Het vrije, veilige Europa gaat kapot

Screenshot_27

(Door: Koby Zicher voor “OpinieZ.com”)

Zuster “Angela Merkel” Theresa sprak bijna zes jaar geleden over de mislukte integratie van migranten. De toestroom van personen naar Europa die andere normen en waarden hebben dan de Europese, was toen al uitgelopen op een fiasco.

Toen Merkel haar bekentenis deed, bestond ISIS nog niet eens. Nu, bijna twee jaar na de ‘officiële’ oprichting van het gedoodverfde islamitische kalifaat (juli ’14) en met allerlei problemen die Europa teisteren, lijkt het niet onverstandig om de balans op te maken: een SitRap, oftewel een rapport waarin een gedetailleerde beschrijving wordt gegeven van een noodsituatie en de ontwikkelingen daarin.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa. Bookmark de permalink .

23 reacties op Het vrije, veilige Europa gaat kapot

 1. jungleelephant zegt:

  In 1950 was ons landje te vol,met 10 miljoen inwoners!Anno 2016 met 17 miljoen inwoners:er kan nog meer bij,er kan nog meer bij!!!!Ik ben niet achterlijk maar ik kan het niet meer volgen dat hier nog voorstanders voor zijn!We zitten nu al lip aan lip,wat resulteert in korte lontjes en heel veel zieke mensen!Maar…..er kan nog meer bij hoor!

  Like

  • Cathja zegt:

   Nog meer mensen toelaten in ons overbevolkte landje zal toenemende spanningen veroorzaken, en niet in de laatste plaats vanwege de cultuurverschillen. De eisen die de nieuwkomers stellen met betrekking tot hun ‘religie’ stuiten ons steeds meer tegen de borst, en alle veranderingen die deze vreemde cultuur/’religie’ met zich meebrengen (mogelijk zelfs tweede christelijke feestdagen inleveren?) worden door een groeiende groep landgenoten als onwenselijk gezien.
   De overheid manoeuvreert zichzelf op een gegeven ogenblik in een onmogelijke situatie, door geen paal en perk te stellen aan een maximaal aantal asielzoekers. De rek is eruit op de woningmarkt, de uitkeringen rijzen de pan uit, en veel stedelingen en dorpelingen ervaren de nabijheid van een AZC als onwenselijk, als beklemmend en gevaarlijk, vooral voor de vrouwen en meisjes.

   Waar wacht de overheid eigenlijk op? Tot er hier gemoord wordt, tot er hier een burgeroorlog uitbreekt?

   Like

   • Edjan zegt:

    Cathja zegt:
    “Waar wacht de overheid eigenlijk op? Tot er hier gemoord wordt, tot er hier een burgeroorlog uitbreekt?”

    Precies Cathja, dat is de bedoeling van de overheid.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Laat de overheid nog maar even verder hun gang gaan, niet tussenbeide komen, want er komt een dag dat samen met een grote aanslag de vlam in de pan vliegt , dit is gewoon nodig om die verandering af te dwingen en de hele bende op het schavot te kunnen brengen. Nog even geduld en het beste is Cathja om een periode van rust in te lassen en iets anders te doen dan internet. Ik pak zelf al een a twee dagen zonder nieuws. Fijne avond Don.

    Like

 2. Breget zegt:

  De toenmalige koningin Juliana vond 7 milj al teveel voor NLen zal zich nu omdraaien in haar graf als ze ziet hoe haar nazaten NL naar de afgrond hebben gebracht ,en het als moslimland gaat herrijzen door Duitsland en de Europeseuni

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Als we allemaal blijven toekijken hoe alles uit de hand loopt gaat het zeker mis.
  Eigenlijk is het al te laat !!

  Like

 4. Jan zegt:

  Goed stuk dat hier mooi bij aansluit en aangeeft dat de multiculturele waanzin en het politiek correcte gedrag ook debet zijn aan wat in Keulen en elders voorviel:

  After Cologne: let’s ‘dare to say how things really are’  what the Cologne fallout most graphically exposes is the rot and disarray and dishonesty of our culture. Of 21st-century Europe. Of nations, like Germany, which claim to be liberal and enlightened but which in fact now exist under a creed of sheepish, silencing multiculturalism which puts more store by lies that might help to pacify mass society than by truths that might open up real and, yes, difficult debate.

  The Cologne controversy shines a harsh light on the corrosion of the Enlightenment values Europe claims to hold to, on the decay of freedom and openness at the very heart of Europe..

