Italië wil Turken niet betalen

Screenshot_96

De Italiaanse minister-president Renzi ligt dwars.

BRUSSEL – Italië ligt dwars wat betreft het voornemen van de EU om 3 miljard euro aan Turkije te geven in ruil voor het in Turkije houden van twee miljoen Syrische “vluchtelingen” en het stoppen van de stroom migranten richting Griekenland.

Van die 3 miljard komt er 1 miljard uit de EU-begroting, de resterende 2 miljard moeten worden opgehoest door de lidstaten. Italië heeft al problemen om de staatsfinanciën sluitend te krijgen en premier Renzi zit niet te wachten op een extra donatie voor de “vluchtelingen” in Turkije.

Lees verder>>>
(h/t “Edjan”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Italië, Krankzinnigheid, Naïviteit, propaganda, Rotzakken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Italië wil Turken niet betalen

 1. Edjan zegt:

  En zo begint het eu-kasteel steeds meer barstjes te vertonen. Namaak-geld, een namaak-democratie, een zelfbenoemd opperhoofd in Berlijn, schelden, dreigen, liegen, niets helpt meer. Hoe lang nog?

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Nog een paar maandjes geduld Edjan, er moet nog veel meer gebeuren, maar het gaat gebeuren, er is nog niets gebeurd wat Parijs zal overtreffen en daar wacht ik op. Fijne dag man, geniet een beetje.

   Like

   • Edjan zegt:

    Dank je Guardiacivil. Net operatie gehad, dus iets minder genieten maar goed afgelopen en niets ernstigs gevonden. Morgen weer Edjan – Bovenjan!

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Zo is het Edjan, in je eigen situatie proberen te genieten van de kleine dingen. Ik geef een voorbeeld. 2008 kwam ik mijn lief op het internet tegen toen ik al in België woonden. Ik had geen sucses met opstarten van een onderneming (moest van Belg.overheid diploma overnieuw doen, was niet geldig). Mijn nieuwe lief kwam over uit Spanje auto vol geladen en weg naar Spanje. (in 1 dag beslist). Ik moest nog wachten tot 2015 tot ik mijn pensioen zou krijgen. zij werkt hier met inkomen van 800. huur van 450, gas licht 150 p/mnd. Dus het was 7 jaar houtje bijten en leven als de Spanjaard, sober maar te doen. Nu hebben we het beter en heb mijn pensioen met n gat van 10 jaar, dan weet je ook wat dat inhoud, per jaar 2% af van het opgebouwde totaal. We kunnen normaal leven en eten. Gezondheidzorg/kosten zijn voor ons gratis. Ik draag wel een klein deel af aan Nederland. Omgekeerd zou ik met wat ik nu heb nooit in Nederand rond kunnen komen en zou ik deels een beroep moeten doen van de voedselbank. Ik heb in die 7 jaar geleerd hoe je met weinig kunt rondkomen hier en dat was niet erg. Genieten van wat je is gegund elke dag is op zich een rijkdom naast gezond blijven. Dat wilde ik je even zeggen.

    Like

 2. Hendrik M. zegt:

  “Van die 3 miljard komt er 1 miljard uit de EU-begroting, de resterende 2 miljard moeten worden opgehoest door de lidstaten.”
  Die 1 miljard uit de €U begroting hebben we ook al met veel pijn opgehoest; en daar ook nog eens 500 miljoen bij om dat €U gedrocht in stand te houden.
  Geen cent naar Turkije is de beste optie!

  Like

 3. Bernardus zegt:

  Dit was te verwachten in het o zo ‘mooie’ verenigd Europa. Goed dat Italië z’n poot stijf houdt in deze zaak. Wat een blind en onverantwoordelijke beslissing is het geweest om die Turken maar gewoon geld te geven en te denken dat ze zich aan de afspraken zullen gaan houden. Het grote probleem waar wij met z’n allen last van hebben is dat er geen enkele harde beslissing/maatregel wordt genomen op welk vlak dan ook, o nee, wel op de kosten die wij elke keer weer meer op moeten gaan hoesten. Het is hoog tijd dat we allemaal weer apart per land gaan beslissen wat we willen en niet willen. Het heeft lang genoeg geduurd, heel erg veel gekost en als we niet uitkijken krijgen we er nog een hele hoop onrusten bij.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Hmm, dat is nogal zachtjes uitgedrukt Bernardus….Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen. Terug naar ons Nederland mijn vaderland en de huidige laatste ontwikkelingen na Keulen………….Bovenstaande titel: We are the revolutionaires now……….!!!! Dit zullen we heel hard moeten brullen als Nederlandse leeuwen. Eeuwen lang hebben wij dit waterland verdedigd, zelfs dijken doorgestoken en alles onder laten lopen om de vijanden maar te kunnen overwinnen. Wij hebben ons laten uithongeren totdat het einde in zicht was (bezet van Leiden) en daarna vierden we het met haring en hutspot. We kunnen nu van alles verzinnen in deze moderne tijd, bommen maken, als zij het kunnen (via internet) kunnen wij dit toch ook? Wij moeten niet alleen brullen als Nederlandse leeuwen, maar ook taktiek, strategie en nog veel meer vooruit plannen. Er is nog tijd, het kan nog. Het moment van een grote gebeurtenis (aanslagen-epidemie) en de totale chaos op het Binnenhof en in het land, dat…..dat is het moment voor ons……De Nederlandse Leeuwen, breken los, gaan los, en dan zijn wij niet meer te houden. Laat deze oude Vaderlandse mentaliteit alstublieft in ons loskomen zodat wij ons kunnen verlossen van deze duivelse invasie en hun leiders. Zeg het voort!!!

