PEGIDA krijgt beschermengel

Screenshot_70

(Door: J. Duijst)

Als Pegida op 6 februari door de hoofdstad des lands gaat marcheren (klik!), kan het rekenen op bescherming van het ‘Dutch Self Defense Army’ (DSDA). Dit groepje fanatiekelingen zet zich in tegen het in hun ogen oprukkende islamextremisme.

Via Facebook probeert de groep leden te werven voor hun “verbond van gelijkgestemden die zichzelf willen verdedigen tegen mogelijke onheil en onderdrukking”, schrijft AT5.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Amsterdam, Counterjihad, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op PEGIDA krijgt beschermengel

 1. danny zegt:

  Dat krijg je als de overheid zijn veiligheidstaak verzaakt dan nemen de burgers het heft in handen.
  Gelukkig maar.
  Volgens van der Laan. Zijn vele ‘amsterdammers’ lieverdjes.
  Natuurlijk van der Laan.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Deze ontwikkeling is volkomen juist en gerechtvaardigd.
  Onder de reaguurders van GS zie je dan ook dat vele reaguurders niet verder komen dan janken over de grammatica en het taalgebruik van de initiatiefnemers, net als anders. Het is nooit goed in Nederland, wat je ook doet. En van je bank af komen is taboe.
  Ondertussen bepaalt de linxe kerk / islam, waar je mag demonstreren en hoe en het wordt hoog tijd dat we het roer weer overnemen. Straks hebben we nog een moslim als MP of gaat de BTW naar 50% om verkrachtingstoeristen te onderhouden.

  Like

  • danny zegt:

   Het is nooit goed.

   De meesten mensen worden pas wakker als het te laat is.
   Stelletje domoren.
   Dit komt toch allemaal niet uit de lucht vallen.
   Zijn wij hier nu een van de weinige die wakker zijn.
   Domme sukkels de gemiddelde Nederlander. Daar ga je geen oorlog mee winnen.
   Zijn bijna allemaal zo mak als een lammetje.
   Ze willen de islam ellende niet onder ogen zien.
   Alleen maar bezig zijn met consumeren en domme programma’s op de TV kijken, zeiken over dingen maar waar het werkelijk om gaat daar heeft de gemiddelde Nederlander geen enkele notie van.
   Stom, naïef, struisvogel politiek, zeikvolk.
   Ik schaam me voor de gemiddelde Nederlander!

   Like

   • sjaak zegt:

    Danny, ben het helemaal met jou eens, De Nederlander klaagt liever op internet dan om in actie te komen. Maar o wee als hun vrouw of dochter wordt aangerand dan krabben ze zich misschien achter de oren en denken ze eindelijk….waren we maar eerder in actie gekomen. Nee de luie Nederlander is alleen maar een held achter zijn laptop om te klagen, maar in actie komen durven ze niet maar wel stoere praatjes hier. En Ja ik ben vaker bij demonstraties geweest en ik ga vaker, dit omdat ik durf te zeggen dat ik mijn vrouw veilig over straat kan laten lopen, zonder angst dat er een maffe moslim is . Maar blijven jullie maar klagen en niets doen tot het te laat is en dan…….huilen.

    Like

 3. Pingback: PEGIDA krijgt beschermengel – Rechtsaf doorzee

 4. Cathja zegt:

  Zolang er zogenaamde Buurtvaders ingezet mogen worden om de orde te bewaren in achterstandswijken e.d., de Schilderswijk tijdens de jaarwisseling kon ‘profiteren’ van de kennis en kunde van ‘goedwillende moslims’, m.b.t. terrorismebestrijding, dan kunnen burgemeester én politie alleen maar dolblij zijn dat ze er een stel collega’s bij krijgen! Gratis en voor niets. Veel is er wegbezuinigd door de overheid, maar dit zijn toch pareltjes? Maak er dankbaar gebruik van zou ik zeggen.

  Like

 5. Respect voor deze mensen. Het verzet is begonnen.

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Dit alles wijst er duidelijk op dat we in Europa geleidelijk afstevenen op een tweede Libanon. Ook dat land, ooit welvarend zolang de Christenen de moslims er onder de knoet konden houden, werd een oorlogsgebied nadat daar de Palestijnse moslims toekwamen, de Fedayeen, die door koning Houssein van Jordanië het land waren uitgewezen.

