren niets meer over …

    Like

 2. frank de bakker zegt:

  Pauw, van Nieuwkerk, Sylvana Simons, ik zie ze allemaal als gebrainwashed maar dan wel vrijwillig.
  Ik mag toch hopen dat over een paar jaar als Nederland en Europa compleet kapot is deze mongolen aan de schandpaal genageld worden.

  Like

 3. Williaan zegt:

  Uw verhaal klopt echt, het is altijd al zo geweest. Ik weet het persoonlijk van bewoners in het z.g. Hoog Baarn waar ik op bezoek was. Ze moesten er niet aan denken dat in een daar blijkbaar leeg staand pand, een koetshuis, vluchtelingen kwamen, dat paste daar niet!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Volledig eens met het artikel.

  Zodra ik bovengenoemde ‘B.N.-ers’ op TV zie (als die toevallig aan staat) dan zap ik ze weg. Als ze me nijdig willen maken, moeten ze bovengenoemde personen in beeld brengen!
  Bah, wat een mispunten! Altijd maar neerkijken op ‘populisten’ en Wilders onderuit halen. Misselijke figuren, die hoognodig eens een toontje lager zouden moeten zingen. Misschien is een horde van 200 (of meer, dat mag ook) Syrische asieleisers de oplossing daarvoor? Eens kijken wat ze daarna te zeggen hebben.

  Als ze nog tot praten in staat zijn tenminste.

  Like

 5. janchik zegt:

  U vergeet Rotterdam “Het oude Noorden, Crooswijk-Kralingen, Zuid(bijna helemaal), Nieuwland Schiedam. B.t.w. deze steden zijn al 50% of meer islamitisch en dus PvdA/SP/D66 bolwerken.

  Like

 6. paulus zegt:

  politiek correct = contradictio in terminis

  Like

 7. Thoth zegt:

  Of zogezegd, de ‘professor’ die de migratie wil stimuleren. Of zgn. de ‘Kromzwaard’, die op de UVA ‘antropologie’ doceert. Of van ‘Vluchtelingenhulp’ waarvan 85% van subsidie komt, Of van de COA waarvan 100% subsidie en grote auto’s rijden. Of van de asieladvocaten die door het rijk hun advocatenpraktijk kunnen uitvoeren. Of… okay, vul het zelf maar in.

  Like

 8. exmarinemanex zegt:

  Tppie dit stukje tekst….. Ik zou zeggen tegen Dijsselbloem en Samsom: als jullie dan toch op zoek zijn naar extra belasting-inkomsten vanwege al die vluchtelingen stel een extra schijf in voor degenen die zichzelf zo aanprijzen met welkom en het COA zou hun kunnen vragen per OPEN brief of ze genegen zijn om een echtpaar of 2-3 mannen in hun huis op te nemen. Eens kijken wat er dan gebeurt en of ze dan nog zo praten op en over andermans inkomen.

  Like

 9. oud-marinier zegt:

  NLers hebben ook GEEN problemen met ECHTE vluchtelingen ( mensen die om oorlogs-geweld , geweld ivm politieke cq sexuele
  cq religieuze voorkeur jegens hen wordt gebruikt ) .
  NLers hebben WEL ’n probleem met : ECONOMISCHE parasieten met islamitische-/ raciale achtergrond die d NLse wet-/regelgeving niet wensen te respecteren / accepteren , maar daar voor (indien mogelijk) alle NLse gebruiken / tradities wensen af te schaffen , en HUN religie cq tradities aan de NLers op te dringen . Verder , het stellen van EISEN over hoe en wat bepaalde zaken moeten zijn cq gebeuren . Ook DAAR hebben de NLers een probleem mee. Als laatste , hebben dze mensen m.i. dan nog maar 1 RECHT over , nl. om NL zsm te verlaten naar een plek waar het hun WEL bevalt .

  Like

  • Japio zegt:

   Helemaal mee eens oud-marinier.

   Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @oud-marinier

   Het onderscheid, dat u hier terecht maakt tussen echte vluchtelingen en gelukszoekers maak ik ook. Net als iedere PVV’er, denk ik. Maar kennelijk is er grote weerstand bij de MSM en de zogenaamde “humane” politieke partijen om dit onderscheid te maken. Dit heeft m.i. alles te maken met een dubbele agenda, zoals ik hier al eerder op de site E.J. Bron schreef, die volgens mij al veel langer bestaat. Immers: de reactie van de hoofdcommissaris van politie in Keulen op de gebeurtenissen tijdens de jaarwisseling, namelijk het ontkennen dat er vluchtelingen betrokken zouden zijn bij de verkrachtingen, doet mij sterk denken aan de gebeurtenissen in Kollum in de nacht van 30 april/1mei 1999, toen Marianne Vaatstra is verkracht en vermoord. Dezelfde reflex van hogerhand.

   De gemeenteraden kunnen ook besluiten om vluchtelingenopvang in gegoede wijken te situeren. Laten ze daar eens mee beginnen. Kijken hoe democratisch Nederland werkelijk is.

