Juncker is kritiek op EU zat: ‘Lidstaten falen in migratiecrisis’

Screenshot_9

De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker.

(Door: Emile Kossen)

EU-lidstaten komen hun beloftes in de migratiecrisis niet na, maar de Europese Commissie wordt erop aangekeken. De voorzitter van de commissie Jean-Claude Juncker is de constante kritiek op de EU zat en eist dat landen zich aan de gemaakte afspraken houden.

Tijdens een persconferentie in Brussel – waar Juncker de uitdagingen voor 2016 uiteenzette – gaf hij aan dat de migratiecrisis een van de grootste problemen is die Europa moet aanpakken dit jaar.

Lees verder>>
Elsevier

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, demoniseren, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

31 reacties op Juncker is kritiek op EU zat: ‘Lidstaten falen in migratiecrisis’

 1. Ik kan me best voorstellen dt de bevolking in de Europese lidstaten hier niet op zit te wachten.

  Met open grenzen, de opgedrongen zelfmoord van Europese natiestaten.

  Om een of andere reden worden burgers hierover (nog) niet voorgelicht via de door hen via belastingpremies betaalde publieke omriepen.

  Like

  • Astrid H. zegt:

   “Om een of andere reden worden burgers hierover (nog) niet voorgelicht via de door hen via belastingpremies betaalde publieke omroepen”
   – – –
   Die hebben daar ook geen enkel belang bij, die verdienen juist bakken aan den moslim, zoals ook onze volksvertegenwoordigers. Nee, wij hebben inmiddels vele vijanden hoor en de ellende houdt voorlopig nog niet op. Het echte verzet moet nog steeds op gang komen. Denemarken en Oostenrijk zijn al goed bezig. De ondemocratische EU moet niet alleen instorten, het zal ook instorten en dat kan ineens heel snel gaan. We hebben helaas nog veel meer Keulen, dood en verderf nodig…. ook de nog slapenden zullen moeten ontwaken.

   Like

 2. Lemmens zegt:

  DE ZUIPSCHUIT ORAKELT WEER

  Like

 3. kouwe kak zegt:

  Enige tijd terug zag ik ook een hoogopgeleide Marokkaan..
  Stond achterop de vulleswagen !!
  wij memoreerden ,kijk chef inkoper!!
  grapje moet kunnen net als al die linkse klepzijkers,,jullie hebben ze zelf hierheen gehaald omdat jullie het vuile werk niet wilden doen jajaaaaaaa
  Wij wilden best wc,s reinigen enz ,maar wel voor een redelijk loon,ja vertel dat de tuinders die in de jaren 60 rijk werden van de gastarbeiders!!
  Zomaar even een overdenking
  K/K

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Afrika migreert naar Europa – of: De ineenstorting van Europa.

  In 1968 5 miljoen Biaffraantjes in leven gehouden, zijn er nu minstens 100 miljoen die niet te eten hebben! Is het niet dom om een heel continent voedsel te geven terwijl men niet zich zelf kan voorzien? Problemen in de nabije toekomst niet te overzien, dit vraagt om herbezinning van Dorcas denk ik zo!
  Posted on 16 november 2013

  Europa. Je kunt het zo langzamerhand niet meer horen. Met een dragende stem tobt een presentator er over hoe tragisch het leven van de ontelbare Afrikaanse vluchtelingen is, die in op notendoppen lijkende bootjes proberen het vasteland van Europa te bereiken. Men spreekt van de “arme bootvluchtelingen” of van een “vluchtelingennoodtoestand”. Het geheel gaat begeleid van tragische muziek en beelden van geredde kinderen. Maar achter al deze tragische propaganda wordt het eigenlijke probleem handig verborgen. Iedere dag bereiken meer Afrikaanse vluchtelingen de kusten van Europa en eisen van ons onderdak, eten en drinken en een perspectief. Enkele cijfers, gepubliceerd door de Preußische Allgemeine Zeitung, moeten volstaan om duidelijk te maken waarom Europa zich dat niet kan veroorloven:

  “De afgelopen 25 jaar is de bevolking van Afrika verdubbeld naar meer dan 1 miljard en omdat 6 tot 7 kinderen per vrouw op het zwarte continent nog steeds gebruikelijk zijn, kan een verdere verdubbeling naar 2 miljard verwacht worden tot het jaar 2050. In Nigeria wordt zelfs een stijging met 349% van op dit moment 160 miljoen naar 730 miljoen mensen in het jaar 2100 voorspeld. In landen zoals Mali (408%), Somalië (663%) of Malawi (741%) wordt door de Verenigde Naties nog een duidelijk grotere bevolkingsgroei voorspeld.”

