FOTOSHOPPER

Screenshot_69

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Pingback: FOTOSHOPPER – Rechtsaf doorzee

 2. Cathja zegt:

  Weer zo’n afgrijselijke rotkop! Echt, ik kan ze niet meer zien!!

  Like

 3. Edjan zegt:

  Ik hoorde ergens in september nog iemand zeggen dat ze hierheen gekomen zouden zijn om zich met ons te vermengen zodat wij er allen beter van zouden worden. Verrijking. Ik verslikte me haast en zei dat ze niet gekomen waren om zich te vermengen maar om ons uit te roeien. Nu hoor ik hem niet meer, hij heeft niet zoveel verstand van politiek, zegt hij nu. Hij wil er dus liever niet meer over praten (u dacht toch niet dat hij van gedachten veranderd is?)

  Ergens hier bij Bron een citaat van Churchill gelezen, zoiets van: “je hoeft maar 5 minuten met de gemiddelde kiezer te praten dan weet je dat het met die democratie niets wordt”. Zit veel in. Het interesseert de meeste mensen pas als het aan hun voordeur staat en geen minuut eerder.

  Vóor die tijd zal het allemaal wel meevallen, voortdurende controle is niet erg want toch niets te verbergen, armer worden niet erg want nog steeds geld genoeg, slechter onderwijs niet erg want daar leer je toch niets, kunst en wetenschap weg: hoe eerder hoe liever. Vrijheid? Wa’s dah?

  Pas als de mohammedaan op de prent van de fotoshopper voor hun neus staat, beginnen ze misschien na te denken. Helaas haalt hij dan net de trekker over.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Edjan: 13.09. uur. De uitspraak van Churchill, Edjan, is zo gek nog niet. En wel hierom, de RODEN -socialisten en sociaal-democraten, hebben hun bijtende vergif ingespoten, in alle media, de omroepen, en bijna het hele maatschappelijke middenveld. Wat kunnen verwachten, van de miljoenen Nederlanders- helaas- die avond aan avond zich laten hersenspoelen door het STASIJOURNAAL, en de rode pulp van: VARA,VPRO,KRO,NCRV,en zelfs de EO. En dan vergaapt, de stomme gehersenspoelde Nederlander, zich ook nog aan: “Boer zoekt vrouw”. En daar moeten we de “oorlog”, tegen de mosliminvasie en de verraders van de politiek mee winnen? Ik heb er een hard hoofd in!

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  De islam ten voeten uit.
  En dat stel land en volksverraders in politiek Den Haag blijft maar net doen of er niets aan de hand is, die kale rooie eikel van een samsom durft godbetert te zeggen dat er nog wel 200.000 bij kunnen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s