“Asielzoekers” in Offenbach eisen WLAN en gebedsruimten, anders gaan ze rotzooi trappen

Screenshot_28

(Vertaling: E.J. Bron)

In het centrum voor eerste opvang voor “asielzoekers” in het Duitse Offenbach gist het. Daar ondergebrachte “vluchtelingen” dreigen met opstanden als ze niet sneller geregistreerd worden en gebedsruimten en gratis WLAN krijgen. Het is niet het eerste geval in zijn soort van speciale wensen, zoals “Unzensuriert.at” meermaals berichtte.   

ongecensureerd.at

Voedsel oneetbaar, geen privésfeer

Behalve het zogenaamde oneetbare voedsel en de “sjofele” onderkomens hadden de migranten ook kritiek op de ontbrekende geneeskundige verzorging, een ontbrekende privésfeer en ontbrekende gebedsruimten. De overwegend islamitische immigranten pochen steeds heftiger op hun recht hun geloof openlijk te beleven. Omdat veel “vluchtelingen” over smartphones beschikken, werd onlangs nog gratis WLAN geëist. Bij prijzen van tot € 6000,-, die voor de mensensmokkelaars betaald worden, verwachten de asieleisers kennelijk meer “luxe” in hun doellanden.

Al in het begin van de week protesteerden de eerste “asielzoekers” tegen de “toestanden” in hun onderkomens. Een maatschappelijk werker waarschuwde al voor een massale opstand in het kamp in Offenbach. Bovendien ergerde hij zich aan de ondankbaarheid. In kampen in Turkije of op de Balkan zouden de migranten veel slechter behandeld worden dan in Duitsland.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Asielzoekers” in Offenbach eisen WLAN en gebedsruimten, anders gaan ze rotzooi trappen

 1. Ron zegt:

  Vooral zo even doorgaan, dan gaan mogelijk in de lage rangen de groep politiek correcte ogen open voor de werkelijkheid.
  Van de niet-politiek-correcten waren die ogen gelukkig reeds open, maar extra open ogen kunnen geen kwaad.

  Like

 2. Eisen? Wie niet werkt,zal niet eten,daar ben ik mee opgegroeid,wat verbeeld dit volk zich wel,krijg er met de dag meer hekel aan en die hekel is al zeer groot,de werkgevers zullen wel dol zijn op dit tuig,hoogopgeleid en uitermate onbeschoft.

  Like

 3. john zegt:

  gooi ze het land maar uit!!!

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Net binnen en al eisen stellen:oprotten!Tuig van jullie soort loopt hier al genoeg!Gebedsruimte????Rot op;bidden kun je overal,dus dat doe je maar in bed;je eigen bed welteverstaan!

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Tja, in Turkije en de Balkan weten ze wel deze luitjes niet met fluwelen handschoentjes aan te pakken, want dan lopen ze direct over je heen. Geef een vinger en raak niet alleen hand kwijt, maar arm, schouderblad en sleutelbeen tegelijk…

  Like

 6. “Bij prijzen van tot 6000 Euro, die voor de mensensmokkelaars betaald worden…..”
  Wat is dat voor quatsch? Wat hebben die “doellanden” met die mensensmokkelaars te maken?
  Alsof ze die ópdracht geven, om die lui binnen te smokkelen; het tegendeel is waar!
  Rare jongens, die moslims, met hun logica-kronkels!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Theoden zegt:

   Hierbij wil ik even informeren dat de prijzen door Gaddafi’s afwezigheid lager is dan 6000. 2000 euro om precies te zijn. En de overgang naar Turkije is ook een prikkie. Per boot 6000 a 7000 euro, en daar kan zo’n 20 man en 1 kind in.

   Like

 7. Cathja zegt:

  Als de Oostenrijkse regering niet direct duidelijk maakt dat het uit moet zijn met eisen stellen, dan zullen ze binnen de kortste keren het onderspit delven. Deze gasten ZIJN geen vluchtelingen, maar criminelen. Als je een echte vluchteling bent, dan dreig je niet. Dit is schorem, tuig van de richel. Het laagste van het laagste in eigen land, maar heer en meester in Europa (denken ze).
  En hoe komt het dat ze zich machtig voelen in Europa? Omdat de Europeanen hen naar de ogen kijken en voor hen kruipen! Alles moet in het werk gesteld worden om het hen naar de zin te maken. In veel gevallen gaat hun welzijn boven het belang van de autochtone bevolking.
  En ZIJ vinden dat dit zo hoort, omdat ze RECHTEN hebben (denken ze).

  Walgelijk vind ik dit soort berichten. Ik zou ze graag overslaan omdat ik er kwaad om word, maar de kop in het zand steken verandert niets aan de realiteit.
  En die is alles behalve bemoedigend!