  En hoe komt het tot deze schier ongelooflijke groei?
  Al tientallen jaren lang sturen zogenaamde bijdehante hulporganisaties levensmiddelen, geneesmiddelen en ontwikkelingswerkers naar het zwarte continent. De kinder- en moedersterfte is snel gedaald.

  Wat dit continent echt nodig heeft, is aansporing. De mensen in Afrika hebben geen werk, geen perspectief, niets te doen – behalve nieuwe kinderen ter wereld brengen. Het ontbreekt hen aan opleiding en aansporing, twee dingen, die het de mensen mogelijk zouden maken hun land weer op te bouwen. Levensmiddelen en medicijnen lossen het probleem niet op, ze bestrijden slechts de symptomen van een ziekelijke samenleving, die het aan alles ontbreekt.

  De Preußische Allgemeine Zeitung vat het probleem als volgt samen:
  “Daarbij hoef je eigenlijk helemaal geen genie te zijn om te zien dat een opgroeiende massa jongeren zonder perspectief een gevaar vormt voor de stabiliteit van een land en diens groei. Een blik in het niet te verre verleden van niet alleen Afrika, maar van de hele wereld, laat zien dat miljoenen werkloze jonge mannen een land sneller in de chaos kunnen storten dan milieurampen of misoogsten.”

  Dan zien veel Afrikanen slechts nog één mogelijke uitweg – de vlucht naar Europa, een “land, waarin melk en honing stroomt”, zoals veel vluchtelingen geloven. De president van het Europees Parlement, Martin Schulz, zei ongeveer een maand geleden in een interview met “Der Spiegel”:
  “Europa moet eindelijk erkennen dat het een immigratiecontinent is.” Nee, waarde heer Schulz, dat moet Europa niet, Europa staat zelf aan de rand van de afgrond.

  Al jarenlang hangt de politieke en economische stabiliteit van Europa en van het hele Westen aan een zijden draadje. In heel Europa leven ongeveer 800 miljoen mensen. De Afrikaanse bevolking bedraagt op dit moment meer dan 1 miljard. Hoe moet Europa er tegen opgewassen zijn slechts ook maar een deel van hen op te nemen? Hoe moet Europa al die mensen een perspectief, een toekomst kunnen bieden behalve criminaliteit?

  Dit idee is utopisch en niet te realiseren. De sterkste drang van ieder levend wezen is die van zelfbehoud. Staat Europa nog niet genoeg aan de afgrond? Staan we niet al lang met de rug tegen de muur? Het is al zover gekomen dat Europa´s bevolking langzamerhand financieel onteigend wordt om de gigantische schuldenberg te dekken en een ineenstorting van het Westen te verhinderen.

  De rentes op spaartegoeden liggen op dit moment onder het inflatiecijfer, de basisrente is op weg naar 0,0%. Daarmee verliezen spaarders door de negatieve werkelijke rentes voortdurend geld, terwijl de staten comfortabel kunnen saneren op kosten van hun bevolkingen.

  Hoe zit dat met het instinct tot zelfbehoud van Europa? Zal het nog op tijd tevoorschijn komen of is het al te laat?
  Hoe is het mogelijk dat Europa er nog over kan nadenken een ander continent bij zich op te nemen, terwijl het zelf al voor de totale ineenstorting staat?
  Allemaal vragen, die beantwoord zullen worden door de tijd. Maar hebben we überhaupt nog tijd?

  Bron:
  http://freiheitgebloggt.wordpress.com/2013/11/16/afrika-ubersiedelt-nach-europa-oder-der-zusammenbruch-europas/
  Auteur: Nathanael Wolf

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Astrid H. zegt:

  En ‘ik wil’ dat deze ongekozen, elitaire, maar vooral gevaarlijke, seniele dwaas met Louis XIV- aspiraties met terugwerkende kracht in het geboortekanaal van zijn lieve moeder zaliger wordt terug geplaatst en daarna geaborteerd voor wetenschappelijk onderzoek. Want die kerel draagt een gevaarlijk gen bij zich, dat zich in elitaire kringen al flink verspreid heeft. Het is zo gevaarlijk dat men er acuut eenzijdig [links] blind van is geworden. Daarom nemen zij ook steeds maar halve en totaal verkeerde beslissingen.

