VIDEO: Oostenrijkers vallen spontaan een horde Afghanen aan die agressief werd en begon te stelen

 

(Vertaling: “delamontagne”)

Patriottische Oostenrijkers hebben spontaan een groep Afghaanse “vluchtelingen” aangevallen, wat afgelopen nacht op de perrons van het treinstation Wenen-West leidde tot een grote vechtpartij. Deze hield pas op toen de politie arriveerde en enkele van de Afghanen arresteerde.

Het incident begon toen een grote groep Afghaanse “vluchtelingen” op het station aankwam met criminele bedoelingen. De Afghanen waren nog niet al te lang op het station toen zij hun eerste slachtoffer aanvielen. Een Oostenrijker van 22 jaar. Met een typische Derde Wereld dieventruc sloeg een van de Afghanen hem vol in zijn gezicht terwijl een ander hem zijn mobieltje trachtte te ontfutselen.

Normaal gesproken lopen de “vluchtelingen” geen enkel risico met dit soort gedragingen, maar gisteravond brak er iets in de psyche van het Oostenrijkse publiek en viel het spontaan deze “vluchtelingen”aan.

Al heel snel ontstond er een grote vechtpartij op het perron en de Afghanen dolven al snel het onderspit en betaalden duur voor hun misdaad. De politie was spoedig ter plekke en arresteerde zes van hen. Drie van hen hadden de leeftijd van 13, 14 en 20 jaar, van de andere werden geen gegevens verstrekt. De rest van de “vluchtelingen” maakte zich snel uit de voeten en het Oostenrijkse slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden gebracht met een gebroken jukbeen en meerdere kneuzingen.

Voorspelbaar voor een ieder die zich hier meer in heeft verdiept. Er was sprake van een piek in verkrachtingen en seksuele intimidaties vanaf het moment dat  de “vluchtelingen” in 2015 Oostenrijk begonnen binnen te stromen.

Bijvoorbeeld: de Oostenrijkse politie heeft zojuist het signalement gepubliceerd van een lid van een “rapefugees”bende uit Afghanistan die een jong meisje van 15 jaar uit Leoben (een klein en voorheen vredig stadje in het midden van Oostenrijk ) verkrachtte.

De voornaamste dader wordt door de politie omschreven als iemand tussen de 20 en 25 jaar, met een getinte huidskleur, dun en slank postuur. Hij had zwart haar, donkere ogen en zware wenkbrauwen.1.70 lang en een volle baard. Volgens het slachtoffer sprak hij met een Arabisch accent.

Deze en andere “incidentjes” laten zien dat de oorspronkelijke Europeanen zichzelf meer en meer fysiek moeten gaan verdedigen.

Bron:
http://lesobservateurs.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
http://newobserveronline.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Patriottisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op VIDEO: Oostenrijkers vallen spontaan een horde Afghanen aan die agressief werd en begon te stelen

 1. Pingback: VIDEO: Oostenrijkers vallen spontaan een horde Afghanen aan die agressief werd en begon te stelen – Rechtsaf doorzee

 2. Cathja zegt:

  Kijk, dit vind ik nou een geweldige reactie van die Oostenrijkers! Geef ze maar op hun duvel. Er moet opgetreden worden tegen dit tuig, want ze wanen zich zo onderhand onverslaanbaar, en gaan er vanuit dat ze toch nergens voor worden gestraft. Maar daar vergisten ze zich nu in.

  Ik denk dat de teerling nu geworpen is, en er meer en meer verzet komt vanuit de getergde bevolking. Ik denk dat veel Europeanen gaan inzien dat we ons op een hellend vlak bevinden, en niet optreden zal zeer ernstige gevolgen hebben voor alle Europese burgers!

  Zelfverdediging is de beste verdediging. Laat niemand mij vertellen dat ik mijzelf en/of mijn geliefden niet mag verdedigen. Mijn (en hun) lichaam, daar blijft iedereen vanaf.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 14 januari 2016 om 13:58

   Het woord ‘getergd’ kwam ook als eerste bij mij op.
   Wij realisten, die alle vuile politieke spelletjes doorhebben, zijn tot het uiterste getergd; dat klopt!
   Maar waarom voelen de meesten zich nog steeds zo dolgelukkig met/bij/door die ‘vluchtelingen’?
   Ik kan er met mijn hoofd niet bij…

   Wat me hels maakt, is het feit dat we tegenwoordig alsmaar moeten vechten en strijden tegen allerlei vijanden die ons (financieel) kapot willen maken.
   Elke dag die strijd; ik ben het zo verschrikkelijk beu.
   Ik heb al genoeg te vechten zónder die schurftige g**le ‘vluchtelingen’, die op ons parasiteren!
   Zónder de druk die die verwilderde barbaren me opleggen.
   Bah, ik zou zo graag eens weten hoe het is om te leven zónder gezeik over ‘ontwikkelingshulp’ en zónder AZC’s!!!
   En uiteraard zónder die misdadige EU!!!
   O ja, en niet te vergeten: zónder die graaiende ‘elitaire’ ‘salonsocialist’!

   Like

 3. Pieter zegt:

  Grafvolk die Afghanen, echte wilden met geen greintje fatsoen en opvoeding. Kinderverkrachters en uitschot van de islam.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Zo moet het , gelijk in elkaar trappen .

  Like

 5. Edjan zegt:

  Gelukkig steeds meer positieve berichten!

  Like

 6. tjonge zegt:

  ik vind dit een goede ontwikkeling !
  eigenrichting waar de overheid het nalaat, prima.
  nu nog de overheid in elkaar trappen want hoofddader van het geheel…..

