Omwonende van COA Heumensoord vertelt

Screenshot_89

(Door: “Van Rossem”)

COA-kamp Heumensoord. Eerst stonk het er naar hout, inmiddels worden de homofiele migranten op het kamp [eufemisme alert] “lastiggevallen“. Sja. Andere cultuur hè? De belaagde homo’s worden niet gesegregeerd want dat zou slecht afstralen op het COA. De daders worden ook niet per kerende rubberboot terug naar Turkije gestuurd, want da’s inhumaan. En de omwonenden? Die weten vanaf dag 1 al niet waar ze aan toe zijn. We ontvingen onderstaande longread in de mail van een bewoner die overduidelijk geen racistisch getinte varkensophanger is, maar wel een heleboel vragen heeft en bij wie de onzekerheid van z’n relaas afdruipt.

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Omwonende van COA Heumensoord vertelt

 1. danny zegt:

  Daar zijn ze mooi mee in Heumensoord.
  De mensen in Heumensoord zijn totaal verkeerd ingelicht door gemeente en COA en zitten nu opgescheept met velen ‘zogenaamde vluchtelingen’. .
  De veiligheid van de vrouwen en dochters in Heumensoord zijn totaal niet gewaarborgd met de testosteronbommen en bezuinigen op het plaatselijke politiekorps.
  Uit het relaas van de inwoner van Heumensoord blijkt dat de gemeente geen snars geeft om zijn inwoners.
  Dit gaat ook nog in vele anderen steden en dorpen in Nederland gebeuren.
  Let maar op.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  En dit relaas komt dan uit de praktijk via het linkse bolwerk:Nijmegem!Maar zo gaat het overal!We worden zooooooo ontzettend besodemieterd!Hoe lang pikt u het nog?

  Like

 3. boorzalf zegt:

  L. Hannes.mooi gezegd en geschreven. Het wordt echt een tyfus zooi hier in nederland met al die gelukzoekers. Gestapo COA liegt en bedriegt alles bij elkaar. Maar goed het linkse bolwerk vind het allemaal prima, die hebben schijt aan de werkende hollander.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Dit AZC ligt in een natuurgebied, recreatiegebied en tevens waterwingebied. Er mag onder geen beding gewoond worden.
  Niettemin staat het AZC er.
  Alles wat de linxe kerk na 1945 bereikt heeft als natuurbeschermers, geldt nu niet meer. Uit hebzucht treedt de linxe kerk alles met voeten (zolang ze er zelf niet wonen natuurlijk). Dat is dan ook het risico wanneer politici en belangenorganisaties allemaal van dezelfde partijen zijn, ze hebben de bevolking niet meer nodig om hun agenda’s uit te voeren.

  Like

 5. Pingback: Omwonende van COA Heumensoord vertelt – Rechtsaf doorzee

 6. Tom Hendrix zegt:

  Maar vooral blijven stemmen op de RODEN en andere LINKSEN, en op de meelopers en huichelaars van: VVD,D66,CDA,CU,SGP,PvdD! Komt het helemaal goed hoor! ( sarcasme modus uit)!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s