   Like

  • fleckie zegt:

   Tja, binnendringende niet -betalende – vakantiegangers, raakt men helemaal niet meer kwijt, …tenzij…

   Like

  • exmarinemanex zegt:

   Ben het helemaal met u eens. Er is geen Nederlander die iets heeft of had tegen ECHTE politieke vluchtelingen die asiel in Nederland aanvroegen of aanvragen. Alleen en u weet dat beslist ook het Vluchtelingenverdrag is al heel oud en eigenlijk nooit echt aangepast en was ook ALLEEN bedoeld voor POLITIEKE vluchtelingen. Maar in de loop der jaren heeft links het helaas zover gekregen dat ook andere – en dus economische – vluchtelingen die in eigen land NIETS te vrezen hadden werden geaccepteerd omdat ook men hen zo zielig vond. En de verscheidene kabinetten met en zonder VVD er in lieten het allemaal op hun beloop. Hoe is het toch mogelijk dat mensen die uit een vliegtuig stappen en “asiel” aanvragen en géén paspoort of ander ID meer bij zich hebben gewoon in procedure kunnen gaan en NIET ONMIDDELLIJK op het vliegtuig TERUG naar plaats van herkomst werden/worden gestuurd?????? Men heeft de paspoorten gevonden in de toiletten en iedereen die aan boord van een vliegtuig wil komen MOET de douane gepasseerd zijn en is dus bekend. Controle van zitplaats, incheckkaart en boardingkaart en de passagierslijst zijn toch simpele documenten om betrokkenen te identificeren evenals de koffers waar stickers opzitten van plaats van vertrek…… Hoe kon zo’n Mauro van Afrika/Angola naar Lissabon vliegen en van daaruit naar Nederland en dan hier als AMA asiel en later verblijfsrecht krijgen?????? HET STINKT aan ALLE kanten en zo goed als ALLE partijen hebben er schuld aan. Maar ook al die zgn ontwikkelingshulpclubjes hebben zeer grote schuld. Want het is ook al bewezen door oud-medewerkers dat ze tickets hebben gekocht voor asielzoekers ….. Het 1e wat een regering Wilders zou moeten doen is de ontwikkelingshulp afschaffen, want het is géén overheidstaak. En ook niet voor de provincies en gemeenten, dus verbieden van deze subsidies. Als er mensen zijn die die clubjes financieel willen helpen dan doneren ze het maar zelf rechtstreeks.

   Like

 10. Drs.P. zegt:

  Zo wie zo zijn al die BN-ers een soort van debiele TV zombies en zoals we ook weten zijn alle tv-stations/zenders overheidspropaganda!!
  Of de BN-ers zijn gemined tuned of gewoon oerdom. Dus fuck al die lamlullen/kutten met hun domme pro parasieten geleuter met als reden om aandacht te krijgen.
  Gewoon niet meer tv kijken en zodra de pleuris losbreekt in NL die lui met pek en veren het land uit pleuren!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • fleckie zegt:

   Kunnen de pro-parasieten-leuteraars ..niet..gedwongen..worden ?…diverse parasitaire binnendringers, op te nemen in hun ..directe(eigen) omgeving, ter ‘ondevinding’ hoe binnendringers… denken ..zich ..te mogen gedragen”!

   Like

 11. Ach ze,Peter R. de Vries, Claudia de Breij, Jan Mulder, etc, wonen lekker afgelegen in de polder en zullen beslist een keer een bezoekje krijgen van ongenodigde gasten,en dan loopt het met hun,gelukkig maar, net zo af als met Oma Toni, het is ze gegund,en om Arie Boomsma te plezieren,het heeft natuurlijk helemaal NIETS met die verderfelijke islam te maken.

  Like

 12. Dat laatste hóeft helemaal niet meer geconstateerd te worden, dat ís gewoon zo.
  BN ‘ers liggen wat dat betreft in het verlengde van níet-bekende Nederlanders, voornamelijk uit ‘hoogopgeleide”GL- en D66-kringen, die een gemakkelijk, comfortabel leventje hebben weten op te bouwen en totaal nietin staat zijn, zich te realiseren, dat het voor talloze Nederlanders allemaal wat minder eenvoudig ligt.
  Vanuit hún positie is het simpel oordelen over zaken, waarmee z i j in het dagelijks leven niet eens in aanraking komen. Maar, daar heb je het dan ook weer: Ze realiséren zich niet eens, dat ze dat niet komen! Gezien door hún roze bril, komen ze dat wèl, bij voorbeeld omdat ze door demedia gelanceerd worden als boegbeelden voor “goede doelen,” zoals la Schuurman meermalen. Hun blik is wat dat betreft dermate begrensd, dat ze zelf niet in de gaten hebben, hoe nèp dat allemaal wel niet is. Erg zielig, als je het goed nagaat.
  Voeg daar dan nog bij, dat we onder de Nederlandse BN’ers momenteel niet één echte ster hebben, dat wil zeggen: Met een ècht waanzinnig talent, dat het predicaat “ongeëvenaard” verdient, en je realiseert je helemáál, met wat voor zielig zoodje we hier te maken hebben. Met bovendien, hoewel ze zich in dat opzicht genoeg verbeelden, geen greintje inzicht in wat de islam inhoudt!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Channid zegt:

   Als we nou eens gewoon een paar bussen vol laden vanuit een azc hier in nederland en dan in het gooi of Hilversum of voor de tweede kamer droppen met wat instructies. Dan ben ik heel benieuwd hoe hun reageren daar in de tweede kamer, het gooi en de media.