  Maar ja, wat wil je als een grote meute ‘Gutmenschen, met hun zogezegd groot en vooral moreel superieur hart, meent miljoenen voornamelijk islamitische ‘vluchtelingen’, te moeten blijven verwelkomen.

  In feite betekenen zij het grootste gevaar in deze crisis. Dit wordt meer en meer duidelijk. Zonder hen was er al veel langer geen draagvlak meer geweest voor deze invasi van Europa door moslims. Maar zij blijven blind en doofstom volharden in hun ‘linkse’ boosheid.

  Like

 7. Pingback: PEGIDA krijgt beschermengel – Rechtsaf doorzee

 8. delamontagne zegt:

  UIT DE MAROKKAANSE KRANT VAN VANMORGEN :
  Actualités : Marocains du monde
  La Marocaine Khadija Arib élue présidente du parlement des Pays-Bas

  http://www.bladi.net/IMG/local/cache-gd2/c3/8c56244bfffecdb1103a89a7bced0c.jpg?1452763268

  Khadija Arib, Néerlandaise d’origine marocaine, a été élue mercredi présidente de la chambre basse du parlement des Pays-Bas. C’est la première fois dans ce pays qu’une femme d’origine étrangère occupe un tel poste.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Niet zo slim om dat via het openbare internet op te willen zetten.
  Want nu springen smerige clubjes als de AFA en KAFKA er natuurlijk meteen bovenop en gaat links jammeren over de ”Wilders SA”
  Dit soort zaken kunnen beter via de telefoon en de post worden geregeld en afgesproken.
  Overigens geen slecht initiatief.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Taljaard: 13.55. uur. Mee eens Taljaard. En wat de RODEN en Anarchisten van de AFA betreft; Churchill zei terecht: ” De FASCISTEN van de toekomst, zullen zich ANTI-FASCISTEN noemen”.

   Like

 10. D. G. Neree zegt:

  “…nu springen smerige clubjes als de AFA en KAFKA er natuurlijk meteen bovenop en gaat links jammeren over de ”Wilders SA”

  Dat doen ze toch al wel.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Mooi man, naar het liedje van
  Artiest: Mannenkoor Karrespoor
  Album: Onbegriepuluk
  Uitgebracht op: 1991
  Maar dit terzijde.
  Boze tongen beweren dat het fysieke lichaam ophoudt te groeien bij bepaalde leeftijd, uitgezonderd de uitgezonderde lichaamsdelen, zoals de oren.
  Het is mij wel bekend dat bij veel mensen de inhoud van de hersenpan slinkt, en hoe dat mogelijk is laten we even in het midden.
  Wat ook in het midden staat is de neus, ook bij de aartsleugenaar.
  Ik stel me dan ook vaak voor dat tijdens zijn oraties voor de leden van de 2e slaapkamer regelmatig zijn neus groeit.
  Dat hij nog niet tegen iemand heeft gezegd ” er hangt een druppel aan mijn neus veeg jij h’m er even af want je staat er dichter bij dan ik” is slechts een kwestie van tijd.

  De Amerikanen hadden George Bush Sr., wij hebben de winnaar, wij hebben Mark Rutte.
  En niks schijnt te helpen, wat zou nu het juiste remedie zijn tegen dit syndroom, of het remedie, bij Mark de regenboogman is het altijd goed.

  Heeft trouwens weer een schrijven ontvangen, uit onverwachte hoek, kijken of ie weer zijn giechel ervoor optrekt.
  Is trouwens ook aangeven door Delamontagne [zie http://ripostelaique.com/principaux-sites-sur-lislam%5D.

  http://www.bureaujeugdenmedia.nl/open-mail-aan-minister-president-rutte/

  Like

 12. jantjeuitnl zegt:

  Het is ook wel nodig ook zo’n bescherming. Aangezien die NSB-er van der Laan de tegendemonstranten er leenrecht tegenover zet. Expres natuurlijk.

  Like

 13. jungleelephant zegt:

  Prima!Helemaal voor!Tijd dat we het heft in eigen handen nemen,aangezien regering,bestuurders en politie niets doen om ons te beschermen;die hebben het te druk met asielparasieten uit de wind te houden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s