  Like

 8. Gasso de Commando zegt:

  Duidelijk te verstaan geven aan die parasieten dat ze TE GAST zijn en elk ogenblik terug naar het thuisland gestuurd kunnen worden.

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Allemaal helemaal ongezien de vlektyphustering voor deze smerige bruine ratten.
  Alleen maar varkensvlees geven en anders maar niet eten, wat denken ze wel, stelletje criminele nageboortes. Zo snel mogelijk terug naar hun klote landen deze gratis BBB parasieten.
  Wanneer gaan we met honderdduizenden naar den haag om de zwarte ratten daar te verdrijven en de grenzen pot dicht te maken????? Waarom lezen maar zo weinig mensen deze site????
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Drs.P. 15 januari 2016 om 23:46

   [quote] Waarom lezen maar zo weinig mensen deze site???? [/quote]

   Omdat het allemaal eigenwijze domme stukken vreten zijn!
   Ik doe niet anders dan die sukkels hierheen verwijzen, maar ze WILLEN gewoon niet; ze kijken liever naar het ‘nieuws’ op tv!

   Like

 10. Driek zegt:

  Wat is dat toch voor een gezeik iedere keer over die gebedsruimten, waar is dat toch voor nodig? Je kunt toch overal bidden? Bidden kan ook achter je voordeur. Maar, lezer van E.J. Bron, ik weet nog goed, in de oorlogsjaren, in 1942, toen de Joden werden opgehaald en naar de Joodse Schouwburg en vandaar naar Westerbork gebracht, zei een huisvriend van ons, een zeer gelovig man, ten einde raad: “Bidden in nood helpt geen kloot”.
  Ja, dat viel mij ineens te binnen. Ik vertel het hier maar even. Ik hoop niet dat ik den gelovige lezer hiermee beledig.
  Want, lezer, God bestaat. Heus waar. En daar hoef je geen christen voor te zijn. Of Jood. Doch Hij heeft zich van ons afgekeerd. En dat kan ik heel goed begrijpen. Ik zou het in Zijn plaats ook doen. Want wij hebben er een verschrikkelijk wereld van gemaakt. Een diepe schaamte overvalt mij soms.

  Ja, beste Cathja, ik zou die berichten ook graag overslaan, ik krijg er steeds weer de pest over in, en ik denk dat ik eerdaags ook mijn kop maar in het zand steek, want we kunnen toch helemaal niks meer uitrichten tegen die gewetenloze lieden in Den Haag. Ons land wordt door dat tuig verkwanseld aan de islam.

  Like

  • Ron zegt:

   Beste Driek,

   Er helpt wel degelijk iets en dat is dit soort informatie van alternatieve nieuws-sites als deze zoveel mogelijk te verspreiden.
   Het doel is om mensen die alleen de publieke omroepen en Policor dagbladen zien ook het echte nieuws te laten zien. Dit zodat ze de kans hebben om hun ogen te openen.
   Je hoeft er niet voor naar Den-Haag, het kan vanuit huis, je hoeft er niet heel veel moeite voor te doen en kan toch een nuttige bijdrage leveren.

   Mocht ejbron ergens niet zo polulair zijn of als rechts of onbetrouwbaar worden genoemd dan kun je ook de link naar het origineel dat zo’n beetje onder ieder artikel staat verspreiden.

   Mocht de website waarnaar verwezen wordt in een andere taal zijn die de doelgroep (grootouders bijvoorbeeld) niet machtig is, duits (de), frans (fr), engels (en), of tsjechisch (cz), dan kun je nog de volgende truc uithalen om hem naar nederlands te laten vertalen, mocht dat voor het lezerspubliek nodig zijn.

   Zet het volgende vlak voor de link van de pagina, zonder spaties er tussen:

   https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=du&ie=UTF8&nv=1&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=en&tl=du&u=

   De bovenstaande link zorgt ervoor dat een webpagina waarvan het adres achter u= geplakt is (zonder spaties) van engels (sl=en) naar nederlands (tl=du) vertaald wordt.
   Is de brontaal onbekend dan kan altijd sl=auto worden gebruikt. (Waarschuwing: letterlijk overnemen, geen spaties of haakjes.)

   Like

  • hendrikush zegt:

   De mohammedanen zijn te stom om voor de duvel te dansen en daarom aanbidden ze hem. Er is maar één handeling die ze respecteren: geweld. En daar zijn de watjes in europa nog niet aan toe. Oorlogsrecht invoeren en de beuk erin.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek om 00:14

   Ja, beste Driek, de mens heeft een verschrikkelijke puinhoop van deze wereld gemaakt. Dat is nooit de bedoeling van de Schepper geweest! Zijn werk, wat eens zo volmaakt was, wordt letterlijk tot de grond toe afgebrand.
   We zijn hele slechte rentmeesters. En het wordt er niet beter op.