  Partly this unwillingness to ‘dare to say how things really are’ is driven by a fear of populist far-right parties — like the Sweden Democrats — and of the plebs who vote for them.

  the moral silencing wrought by multiculturalism is about suppressing politics itself, in politics’ truest sense of being a free, frank, conflictual discussion about values and the future. Multiculturalism is best understood as the sacralisation of moral and cultural relativism.

  http://www.spiked-online.com/newsite/article/after-cologne-lets-dare-to-say-how-things-really-are/17833#.VpkKZvkrJhE

  Like

  • Edjan zegt:

   Vandaag las ik ergens weer een nieuw hoogtepunt van links-redeneren.
   “We moeten vooral open zijn en geen zaken die allochtonen hebben begaan verzwijgen want als dat uitkomt, speelt dat extreem rechts in de kaart”.

   Eerst hield men het onder de pet om extreem rechts niet in de kaart te spelen maar natuurlijk, als het gelieg dan tóch uitkomt, speelt dát extreem rechts weer in de kaart.

   Hebben deze lieden nu echt helemaal niets anders om zich zorgen over te maken? Blijkbaar niet.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Edjan. Vanzelfsprekend is rechts hun grootste zorg. Links is gek op pluche en pluche alèèn. Het volk is totaal ondergeschikt. Rechts bedreigt hun pluche-macht.
    Met de benaming: “Extreem-Rechts” begint de leugen.
    Rechts heeft niets met “extreem” te maken. Zij zijn links en wij zijn rechts.
    Rechts zal eerst in de toekomst Extreem-Rechts kunnen worden als links doorgaat met het volk te onderdrukken. Rechts scandeert de waarheid, links liegt.

    Like

   • kraftavilqa zegt:

    @Edjan: ‘Extreem-rechts’ dat doorzichtige en sleetse codewoordje voor ‘nazi’, ‘fascist’, ‘racist’ enz. ofwel iedereen die niet verschrikkelijk links en dus policor is. En dat terwijl juist die kudtlinksen de ware ideologiegenoten van de nationaal socialisten zijn. Kijk bijvoorbeeld maar hoe de linksen telkenmale wanneer er een niet-linkse demonstratie zoals die van Pegida plaatsvindt de SA (antifa et al.) inzet om de onlinkse vijand van de straat te jagen, te intimideren eventueel door ingrijpen van de systeempolitie uit te lokken. Wanneer de politie dan niet anders kan dan enige SA-leden arresteren wordt dat door de systeemhoernalisten ( allemaal geschoold aan het Joseph Goebbels instituut voor onafhankelijke journalistiek) verkocht als arrestaties t.g.v. ‘extrem-rechts’ geweld zo door en door verrot is de hele kudtzooi.

    Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Als er inderdaad niet heel snel een anti Brusselblok wordt gevormd dan is het voorbij met het vrije Europa. Het is de hoogste tijd om in actie te schieten.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En dan te weten, dat Hans Janmaat, al waarschuwde voor deze gang van zaken, in de jaren ’80 van de vorige eeuw. En hij is door de RODEN/PvdA,SP en de hypocrieten van met name, D66,VVD,CDA volkomen kapot gemaakt. Letterlijk en figuurlijk! Daarna kwam prof. Pim Fortuyn, die ook waarschuwde voor de onaangepaste moslims in Nederland! En Pim werd vermoord, op bevel van de politieke-elite en de roden. En ook Geert Wilders waarschuwt al jarenlang voor de ellende, die de volgers der Islam ons brengen! En men luistert gewoon niet!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Diegenen die menen dat het volk zal reageren op basis van waarschuwingen
   allèèn is erg naïef.
   Het volk reageert uitsluitend op basis van de daadwerkelijke en onontkoombare bedreiging van hun welvaart.
   Die welvaart duurt nu al vanaf einde 2e wereldoorlog tot nu…
   Als we dit weten weten we ook dat rechts in de (middellange termijn) toekomst de totale macht in handen zal krijgen.

   Like

 7. Guardiacivil zegt:

  De ellende overal en hier gaat ons leven beïnvloeden en dat lieve mensen………….zou niet moeten gebeuren. Ik gaf hierboven bij Cathja al aan dat ik een a twee dagen gewoon rust neem, geen nieuws volg en er gewoon even uit ben. Dat zou iedereen zichzelf hier moeten verplichten, ook onze gezondheid is bellangrijk onderdeel van overleven.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Je hebt ook gelijk ook,denk dat ik je voorbeeld maar eens ga volgen,want anders is het nog alleen maar ellende dat de klok slaat!

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik heb het goed voor met iedereen hier, laatst ook Gerrit Deckzijl proberen wat te kalmeren, de man heeft zoveel fustraties (zie zijn topic over huurders) dat ie straks een hartatack oploopt terwijl hij weer een artikel aan het typen is. Hij heeft het zeer moeilijk gezien zijn situatie, maar de intense woede die in hem zit is ongelooflijk groot.
    Als je zelf geen stap terug doet kan het wel eens teveel en fataal zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s