   Like

 4. Pingback: Italië wil Turken niet betalen – Rechtsaf doorzee

 5. Tom Hendrix zegt:

  Sterf, vuile rode satanische EUSSR, sterf! liefst vandaag nog!

  Like

 6. Buffalo Bill zegt:

  Hulde voor die minister. Als er 3 miljard belastinggeld naar Erdogan gaat komen er echt niet minder asieleisers. Die 3 miljard is niets anders dan jyzia, de belasting die dhimmi’s moeten betalen

  Like

  • Edjan zegt:

   Niet alleen intellectuelen, schrijvers en journalisten, maar vooral ook veel generaals want het Turkse leger handhaafde tot voor kort de principes van Atatürk op wie je veel kritiek kunt hebben (Armeniërs) maar die althans wèl naar een seculiere staat streefde.

   En daarom dus een hoop generaals in de bak gestoken net als een paar kinderen die het in hun opstel gewaagd hadden de Grote Erdogan belachelijk te maken.

   Maar vergis u niet: Erdogan is het Grote Voorbeeld voor de EU.

   Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Goed zo, meer landen moeten gaan dwarsliggen.

  Like

 8. Japio zegt:

  Niet alleen Italië, niemand wil die Ottomanen betalen alleen die k..elite. Die Turken laten de a…zoekers toch wel door want ze hebben een plan, het ottomaanserijk herstellen. En die Europese zwakzinnige geldverslinders weten dat ook. En maar werken en maar belasting betalen, waarvoor? Om die barbaren te financieren? Wie had deze ontwikkelingen verwacht na 9-11. Er zijn een aantal knappe koppen (NWO) bij elkaar gaan zitten en hebben dit rampen draaiboek voor de toekomst in elkaar gezet. De islam is en blijft een gevaarlijke religie maar worden ook gebruikt en misbruikt door die hufters van de NWO.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Die plannen lopen paralel naast elkaar Japio, maar je hebt het wel grotendeels juist. …………….Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen. Terug naar ons Nederland mijn vaderland en de huidige laatste ontwikkelingen na Keulen………….Bovenstaande titel: We are the revolutionaires now……….!!!! Dit zullen we heel hard moeten brullen als Nederlandse leeuwen. Eeuwen lang hebben wij dit waterland verdedigd, zelfs dijken doorgestoken en alles onder laten lopen om de vijanden maar te kunnen overwinnen. Wij hebben ons laten uithongeren totdat het einde in zicht was (bezet van Leiden) en daarna vierden we het met haring en hutspot. We kunnen nu van alles verzinnen in deze moderne tijd, bommen maken, als zij het kunnen (via internet) kunnen wij dit toch ook? Wij moeten niet alleen brullen als Nederlandse leeuwen, maar ook taktiek, strategie en nog veel meer vooruit plannen. Er is nog tijd, het kan nog. Het moment van een grote gebeurtenis (aanslagen-epidemie) en de totale chaos op het Binnenhof en in het land, dat…..dat is het moment voor ons……De Nederlandse Leeuwen, breken los, gaan los, en dan zijn wij niet meer te houden. Laat deze oude Vaderlandse mentaliteit alstublieft in ons loskomen zodat wij ons kunnen verlossen van deze duivelse invasie en hun leiders. Zeg het voort!!!

   Like

 9. Breget. zegt:

  Wat hij gelijk heeft die Erdogan weet beslist niet wat beloften inhouden ( maar dat weet geen ene Turk of moslim )die hebben moorden ,verkrachtingen ,leugen en bedrog hoog in hun vaandeltje staan .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s