   Like

   • Goed voorstel, maar als we dan toch bezig zijn, mogen we twee plekken niet vergeten: de Amsterdamse Grachtengordel en een zeker Landgoed “De Horsten” in Wassenaar.
    Oh, ja, en drop er dan ook maar en paar bij een petieterig kasteeltje in Baarn….hoe heette dat ook al weer….:? Iets met een “draak…..”
    Hopelijk krijgt de draak, die er in woont prompt een beroerte van schrik; het wordt hoog tijd, dat die eens de kraaienmars blaast!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 13 januari 2016 om 19:38

    Ai, ben ik alweer getriggerd door de woorden ‘Landgoed “De Horsten” in Wassenaar’ en ‘draak’.
    WAS HET MAAR WAAR dat er dáár een stuk of 10.000 werden gedropt!

    Er is ook nog sprake van een groene draak (draeck). Daar passen ook nog aardig wat ‘vluchtelingen’ in.

    Wat hééft dat mens toch met draken?!
    Ze zal wel sympathie voor en steun van de duivel hebben: ‘draak’ is één van zijn benamingen.
    Hoe toepasselijk toch!

    Like

   • exmarinemanex zegt:

    We vergeten nog 1 heel belangrijke plek en wel de leegstaande Julianakazerne in het Benoordenhout in Den Haag……dat is een zgn “verboden gebied” als opvangplek want dat wil de VVD Den Haag niet omdat er ook “belangrijke VVD’ers” wonen zoals minister Blok en vooral Rutte…….

    Like

 13. Claudia M. zegt:

  Neemt iemand deze klanten serieus dan? Bij mij gaat dit soort slappe geouwehoer onmiddellijk af, ik wil er niet eens naar luisteren en lezen doe ik het ook allemaal niet.

  Like

 14. Frans de Wit zegt:

  Ik denk dat de programma makers doordenken… Door al die onozele betweterigge gasten gaat de programma naam veel over de tong…en dat is reclame.

  Like

 15. Harry zegt:

  Wat me mateloos stoort is die politiek correcte bende , acteurs , komieken , zangers en andere ” artiesten ” .

  De enige uitzondering daarop was Gerard Joling , die daar wat over durfde zeggen , zijn collega’s hadden de moed niet om er een mening over te hebben , zei ie , of woorden van die strekking .

  Naast alle foute overheidsambtenaren en aanverwant gespuis , hebben we nog een zesde colonne .
  Iedere keer blijkt dat ze er geen moer van afweten of snappen . Of dúrven snappen .
  Maar wél allemaal politiek correcte meningen verkondigen !
  Ik hoop , dat Wilders nog eens aan het roer komt te staan en dat ie al deze laffe rotzakken zonder uitkering de straat op kan trappen .

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Als bn,rs voor hun gevoel iets goed zeggen of doen dan ben je een goedmens

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Met het binnenhalen van asielzoekers, vluchtelingen en moslims hebben we gewoon de Doos van Pandora geopend en lijken we in Nederland totaal verleerd te zijn om verzet te plegen. voor de opgenoemde groeperingen zal er godzijdank niet snel een toverfee opduiken die voor hen, gelijk naar Assepoester,uit een pompoen een gouden koets tovert of wondermooie kleren. De linkse en schijnheilige BN’ers hebben ons vertrouwen helaas al te diep beschaamd om geloofwaardig te zijn en hoeven ons niet meer op de proef te stellen hoe veel mensen over ongevraagde azc’s denken. Zo zijn er bij Heesch op de desbetreffende lokatie dode varkens neergelegd en kreeg burgemeester Marieke Moorman meteen een lading zand voor haar voordeur gestoord daar haar tegenstanders zo dachten: zand erover!
  Als er helaas een echte burgeroorlog uitbreekt hier tegen het bovengenoemde gespuis zouden zij misschien beschikken over een ontrouwe prins zoals Absalom, de ontrouwe zoon van koning David van Israël. Deze had zelf zijn halfbroer Amnon vermoord omdat deze zijn zus Tamar had aangerand en verkracht! Later keerde Absalom zich tegen zijn vader maar werd hij, toen Absalom tijdens de oorlog in een boom bleef hangen met zijn lange haar, gedood door Joab, de generaal van David en wiens akker ooit door de valse prins in brand was gestoken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s