  Like

 7. frank de bakker zegt:

  Geweldig nieuws en HULDE voor de mensen die dit deden.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dit is nu de verrijking, waar Merkel CDU, zo voor is. En met voorop de socialisten, die graag heel Noord-Afrika hier binnen willen halen. Het gelijk van Tsjechië,Hongarije, en Polen wordt hier overtuigend bewezen. Zij wensen deze mosliminvasie- want dat is het- absoluut niet! En gelijk hebben ze!

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Het burgerprotest begint te werken.
  Pijnlijk voor europoees links natuurlijk.
  Eigen rechter spelen baaaaaaaaaah.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  De welcom refugees (katholiek) hebben hun
  waarschijnlijk uit de bijbel het appostel-sprookje voorgelezen !
  Wanneer iemand je op je linkse wang slaat,
  laat geen wraakgevoelens toe en houd
  de rechte wang ook nog heen !
  GAAT HET NOG ?
  In mijn bijbeltekst voor rape refugees staat :
  Slaat een refugees op je wang
  Trap hem in z’n kloten en neem hem in de tang !

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  Link werkt niet.

  Webmaster

  Like

 12. C.A.Barstow zegt:

  Eindelijk eens positief nieuws!, dit is de enige manier om die islamitische beesten een lesje te leren, met grof geweld er op af.
  Als de politiek wegkijkt dan neem je het recht in eigen hand om je vrouw, je kinderen en je spullen te verdedigen.

  Like

 13. Elena zegt:

  YESSSS !!! dit moeten we hebben.
  Die smerige ratten flink kapot trappen….zo ontzettend hard..dat ze het niet kunnen navertellen.

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Ook in zuidfrankrijk probeerde zo een horde vakkrachten het bij
  een scooterwinkeltje !
  Maar ze hadden niet met de burgerbescherming gerekent !

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Maak maar kebab van ze en voer dit aan onze varkens

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Of krijgen ze hier mond en klauwzeer van? dan maar niet.

  Like

 17. jantjeuitnl zegt:

  Het goede voorbeeld. We moeten hier ook niet met ons laten sollen. We zijn met meer.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Maar dan wel de juiste personen bijeen brengen………….Gezocht: Nederlands gespecialiseerd Castingbureau zoekt mensen voor speciale inzet bij reële actie, mentaliteit overkill, snelle actief inzetbaar, directe beheersing stress-situatie. Profiel en fysiek gelijk aan….
   100 Jason Statham
   100 Steve Segal
   100 Arnod Schwarzenegger
   100 Silverster Stallone
   100 Jet Li
   100 Dolph Lundgren
   100 Bruce Willis
   Te vormen 100 teams special force, intensieve training v 90 dagen. Op eigen risico, zonder steun overheid.
   Geen brildragend/lenzen
   Geen familie/verloofd/getrouwd
   Geen medicatie gebruik
   Geen……enz…

   Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Nog steeds geen enkele reactie van u.

   Like

   • Edjan zegt:

    Het is een bot, Guardiacivil. Een soort programmaatje dat automatisch iets doet. Overigens heb ik eens wat rondgekeken en er zijn een stel sites die erg op deze van E.J. Bron lijken (Fubar bijv) en misschien is dat een goed ding: stel dat deze site ooit verboden wordt (wat ik niet hoop maar laten we eerlijk zijn: het is mogelijk) dan zijn er andere die de rol over kunnen nemen.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    ok dank je Edjan, begreep er niets meer van. maar wel vreemd om het hier dan te installeren met wat voor reden dan ook. voor hetzelfde kan het van de overheid afkomstig zijn

    Like

 19. Jules Vismale zegt:

  Wat mij betreft slaan dadelijk alle Europeanen, die anti-EU, anti-moslimextremist en tegen criminele en verkrachtende “asielzoekers en vluchtelingen” zijn, zulk soort tuig het ziekenhuis in! Het heeft geen enkele zin om dat uitschot vriendschappelijk te bejegenen daar ze hier toch allemaal schijt aan hebben.
  Ik spreek uit eigen ervaring daar ik in de jaren ’80 op de Mavo ook regelmatig werd gepest om redenen waar anderen niets van begrepen en wilde ik dat aanvankelijk eveneens vreedzaam oplossen. Toen dit echter niet werkte ging ik, dankzij actiefilms zoals het A-Team, hiertegen in verzet en joeg ik een complete pestende klas de stuipen op het lijf door met tafels en stoelen in het rond te smijten, gruwelijk door het lint te gaan en een gepantserde ruit van 100 gulden aan diggelen te gooien! Hierna had ik NOOIT meer last van de pesters daar een gezegde luidt: Wie niet horen wil moet maar voelen!

  Like

 20. Mirjam zegt:

  Geweld is de taal die deze mensen spreken en verstaan. Mededogen, vriendschap en liefde, dat lappen ze aan hun laars en begrijpen ze niet. Logisch dat men met doodknuffelen en over het hoofd strijken bij deze mensen niets bereikt. Ze hebben geen menselijke opvoeding gehad, maar een bestiale. Geleerd hebben hoe ze zich als wilden moeten gedragen en voor eigen belang mensen moeten kapot maken, zodat zij overleven. Ze hebben geen geweten en geen gevoel van schuld over iets. Het zijn letterlijk psychopaten die, als ze gestraft worden voor hun daden, zich als kinderen gedragen en niet begrijpen waarom ze gestraft worden voor iets waarvan zij hun leven lang al denken dat het heel normaal is.

  Je kunt een probleem niet oplossen met de geest die het probleem gecreëerd heeft. Dus dit gedrag toestaan is uit de boze. Behandel ze, zoals zij anderen behandelen, dat is de enige taal die ze begrijpen. En, in Godsnaam, sluit ze voor een paar honderd jaar op. Niet hier, maar in het land waar ze vandaan komen. Daar horen ze, daar is hun zogenaamde ‘cultuur’. Weg met die monsters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s