Geert Wilders: Ik hoop dat Groot-Brittannië de Europese Unie verlaat

Screenshot_26

Geert Wilders, de leider van de Nederlandse anti-EU Partij voor de Vrijheid, die in de peilingen voor de verkiezingen in 2017 voorstaat op minister-president Mark Rutte, praat met Bloomberg. Wilders zegt dat hij, mocht hij winnen, het land onmiddellijk uit de EU haalt en dat hij hoopt dat er een Brexit op komst is.

Bekijk hier de video op Bloomberg.com

Lees hier het artikel op Bloomberg.com

PVV normale grootteGeplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Geert Wilders. Bookmark de permalink .

16 reacties op Geert Wilders: Ik hoop dat Groot-Brittannië de Europese Unie verlaat

 1. Roeland zegt:

  Wat een zegen voor Nederland, dat we Geert Wilders hebben!

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Ik hoop met Wilders mee;en dat zou ieder verstandig mens moeten doen!De Europese maffia maakt meer kapot dan je lief is!

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Ik hoop dat Nederland dit geldverslindende, ondemocratische, oncontroleerbare moloch wat ons is opgedrongen verlaten… Waarom wachten op Engeland? Als een Brexit überhaupt al gebeurt…

  Like

 4. Ron zegt:

  Vandaag nog eruit.
  Ben het helemaal zat met die dictators in Brussel, Berlijn en Parijs.

  Vam die Euro af kan stap 2 zijn. Die Euro stort toch binnen enkele jaren in elkaar met dat geld scheppen dat Draghi doet, dus voor die tijd een aparte munt (gulden) die niet gekoppeld is aan de Euro voorkomt dan in elkaar storten van die gulden.

  Like

 5. Geert Wilders: Ik hoop dat Groot-Brittannië de Europese Unie verlaat, tja dat hoop ‘k ook! Maar er zal wel een addertje onder het gras zitten want Cameron is een slimme conservatief en zal alles maar da ook alles in het werk stellen om bij de EU te blijven mijns inziens, hij zal een bescheiden overwinning halen en daarmee zijn uiteindelijke doel. Het ‘discriminerende plan’ van Cameron, althans dat is wat Polen er van vinden. Het plan van Cameron behelst dat EU-migranten pas na 4 jaar een uitkering kunnen krijgen en kans maken op de Britse sociale voorzieningen nadat ze vier jaar in dat land gewoond en gewerkt hebben. De EU leiders gaan gewoon akkoord met misschien 2 jaar en zo wordt de Brexit dus uitgeschakeld en weer is alle hoop in rook opgegaan om dit megalomane EU monster eens en voorgoed uit de weg te ruimen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Adriaan. Ik denk er precies zo over… Engeland zal de EU niet verlaten.
   Engeland is net als de rest van Europa, behalve de Balkan en Baltische landen, in handen van onverantwoorde beroepspolitici die macht belangrijker vinden dan het welzijn van het volk, waar ze de verantwoordelijkheid voor dragen.

   Geliked door 1 persoon

 6. Elena zegt:

  Wat mij betreft..liever gisteren dan vandaag.
  Weer baas in eigen land.
  WEG met dictator Juncker en Merkel!! ….en die gore salafistische moslimzooi er achter aan.

  Like

 7. Geronimo zegt:

  En dat er toch nog mensen zijn die wel degelijk tegen de EUSSR en de massale invasie van al die vreemdelingen zijn, maar nog altijd niet willen inzien dat de enige die resoluut voor een oplossing wil gaan en kan zorgen, minstens een serieus hardere koers wil varen, m.b.t. deze punten, Geert Wilders is. Er is gewoon geen alternatief !

  Het referendum in de UK en een klinkende overwinning van Wilders in Nederland, zouden wel eens de beslissende factoren kunnen zijn om het nu al in al haar voegen krakend EU-gedrocht, definitief uiteen te doen vallen. Dat dit met de nodige moeilijkheden zal gepaard gaan, lijkt me evident, maar is dat zoveel erger dan de dodelijke, uitzichtloze moslim-klip waar we nu met zijn allen regelrecht op afstevenen? Willen we liever op termijn slaven worden in eigen land? Want dat is het waar het nu om gaat.

  Dan verkies ik de oplossing die Wilders voorstelt: uit de EUSSR, en deuren toe voor de invaders uit de verenigde moslim-zandbakken, wier achterlijke, vrouwonvriendelijke en pedofiele cultuur we hier kunnen missen als de pest. Het huidige cultuurrelativisme in onze maatschappijen is nl. een gevaarlijk gif, bedoeld om ons van ons gevoel van eigenwaarde te beroven, door volkomen onterecht te stellen dat alle culturen gelijkwaardig zijn. Het linkse gelijkheidsideaal m.a.w., een dogma waar niet aan geraakt mag worden.

