Ooggetuigenverslag van het front : Zomaar een dagje in de buurt van een AZC

Screenshot_84

Onze correspondent Jan woont vlak bij een asielzoekerscentrum in ons land. Hij reageerde reeds eerder op berichten over AZC’s en de door de overheid angstvallig verzwegen problematiek en problemen  en heeft e.e.a. nu samengevat in een artikel waarin je kunt lezen wat de dagelijkse praktijk is als je bij een AZC woont.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Ooggetuigenverslag van het front : Zomaar een dagje in de buurt van een AZC

 1. Tom Hendrix zegt:

  En met name de “linkse kerk”, moeten we het aanrekenen, dat het zo ver gekomen is. Overal in Europa, is het Links, dat samen met huichelaars van de christen-democratische snit, deze invasie ondersteunen en toe laten. Van de politiek hoeven we in deze niets meer te verwachten!

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Natuurlijk wordt die ellenlange lijst met problemen veroorzaakt door die verachtelijke horde islamitische barbaren door die weg kijkers in politiek Den Haag onder de pet gehouden, die volksverraders moeten en zullen mooi weer kunnen spelen in Brussel desnoods over de ruggen van de eigen bevolking, desnoods ten koste van de gehele Nederlandse cultuur.
  Je ziet het Rutte zo denken met die verraderlijke grijns op zijn gezicht ”kijk eens hoe Europees wij zijn” om het maar niet te hebben over die huilebalk van een Timmermans.

  Like

 3. wim zegt:

  Nee, dat lees je niet in de krant… Maar er is niet veel verbeeldingskracht voor nodig om je in te denken wat een AZC met de omgeving doet…
  Jammer van je (sorry dat ik het zo neerschrijf) wat obligate riedel als het gaat over Wilders: ‘geen oplossingen’ en dat soort werk.
  Ten eerste heeft hij de meest basale oplossing; grenzen bewaken. Is helemazl zo gek niet. Orban deed het. Bolkestein (alom gerespecteerd opperde het). Maar beste Jan, omdat het geen welgevallige oplossingen voor de eurofiele baantjesjagers wordt hard geroepen dat het niet werkt.
  Hoe weten ze dat? En werkt het nu zo prima dan? Daar moet je niet in trappen.
  Ook niet luisteren naar Rutte. Toen Wilders hem opriep om het volk te laten spreken en nieuwe verkiezingen uit te schrijven deed hij alsof het land dan stil zou komen te liggen. Onzin. Er worden altijd afspraken gemaakt wat een demissionair kabinet nog wel en wat het niet mag doen.
  Jan, denk na en volg die goedkope kletspraat waarmee men Nederland naar de afgrond voert, niet.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad Wim. Jan geeft een goeie indruk van het dagelijks leven in contact met het terroriserend ongedierte. Je kunt hem als het ware op de voet volgen als hij zo met zijn hond wandelt, maar ook bij Jan komt ook weer het hypocriete en naïeve gelul over Wilders om de hoek kijken. Een Wilders die jammer genoeg geen oplossingen geeft….
   Geen oplossingen???

   Wilders biedt de beste en ènige oplossingen… weg met het gajes, grenzen sluiten en de islam verbieden.
   Zo ver zal het in de toekomst ook gaan komen. Echter… het grootste gedeelte van ons volk, waar ook deze “Jan” toebehoort, schrikken terug voor de consequenties.
   Als het gajes uit zichzelf weg zou gaan… zouden ze het de béste oplossing vinden.
   Wat Jan hier zegt is dus louter hypocrisie. Zo werkt het natuurlijk niet in de praktijk.
   Dat is rampzalig want daardoor verliezen we teveel tijd om nog op een vreedzame manier de oplossingen van Wilders in de praktijk te kunnen brengen.
   Hoe langer we wachten hoe meer ongedierte ons land zal binnen stromen en hoe meer geweld er nodig zal zijn om dat gajes terug naar hun apenlanden te sturen.

   Like

 4. Roeland zegt:

  Uit eerste hand heb ik mogen vernemen wat het is om naast dit soort mensen te wonen.
  Dit gaat over statushouders van voor de invasie wel te verstaan. Tot 2 uur s nachts onrust (ramadan) , hard telefoneren op balkon naar hun thuisland waarschijnlijk etc. etc..en dit in een flat bestemd voor bejaarden!! Velen bijna 90! Maar daar zitten de nederlandse landverraders woningbouw verenigingen niet mee. Als het maar schuift . Ze kunnen er ook niets aan doen ze krijgen het ook van hogerhand opgedrongen ze te huisvesten. (..)

  Iedereen bang, maar men weet , dat een klacht toch niets oplevert. Politie komt een keer dan is het een weekje stil en dan begint het weer van voor af aan.
  Nederland gecondoleerd! Er komen er nog tienduizenden bij! Maar niemand kan er iets aan doen. Langzaam zinkt Nederland weg in een moeras. De Randstad politiek heeft nooit oog gehad voor het platteland , daarom pleit ik voor een Lega Noord, maar ook die visie niemand schijnt niemand te willen oppikken. Grootegast krijgt er 500 ,,,bijvoorbeeld. Veenhuizen 900, Oldambt 1000, Oranje, ach ik hou maar op.

  Kennelijk willen die dwazen in het noorden zichzelf ook al opheffen. Er gaat niet meer boven Groningen. Sukkels!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Roeland: 22.27. uur, op 14/01. We hebben dus: wegkijkpolitie, moslimpolitie,linkspolitie,politiek-correcte politie. Maar de ouderwetse, degelijke politie van plm. 50 jaar terug, die is door de RODEN, overig links, en de meelopers van VVD en CDA, naar de verdommenis geholpen!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Roeland stem dus op Wilders en ik heb een goeie tip voor je. Begin je actie bij de bejaarden in de flat die allemaal natuurlijk nog braaf op de PVDA en CDA stemmen. Bekeer ze tot de PVV! De enige oplossing om weer vreedzaam te kunnen leven in ons EIGEN land!

   Like

 5. Republikein zegt:

  Gaat als een tierelier?
  Niet te vroeg juichen.
  Maar wel fans.

  https://jdreport.com/optreden-coa-zorgwekkend-asielzoekers-blijken-een-grote-doofpot/

  Like

 6. Republikein zegt:

  Op de site van “Geen Nieuws” vielen me de reclame boodschappen op, al eerder.
  Natuurlijk gaat dat wat geld opleveren, de show must go on, het is niet anders.
  Waar mijn oog op viel was een logo[heet dat zo?] van Yarden.
  Er wordt een tafereel voorgesteld van een buitenlandse te aarde bestelling, met dito genodigden uiteraard, ik sta er i.i.g. niet op, enfin, het is zo.
  Maar dan hebben de ondernemers van bijgaand logo het goed bekeken toch?
  Het zijn 2 vliegen in 1 klap, hatsikidee.

  Like

 7. Pingback: Ooggetuigenverslag van het front : Zomaar een dagje in de buurt van een AZC – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s