Concrete plannen voor burgerwachten in Wenen en Graz

Screenshot_82

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat in Duitsland de eerste burgerwachten gevormd werden,  is het nu ook in Oostenrijk zover. Via een Facebook-pagina worden leden voor een burgerwacht voor Wenen en de omgeving van wenen gerekruteerd. De pagina werd vrijdag in het leven geroepen, op dit moment staat de teller op 2.388 “Likes”, tendens sterk stijgend.

ongecensureerd.at

De beheerders van de site zijn op dit moment op zoek naar verantwoordelijken voor ieder district – een indicatie voor het feit dat men niet alleen “cyber-burgerwachten” heeft opgericht, maar de organisatie ook de straat op wil brengen. Concreet zoekt men op dit moment leden om een eigen vereniging op te richten, zoals blijkt uit de post op Facebook:

Het wordt tijd, tijd voor onze burgerwacht . . . Gezamenlijk zorgen we ervoor dat onze waarden, cultuur en families . . .

Posted by Bürgerwehr Wien/Wien Umgebung on Freitag, 8, Januar 2016

Burgerwacht van Graz wil vereniging worden

Ook in Graz vormt zich op dit moment een burgerwacht, eveneens via een Facebook-pagina. In de hoofdstad van de deelstaat Stiermarken dient 16 januari een informatieve bijeenkomst van de beheerders van de pagina plaats te vinden. De exacte locatie werd nog niet bekendgemaakt. In Graz wil men gewoon een vereniging oprichten en niet alleen op de sociale media actief zijn. Er werd al een logo ontworpen.

Zo zal het geheel eruitzien. . . hartelijk dank aan onze medewerkers . . .

Posted by Das Bürgerwehr Forum Graz on Sonntag, 10. Januar 2016

De regering zwijgt

De bevolking is bang en voelt zich niet veilig meer, de situatie dreigt steeds meer te escaleren en onbeheersbaar te worden. Van minister van Binnenlandse Zaken, Johanna Mikl-Leitner (ÖVP), die voor de veiligheid in het land verantwoordelijk is, hoor je zo goed als niets. De regering wekt de indruk het niet meer aan te kunnen en provoceert met haar “alles komt goed” tactiek een steeds grotere toespitsing van de situatie.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, christendemocraten, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Concrete plannen voor burgerwachten in Wenen en Graz

 1. Sjaak zegt:

  Naar Rusland kijken heet van Rusland leren !
  Transport van A naar B voor tevoor luidruchtige vluchtelingen !

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Wacht maar af, dat komt hier in Nederland ook nog wel van de grond, zal mij zeker aanmelden als er hier in de buurt iets dergelijks in de pijplijn zit.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de gevolgen van de door “LINKS”, en huichelpartijen van liberale, en christen-democratische origine. Dit komt ervan, maar wat ik nog erger vind, is het gegeven dat de RODE FASCISTEN van de Eussr, bewust samen met Merkel (CDU), dit hebben mogelijk gemaakt. De EUSSR is uit op totale dictatuur, en daar gebruiken ze de moslims voor. Deze smerige RODEN in Brussel hebben ook hun RODE SS Politie al, EUGENDFOR, en men zal deze SS afdeling gaan inzetten tegen de eigen Europese bevolking. Dat gaat leiden tot: chaos, armoede,plundering en burgeroorlog door heel Europa!

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Een prima idee die burgerwachten. Het eerste begin is gemaakt. Jammer dat de politie in Nederland nog steeds pro Islam is, en wij daar geen enkele steun van hoeven te verwachten !

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  ++

  Martin Schulz, the German president of the European Parliament, fears the 28-member bloc will crumble under the to political unrest caused by the migrant crisis.

  http://www.express.co.uk/news/world/634693/EU-threat-terrorism-Islamic-State-migrant-crisis-Germany-Angela-Merkel

  He said: “The worst nightmare for the European project is an outbreak of populism or political upheaval in Germany. Now it is looking like a real possibility.

  +++

  Like

 6. Cathja zegt:

  Het vluchtelingendrama neemt enorm in omvang toe, de burgers worden met de dag ongeruster, en de overheid zwijgt. Maar wie regeert er nu eigenlijk? Hoort de overheid -de volksvertegenwoordigers dus- zijn verantwoordelijkheid niet te nemen, en ervoor te zorgen dat de bevolking niet wordt blootgesteld aan die barbaren, die stelen en roven, vrouwen en meisjes aanranden en verkrachten, en hele dorpen en steden onveilig en onleefbaar maken? Hoe kun je als regering de veiligheid van je burgers aan henzelf overlaten? Dat is toch vragen om grote problemen?
  Ieder mens heeft het recht op zelfverdediging. Maar hoe gaat dit er in het openbare leven aan toe als de straten straks bevolkt worden met massa’s immigranten die allemaal hetzelfde doel nastreven: het aan de islam onderwerpen van alle ongelovigen? We moeten er toch niet aan denken dat onder elke jas een mes verstopt kan zitten, dat er wapens onder moslimkleding verborgen zit, en ga zo maar door?

  Het is dringend noodzakelijk dat het leger (wat daar nog van over is) de bevolking bijstaat. Er moet nu ook echt haast gemaakt worden met het uitzetten van illegalen die met valse papieren betreffende het land van herkomst, en onder een valse naam Europa zijn binnengedrongen. Zeker 80% van alle jonge mannen moeten terug naar hun thuislanden. En laten we ook de Libiërs in de gaten houden, die ook massaal plannen maken om de overtocht naar het rijke Europa te maken!

  Het moet afgelopen zijn met het ontkennen van grote problemen, en het verdoezelen van strafbare feiten, gepleegd door asielzoekers.
  Er moet een vuist gemaakt worden richting elke overheid die zijn burgers niet serieus neemt!

  Like

 7. danny zegt:

  Als de overheid de veiligheid niet kan garanderen dan moeten de inwoners zelf voor hun veiligheid gaan zorgen door middel van burgerwachten.

  Like

 8. Pingback: Concrete plannen voor burgerwachten in Wenen en Graz – Rechtsaf doorzee

 9. Elena zegt:

  Schitterend hoe dat schorem in de hand gehouden wordt in Rusland.
  Allen braaf met de klauwen op het hoofd.
  Graag zie ik zulke beelden spoedig bij ons verschijnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s