  Met Wilders is er in elk geval weer een beetje licht aan het einde van de donkere invasietunnel waar we nu in vertoeven, hoop voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. En hoop doet leven.

  Like

 8. Dicksy zegt:

  Verschillene Oost-Europese landen sluiten hun grenzen voor de gelukzoekers of weigeren deze op te nemen is de enige en juiste reactie om een halt toe te roepen aan deze crisis en Juncker is in alle staten. Waarom zeggen deze landen dan niet hun lidmaatschap bij de EU op, zonder zich druk te maken wat zatte juncker ook zegt. Uit de EU stappen en we zien wel waar het schip strandt ? Dat hele EU gedrocht zou dik mijn kl……. kunnen kussen. Nee, doen ze niet omdat ze allemaal aan dezelfde ruif zitten. Groot-Brittannië idem, wat roepen, dreigen, een paar niet te delicate eisen ingewilligd krijgen en alles blijft bij hetzelfde. Idem Griekenland, Spanje, Italië.
  Zolang Wilders niet de absolute meerderheid heeft, en daar zullen ze alles aan doen om dit te beletten, zal ook hier niets veranderen net zoals in Belgie, Duitsland of Frankrijk.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Geert Wilders heeft -als enige- altijd al de oplossing gegeven voor alle problemen die ons leven onnodig zuur maken. En nóg blijven zijn tegenstanders, ook groen-slinkse Klavert, die net uit het ei komt, beweren dat hij alleen maar roept en niets constructiefs aandraagt!
  Ik vind het doodeng dat er slechts één Wilders is.
  Als hij wegvalt, zijn we verloren; een mens is kwetsbaar, hij kan ineens ‘weg’ zijn.
  En dan heb ik het niet alleen over een moordaanslag.

  Like

  • Kan, kan, alles kan! als je je op het ogenblik dat er nog niets gebeurd is zorgen gaat maken over wat er allemaal “kàn” zul je er binnen afzien bare tijd zéker aan onderdoor gaan, joh!
   Er is maar één Wilders, ja! sommige andere landen hebben er helemaal geen, of schatten hem niet op waarde, zoals de Britten -en, nee, dan bedoel ik nèt niet Nigel.
   Niet zo somber, lieverd: Om te beginnen gaan we er morgen tegenaan in Apeldoorn met Pegida! Nooit te vroeg juichen, natuurlijk, maar díe Burgemeester maakt tenminste een redelijke indruk. Ik heb er echt zin in!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • José zegt:

    Een mens lijdt het meest om wat hij vreest!!!!
    Tot morgen in Apeldoorn!!!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 16 januari 2016 om 15:03

    (…) Om te beginnen gaan we er morgen tegenaan in Apeldoorn met Pegida! (…)

    Ik wens jullie HEEL VEEL SUCCES!
    En ik hoop op een grote opkomst van dappere en volhardende mensen zoals jij!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Als Wilders wegvalt komt er een ander!

   Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Ik heb een mail gestuurd naar NRC.NL , ik hoop dat ze het willen plaatsen. Lees……….Er komt een tijdstip dat Griekenland, Italië, Polen, Hongarije er de brui aan geven en zelf uit de Eu stappen. Dan mag Brussel zich goed afvragen waar het fout ging. Dat het fout gaat is nu in heel Europa te merken en niet meer onder het tapijt te schuiven. Zelfs politie en gerechtelijke instanties komen in opspraak door de burgers te misleiden. De Europese burger is het zat en laat dit vooral merken aan Junker, Timmermans en Merkel. Brussel krijgt langzamerhand symptomen van krankzinnigheid. (graag zie ik mijn comment geplaatst.

  Like

 11. semper fi zegt:

  daar hoef je niet geleerd voor te zijn dit te zien ,zelfs met avond B..L.O ziet men dat deze Eu het einde is voor een mooi land,ja dat was nederland ooit!!!!
  tijd voor een bindend referendum wel of niet uit de EU
  Binnen niet al te lange tijd regeert de mislam over ons,en de tegenstanders worden uit de weg geruimd door de linksdraaiende gezwellen de regering heet!!
  Uit de Eu
  geen asieligen ,opvangen daar!!!!!!
  Geert min .pres.
  weg met gl/pvdA en die d66 de luis in de pels!
  op naar een land waar wij ons thuis kunnen blijven voelen!!!
  Ja zomaar wat nieuwjaarswensen mijnerzijds!!
  Te paard wij zijn verraden!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s