   Een rustig weekend gewenst Driek!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 00.14. uur. Ben het met U eens Driek! En inderdaad gewetenloze schoften van politici, met voorop: D66,CDA,VVD en uiteraard de RODEN van de Partij van de Arbeid. Daarom maak ook ik ervan gewag, dat ik de oplossing helaas niet verwacht van deze politiek, en de mensen, maar alleen van God. En zeker Driek, zal G’d, Jahweh, de Wachter van Israël, er heel veel verdriet om hebben, wat wij als mensheid ervan gemaakt hebben. Maar dankzij Jezus, mogen we weten, dat we bij HEM veilig kunnen schuilen.

   Like

 11. Elena zegt:

  Yesss… jippieieieieie !!! ..kom maar op.. zo snel mogelijk…..lekker rellen goor moslimtuig !!!
  Laat de bom maar ontploffen…liefst gisteren al.
  Sloop lekker alles wat je op jullie weg tegen komt….ook jullie onderkomen…ik raad aan..benzine en een vlammetje doen wonderen..is ook nog lekker warm.
  De ogen van de goedmens zullen beetje verder opengaan.. en dit tuig zal het verknallen voor alle andere asieluhguheisers.
  Ik zit al gereed met de cola en de chippies….lol.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hier geld slechts één remedie, niet ingaan op eisen en in geval van een opstand het totale bestand van aanwezigen in het kamp uitzetten als ongewenst vreemdeling.
  Onbegrijpelijk, ik heb begin zeventiger jaren enige tijd in Duitsland in de bouw gewerkt en ik herken de Duitsers van toen niet meer. Het zijn makke schapen geworden en je kon destijds veel van ze zeggen maar makke schapen waren het zeker niet.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  De oplossing is heel simpel, trap ze het land uit !!
  Maar ja, daar denken gutmensch randdebielen natuurlijk niet aan !!! Stel je voor !

  Like

 14. Anna. zegt:

  Dankbaarheid tegenover Christenhonden….. Dat mag je niet verwachten….. Zij komen naar hier om ons de enige echte waarheid ( islam) te leren en daar moeten wij dankbaar voor zijn……

  Like

 15. Ron soeverein mens zegt:

  Tja dat krijg je met hoog opgeleide, die gaan eisen stellen en verwijzen naar hun levensstijl in hun thuisland. Daar kregen ze ook alles voor elkaar en hadden personeel in dienst die voor hun kroop. Lees dit met een overdosis sarcasme. Leger inzetten bij de 1e verstoringen.

  Like

 16. frank de bakker zegt:

  Laat die varkens maar even lekker rellen, liefst steken ze nog een hulpverlener dood.
  Des te eerder komt het volk in opstand en kunnen we met zijn allen die varkens massaal weer ruit rammen.
  Mijn handen jeuken in ieder geval!

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Ik wou dat het eisen stellen en rotzooi trappen ook in dit land zeer ernstige vormen aannam.
  Misschien dat de dames hier, die op het partijtje van Thieme stemmen of op dat lekkere joch van groen-slinks, zich dan ook wel achter de ootjes zouden gaan krabben m.b.t. het lekker verwennen van ‘vluchtelingen’. Er zijn vele hardnekkige ‘vluchtelingen’-verwelkomers, die leuke dochtert(je)s hebben en eigenlijk zou het leerzaam zijn als die eens goed te pakken zouden worden genomen door een horde verwilderde mohammedaanse brulapen.
  Sommigen zullen dit een harde uitspraak vinden, maar het is nu eenmaal een feit dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken bij linkse idioten.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Trek je niks van “sommigen” aan Tistochwat. Oké, je zult niet meer worden uitgenodigd op verjaardagen… maar het voordeel is wel dat je dan ook geen cadeaus meer hoeft te kopen!… Denk daar eens aan. Dat kan aardig in de papieren lopen en ze blijven toch links. Dus, hoe harder hoe beter!

   Like

 18. Kraftavilqa zegt:

  Ik ben niet zo’n moordlustig type maar als U mij voorzien van gehoorbescherming achter een machinegeweer zet ben ik bereid de trekker ingedrukt te houden totdat er niet een van die asielparasieten meer beweegt. Ben ik nu aan ’t radicaliseren? Ik heb gedachten die ik niet meer herken als ‘eigen’ Vroeger had ik dat niet, bedankt rooie rotschoften voor jullie bijdrage aan de ontwikkeling van mijn mentale processen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s