VIDEO (Duitstalig): “De schande van Keulen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO (Duitstalig): “De schande van Keulen”

 1. Drs.P. zegt:

  Het is niet alleen Keulen, een of andere smerige fucking gore booslim rat fareed zakharim van CNN kan er ook wat van, “Jihad rape of white woman”, zonder dat werkgever CNN er iets van zegt:
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=127608
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Pingback: VIDEO (Duitstalig): “De schande van Keulen” – Rechtsaf doorzee

 3. Tom Hendrix zegt:

  Die Schande von Köln, de schande van Keulen, is mogelijk gemaakt door het verraad van met name Merkel, en haar laffe CDU/CSU, de meelopers van regeringsleiders als Rutte (VVD) Samsom ( PvdA) geheel LINKS en de Groenen, in heel Europa. Het is ongelooflijk dat nog zovele burgers in Duitsland, Nederland en de rest van Europa, deze VERRADERS blijven vertrouwen. Maar “de kruik gaat zolang te water, tot die breekt”. Het is een smerig complot, tegen de Duitse bevolking, maar niet alleen de Duitse, maar de hele Europese bevolking.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De hele smerige LEUGENPERS steunt de RODEN en de moslims! Heel goed van U Sjaak, om dit te laten plaatsen! De hele smerige verraders der politiek, hebben ervoor gezorgd, dat de Politie in Duitsland, niet KAN en MAG OPTREDEN! Zo zit dat in Duitsland, maar ook in Nederland en de rest van Europa!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s