  Like

 6. Teunis zegt:

  Natuurlijk, de EU kan helemaal niks zelf, ze staat of valt bij de lidstaten, en als je ziet door wie het merendeel daarvan geregeerd wordt, is het niet meer dan logisch dat het een zootje wordt. Juncker is ook maar een marionet van Merkel & co.

  Like

 7. Joshua zegt:

  Kan iemand met een met drank benevelde kop nog zinnige dingen zeggen ??
  Wij zijn je bezopen doordrammerij spuug zat verdwaasde delirium kop.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Waarom zou je een migratiecrisis willen oplossen als je land er eigenlijk part nog deel aan heeft.
  Het zijn de EU en Merkel die het tot een soort van crisis gemanipuleerd hebben door de grenzen open te houden, Frontex erop af te sturen en de asielophalers uit te nodigen.
  Alleen gekke Henkie Rutte met Zijlstra en Samson volgen trouw de instructies van der Fuehrer Juncker en onthalen alvast 50 Eritreers waar men in Italie niets mee kan.

  Laat Juncker maar uit zijn vel springen, de voormalige oostbloklanden gaan hem lekker niet helpen en dat zint hem helemaal niet op zijn weg naar zijn Europese eenwording die burgers door de strot geduwd moet worden.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Ik ben juncker helemaal zat maar ik denk niet dat hij zich daar wat van aantrekt.
  Ik kan mij ook niet herinneren dat we ooit op hem hebben kunnen stemmen, op helemaal niemand trouwens van dat stelletje zelfbenoemde dictators die menen de baas over iedereen te kunnen spelen.
  OPROTTEN DAAR, EN HEEL SNEL GRAAG.

  Like

 10. Bas zegt:

  quote; De voorzitter van de commissie Jean-Claude Juncker is de constante kritiek op de EU zat en eist dat landen zich aan de gemaakte afspraken houden.

  Wat een bemoeial ! Dit zit kennelijk ook in het gratis democratiepakket van de EU.

  Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 12. Leo zegt:

  Wegens Dilerium niet serieus te nemen.!

  Like

 13. Jan zegt:

  Europe on the brink of financial MELTDOWN as Germany faces economic ruin

  Germany’s industrial production has slipped to ZERO per cent and customer confidence has plummeted in just part of a catalogue of disasters for Chancellor Angela Merkel.

  A fall in Germany’s prosperity could drag the eurozone down with it – a scenario becoming more likely amid growing signs of the country’s slowdown.
  ..
  China is one of Germany’s biggest markets, and its falling demand is expected to hit home hard.

  France is one of Germany’s closest trading partners and its economy is struggling, further dampening demand for German exports.

  http://www.express.co.uk/finance/city/634309/Europe-on-the-brink-of-financial-meltdown-as-Germany-faces-financial-ruin

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  En IK ben jou zat, graaiende engerling!

  Toen ik destijds de film ‘The Passion of the Christ’ (heel indrukwekkend trouwens) zag, had ik enorm te doen met Jezus die hier op afschuwelijke wijze wordt mishandeld:

  Maar als Jean-Claude zo zou worden gestraft, zou ik graag vooraan in de rij zitten!

  Like

 15. koddebeier zegt:

  De EU is een geldverslindende organisatie, het is stuurloos,besluitenloos. ondemocratisch en geleid door een stel dictators, politieke baantjesjagers en graaiers die de binding met de bevolking al jaren kwijt zijn !!
  En het wordt ook niet gedragen door de meerderheid van de Europese bevolking !!

  Like

 16. Jean zegt:

  Juncker is de constante kritiek op de EU zat ….., dat is het gevolg van elke dag aan de fles te hangen daar wordt men zat van, ha ha ha ha ha.
  Juncker die EU misdaadorganisatie moet weg, punt.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Dus deze zelfbenoemde SS DICTATOR, van de smerige RODE DICTATUUR EUSSR, die nota bene, schuldig zijn aan deze invasie van moslims, wenst ons de “les te lezen”. Ik dacht het niet, jij wandelende fles jenever. Sterf, EU, sterf, liefst vandaag nog!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s