Islamitische terreuraanslag in centrum van Jakarta

Screenshot_62

JAKARTA – Zeker zes mensen zijn donderdag omgekomen door explosies in het centrum van de Indonesische hoofdstad Jakarta. Volgens de Arabische nieuwszender al-Jazeera is het dodental inmiddels opgelopen tot zeventien. Onder de slachtoffers zijn ook Nederlanders. Volgens een correspondent van het Australische ABC zijn er twee Nederlandse gewonden, onder wie een Nederlandse VN-medewerker die zwaargewond in het ziekenhuis ligt.

De Indonesische politie heeft vier vermoedelijke terroristen doodgeschoten. Het gebied waar de bomaanslag plaatshad is geheel afgezet, zei een politiewoordvoerder.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Indonesië, Islam, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Islamitische terreuraanslag in centrum van Jakarta

 1. Elena zegt:

  Je verwacht het niet in een land waar 90% Soennitische moslims zijn.
  Tsja..islam is toch religie van de vrede.

  sarc. off.

  Like

 2. boorzalf zegt:

  [maar vooralsnog zijn er geen indicaties dat militanten van Islamitische Staat (IS) erachter zitten}
  Staat er in de telegraaf te lezen, Nee, het zijn de smurfen!!!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Aanslagen, gepleegd door moslim-extremisten, zijn tegenwoordig in feite al geen nieuws meer. Het enige nieuws is wáár de aanslag heeft plaatsgevonden.
  Het trieste is dat deze aanslagen ‘noodzakelijk’ zijn om de wereld wakker te schudden. De islam moet wereldwijd ontmaskert worden als een gevaarlijke, soms uiterst gewelddadige ideologie. Onder de dekmantel van een ‘religie’ denken moslims de opdrachten van hun god en ‘profeet’ uit te mogen voeren.

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  2016 wordt nog heter dan vorig jaar. We gaan het nog krijgen dat men per dag in één land wel een aanslag te verwerken krijgt.

  Like

  • Edjan zegt:

   Luchtpint, zelfs éen per week tot éen per maand zou al een verlammende werking hebben, ook op de economie. Ik vraag me af hoe de overheid gaat reageren als het echt heel veel geld gaat kosten? Misschien interesseert het ze niet eens? Misschien zijn ze al zo ver heen dat alleen pure macht ze nog interesseert?

   Like

 5. Pingback: Islamitische terreuraanslag in centrum van Jakarta – Rechtsaf doorzee

 6. Republikein zegt:

  Nu al zeven potvissen op Texel.
  Invasie?

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Volgens mij was dit een mislukte aanslag. Waarom? De twee bevinden zich op een soort middenberm, eentje staat half gebukt iets te doen bij een soort schakelkast, de ander zit en pakt met zijn linkerhand nog iets uit een zak of tas en dan boem. Ging er iets fout, ging de bom vroegtijdig af en wilden ze aan de overkant in het centrum zijn waar veel publiek liep?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s