Zweedse politie mag geen signalement van criminelen geven – om niet als “racist” bestempeld te worden

Screenshot_25

(Door: “rommel”)

Vandaag wordt bevestigd wat heel veel mensen allang vermoedden – de Zweedse politie heeft expliciete richtlijnen om geen identificerende gegevens van criminelen te rapporteren, omdat dit kan worden opgevat als “racistisch”.

Na druk van de Zweedse media en journalisten heeft de politieleiding in Stockholm een interne richtlijn geïntroduceerd die tot doel heeft signalementen van getinte misdadigers niet in politierapporten te vermelden. Onthult de Zweedse krant Svenska Dagbladet.

Zowel de Zweedse media als de politie verschillen aanzienlijk van de rest van Europa en de wereld, waar het gebruikelijk is om volledige signalementen van misdadigers te geven, vaak zelfs met naam en foto. In Zweden geldt het politiek correcte motto: van immigranten wordt het verduisterd, en van autochtone Zweden gepubliceerd. Politieke correctheid verlamd veel van de belangrijke functies in de Zweedse samenleving.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zweedse politie mag geen signalement van criminelen geven – om niet als “racist” bestempeld te worden

 1. Draqur zegt:

  Komaan zeg, ieder weldenkende politie agent moet daar toch tegen zijn. Politiek correct denken vertegenwoordigd de ondergang van het westen.

  Like

  • Nikolaos zegt:

   Dat is denk ik de kracht achter PC, dat je vaak nooit zeker weet wie erin gelooft en wie niet. Je kunt er pas achter komen als je één-op-één bent met een persoon. En stel je zit in een groepje met mensen van wie je weet dat ze niets hebben met PC, ze zullen wederom zwijgen met één PC-gelovige in de groep.

   Like

 2. Japio zegt:

  Het is een walhalla voor de moslimcriminelen in Zweden ze gaan niet voor niets zo graag daar naar toe. Wat is het westen toch bezig zijn eigen graf te graven. De onnozelheid van de regeringen is met geen pen te beschrijven. Het is bijna lachwekkend ALS het niet zo bloedserieus was. Een normaal denkend mens kan hier met al zijn verstand toch niet bij. Het is zo achterlijk dat het niet anders kan dan dat dit opzet is.

  Like

 3. Steven zegt:

  Je zou haast denken dat die door de EU is opgelegd. Want veel westerse landen hanteren dezelfde regeltjes m.b.t. criminele allochtonen. Het is bijna lachwekkend zoals eerder hier beschreven.
  Een autochtoon wordt bij misdaad zoveel mogelijk aan de hoogste boom opgehangen, en deze landverziekers worden aan alle kanten beschermd. Wordt tijd dat de westerse burger tegen massaal tegen regeringen in opstand komen.
  Ik heb dan ook nog nooit zo’n naief en dom volk meegemaakt als europeanen!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Je kent het ook ,,je eigen graf graven ” noemen !
  Dat is hetzelfde ofdat de slager een hond zijn vlees laat bewaken !

  Like

 5. frank de bakker zegt:

  We moeten af van de tijd dat ”racist”, ”discriminatie”, ”anti-islam” vieze woorden zijn.

  Wat ben je liever een racist die probeert zijn vaderland te redden of veroordeel je liever dit?
  Blijf je politiek correct (KOTS) of probeer je nog te redden wat te redden valt?

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  “We moeten af van de tijd dat ”racist”, ”discriminatie”, ”anti-islam” vieze woorden zijn.” Tot zover eens , fank de bakker . Verder zou ik zeggen , als men dan van een blanke of autochtone Zweed
  WEL de signalering mag doorgeven…is dat toch discriminerend en racistisch jegens de “blanke cq autochtone Zweed of andere blanke in Zweden. Een beetje ‘goocheme advocaat” zou dan ook kunnen bepleiten dat er te veel kenmerken geopenbaard worden van zijn/haar client , die de betreffende verdachte zou kunnen IDENTIFICEREN !!! Het lijkt me toch zo , dat DAT nu juist ook de bedoeling is van de politie-werkzaamheden . DADERS opsporen dmv openbaar making van ’n SIGNALEMENT !!! Ligt ’t nu aan mij of heb ik ’t e.e.a. gemist of is er misschien een “NIEUWE” opsporings methode geintroduceerd op de politie academie ?

  Like

 7. Frans de Wit zegt:

  Dacht dat al die politie figuren een eed af moesten leggen? Hoe kan je nu de wet handhaven als je dingen moet gaan verzwijgen? zo ’n crimineel kan dus ook niet in opsporing verzocht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s