Israël meldt recordimmigratie Joden uit West-Europa

Screenshot_22

“Israël is het enige land ter wereld waar ‘vuile Jood’ slechts betekent dat je je moet gaan wassen.” (Efraim Sevela, 1993).

(Door: “Brabosh”)

Nog nooit emigreerden zo veel Joden uit West-Europa naar Israël als vorig jaar, in totaal 9880. De overgrote meerderheid van hen komt uit Frankrijk.

In 2015 verhuisden bijna 8000 Joden van Frankrijk naar Israël, meldde het Joods Agentschap donderdag. Een jaar eerder waren dat er 7200 en in 2013 nog maar 3290. Tweede land van herkomst is Groot-Brittannië, met 800 Joodse emigranten. Daarna volgen Italië en België.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, Israël, Joden, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

8 reacties op Israël meldt recordimmigratie Joden uit West-Europa

 1. Japio zegt:

  Het is een schande dat de Joodse medemens wordt verdreven door de islamterreur. Je hebt meer aan1 jood dan aan 1000 moslims, ook mede mogelijk gemaakt door het linkse tuig. Het is werkelijk niet meer te begrijpen wat er omgaat in dat beetje hersens dat ze nog hebben die linkse labbekakken.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Heeft NIETS met islam te maken, hoor!!! (/PC off)

  Like

 3. danny zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25016620/__Nijmeijer__FARC_maakte_fouten__.html

  Tuurlijk Nijmeijer je hebt er zelf aan deelgenomen. Communistisch mispunt.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  En daar mag Europa zich voor schamen!

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Diep treurig dat onze landverraders regering ons land jodenvrij wil maken door een vijandige doctrine grootschalig te importeren.
  Tijd voor Geert!

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Voor mensen die belijdend Joods zijn, is leven in west Europa – bijv. Nederland – erg moeilijk. De meeste zijn afgesneden van belangrijke factoren zoals koosjere winkels, scholen enz.. Maar wat geldt voor de Joden in West Europa nu, zal in het vervolg ook voor de christelijke Europese bevolking gelden. Een week geleden las ik een (naar het Engels vertaalde) rapportage van een Israëlische journalist die de Koerdische gebieden in Syrië had bezocht. Tijdens zijn bezoek aan de Koerdische strijdkrachten sprak hij met twee jonge ISIS gevangenen (resp. 23 en 21 j.o.). Het gesprek heeft interessante informatie opgeleverd: a) ISIS wordt ondersteund door Saudi-Arabië en Turkije. b) Beide zeiden dat ISIS is van plan Europa te veroveren en de islam over de hele aardbol te brengen. c) Joden, christenen en alle andere ongelovigen zouden worden verdelgd. Mits ze tot de islam bekeren. Er is geen plaats voor andere geloven behalve de islam.
  De gevangenen werden kort daarna geëxecuteerd.
  Het is aan te nemen dat Europeanen zouden de informatie op dezelfde wijze beschouwen, zoals ze beschouwden de tekst van “Mein Kampf”. Echter de onophoudelijke stroom “Wehrmacht en Waffen SS van Allah” gaat gewoon door. De Joden, die Europa verlaten, gaan naar een land waar de wapens voor ze klaar staan om de vijand een gepaste welkom te heten. De Europeanen daarentegen zitten vast in de tengels van verraderlijke PC multiculturalisten. Politici die vanuit de EU en nationale overheden iedere poging torpederen om de natiestaat adequate te verdedigen.

  Like

  • Edjan zegt:

   Beste Thomasson, u schrijft: ” ISIS wordt ondersteund door Saudi-Arabië en Turkije.”

   Dat geloof ik stellig maar volgens mij wordt IS óók ondersteunt door de EU en de VS. Hoe lang zijn ze daar nu al aan het “bombarderen”? Het heeft IS niet merkbaar beschadigt. Genoeg propaganda op de teleschermen van bulderend opstijgende vliegtuigen en exploderende laser-geleide precisie-bommen maar hoe komt het dat IS intussen steeds meer gebied verovert en steeds meer aanslagen pleegt?

   Ik verdenk de EU en de VS er van dat ze IS en de angst ervoor, evenals de “vluchtelingen” en de daaruit voortvloeiende onrust, aanslagen en verkrachtingen, dat EU en VS dat misbruiken om bepaalde politieke plannen door te drukken. In Europa is dat de superstaat, dictatoriaal geleid, met totale controle, en een groot, rechtenloos en zeer arm lompenproletariaat.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s