Van “taharrush” naar “marocchinate” is slechts een kleine stap voor een moslim, een stap die het einde kan betekenen van onze westerse beschaving

Screenshot_24(Door: “Bolo”)

Volgers van het geloof zonder vrede, ziek van geest en een overdreven portie aan zieligheidsgevoel, hierbij gooien wij een ongekende hoeveelheid goedmensch begrip, tolerantie en vergevingsgezindheid. Wanneer wij dit maar lang genoeg laten sudderen dan is binnen niet al te lange tijd de Derde Wereldoorlog uitgebroken op het Europese vasteland.

Het aanranden van onze vrouwen en meisjes is slechts een topje van de ijsberg en ja, ik spreek over onze vrouwen en meisjes, aangezien ik van mening ben dat elke man de verplichting heeft om vrouwen en meisjes te beschermen, zelfs wanneer je ze niet kent moet je ze beschermen tegen in groepsverband opererende gedragsgestoorde figuren die deze kwaad willen doen. Ik spreek over onze vrouwen en meisjes, aangezien het in mijn optiek allang oorlog is en men zich hier in Nederland nog steeds neutraal wil tonen met de grootst mogelijke ramp in het vooruitzicht wanneer wij niet snel tot handelen zullen overgaan.

Wanneer wij blijven kijken met zijn allen onder aanvoering van het zooitje Haagse lafbekken, dan gaat Nederland nog dit decennium veranderen in een oorlogsgebied, in een burgeroorlog waar onze steden worden omgebouwd tot een slachtveld alwaar de Nederlanders zelf de wapens moeten opnemen om zicht te beschermen tegen de islam en de volgers van deze achterlijke ideologie.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Van “taharrush” naar “marocchinate” is slechts een kleine stap voor een moslim, een stap die het einde kan betekenen van onze westerse beschaving

 1. Nemesis zegt:

  Daar is een film over gemaakt met Sofia Loren in de hoofdrol. Zwart/wit nog. Er waren mensen die konden die film niet meer af kijken. Ik weet niet meer hoe die film heette, maar kan me voorstellen dat die misschien nog ergens op internet te vinden is.Indien ja, en je wilt kijken, bereid je dan maar voor op erg nare dingen.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Voor de tweede keer gelezen over de Marocchinate. Het is inderdaad een goed verborgen geheim.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Marocchinate

  Like

 3. Jan zegt:

  Verslag van een vrouw over een beroepsneger

  Like

 4. Republikein zegt:

  Is het al oorlog?
  Zo ja, waarom weet de goegemeente dat dan niet?
  Er zijn denk ik meerdere oorzaken.
  Eén van de bekendste trucjes is die van de dominee en de koopman, suf lullen en geld plukken.
  De televisie is daar een goed voorbeeld van door gebakken lucht te prediken, avondvullende uitzendingen ter lering en de vermaak, maar lezen we: Al is het spreekwoord nog zo snel, de Vereniging ter behoud van het Nietszeggend Spreekwoord achterhaalt het wel.
  We leren niks maar vermaken ons uitstekend.
  Nou hoef je niet te leren, als je maar naar school gaat, is verplicht van je 5e tot je 16e verjaardag.
  Misschien ben je dan al geconfronteerd met de harde leerschool van het leven, en is het als een nachtmerrie overgekomen.
  Is een nachtmerrie een eng paard?
  Nee, het is een mare zegt men, en toen het woord mare verouderd raakte, begrepen mensen nachtmare niet meer. Ze zagen het woord aan voor een samenstelling van nacht en merrie, een vrouwelijk paard, dus is het een sprookje.
  Niet leren of studeren en toch minister of erger kunnen worden,dat is het tegenovergestelde van een nachtmerrie, gaat op een natte droom lijken, meer nog een fata morgana.
  Leren is iets anders dan studeren, want studeren gaat verder, en staat voor het volgen van een opleiding en verwerven van kennis, gewoonlijk aan een universiteit als voornaamste bezigheid of
  het zich concentreren op een bepaalde lesstof om zich deze eigen te maken , en dat laatste is interessant om de vraag of het al oorlog is te beantwoorden.
  We worden onderdrukt door de elite, we moeten daar vanaf.
  Hoe doen we dat?
  Staat in deel 2.

  Dit is deel 1 van 20 delen, weet niet of ik die resterende 19 delen nog haal in dit leven.
  Het is immers oorlog!
  Zal er effe over nadenken.
  Komt tijd komt raad.

  Like

 5. Jan zegt:

  Erst angetanzt, dann abgezockt: Trickbetrug in Köln

  Like

 6. Jan zegt:

  Schwerin Staatsanwaltschaft leitet Ermittlungen gegen “Jungpolitiker” ein

  Die Staatsanwaltschaft Schwerin und das Fachkommissariat 4
  (Staatsschutz) der Kriminalpolizeiinspektion Schwerin kommen nach den
  bisher durchgeführten Ermittlungen zu dem Ergebnis, dass der
  18-jährige LINKEN-Nachwuchspolitiker Julian Kinzel den u.a. in seiner
  Strafanzeige beschriebenen Überfall auf ihn in Wismar lediglich
  erfunden hat.

  http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/108746/3221906

  Die Linke heult um Aufmerksamkeit: Julian Kinzel täuschte offenbar Messerattacke vor!
  Wenn man schon keine Antwort auf das politische Weltgeschehen hat, lieber in der Kommune 69 sitzt & alle die kein Marxfan sind, als rechts & Nazis abstempelt & man trotz allem nicht gehört wird, dann müssen Lügen her, um Mitleid zu erhaschen & ganz wichtig: einmal im Leben im Mittelpunkt stehen, wenn man es schon sonst nicht schafft.

  https://www.netzplanet.net/die-linke-heult-um-aufmerksamkeit-julian-kinzel-taeuschte-offenbar-messerattacke-vor/

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  In enkele NSB-gemeentes wappert op 5 mei de vlag van Marokko, omdat de gastarbeiders de oorlog voor ons hebben gewonnen. Dit vanwege heldhaftig aanspoelen in Zeeland en flink verkrachten in Italië.
  Het licht wil maar niet gaan branden in de linxe kerk, zolang wij de Marokkaanse vlag hijsen vanwege verkrachtingen, gaat het haatvolk zich heus niet beter gedragen.
  Nu wordt alweer een slappe poging gedaan wat uitkeringen aan Zandland te verminderen en ook deze poging zal mislukken omdat dezelfde minkukels hem gaan uitvoeren. Er hoeft maar 1 miezerige Dibi wat te janken en de plannen zijn van tafel. Net als anders.
  Beter is te zien wie de gastarbeider is en te beoordelen op zijn daden, mocht het dan zo zijn dat de meeste hier niet in te passen zijn: doei.

  Like

 8. Pingback: Van “taharrush” naar “marocchinate” is slechts een kleine stap voor een moslim, een stap die het einde kan betekenen van onze westerse beschaving – Rechtsaf doorzee

 9. Guardiacivil zegt:

  Islam=kromzwaard=moslim=koran=verkrachting, onderdrukking, uitmoorden, overheersen. Oh ja en baarmoeder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s