Het falen van de media: PI en Facebook zijn de schuldigen

(Vertaling: E.J. Bron)

De leugen- en hiatenpers ziet zich sinds haar grote stilzwijgen rondom Oudejaarsnacht in Keulen blootgesteld aan enorme kritiek. Men heeft de schuldigen voor het grote falen echter al bepaald: PI, de sociale netwerken, en alle anderen die berichten wat de zogenaamde serieuze media opofferen aan een aan zichzelf opgelegde muilkorf, de zogenaamde “perscode”.

De prulschrijver van de “taz”, Daniel Bax, hyperventileert met een knalrood hoofd dat “media” (waartoe wij blijkbaar niet behoren) per slot van rekening onderzoek zouden moeten doen voordat ze iets zouden publiceren. Bax: “Er is sprake van druk. Natuurlijk kan men de afkomst van een dader niet verzwijgen wanneer dit op zulke sites, op haatsites, tot hoofdonderwerp wordt gemaakt.” De in het ZAPP-bericht van de NDR aan het woord komende propagandavertegenwoordigers zijn het er met elkaar over eens dat wij ze voor ons uitdrijven en dat zij daardoor de blik op de kern van de zaak zouden verliezen. Behoorlijk armzalig, maar op een bepaalde manier toch ook bijna weer vermakelijk.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", Censuur, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het falen van de media: PI en Facebook zijn de schuldigen

 1. Kraftavilqa zegt:

  ‘Haatsites’? Iets over splinters, balken en ogen! De ‘nette’ pers doet niet anders dan uitventen van haat jegens (vooral de niet-policorre) echte Europeanen.

  Like

 2. hendrikush zegt:

  Perscode? Dhimmy-code wordt hier bedoeld.

  Like

 3. kruisridder zegt:

  De pers is samen met de politiek-correcte elite verantwoordelijk voor de chaos in Europa en het M-O. Het is een schande dat de pers niet aan banden wordt gelegd. Ze doen meer kwaad dan goed.

  Like

 4. Elena zegt:

  Het lollige is, dat zij hun achterbaks gedrag nu proberen af te schuiven op de social media.
  Die dwaas noemt het haatsites….tsja, de waarheid is hard . Men wilt die liever niet horen.
  Het is typisch omgekeerde wereld gedrag…past ook prima bij het moslimgedrag.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De onbenul smurf Daniel Bax heeft over haatsites, hij bedoeld dus waarheidsites, maar dat krijg hij niet uit zijn leugenachtige bek !

  Like

 6. Jan zegt:

  Facebook Starts Campaign In Europe To Delete Posts Made By Islamic Extremists People Opposed To Wave Of Muslim Refugees…

  Facebook began a Europe-wide campaign on Monday to thwart extremist posts on social media, after German politicians in particular raised concerns about a rise in xenophobic comments linked to an influx of refugees.

  The U.S.-based group launched its “Initiative for Civil Courage Online” in Berlin, pledging over 1 million euros ($1.09 million) to support non-governmental organizations in their efforts to counter racist and xenophobic posts.
  ..
  http://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-germany-facebook-idUSKCN0UW25C

  Suikerberg is een misselijkmakend ventje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s